Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkit merkitty

Loistavan ripsivärin löytäminen ei ole minulle ollut koskaan helpoimmasta päästä. Siinä oikeastaan syy myös siihen, miksi ripsivärejä ei vilise blogissa kuukausittain. En esittele juuri ilmestyneitä uutuuksia, jos en ole niitä itselleni kokenut toimiviksi, sillä en näe järkeä luetella blogiin pelkästään ripsivärien lupauksia, vaan haluan niiden oikeasti toimineen myös omilla ripsilläni. Kaikille ei ole luotu unelmien räpsyripsiä luonnostaan, mutta aina saa haaveilla saavuttavansa ne ripsivärin avulla - niin minäkin teen ja siksi olen ripsivärien suhteen aika vaativa. Tänä syksynä olenkin bongannut kaksi aivan loistavaa ripsiväriä, jotka ovat juuri sitä, mitä ripsiväriltä haluan.
Syksyn 2017 suosikkiripsivärit 


Yleensä ripsiväreiltä havitellaan joko tuuheutta tai pituutta, joskus molempia. Minä pistän pidentävän vaikutuksen tuuheuden edelle, sillä omat ripseni eivät ole mitenkään erityisen pitkät ja jos käytän pelkästään maksimaalisen tuuheuden antavia ripsivärejä, lopputuloksena on usein yhteenliimautuneet, lyhyehköt, tönköt ripset, jotka eivät kaarru tippaakaan. Siksi arvostan ripsivärejä, jotka tuovat omiin ripsiini etenkin sitä pituutta ja kaarevuutta, vaikka taivutankin ripset ennen värin laittoa. Lisäkaarevuus ei silti ole pahasta! 


Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara antaa näyttävän pitkät ripset


*Elizabeth Ardenin Lasting Impression Mascara lupaa viedä ripset "uusiin ulottuvuuksiin". Innovatiivinen ja kerrostettava koostumus pidentää, erottelee ja korostaa ripsiä, jotta lopputuloksena on näyttävät ja kiiltävät ripset. Harjassa on viisi kartiomaista aluetta, jotka tarttuvat ripsiin ja kuorruttavat ripset, tuoden niihin pituutta ja tuuheutta jokaisella vedolla. Lienee jo tässä vaiheessa selvää, että lupaukset on lunastettu, sillä muuten ripsiväri ei olisi blogiini paikkaansa raivannut. Tällä saa todella luonnolliset ja upeat ripset, eikä koostumus tahmaa, paakkuunnu tai varise. Juuri tällaiset ripsivärit ovat todella paljon mieleeni! Lasting Impression teki siis nimensä mukaisesti pysyvän vaikutuksen. 
Max Factor Lash Crown Mascara tekee ripsistä pitkät ja viuhkamaiset


Elizabeth Ardenin ripsiväri oli itselleni ensimmäinen sarjalta testaamani ripsiväri, joten en osannut odottaa siltä suuria, vaikka se toiveet täyttikin. Sen sijaan Max Factorin suhteen odotukset ovat jo pitkään pysyneet korkealla, sillä olen löytänyt sarjalta vuosien varrella niin monta huipputapausta. Läheskään kaikkien markettimerkkien ripsivärit eivät toimi ripsilläni ja siksi olenkin useimmiten luottanut tiettyjen selektiivisten sarjojen ripsiväreihin. Max Factorin ripsivärit ovat kuitenkin olleet itselleni markettisarjojen positiivinen poikkeus ja siksi siitä onkin muodostunut minulle yksi niistä varmoista brändeistä, kun etsin loistavaa ripsiväriä.

*Max Factorin Lash Crown Mascara on harjaltaan todella erikoinen. Myönnän, etten heti uskonut kruununmuotoisen harjan pystyvän suurempiin ihmeisiin, mutta kävikin niin, että tästä tuli heti yksi suosikkiripsiväreistäni! Tässä on oikeasti aivan uskomaton ripsiväri. Olen käyttänyt tätä niin innokkaasti loppukesästä lähtien, että jouduin korkkaamaan viime kuussa jo toisen kappaleen. Voisin hyvin kuvitella lokeroivani tämän omien TOP5 ripsivärien kategoriaan, koska tällä saa juuri sellaiset pitkät, viuhkamaiset ja täyteläiset ripset. Vähän siis sellainen luonnollinen irtoripsivaikutelma, joka todellakin on mieleeni. Olen hiljattain löytänyt myös yhden luonnonkosmetiikan ripsivärin, josta tulen vinkkaamaan blogissa lähipäivinä. Olkoon se sitten syksyn suosikkeihin kuuluva kolmonen, jota en vielä ollut löytänyt näiden kuvien ottohetkellä.

Molemmat ripsivärit löytää edullisesti netistä *Lykolta, *Eleveniltä ja *Kicksistä


Onko teidän hankala löytää toimivia ripsivärejä? Onko kokemuksia näistä tai ylipäätään Elizabeth Ardenin ja Max Factorin ripsiväreistä?

