KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - CRAZY COCO

Kesän alussa lausuin hiljaa mielessäni muutaman haaveen, jotka halusin tänä kesänä toteuttaa. Tuolloin en tiennyt millä tavoin ne tulisivat toteutumaan - vai tulisivatko ollenkaan. Nyt eletään kuitenkin heinäkuun loppupuolta ja kaksi toiveistani on jo toteutunut: olen päässyt veneilemään ja nauttimaan mökkeilystä. Haaveeni mökkeilystä voi olla jollekin aivan arkinen asia, mutta minun viimeisimmästä mökkireissustani oli kuitenkin jo useampi vuosi aikaa. Sinä aikana mielikuvat mökin rauhasta, puulämmitteisestä saunasta ja järvimaisemasta olivat ehtineet muodostua haaveeksi, joka lopulta toteuduttuaan tuntui jopa vähän ihmeelliseltä. Hiljaisuus ympärillä oli uskomaton, ja huomasin laiturilla istuskellessa miettiväni, olenko todella täällä
Lapsuuden mökkireissuilla totuin askeettisiin oloihin. Mummin ja Ukin mökillä Lapissa ei ollut sähköjä eikä hanavettä. Ruoka säilytettiin kellarissa, jonne avautuva lattialuukku oli maton alla piilossa. Kellariin saimme lapsina kivuta pieniä tikkaita pitkin ja hakea ruokatarpeita, kun Mummi alkoi tekemään lihasoppaa. Juomavesi tuotiin aina mukana kaupungista, jonne oli matkaa tunnin verran. Peseytyminen tehtiin koskivedessä, josta etenkin hiukset nauttivat suunnattomasti. Välillä mentiin Ukin kanssa veneellä katselemaan, olisiko katiskoihin tarttunut kaloja. Jos oli, Ukki hoiti perkauksen ulkosalla ja ne nautittiin myöhemmin päivälliseksi. Myöhemmin iltasella saunan jälkeen kokoonnuttiin vielä pihapiirissä olevaan pieneen tupaan, jossa Ukki paistoi maailman parhaita muurinpohjalettuja. Kärpäset pörräsivät ympärillä ja yrittivät saada osansa. Me lapset varasimme paistumassa olevia lettuja kilpaa, koska niistä ei koskaan saanut tarpeekseen.

Siinä hetkessä tuo kaikki oli lapselle vain elämää. Aikuisena niistä on muodostunut muistoja, joille mieli on piirtänyt kultaiset kehykset. Vaikka mökki onkin vielä tallella, muistoissa mukana olleista osa puuttuu. Se nostaa haikeuden pintaan, vaikka sisimmässään tuntee lämmön.
Nyt aikuisena kaipuu mökkeilyyn on herännyt uudelleen. Vaikka kaupunkilaiselämä kaikkine mukavuuksineen tuntuu mukavalta, rakastan myös mökkeilyn tuomaa vastapainoa, jolloin saa elää hetken kuin luonnonlapsi. Hiukset voi harjaamattomina kiepauttaa sotkunutturalle ja meikkaamisen unohtaa. Ei ole väliä mitä pukee päälleen, eikä kenkiäkään välttämättä tarvitse, kun ulkona voi kävellä paljain jaloin. Ja mikä parasta: aika ikään kuin katoaa. 

Arjen oravanpyörästä irtautuminen vaatii aina hetkisen, mutta kun mökkifiiliksen lopulta saavuttaa, se kyllä maistuu! Grilliherkkujen ja muutamien alkoholipitoisten juomien lisäksi tuli mökillä nautittua tällä kertaa myös Crazy Cocon hiilihapotettuja energiakookosvesiä, joihin olen tutustunut yhteistyön myötä. Koska en ole koskaan innostunut juomaan kahvia ja perinteiset energiajuomat kaikkine makeutusaineineen eivät tee hyvää vatsalleni, olen jo pidemmän aikaa etsinyt luonnollisempia energiajuomia, joita voisi nauttia hyvällä omallatunnolla, kun kaipaan virkistystä. Nyt olen sellaiset löytänyt! Toisin kuin tavalliset vesipohjaiset energia- ja hyvinvointijuomat, Crazy Coco -juomat pohjautuvat luontaisesti ravinteikkaaseen kookosveteen, joka sisältää jo itsessään viisi keholle tärkeää elektrolyyttiä ja mineraalia, kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia ja fosforia. Ja mikä huippua: juomiin ei ole myöskään lisätty sokeria tai makeutusaineita!
Hienoa on myös se, että Crazy Coco on täysin suomalainen brändi, jonka kehitystyössä korostuu hyvin suomalainen sisukkuus. Crazy Cocon perustajat, kaverukset Juha ja Janne, saivat kimmokkeen luoda tuotteen kiireisen arjen keskellä, jossa haastava työ ja lapsiperheen arki saivat kaipaamaan lisäenergiaa. Sen sijaan, että he olisivat tarttuneet kauppojen valikoimasta muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, he halusivat juoman, joka olisi raikas ja virkistävä, mutta myös mahdollisimman luonnollinen. Sellainen, jota voisi nauttia hyvällä omallatunnolla ja tarjota teineillekin. 

