Nyt on luvassa vinkki älyttömän herkullisesta huultenkuorinnasta. Hieman nolona myönnän jo heti alkuun, etten juuri koskaan kuori huuliani. Kasvojen ja vartalon ihon kuorimisesta olen kyllä tarkka ja hoidan sen puolen ihonhoidosta säännöllisesti. Huulten hoidon suhteen olen kuitenkin jämähtänyt ainoastaan huulivoiteisiin, joita löytyy laukun pohjalta, työpyödältä, makuuhuoneesta - siis sieltä sun täältä. Rasvailen siis huulet monta kertaa päivässä, mutta kuoriminen on jäänyt täysin unholaan. Luulenpa, että se taitaa olla yllättävän monelle se juttu, jota ei edes oikein tule ajatelleeksi - varsinkaan silloin, jos huulet voivat hyvin, eivätkä ole mitenkään erityisen rohtuneet. 


Tähän on nyt kuitenkin tullut omalta osaltani muutos, jota pyrin ylläpitämään. Olen aikaisemmin testannut joitain huulikuorintoja, mutta ne ovat jättäneet sen verran hailakan vaikutuksen, ettei into ole kasvanut mihinkään. Tästä syystä kai se huulten kuoriminenkin on sitten lopulta jäänyt. Paljon ihania ja laadukkaita luonnonkosmetiikan brändejä edustava Naturelle kuitenkin toi valikoimaansa viime vuoden loppupuolella ihastuttavan yhdysvaltalaisen huultenhoitosarjan, nimittäin Henné Organics'in, joka on saanut inspiraationsa Ruotsista ja ruotsalaisuudesta. Sarjaan kuuluu erilaisia huulivoiteita, sävytettyjä huulivoidepuikkoja ja herkullisia huultenkuorintoja. Reilun parinkympin hinnat voi jostakusta tuntua korkeilta huultenhoitotuotteiksi, mutta voin kertoa, että kun näitä kokeilee, hinta laskee silmissä aika minimaaliseksi! Black Friday -tarjouksissa vinkkasinkin jo Luxury Lip Tint -huulivoiteesta sävyssä Bare, joka antaa aivan täydellisen nuden sävyn huulille. Olen käyttänyt tuota niin ahkerasti, että kohta saan laittaa jo uuden tilaukseen. 

Tämä huultenkuorinta jäi minulla aluksi sivuun, koska en ajatellut sen saavan minua mitenkään erityisen ihastuneeksi, kun huulten kuoriminen ei ole aiemminkaan innostanut. Tämän pienen purkin avatessa tuoksu hullaannuttaa kuitenkin ensimmäisenä. Nordic Berries -huultenkuorinta tuoksuu herkullisen marjaiselta ja onkin Pohjosmaisen luonnon inspiroima. Minulle tuoksu tuo mieleen vastustamattoman marjaisen kermakakun! Huultenkuorinta koostuu muun muassa luomu sokerista, luomu kookosöljystä, luomu vadelmansiemenistä, luomu mustikasta ja luomu shea voista. Tuoksusta erottaa myös häivähdyksen vaniljaa. Kuorinta on jopa 96,5% luomua eikä se sisällä lainkaan alkoholia.

Suloisen pikkupurkin sisältö on erittäin riittoisa, sillä vain pieni nokare kosteille huulille hierottuna riittää hoitamaan homman ja tuloksena on niin pehmeät huulet, ettei tosikaan. Ei tee mieli edes lisätä huulivoidetta, mikä minulle on aikamoinen ihme. Pidän myös siitä, että tämä kuorinta antaa huulille vähän sellaisen liftaavan ja täyteläistävän efektin! Huulten kuivuuteen on helppo ajatella vastauksen olevan kosteutus, mutta aivan kuten ihollekin, tekee myös huulille kuorinta hyvää aina välillä. Etenkin jos huulet ovat todella huonossa kunnossa, kannattaa huulilta ensin poistaa kuollut ihosolukko kuorimalla ja tarttua huulirasvaan vasta sen jälkeen. Näin huulivoidekin tekee tehtävänsä paremmin. 

Henné Organics Nordic Berries Lip Exfoliatior -huulikuorinta 10ml 26 eurolla Naturellesta.

Kuka muu uskaltaa tunnustaa unohtaneensa huulten kuorimisen? Onko Henné Organics jo tuttu? 
*Tuote pr-malli. Postauksessa mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

 1. Jo kuorinnan väri näyttää ihanalta, tuo kirsikat mieleen! Mä en ole koskaan kuorinut huuliani, vaikka monet herkulliset kuorintavoiteet ovat houkuttaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin vastustamaton! Oon muutamaa huulikuorintaa kokeillut, mutta ei ole todellakaan olleet yhtä ihania kuin tämä :) Taidan olla vihdoin virallisesti innostunut huultenkuorinnasta :D

   Poista
 2. Mä luin joskus jostain, että huulia ei pitäisi kuoria ollenkaan, mutta oon kyllä siitä huolimatta tarpeen tullen kuorinut :D Ihanan näköinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa kuulee kainaloista; osan mielestä ei pitäisi kuoria ollenkaan ja osa asiantuntijoista sanoo, että pitää siinä missä muitakin ihoalueita :) On kai myös yksilöllistä. Kyllä kai moni pärjää, vaikkei koskaan kuorisi huulia, mutta uskon, että rohtuneille huulille se voi olla jopa pelastus, kun saa kaiken kuolleen ihosolukon pinnalta pois :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen kuorinta. Nyt täytyy kerrankin sanoa, että minä kuorin huuleni pari kertaa kuukaudessa. Tuntuu, että kerrankin joku asia, jonka muistan tehdä :D
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jes, hyvä Outi! Mä yritän ottaa oppia susta, nyt kun olen löytänyt tämän ihanan kuorinnan, joka on saanut hommasta jopa innostuneeksi :D Kiitos samoin, ihanaa viikkoa!

   Poista
 4. Henné Organicsista kuulen nyt ensimmäisen kerran. Kuten Marikakin totesi, luin just äsken jostain, että huulia ei tarvitsisi kuoria ollenkaan, mutta eiköhän se riipu ihan kunkin omista tarpeista. Kyllä huuliakin pitää joskus vähän "käsitellä":)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vastasinkin Marikalle tuossa yllä, että ihan kuten kainaloiden kuorimisestakin, myös tuosta kuulee kahdenlaisia mielipiteitä, mutta varmasti on myös yksilöllinen asia! :)

   Poista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Mä pyrin kuorimaan huulia, kun mulla on niin rohtuvat huulet. Tämä kuorinta kuulostaa tosi herkulliselle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti auttaa siihen :) Testaa ihmeessä tätä jossain vaiheessa, jos haluat kokeilla jotain uutta! Tää on aivan ihana :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!