KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC

POSTAUS SIS. MAINOSLINKKEJÄ

Rakastan testailla kaikkea uutta, etenkin luonnonkosmetiikan saralla. Viiden intensiivisen bloggaamisvuoden aikana olen kuitenkin huomannut sen, että ihoni on muuttunut jollain tapaa herkemmin reagoivaksi - vähän kuten vatsani ruoan suhteen. Enää ei meneekän ihan mikä tahansa alas, vaan täytyy katsoa tarkemmin mitä itselleen tai iholleen syöttää. Kasvojen hoitotuotteiden suhteen pyrinkin pitäytymään samoissa tuotteissa aina jonkin aikaa, ettei iho joudu elämään jatkuvassa sekasortotilassa, vaan pysyisi jonkinlaisessa balanssissa. 


Meikit ja vartalonhoito ovat sitten toinen juttu. Poskipunien ja luomivärien vaihteluista iho ei näytä mieltään, vaikka tarttuisi joka päivä eri sävyyn. Suihkugeeleissä ja vartalovoiteissakin voi valikoida tuotteet vaikka päivän fiiliksen mukaan, ihan kuten hajuvesissäkin. Testailu on paljon huolettomampaa.


Aika huolettomasti olen viime aikoina testaillut Attitudeakin. Kanadassa valmistettu sarja tarjoaa nimittäin pääasiassa ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja kodin puhdistusaineita. Tuotteiden perusidea on "Worry Free Ingredients", eli ei huolta raaka-aineista. Attitude on sitoutunut turvallisiin, vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin, ja lisäksi tuotteet ovat hypoallergeenisiä eli niissä ei käytetä listattuja allergeenejä. Myös hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin, ja tuotteet on valmistettu Kanadassa.

Sarjasta löytyy myös todella söpöjä kylpyvaahtoja, suihkugeelejä ja vartalovoiteita perheen pienimmille - kaikki brändille ominaisesti "Worry Free Ingredients", tottakai. Tässä taloudessa kun ei perheen pienempiä asu, niin olen itse testaillut jotain muuta, mutta en kuitenkaan kodin puhdistusaineita. Attitudelta löytyy nimittäin suihkugeelejä, shampoita, hoitoaineita ja vartalovoiteita ihan aikuisillekin - ja vieläpä monissa eri tuoksuissa. Pullojen koot ovat myös hullun riittoisia ja niitäkään ei ole hinnalla pilattu. 


Itselleni iloinen yllätys näissä oli kauniit pakkaukset. Yleensä edullisessa kosmetiikassa tingitään nimenomaan pakkauksissa ja pelkästään jo ulkokuori paljastaa tuotteen olevan halpaa kamaa. Attituden tuotteet eivät viesti luksuksesta, mutta eivät kuitenkaan silti huuda "olen halpa". Eikä siinä, ettäkö halvassa hinnassa mitään pahaa olisi, mutta itse viehätyn kosmetiikassa luksuksen tunnusta ja rakastan kauniita pakkauksia, joissa on myös koostumukset viilattu viimeisen päälle. Attituden pakkaukset ovat kuitenkin edullisiksi todella kauniita ja niitä pitää mielellään esillä. Purkit ovat toki perinteistä mallia, mutta kuvitus on omaan silmääni raikas ja puoleensavetävä. Ei liikaa väriä, mutta ei värittömyyttäkään. 


Myös tuoksut osoittautuivat yllättävän ihaniksi. Soothing White Tea Leaves -tuotteista tykästyin suihkugeeliin ja vartalovoiteeseen, joiden rauhoittava tuoksu kumpuaa valkoisen teen lehdistä. Nämä ovat kuivaihoisen unelma, sillä esimerkiksi vartalovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja kermainen, mutta ei kuitenkaan liian tuhti. Valkoisen teen lehdistä saatava uute hidastaa ikääntymistä sen korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta, ja moringan siemenuutteen tiedetään vastustavan ilmansaasteita. Tuotteissa on siis myös hoitavia ominaisuuksia, eikä pelkästään ihastuttava tuoksumaailma. Saatavilla on myös pumppupullossa oleva käsisaippua, jossa on yhtä kaunis kuviointi.



