*Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Joskus sitä löytää jotain niin hyvää, että tietää sen tulleen elämäänsä jäädäkseen. Tällä kertaa annan pysyvän tervetulotoivotuksen sheet maskeille, joihin olen viime kuukausina hurahtanut aivan totaalisesti. Oikeastaan ei voi edes puhua "hurahduksesta", koska nehän saattavat olla ohimeneviä - tämä ei. Kangasnaamiot ovat nimittäin onnistuneet haastamaan itselläni tavalliset naamiopurnukat moninkertaisella tehokkuudellaan, tuoden ilahduttavia tuloksia kerta toisensa jälkeen.


Kerroin blogissa jo aiemmin talvella, etten alkuun oikein ymmärtänyt kangasnaamioiden ideaa. Ensinnäkin ajattelin kertakäyttöisten sheet maskien olevan aivan ylihinnoiteltuja tehoonsa nähden. Osa naamioista kustantaa 10-15 euroa kipaleelta, mikä tuntui jopa minulle kosmetiikkaan mielellään panostavalle vähän tuhlaukselta. En ymmärtänyt mikä tekee kankaaseen imeytetystä naamiosta niin kalliin, että siihen kannattaisi panostaa tavallisen naamiopurkin sijasta. Kärjistäen voisi kai sanoa, että ajattelin kostutettujen kankaanpalasten olevan hetken huumaa, jotka tulisivat jossain vaiheessa jäämään jonkun toisen kauneustrendin varjoon ja sitten unohtumaan.

Mutta niin ei käynytkään. Sen jälkeen kun korealaisten kauneusrutiinit ovat hivuttautuneet tännekin päin maailmaa, sheet maskien suosio on vain noussut. Tosin valloillaan oleva kangasmaskimania aiheuttaa myös sen, että moni voi ajatella kaikkien kangasnaamioiden olevan samasta puusta veistettyjä ja yhtä tehokasta tavaraa. Sitä ne eivät kuitenkaan ole. Kangasnaamioiden raaka-aineet ja kankaiden materiaali vaihtelee suuresti. Itse olen ollut hyvin tarkka kummastakin, sillä en halua imeyttää iholleni ihan mitä tahansa. 


Siinä missä osa kankaisista naamioista sisältää ehkä yhden tai kaksi vaikuttavaa ainetta, ja maskin materiaalikin on vähän mitä sattuu, amerikkalainen 100% Pure -sarja edustaa sitä sheet maskien "hyvis-ryhmää", jota itse suosin. Tarkoittaa siis sitä, että raaka-aineet ovat 100% puhtaasti luonnollisia ja kankaana on käytetty ympäristöystävällistä bambuliinaa, joka on luonnollisesti antibakteerinen. 100% Puren naamiot eivät siis sisällä keinotekoisia hajusteita, kemikaalisia säilöntäaineita, haitallisia detergenttejä eivätkä epäterveellisiä, myrkyllisiä aineosia. Kangasnaamioita on saatavilla viisi erilaista, ja jokaisen raaka-ainelistan ensimmäisenä on Aloe vera, toisena hyaluronihappo. 100% Pure ei käytä vettä tai muita täyteaineita laimentaakseen tai lisätäkseen aineen määrää.


Vaikka sarja on minulle vielä toistaiseksi ollut hieman tuntemattomampi, sheet maskit olen testannut yhteistyön myötä kaikki useampaan kertaan. Omat suosikkini ovat Deep Hydration, Does It All sekä yllättävää kyllä, Anti-Acne Sheet Mask. Ihoni on kärsinyt viime aikoina epäpuhtauksista ja pienistä tukkeumista siellä täällä kasvoja, josta varmasti saan syyttää myös itseäni, kun kesällä on tullut syötyä ja juotua vähän miten sattuu. Anti-Acne -kangasnaamio on kuitenkin tuonut hetken helpotusta salisyylihapolla, teepuulla, persiljalla ja rosmariinilla. Salisyylihappoakaan ei kannata säikähtää, sillä se löytyy vasta raaka-ainelistan keskivaiheilta. Toisin kuin useat muut epäpuhtauksia vastaan toimivat kasvonaamiot, 100% Puren Anti-Acne -naamio ei poista ihon luonnollisia kerroksia ja sen kosteutustehot ovat tuntuvat kasvikeramidien ja hyaluronihapon ansiosta. Detox-ominaisuuksista naamiossa vastaavat merilevä ja basilika. Tämä on todella mainio SOS-hoito, kun iho temppuilee ja kaipaa rauhoitusta! 


