On tiettyjä tuoteryhmiä, joista kirjoitan blogissa harvemmin. Yksi sellainen on luomiväripohjustajat. Käytän kyllä luomille pohjustajaa aina ennen luomivärin laittoa, myös silloinkin, kun en tee vahvaa silmämeikkiä, vaan tasoitan luomen sävyä ainoastaan hyvin vaalealla luomivärisävyllä. Tämä siksi, että pohjustaja saa luomivärin kiinnittymään luomelle paremmin ja pysymään paikoillaan pidempään. Pohjustajalle on siis tarvetta useita kertoja viikossa. Jostain syystä jumiudun kuitenkin käyttämään yleensä yhtä ja samaa pohjustajaa, kun löydän hyvän sellaisen. Kokeilen uusia silloin tällöin, mutta jos tuote ei tee heti vaikutusta, se jää melkeinpä samantien syrjään ja palaan vanhan hyväksi todetun käyttäjäksi. Siksi luomivärinpohjustajat ovat blogissani aikamoista vähemmistöä.


Toimivan ja mieleisen tuotteen osuessa kohdalle on siitä kuitenkin pakko kuuluttaa myös blogin puolella. Tällä kertaa varteenotettava tapaus löytyy Guerlainilta, joka toi viime vuoden puolella valikoimaansa uuden Eye-Stay Primerin. Olen käyttänyt vuosien varrella useita Guerlainin tuotteita, myös heidän aiempaa luomiväripohjustajaansa, mutta jostain syystä se ei kuitenkaan koostumukseltaan tehnyt yhtä hyvää vaikutusta kuin tämä uusi pohjustaja. Tämä nimittäin levittyy fluidimaisena koostumuksena luomelle todella helposti ja tasoittaa samalla myös ihonsävyä. Sen lisäksi se sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, joten se avaa katsetta kauniisti! Tuotetta voi siis käyttää luomella myös yksinään, ja koska vain pieni piste riittää koko luomelle, on tuubi aikamoisen riittoisa. 

Guerlainin Eye-Stay Primer lupaa tehdä meikistä luodinkestävän ja pitää silmämeikit paikoillaan koko pitkän päivän. Omassa käytössäni lupaus on lunastettu moneen kertaan ja olen ollut tähän tuotteeseen oikein tyytyväinen. Jos siis etsit pohjustajaa, joka ei rasvoitu luomella päivän aikana ja saa silmämeikin kestämään, tässä varteenotettava vaihtoehto.

Guerlain Eye-Stay Primer 12ml 34,90 euroa. Saatavilla esimerkiksi Stockmannilta ja Sokokselta.

Käytättekö te luomivärinpohjustajia? Onko tämä Guerlainin uutuus jo tuttu?*Tuote pr-kappale. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Tämä uutuus on vielä testaamatta, mutta Essencen pohjustaja on käytössä. Käytän sitä oikeastaan vain silloin kun luomivärin on pysyttävä luomilla koko päivän.
  Ihanaa viikonloppua Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään käyttää luomenpohjustajaa aina, siitä on tullut jo niin vakiintunut tapa. Luomiväri tarttuu paremmin ja kestääkin paremmin! Tämä on myös kiva katseen kirkastajana ihan sellaisenaakin :) Aurinkoista viikkoa, Outi!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!