Tiedän, että monelle luonnonkosmetiikan käyttäjälle Mádara on tutuimpia ja tykätyimpiä sarjoja. Myös minulle sarja oli aikoinaan niitä ensimmäisiä tuttavuuksia, kun aloin viitisen vuotta sitten hiljalleen kiinnostua luonnollisemmasta kosmetiikasta ja uppoutua sen pariin sarja kerrallaan. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että minusta ja Mádarasta ei tullut alkuun kovinkaan hyviä ystäviä. Olen jo aiemminkin täällä blogissa tunnustanut, että syynä oli enimmäkseen Mádaran liian vehreä tuoksumaailma, joka oli normaalikosmetiikasta luonnollisempaan harppaavalle pieni töksähdys. Vähän samanlaisia tunteita minulla oli aikoinaan myös Dr. Hauschkaa kohtaan, joka on tänä päivänä kuitenkin noussut arvosteluasteikossani kärkisijoille. Myös Mádara on onnistunut yllättämään huikean positiivisesti muutamien tuotteiden suhteen, vaikka lämpeämiseni sarjalle onkin tapahtunut hieman hitaammin.
Jos luonnonkosmetiikassa jaettaisiin vuosittain diplomeita tuotekehityksen suhteen ja minulla olisi päätösvaltaa, ääneni menisi ehdottomasti Mádaralle. Tämä siitä syystä, että brändi on lähivuosina onnistunut puskemaan markkinoille niin monta loistavaa tuotetta, että kyllä, jopa minun pääni alkaa hiljalleen kääntyä siihen suuntaan, että Mádara on oikeasti ihan laadukas sarja. Myös vehreästä tuoksumaailmasta on irrotettu otetta, mikä on tehnyt tuotteista entistä houkuttelevampia. Korostan taas, miten tuoksulla on yllättävän suuri merkitys kokonaisuudessa, vaikkakin tuotteen sisältö loppupeleissä aina ratkaiseekin.

Millä kaikella Mádara on sitten viimeisen puolentoista vuoden aikana onnistunut minut yllättämään niin positiivisesti, että mielipiteeni on kääntynyt näinkin paljon? Aloitetaan vaikka SOS Hydra Recharge Cream -voiteesta, jonka listasin TOP5 Luonnonkosmetiikan parhaiden päivävoiteiden joukkoon. Tuo voide taisi olla se, joka sai minut alunperin pysähtymään ja katsomaan Mádaraa uusin silmin. Se on paitsi älyttömän toimiva meikin alla, nimensä mukaisesti myös loistava stressaantuneelle iholle, jolle puskee epäpuhtauksia ja joka on vähän "sekaisin". Voide lupaa tuloksia jo kuukaudessa ja tuo lupaus piti minulla pintansa. Voide on edelleen yksi luottovoiteistani. Suosittelen sitä niin pintakuivalle iholle kuin kiiltelyyn taipuvaiselle sekaihollekin. Toimii! 
SOS-voiteen jälkeen meni vuosi, kunnes löysin Mádaralta seuraavan helmen. Löysin nimittäin kasvoveden, joka sai oikeasti ihastelemaan omaa ihoa! Kuvailin tunnetta samanlaiseksi kuin olisi juuri tullut täydellisestä kasvohoidosta. Iho oli kasvoveden jälkeen hehkeä, kuulas ja kosteutettu. En voi vieläkään uskoa, että Mádaralta löytyi noin loistava kasvovesi. Harmi vain, etten tällä hetkellä enää löytänyt kyseistä tuotetta valikoimasta. 

Tämän vuoden puolella onkin sitten ropissut uusia hyviä Mádara-löytöjä oikein urakalla: Otin käyttööni vartalovoiteen, jolta en odottanut oikein mitään. Hajusteeton voide vaikutti kuvauksen perusteella jopa tylsältä, mutta veti pisteet kotiin 100-0. Olen itse asiassa kokoamassa TOP3 Parhaat vartalovoiteet -postausta ja arvatkaa vaan, mikä voide on jo varmistanut paikkansa. Kyllä, se on juuri tämä

Vartalovoide-innostuksen jälkeen positiivisia tuntemuksia on onnistunut herättämään myös SOS-linjan kosteuttava naamio, jonka listasin maaliskuussa Viisi valintaa - Kosteuttavat naamiot -postaukseeni. Ilon aiheet eivät kuitenkaan ole jääneet siihen, sillä viides Mádara-suosikki on vasta ilmestynyt uutuus: Hyaluronic Anti-Pollution CC-voide. Taaskaan en osannut odottaa ihmeitä, mutta yllätyin jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Olen aiemmin testannut jotain Mádaran sävyttävää voidetta ja sen potentiaali jäi ikävä kyllä saavuttamatta. Uusi CC-voide on kuitenkin aivan toista maata. Tässä on nimittäin niin loistava uutuus, etten sokkotesteissä edes uskoisi sen olevan Mádaraa! 

