Syksy ja talvi voivat valon vähyyden puolesta olla vuodenaikoina jopa masentavia, mutta jotain hyvää niissäkin on. Kylmyys ja harmaus eivät minuakaan innosta, mutta pidän siitä, että saa vähän kuin luvan kanssa kietoa sohvalla viltin ympärilleen ja juoda teetä kynttilän valossa hämyisässä tunnelmassa. Jos kesällä jään vain kotosalle ja ulkona paistaa aurinko, aika tuntuu jotenkin hukkaan heitetyltä. En tiedä miksi onnistun jotenkin luomaan itselleni huonon omatunnon siitä, jos kulutan aurinkoisen päivän sisätiloissa enkä jaksa tehdä mitään sen ihmeellisempää. Syksyllä ja talvella pystyn paljon helpommin antamaan itselleni luvan kotosalla olemiseen - ja ehkä ylipäätäänkin siihen pelkkään olemiseen, jota edelleen kovasti harjoittelen. 


Kuten olen monesti ennenkin täällä blogissa kertonut, tuoksuilla on minuun aika suuri voima. Epävarmoina hetkinä tuoksut voivat tuoda itseluottamusta ja muistuttaa niistä tilanteista, joissa olen kokenut ilon, onnistumisen tai rakkauden tunteita. Toki joistain tuoksuista on myös sellaisia muistoja, joihin ei mielellään palaisi. Kirjoitin aiemmin tuoksumuistin vahvuudesta. Se ei ole helposti pois pyyhittävissä ja korvattavissa jollain muulla muistolla. Kotioloissa tykkään yleensä käyttää tuoksuja, jotka ovat suhteellisen yksinkertaisia. Enkä tarkoita yksinkertaisella tylsää, vaan sellaisia rentoja ja kauniita tuoksuja, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä. Jos yksi asia pitäisi mainita, joka on minulle tuoksuissa lähes ehdoton, niin se on pehmeys. Rakastan utuisia tuoksuja. Niissä vain on sitä jotain. 

Cleanin tuoksuista en ole aiemmin juurikaan innostunut, vaan oikeastaan koin ensimmäisen tykästymisen vasta viime kesänä. Tuolloin Ultimate Beach Day tuntui täydelliseltä valinnalta rentoon kesäpäivään. Syksyllä ilmestynyt suloinen uutuus Warm Cashmere on ollut yhtä täydellinen valinta tälle vuodenajalle. Tämä tuoksu on nimittäin juuri niin pehmeä kuin miltä jo nimensäkin puolesta kuulostaa. Innoituksensa tuoksu on saanut kauniista syyspäivästä ja se sisältää harmonisia viikunan ja mustaviinimarjan sävyjä, joiden kerrotaan vievän ajatukset rauhalliselle kävelylle aurinkoisena syyspäivänä. Minulle tämä on syys-talven pimeyden keskellä ollut rauhoittava ja jopa ihanan lohduttava tuoksu. Alkutuoksu on hedelmäisen marjainen sekoitus bergamottia, veriappelsiinia ja mustaviinimarjaa. Sydäntuoksussa tulvii orkidean lisäksi kurjenmiekka. Haitilainen vetiver, setripuu ja myski sinetöivät pohjalla tuoksun pehmeyden, joka kietoo lämpimästi otteeseensa. Ihana tuoksu, joka sopii täydellisesti myös tunnelmallisiin koti-iltoihin!

Clean Warm Cashmere 30ml suositushinta 49,90 euroa. Saatavilla myös netistä Ellokselta. Ensi viikolla blogissa luvassa lisää tuoksuvia lahjavinkkejä! 

Muistakaahan käydä osallistumassa myös Clarinsin ihastuttavan tuotesetin arvontaan täällä.

Onko joku teistä tuoksutellut tätä? Mitä pidätte muuten Cleanin tuoksuista?*Tuoksu pr-malli. Postauksessa mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen kuuloinen tuoksu :). Olen jotain Cleanin hajuvettä käyttänyt, mutta se tuoksui liian paljon samalta kuin huuhteluaineet :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana! Tunnustan, ettei muakaan ole aiemmin Cleanin tuoksut hirveästi innostaneet juuri siksi, että ne on ollut mun makuun "liian puhtaita" :D Mutta tämä on ihan toista maata! Lämmin, kutsuva ja pehmeä :)

   Poista
 2. Cleanin tuotteet on jääneet itseltä testaamatta, mutta tämä kyllä kuulostaa sellaiselta tuoksulta, josta voisin tykätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteiset Cleanin tuoksut on tosiaan aika puhtaita ja omaan makuun jopa vähän liian yksinkertaisia, mutta tässä on ihanaa monikerroksellisuutta ja lämpöä, josta tykkään! Käy ihmeessä tuoksuttelemassa ja tuu kertomaan, mitä pidit! :)

   Poista
 3. Mulla on samaisen merkin "Cashmere" tuoksu, joka lienee samantyylinen kuin tämä sun tuoksu, ja tykkään siitä aivan hurjasti ♥ Juuri sellainen ihanan lämmin ja pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että Cleanilta löytyy muitakin tällaisia lämpimämpiä tuoksuja! :) Oon jotenkin ajatellut, että kaikki on sellaisia tosi puhtaita :D Mutta jos näitä Cashmeren kaltaisia tuoksuja tulisi lisää valikoimaan, niin kävisin ehdottomasti nuuhkimassa! Tää on varmasti samantyyppinen sen sun Cashmeren kanssa :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!