Deep Hydration on myös yksi suosikeistani siksi, että rakastan kosteuttavia naamioita, jotka oikeasti tekevät tehtävänsä ja saavat ihon täyteläisen näköiseksi! Deep Hydration tekee sen Aloen, kurkun, hyaluronihapon ja kasvikeramidien voimin. Raaka-ainelistasta löytää myös tukun muita ihoa helliviä aineosia, kuten rauhoittavan beetaglukaanin, joka tukee myös ihovaurioiden korjaamista ja ikääntymisen merkkien häivyttämistä. Ruusunmarja, ylang ylang ja kamomilla ehkäisevät tulehduksia ja toimivat myös ihoa rauhoittavina. Naamio sisältää myös A-vitamiinia eli retinolia. Deep Hydration -kangasnaamio toimii siis loistavasti myös anti-age-tuotteena. Ihon kosteutuksesta kannattaa ehdottomasti huolehtia, jotta säästyy turhilta rypyiltä ja juonteilta! 

Does It All -kasvonaamio on puolestaan vähän sellainen "tuhkimonaamio", joka tarttuu samalla kertaa useampaan vaivaan. Retinolilla vähennetään ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä, lakritsi puolestaan toimii ihon kirkastajana, kun kollageenin tuotanto saa potkua C-vitamiinista. Tässä kangasnaamiossa on myös kofeiinia, joka parantaa verenkiertoa ja hapen kiertokulkua. Naamio sopii monenlaiselle ihotyypille ja on loistava ennen juhlia tai muuten tärkeää päivää. Tätäkin löytyy viiden pakettina, jolloin yhdelle naamiolle jää hintaa vain 6,98 euroa.


Jos kaipaa nimenomaan ryppyjen silotusta ja tehokasta kiinteytystä, ikäntyneen ihon parhaat valinnat ovat Wrinkle Smooth ja Collagen Boost. Wrinkle Smooth toimii nimensä mukaisesti ryppyjä silottavana naamiona, jossa retinoli, Q10 ja C-vitamiini vaalentavat tummia läikkiä ihossa, tasoittavat ihonsävyä ja vauhdittavat ihosolujen uusiutumista. Hyaluronihappo täyteläistää tässäkin ihoa ja vihreän teen kofeiini stimuloi ja tuo nuorekasta hehkua samealle iholle. Collagen Boost -naamiossa on samoja energisoivia ja elvyttäviä ominaisuuksia, lisäksi se tuo iholle napakkuutta. Kangasnaamiot ovat erityisen tehokkaita toimissaan siksi, että naamioon imeytetyt tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin kankaan ansiosta, joka estää aktiiviaineita haihtumasta ihon pinnalta. Siksi monesti jo 20 minuutin vaikutusajalla iho näyttää samalta kuin tunnin kasvohoidon jälkeen: elinvoimaiselta, kauniilta ja tasaiselta.

100% Pure -tuotesarja saatavilla House of Organicin valikoimasta, jossa koko valikoimaa pääsee tarkastelemaan täällä. Kangasnaamioiden hinta on yksittäin ostettuna 7,90€/kpl ja 5 kpl pakkaukset 34,90 euroa. Sheet Maskit ovat Cruelty-Free, vegaanisia ja gluteenittomia.


ARVONTA: Voita 5 kpl paketti 100% Puren kangasnaamioita! 


Arvon yhteistyössä House of Organicin kanssa kolmelle onnekkaalle blogini lukijalle haluamansa 5-packin 100% Puren kangasnaamioita! Arvontaan voit osallistua myös Instagramissa, mikäli haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa. Voittajat arvotaan blogin ja Instagramin osallistujien seasta sekalaisesti.

Arvontaan osallistumisohjeet:

1) Mene House of Organic-verkkokauppaan ja valitse sieltä itsellesi mieluisin 100% Pure kangasnaamio. Suoraan 100% Puren naamiovalikoimaan pääset tästä

2) Linkitä valitsemasi kangasnaamio kommenttiin! 

3) Sähköpostiosoitteen jättäminen on vapaaehtoista, mutta suotavaa, jotta tavoitan voittajan helpommin. Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyville kommentteihin, voit laittaa minulle vaihtoehtoisesti sähköpostitse oman s-postisi ja otsikoida sen ARVONTA + "nimimerkkisi kommentissa". 

HUOM! Kangasnaamion täytyy olla jokin tässä postauksessa olevista ja arvontaan osallistuminen edellyttää linkityksen kommenttiin. Bloggaajana en hyödy klikkauksista. 