Saasteilta suojaavat tuotteet ovat nousseet uudeksi hitiksi, ja hyvä niin, sillä siinä missä UV-säteet ovat yksi tunnetuimmista haittatekijöistä iholle, myös saasteet aiheuttavat iholle ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Tämän vuoksi ihon huolellinen puhdistaminen ja suojaaminen on tärkeää. Mádaran uutuus CC-voide suojaa paitsi auringon UVA/UVB-säteiltä, se myös kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti hyaluronihapon ansiosta. City CC-voide on kehitetty erityisesti kaupungissa asuvan ihon tarpeita ajatellen, sillä se neutraloi oksidatiivista stressiä ja vapaiden radikaalien tuhoja - näin ollen siis hidastaa ennenaikaista ikääntymistä. 

Voide on koostumukseltaan kuin meikkivoide, joka levittyy, sulautuu ja mukautuu ihoon juuri niin kuin toivoisikin. Peittävyysasteikolla CC-voide on yllättävän hyvä, ja se kallistuu puolipeittävän ja peittävän välimaastoon. Lopputulos on silti sopivan heleä ja iho jää todella kauniin näköiseksi. Voiteita on saatavilla kahta eri sävyä, light ja medium. Vaalea sävy on keltapohjainen, mutta sulautuu ihonsävyyn moitteitta, eikä ole kalpeallekaan kesäiholle liian tumma. Olen viime päivinä turvautunut itseruskettaviin, joten light sävy alkaa olemaan jopa vähän liian vaalea itselleni. 

Koostumukseen liittyen täytyy nostaa esille myös se, että voide on Aloe veraan pohjautuva, eikä vesipohjainen. Tämäkin tekee siitä astetta hoitavamman iholle. Luomuprosentti on vain 9%, mutta luonnollisia raaka-aineita voide sisältää 99%. Esimerkiksi Aloe vera ja mehiläisvaha näyttävät olevan raaka-ainelistan mukaan luomuviljeltyjä. Aurinkosuojakerroin voiteessa on SPF15. Tuotteen aurinkosuojan kerrotaan perustuvan luonnollisen sinkkidioksidin korkeaan suojaustehoon, mitä Mádara hyödyntää kaikissa aurinkosuojissaan. Kaiken kaikkiaan tässä on todella toimiva uutuus. Suosittelen testaamaan, jos etsii toimivaa luonnonkosmetiikan meikkipohjaa, jossa on vielä saasteilta ja auringolta suojaavat ominaisuudet mukana - muiden ihoa hoitavien raaka-aineiden lisäksi!

Mádara Hyaluronic Anti-Pollution CC-voide 40ml, hinta 31,20 euroa. Medium beige -sävy täällä.

*Tuote pr-näyte. Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Millaisia ajatuksia teillä on Mádarasta? Onko joku teistä ehtinyt jo tutustua tähän uutuuteen?

6 kommenttia:

 1. Käytin tätä näytepussin verran ja ihastuin heti! Niin sileän tuntuinen kasvoilla, levittyi ja häivyttyi ihanasti :) pitää joskus ostaa iso tuubi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin ensikokeilulla! Kaikin puolin ihana iholla! :)

   Poista
 2. Mun mielestä tämä sulautuu omaan ihoon niin luonnollisesti, että tätä uskaltaisin suositella niille miehillekin, jotka haluaa tasoittaa ihon sävyä, ilman meikatun näköistä tulosta ^_^ Mahtava tuotos Mádaralta :)

  VastaaPoista
 3. Oih hamstraan kaikkea missä on suojakerroin ja hyaluronihappoa! Olisi kiva nähdä vielä miltä tuo näyttää kasvoilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyaluronihappo kuuluu mullakin suosikkeihin :) Varmasti tää tulee näkymään blogissa vielä jossain meikissäkin tai sitten Instan puolella! :) Lähiaikoina ei ole hirveästi tehnyt mieli esitellä omaa naamaa, kun toista viikkoa ollut sitkeä flunssa päällä :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!