Joku saattaa miettiä, että taasko Mádaraa. Totta puhuen ihmettelen sitä vähän itsekin, sillä en ole tieten tahtoen päättänyt nostaa Mádaraa blogini vakiovieraaksi, vaikka siitä onkin pikkuhiljaa nousemassa sellainen. Viime aikojen huippulöydöt ovat ehkä kuitenkin houkutelleet testaamaan enemmän Mádaraa, sillä luottamukseni sarjaa kohtaan on kasvanut ja voisi sanoa, että meistä on jopa tullut ystävät. Ja ystävien kanssa viettää mielellään aikaa - eikö niin?


Erilaiset kasvosuihkeet eli mistit ovat lähivuosina vakiinnuttaneet paikkansa monen käytössä. Itsehän en edes ymmärtänyt alkuun, että mitä järkeä on käyttää erikseen kasvosuihketta, kun käyttää kasvovettä. Olin myös skeptinen sen suhteen, jos mistejä suihkauttaisi meikin päälle. Eikö siinä muka meikki menisi pilalle? 


Tosiasiassa mistejä voi oikeasti hyödyntää kahdella eri tapaa: niitä voi suihkautella joko kasvoveden sijasta (tai jälkeen) puhtaalle iholle tai vaihtoehtoisesti meikin päälle freesaamaan kasvoja ja pidentämään meikin kestoa. Kannattaa kuitenkin vähän vilkaista mihin mitäkin mistiä suositellaan. Esimerkiksi tämä Mádaran Nokkossuihke on enemmänkin kasvoveden tapaan käytettävä tehokosteuttava ja rauhoittava suihke, joka ei ole tarkoitettu meikkiä kiinnittämään, vaikka toki sitä voi halutessaan suihkauttaa myös meikin päälle, jos iho tuntuu kaipaavan kosteutusta. Suihke on todella hienojakoista, joten se asettuu iholle kevyenä huntuna.


Jätin alkuun tämän suihkeen noteeraamatta sen nimen takia. Ajattelin nokkosta sisältävän suihkeen tuoksuvan yrttimäiseltä ja kitkerältä. Toisin kävi: tämä nimittäin tuoksuu jopa hieman karkkimaiselta! Tuoksu on todella, todella mieto, mutta tarkkanenäinen huomaa pienen karkkimaisen häivähdyksen. Tätä voi helposti suihkautella iholle pitkin päivää ja oikeastaan niin olen tehnytkin, koska parissa viikossa pullosta on jäljellä enää kolmasosa. Suihketta voi käyttää myös vartalolle, mutta itse olen säästellyt sisältöä pelkästään kasvoille, koska tämä on vain niin ihana! Aloe vera-pohjainen suihke on tuntuvasti kosteuttava, ja nokkosta on käytetty vuosisatoja allergiaoireiden ja yliherkkyyksien hoitoon, joten suihke auttaa rauhoittamaan myös erilaisia ihoärsytyksiä. Tämä käy siis myös herkälle iholle ja ihan koko perheen käyttöön. Nähtäväksi jää, millä Mádara yllättää minut seuraavaksi. Tämä päätyy kuitenkin ehdottomasti ostoskoriin jatkossakin!

Kaikille ihotyypeille sopiva Mádara Nokkossuihke saatavilla 100ml 17,95 euroa esimerkiksi Mádaran omasta verkkokaupastaBiodellystä sekä House of Organicin valikoimasta. Tuote on vegaaninen ja palkittu Anna-lehden Vuoden 2015 parhaana kauneustuotteena sekä Trendi-lehden toimesta Best Beauty Buy 2016 -maininnalla.

Käytättekö te aktiivisesti mistejä? Onko jollain kokemusta tästä Nokkossuihkeesta? 
*Tuote pr-kappale. Postaus sis. mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Aika vähän on tullut käytettyä kasvosuihkeita, Lumenen kasvosuihketta joskus, mutta todella harvoin. Mádaraa on mielestäni hyvä tuoda esille, ainakin itse pidän merkin tuotteista enkä ole vielä törmännyt kyseiseltä merkiltä huonoon tuotteeseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon ihan hulluna kasvosuihkeisiin ja käytän niitä monta kertaa päivässä :D Mitä Mádaraan tulee, mun tykästyminen sarjaan on alkanut tapahtua vasta hiljattain, koska vuosia sitten en oikein lämmennyt tuotteiden vehreälle tuoksumaailmalle. Onneksi sen jälkeen Mádaralle on ilmestynyt vaikka mitä uutuuksia, joiden tuoksu on ollut ihan toisenlainen :)

   Poista
 2. Mulla nokkonen tuo mieleen juuri sellaisen hieman tunkkaisen ja pistävän "vihreän" tuoksun, mutta tuo mainitsemasi karkkimainen tuoksu kuulostaa monta pykälää paremmalta:) Kiva tietää ja hyvästä tarjouksesta voisin ostaa yhden pullon kokeiluun. Kiitos vinkistä, Mia ja mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä! Siksi en ajatellutkaan, että tätä tuotetta edes kokeilisin :D Mutta onneksi päädyin kokeilemaan! Tää on aivan ihana ja pakko kyllä hankkia uusi pullolllinen :) Kivaa viikkoa sullekin, Sari! :)

   Poista
 3. Nokkossuihke on tuttu ja munkin mielestä tosi hyvä! Jännä, että pistelevä ja polttava nokkonen voikin olla iholle hyödyllinen raaka-aine ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onneksi tää kasvosuihke ei sentään polttele :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!