13 kommenttia:

 1. Olisi ollut mukava nähdä kuvat näistä ripsiväreistä sun ripsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Vielä vähän harjoittelen sitä oman naaman kelpuuttamista tänne blogiin, siksi kasvokuvia näkyy harvemmin. Mutta nyt itse asiassa ihan lähipäivinä on tulossa blogiin ihan kasvokuviakin toisenlaisen yhteistyön merkeissä :)

   Poista
 2. Ripsiväri on kyllä meikeistä vaikein. Tosi paljon on kaikkea tullut kokeiltua, enkä ole vieläkään varma, että olenko parhaan löytänyt.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sitä jonkun aikaa joutuu "kahlaamaan" ennen kuin ne parhaat löytyy joukosta :)
   Kiitos, samoin sinne! <3

   Poista
 3. Olen samaa mieltä Outin kanssa, että ripsiväri on meikeistä vaikein (ainakin vaikeimpia). Minusta ripsiväri ostaminen on monesti hieman arpapeliä, vaikka olisi sinänsä löytänyt "parhaan" mahdollisen, koska sillä parhaallakin voi tulla nk. huono päivä eli hyvätkään ripsivärit eivät ole aina tasalaatuisia. Paras ja tasalaatuisin itselleni on Maybellinen Lash Sensational. Sen massa on tasaista, ei liian kuivaa, eikä liian märkää. Harjaosa luontuu hyvin ripsivärin levittämiseen ohuuden ja kaarevuuden ansiosta. Mitä sensaatiomaisen upeita ripsistä ei silläkään tule, mutta riittävästi "kaikenlaista". Välillä on kiva käyttää muitakin, mutta Lash Sensationaliin aina palaan.
  Kivaa sunnuntaita Mia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsiväri on kyllä yksi haasteellisimmista meikkituotteista! Muistan, että vielä parikymppisenä ostin melkein kaikki uutuusripsivärit sitä mukaa kun ne tulivat markkinoille, koska jahtasin sitä parasta mahdollista ripsiväriä. Kyllähän sieltä hyviä löytyi joukosta, mutta myös paljon "surkeita", jotka jäi heti ensimmäisen kokeilun jälkeen käyttämättä. Sinne ne rahat sitten meni :D Käytin itsekin paljon nuorempana Maybellinen ripsivärejä ja tykkäsin niistä paljon. Jostain syystä nykyään Maybellinen ripsivärit ei kuitenkaan enää toimi niin hyvin omilla ripsillä - tai ei ainakaan yhtä hyvin kuin Max Factorit ja muut vakkarit. Rimmel on myös markettimerkeistä sellainen, jonka ripsivärit on olleet ihan toimivia mun ripsillä. Mutta joo, on todellakin hyvä, kun on muutama luottoripsari, johon voi aina palata ja tietää varmasti sen/niiden toimivan!

   Mukavaa sunnuntaita sinnekin, Sari! :)

   Poista
 4. Oi, tuo Elizabeth Ardenin ripsivärin harja näyttää juuri sellaiselta harjalta, mistä minä pidän :). Tällä hetkellä minulla on korealaista kosmetiikkaa käytössä ja yksi niistä on ripsiväri. Muuten ripsiväri on hyvä, mutta kaipaisin siihen tuuheampaa harjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harja on kyllä tosi toimiva! Olen tykännyt paljon :) Monet selektiivisen kosmetiikan ripsarit on tullut testattua, mutta jostain syystä Elizabeth Arden on itsellä jäänyt vähän pimentoon. Tämän ripsivärin myötä heräsi kyllä kiinnostus, että kuinkahan hyviä sarjan muut ripsivärit ovat :)

   Poista
 5. Max Factorin ripsareista oon tykännyt! Kuuluu omiin luottoripsarimerkkeihin. :) Ja omien ripsien tai silmien kuvaaminen ylipäätään on muuten yllättävän vaikeaa :D

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :D Ja varsinkin kun mä en oikein muutenkaan tykkää olla kuvattavana... Jäänyt varmaan jonkinlainen "kammo" lapsuudesta, kun äiti räpsi kuvia joka sekunti. Toki ne kuvat on arvokkaita muistoja nyt! Yritänkin koko ajan harjoitella, että olisin suopeampi kuvien räpsimistä kohtaan, enkä joka kerta stressaantuisi ja ahdistuisi :D Tänne blogiinkin on siis tulossa niitä naamakuvia, mutta pääpaino tulee edelleen olemaan tuotekuvissa :D

   Poista
 6. Elizabeth Ardenin ripsarit ei olekaan itselleni ennestään tuttuja, mutta tämä postaus kyllä herätti mielenkiintoni. Voisin hyvin hankkia tuon kokeiluun, sillä pituutta omatkin räpsyni kaipaavat erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli mun eka Elizabeth Ardenilta kokeilema ripsari ja kolahti kerralla! Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan, jos suurinpiirtein on samoja kriteerejä kuin mulla, vaikka ripsarit toki yksilöllisiä onkin :) Mutta täytyy myöntää, että heräsi itselläkin kunnolla mielenkiinto Ardenin ripsiväreihin. Voisiko ne muut olla tätäkin parempia vielä :D

   Poista
 7. Argh, hyvän ripsarin löytäminen on työn ja tuskan takana, vaikka valikoimaa riittää. Toistaiseksi olen löytänyt kaksi hyvää: EA:n Grand Entrance ja Armanin Eyes to kill. Näille on yhteistä kaunis erottelevuus (juurikin tuo viuhkamaisuus, mistä puhuit), kerrostettavuus ilman paakkuja ja varisemattomuus.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!