Myös punaisen viinimarjan lehdet pursuavat antioksidantteja, minkä ansiosta Attituden hehkua antava suihkugeeli onkin ominaisuuksiltaan ihoa uudistava. Tuotteen koko on huikea 473ml, eli sama kuin Attituden käsisaippuoissa. Näiden kanssa ei siis tarvitse suihkussa ryhtyä säästeliääksi, vaikka toisaalta pienempikin määrä riittää saamaan ihon puhtaaksi. Vartalon iho jää näistä mukavan tuntuiseksi, mutta itselläni vaatii vielä sen vartalovoiteen, jota olen tottunut käyttämään päivittäin. Toisaalta ihanan marjaista Glowing Red Vine Leaves -vartalovoidetta levittelee iholle mielellään. Marjaiset tuoksut eivät aina automaattisesti itselläni iske, mutta näissä se tuoksuu niin aidolta, että alkaa melkein tekemään mieli jotain marjaherkkua! Voide on koostumukseltaan hieman keveämpää kuin Soothing White Tea Leaves, mutta oliiviöljyn, viinirypäleen siemenöljyn ja sheavoin ansiosta kosteuttaa silti tarpeeksi.



Käsisaippuoista käytössäni on ollut appelsiinille ja kardemummalle tuoksuva Orange Leaves, jonka tuoksuyhdistelmä on kardemumman ansiosta aika kiehtova. Käsisaippuoitakin on nykyään niin pilvin pimein, että jos niillä haluaa brändi erottua, siihen tarvitaan muutakin kuin kaunis purkki. Erikoisemmat tuoksuyhdistelmät ovat siis omasta mielestäni täysin tervetulleita! Attituden valikoimasta löytää myös marjaisemman tuoksuisen Red Vine Leaves- ja sitruunan lehdiltä tuoksuvan Lemon Leaves -käsisaippuan, jotka ovat nyt saatavilla tarjoushintaan 5 eurolla. Vaikka eipä se normaali hintakaan 7,90 eurolla päätä huimaa...

Attituden löytää House of Organicin valikoimasta täältä. Sarjaan kuuluu kodin puhdistustuotteita, vauvojen ihon hoitoon ja lapsille suunnattuja tuotteita sekä shampoita, hoitoaineita, vartalonhoitotuotteita ja myös miehille sopivia 2in1 -tuotteita

Tuotteiden hinnat:

  • Käsisaippuat 7,90€
  • Suihkugeelit 12,90€
  • Vartalovoiteet 18,50€

Oletteko te jo kuulleet Attitudesta? Miltä tällainen vastuullinen ja ekologinen luonnonkosmetiikkabrändi kuulostaa? Entä mitä mieltä olette pakkauksista?















6 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita. Minusta on aina ihanaa käydä suihkussa työpäivän jälkeen ja pestä itseni jollain hyvän tuoksuisella suihkusaippualla. Vähän kun palkitsisi itsensä päivän hyvästä työstä. Käsirasvaa menee minulla myös kiitettävästi, joten niitä tykkään testailla erilaisia myös. Näissä tuoksut näyttävät olevan kivan raikkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, erilaisia tuoksuja Attitudelta löytyy tuotteista kyllä tosi kivasti! Varsinkin tuo käsisaippuassa oleva appelsiinin ja kardemumman tuoksuyhdistelmä oli kivalla tavalla erilainen, tykkäsin :)

      Poista
  2. Ihan uusia tuotteita mulle, mutta voi vitsit miten raikkaat ja kauniit pakkaukset noissa on! Tollasia on ilo katsella ja mieluummin sitä tarttuukin kauniissa pakkauksessa olevaan tuotteeseen kuin liian tylsään ja pelkistettyyn :) Nämä täytyy ehdottomasti pitää mielessä, kiitos tuotevinkeistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ihanan piristäviä ja raikkaita pakkauksia nämä! Ja hintakin on sen verran edullinen, että on laajemman kohderyhmän tavoitettavissa :)

      Poista
  3. Superkauniit pakkaukset<3 Ihanan kesäiset<3 Todella upeat kuvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Sari! <3 Joo, nämä kyllä erottuu pakkauksien kauniilla kuvituksilla :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!