Crazy Coco syntyi lopulta 100% kookosveteen pohjautuvana, sillä kookosvesi on luonnostaan makeaa eikä se vaadi erillistä makeutusta sokerista tai muista makeutusaineista. Sen huomaa maussakin, sillä juomat maistuvat yllättävän makeilta, enkä itse ainakaan jäänyt lisämakeutusta edes kaipaamaan. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä mangon makuinen energiajuoma sekä mansikan makuinen Sparkling Wellness -hyvinvointijuoma, johon mansikan maku saadaan kylmäpuristetusta mansikkamehusta. Energy -juomassa mangon maku tulee puolestaan luontaisesta hedelmäaromista. Molemmat juomat on valmistettu nuorista vihreistä kookoksista kerättyyn veteen. 
Ero näillä kahdella juomalla on maun lisäksi se, että energiajuoma sisältää kofeiinia ja sini-valkoisessa tölkissä oleva hyvinvointijuoma torjuu väsymystä ja uupumusta C-vitamiinin avulla. Mangon makuinen energiajuoma on omaan makuuni selkeästi hedelmäisempi ja siksi mieleisempi. Rakastan mangoa, vaikka IBS:n vuoksi joudunkin sitä vähän välttelemään. Siksi iloitsenkin jo nyt siitä, että syksyllä Crazy Cocon valikoima täydentyy myös limen makuisella energiajuomalla! Myös Sparkling Wellness -juomissa mansikka saa kaverikseen omenan. 

Suosittelen siis ehdottomasti tutustumaan tähän kotimaiseen brändiin, mikäli kaipailette luonnollisempia juomia energiatasoja nostamaan. Jos kookoksen maku ei kuulu suurimpiin suosikkeihin, kannattaa aloittaa mangon makuisesta energiajuomasta, jossa kookos ei ole yhtä hallitseva kuin mansikkajuomassa. Jälkimmäiseenkin kuitenkin tottuu yllättävän nopeasti, ja kylmänä molemmat juomat kulauttaa kurkkuun nopeamminkin kuin huomaakaan! 

Crazy Coco hiilihapotetut energiakookosvedet saatavilla K-Marketeista, K-Supermarketeista sekä K-Citymarketeista kautta maan. Hinta noin 1,99€ tölkki. Paikkakuntakohtaiset jälleenmyyjät löydät täältä. Juomat eivät sisällä väriaineita, lisättyä sokeria eivätkä makeutusaineita.

Crazy Coco on täysin suomalainen brändi ja tuotteet on suojattu Crazy Coco Oy:n kansainvälisesti rekisteröidyllä tavaramerkillä. Tuotteet valmistetaan Vietnamissa ja yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan vastuullisia toimintatapoja. Kookosveden hankinnassa alihankintaketjun vastuullisen viljelyn periaatteeet sekä korkean laadun ylläpitäminen ovat Crazy Cocolle äärimmäisen tärkeitä. Juomat ovat ISO 22000, FSSC 22000, HALAL ja HACCP -sertifioituja ja täyttävät näin ollen korkeimmat laatuvaatimukset valmistuksen osalta.

Tuleeko teillä ostettua energia- tai hyvinvointijuomia? Kiinnitättekö huomiota siihen, mitä ne sisältävät? Entä millaisia haaveita teillä on ollut tälle kesälle? Onko niistä jokin jo toteutunut?


8 kommenttia:

 1. En ole koskaan ollut energiajuomien ystävä, mutta tuo kookosvesipohja kyllä kuulostaa hyvältä. Minulla oli toiveena saada rentoutunut fiilis ja viettää aikaa sukulaisten ja ystävien kanssa. Nämä kummatkin toiveet toteutuivat ja olen siitä kyllä todella onnellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että kesän haaveet on toteutuneet sielläkin! Ja vielähän sitä kesää on onneksi jäljellä! <3

   Ja joo, testaa ihmeessä näitä juomia! Mä en alkuun tuosta mansikasta innostunut yhtä lailla kuin mangosta, koska siinä maistuu kookos selvemmin, mutta nyt oon litkinyt sitäkin jo monta tölkkiä. Kylmänä tosi hyviä molemmat!

   Poista
 2. Mää oon miettiny, että uskallanko maistaa ees kookosvettä, ku se ei kuulemma ees maistu kookokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin maistan näissä selvästi kookoksen, mutta enemmän sellaisena raikkaana, enkä yhtä kermaisena kuin kookosmaidossa :D Mikä on mun mielestä hyvä, koska kookosmaito ei uppoa sitten yhtään, ja kookos ei muutenkaan ole mulle ollut koskaan mitään suurimpia lempimakuja. Esim. Bounty-patukoista en oo ikinä tykännyt! :D Näissä varmaan tuo hiilihapotuskin tekee kokonaisuudesta raikkaamman ja just se, ettei kyse ole pelkästä kookosvedestä, vaan mukana on myös kylmäpuristettua mansikkamehua tai luontaista hedelmäaromia :)

   Poista
  2. Ehkä mun nyt vaan pitää uskaltaa maistaa, eikä arkailla. :D

   Poista
 3. Täälläkin on haaveiltu mökkeilystä jo vuosia ja tänä kesänä jopa sinne pääsinkin! Miten ihana tunne käydä rantasaunassa ja juosta järveen <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! <3 Ihanaa, että säkin oot päässyt tänä kesänä mökkeilemään!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!