Arvontaan on aikaa osallistua tiistaihin 28.8.2018 klo 23.59 saakka.

Saa tykkäillä myös Facebookissa! :)
*Yhteistyössä House of Organic.
Arvonta sponsoroitu ja postaus sis. mainoslinkkejä.

51 kommenttia:

 1. https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 2. https://www.houseoforganic.fi/product/5394/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio

  charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  kortesniemi.milla (a) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oman elämäni "Tuhkimona" valinta oli helppo eli: https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack
  Ihana arvonta <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio
   mar.marttinen at gmail.com
   Kepa

   Poista
 5. Kiva lukea kokemuksia naamioista!

  100% pure deep hydration vaikuttaisi sopivalle (https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio).

  VastaaPoista
 6. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  Kosteutusta tarvitsee aina! Huomasin itse selkeän eron kasvoilla, kun käytin 1,5 vk joka päivä kasvonaamioita. Oli pehmeä ja "puhdas" :)

  talkandbake@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tuo Deep Hydration on omakin suosikki, jos pitäisi valita vain yksi näistä <3

   Poista
 8. Näitä kangasnaamioita en olekaan ehtinyt testata, kaikki kuullostavat ihastuttavilta, mutta ehkä päätyisin tähän jos yksi on valittava:
  https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki nämä on kyllä ihania ja kaikissa sama "pohja" eli aloe ja hyaluronihappo :) Muut raaka-aineet sitten vähän vaihtelee sen mukaan, millaiselle iholle naamio kohdistuu. Ja hei, hyvä valinta! Tuo on myös mun oma ykkönen :D

   Poista
 9. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. https://www.houseoforganic.fi/product/5391/100-pure-anti-acne-kasvonaamio-5-pack
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 11. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  Jeccunen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio
  pokkaritaivas at gmail.com

  VastaaPoista
 14. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 15. https://www.houseoforganic.fi/product/5394/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio

  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 16. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 17. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio

  Eve_95@windowslive.com :)

  VastaaPoista
 18. Kyllä mä valitsisin nämä, vähän erityisempiin hetkiin: https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack :)

  vandaalia ät outlook.com

  VastaaPoista
 19. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack
  Tämä kuulostaa tehokkaalta joten mielelläni kokeilisin.
  sariwass@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tää kuulostaa niin kokonaisvaltaiselta tuotteelta, että valitsisin tämän https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 21. https://www.houseoforganic.fi/product/5391/100-pure-anti-acne-kasvonaamio-5-pack

  Ihana arvonta! :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 22. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Tämä olisi varmasti hyväksi ikääntyvälle iholleni https://www.houseoforganic.fi/product/5395/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio-5-pack
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 24. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  antfin8@gmail.com

  VastaaPoista
 25. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 26. Anti-Acnelle olisi taatusti käyttöä!
  https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio
  maikku89@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. https://www.houseoforganic.fi/product/5395/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio-5-pack

  mari_leena (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 28. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  Onpa muuten todella kauniit nuo kangasnaamioiden pakkaukset :).

  laurasblogi(a)outlook.com

  VastaaPoista
 29. https://www.houseoforganic.fi/product/5389/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio-5-pack tätä voisin kokeilla, sillä viimevuotiset sytostaattihoidot syövän hoidossa kuivattivat myös ihoa. Vaikuttavat todella hyviltä kyllä kaikki naamiot. ane.kaikkonen65@gmail.com

  VastaaPoista
 30. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio Tää tuhkimonaamio kuulostaa täydelliseltä! Oon kangasnaamioiden fani, käytän yleensä kerran tai kaksi viikossa. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kasvonaamiot <3

  Sopivin olisi tällä hetkellä ehkäpä https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

  msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Olisipa mukava testata :)

  https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

  katjape@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kuulostaapa mielenkiintoisilta naamioilta :)
  Omalle iholleni sopivin olisi varmaan tuo Deep Hydration! :) https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 34. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 35. https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  jenna.posio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Itselleni paras olisi varmasti https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio :)!

  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Deep hydration olisi varmasti ihana kasvoilleni :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 39. https://www.houseoforganic.fi/product/5389/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio-5-pack

  tuulaylinen.2@gmail.com

  VastaaPoista
 40. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio  katariina.raiskio@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Tuhkimo! :) https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

  pyssepej@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Does it all kuulostaa hyvältä! ^_^
  https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 43. https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack /syssterkuin sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
 44. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio tämä :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 45. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio anniina-92@hotmail.com 🙂

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!