Olen tänä vuonna testaillut tavallista enemmän luonnonkosmetiikan meikkivoiteita. Yhtenä syynä siihen on se, että olen vielä tämän vuoden puolella julkaisemassa koosteen luonnonkosmetiikan parhaista meikkivoiteista. Olen ajatellut rajata postauksen sisällön vain kolmeen parhaaseen, joten seula on todellakin tiukka. Nuo kolme tulevat kuitenkin olemaan ne parhaimmista parhaimmat, joihin itse luotan niin arjessa kuin juhlassa. 

I love me -messuilla minulle vinkattiin Naturellen osastolla Ere Perezin Oat Milk Foundationista. Tuiki tuntematon brändi herätti kiinnostuksen, koska jo meikkivoiteen esittelyhetkellä kuulin sanat "yksi parhaista". Kun siihen lisäsi muut ominaisuudet; öljytön, kosteuttava, pitkäkestoinen, peittävä ja kuultava, odotukseni nousivat jo siinä hetkessä korkeuksiin. Rakastan meikkivoiteita, jotka jättävät heleän lopputuloksen, mutta joissa on silti peittävyyttäkin huonon ihopäivän sattuessa kohdalle. Tuo kombo ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikassa mikään helpoin toteuttaa, eikä siihen jokainen brändi noin vain pysty. Mutta miten kävikään Ere Perezin?


Australialaisen Ere Perez Natural Cosmeticsin takana on meksikolaissyntyinen Ere, joka perusti sarjan jo vuonna 2004, kun luonnonkosmetiikka ei vielä paistatellut samanlaisessa valokeilassa kuin tänä päivänä. Sarja sai alkunsa Natural Almond Mascarasta, joka on vielä 14 vuoden jälkeenkin sarjan myydyin tuote. Itse en ole kyseistä ripsiväriä vielä testannut, mutta jos se on yhtään samaa luokkaa kuin tämä meikkivoide, saattaa se haastaa itselläni tämän hetken luonnonkosmetiikan ykkösmascarani eli Avrilin Volume Mascaran. Loistavan ripsivärin löytäminen on nimittäin itselläni ollut ainainen haaste jo tavallisenkin kosmetiikan puolelta, joten luonnonkosmetiikasta loistoyksilön löytäminen on ollut entistä vaikeampaa. Vuoden 2019 aikana olenkin ajatellut käydä laajemmin läpi luonnonkosmetiikan ripsivärejä, jotta löytäisin ne kaikkein parhaimmat. 

Mitä tulee Ere Perezin Oat Milk Foundationiin, täytyy heti alkuun sanoa, että esittelyhetkellä vilahtanut sanavalinta, jossa kerrottiin sen olevan "yksi parhaista" ei ollut lainkaan liioiteltua. Helposti rasvoittuva iho ei ehkä ihastuisi tähän yhtä lailla, mutta väitän, että tässä saattaa hyvinkin olla kuivan ja pintakuivan ihon unelmameikkivoide, joka toimii erinomaisesti myös omalla pintakuivalla sekaihollani. Öljytön koostumus antaa ihon hengittää, vaikka lopputuloksesta saakin halutessaan peittävän. Koostumus ei ole litkumaista, vaan enemmänkin tuhdimpaan menevää, mutta kun meikkivoidetta alkaa levittämään, se yllättää: kermainen koostumus sulautuu täydellisesti ihoon kuin se kuuluisi sille ensi hetkestä lähtien. Parasta on se, että tämä meikkivoide jättää todellakin iholle luonnollisen kuulauden, vaikka peittokyky kattaa kaikki ihon virheet alleen. Normaalisti kosteuttavat meikkivoiteet eivät ole kovin peittäviä ja saattavat alkaa iholla helposti kiiltelemään, mutta tässä on tuote, joka hoitaa kunniakkaasti tehtävänsä. 

Vaikka jo pelkästään tällä saa iholle heleyttä, kuulto on kuitenkin niin hillittyä, että olen sekoittanut tämän sekaan välillä jopa ihan erikseen kuultotippoja. Toimii loistavasti niinkin. Meikkivoide sisältää nimensä mukaisesti kauramaitoa ja myös persikkaa ja E-vitamiinia, jotka edistävät ihon terveenä pysymistä. Tuote sopii myös herkälle iholle, ja saatavissa on 6 eri sävyä. Minulle valittiin toiseksi vaalein Honey, jonka vaalea keltapohjainen sävy sulautuu täydellisesti vähän jopa kalpeahkolle iholleni. Latte on sävyistä kaikkein vaalein, melkein jopa valkea. Honey antaa kuitenkin kivasti lämpöä iholle eikä ole missään nimessä itselleni liian tumma. 

Ere Perez Oat Milk Foundation 30ml hinta 35 euroa. Tuotteisiin voi tutustua Naturellen verkkokaupassa, jossa meikkivoide sävyvaihtoehtoineen löytyy täältä. Sarjalle on myönnetty mm. Vegan- ja Cruelty Free -sertifikaatit. Kannattaa kurkata myös Naturellen joulukalenteri, joka ilahduttaa vaihtuvilla huipputarjouksilla päivittäin! 

Onko Ere Perez jollekin teistä jo tuttu brändi? Miltä tämä kauramaitoa sisältävä meikkivoide kuulostaa?


*Tuote pr-kappale. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Kivaa että Ere Perez on sullekin tuttu! Mä olen käyttänyt nyt syksyllä sitä toista meikkivoidetta, seerumimaista, kun pelkäsin että tämä toinen on turhan kosteuttava ja ei tarpeeksi peittävä. Mutta ehkä joskus innostun kokeilemaan myös tätä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tämän osalta kyllä! Kieltämättä muutkin tuotteet alkoi kiinnostamaan tämän myötä :) Mä mietin myös ensin sitä seerumimaista ohuempaa meikkivoidetta, mutta tätä ylistettiin messuilla niin paljon, että päätyi sitten mulle testiin. Mun täytyy kyllä puolestaan testata sitä ohuempaa vaikka tossa keväämmällä! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!