Jokainen tuoksu herättää minussa aina tietynlaisia mielikuvia ja ajatuksia. Osa teistä onkin saattanut pistää merkille, että minulla on usein tuoksuesittelyiden yhteydessä ollut tapana ripotella kuvausten sekaan jotain syvällisempää pohdintaa omaan elämääni liittyen, joka yhdistyy jollain tavalla tuoksujen maailmaan tai siihen millaisille ihmisille koen, että tuoksu on suunnattu. Viimeksi pohdinnat liittyivät rentouteen ja huolettomuuteen, ja tänään sukelletaan rakkauteen. Emporio Armanin hiljattain lanseerattujen tuoksujen tarina sijoittuu nimittäin juuri rakkauden äärelle.

Uutuustuoksujen sanoma kuuluu Together Stronger. Tuoksujen ympärille on luotu kahden nuoren rakkaustarina, joka kertoo kolmen lyhyen mainoselokuvan muodossa esimerkkejä siitä, miten eri tilanteet voidaan muuttaa myönteisiksi kokemuksiksi. Together we can touch the sky, Together we can fly, Together we are unstoppable. Näihin teemoihin mainosklipeissä oleva pari tukeutuu päivittäin vahvistaen keskinäistä rakkauttaan. Vaikka rakkaustarinassa onkin kaksi nuorta, ei sen ole tarkoitus kertoa lyhyestä romanssista, vaan vakaasta, vuosia kestävästä suhteesta, jossa tunnetaan vahvaa yhteenkuuluvuutta ja aidon yhteyden luomaa energiaa, minkä vuoksi on helppo tuntea olevansa vahvempi yhdessä, kuten tuoksujen iskulausekin kuuluu. Lanseeraustilaisuudessa katsoimme nuo lyhyet mainospätkät Finnkinon isolta screeniltä ja siinä esiintyvä pari oikein hehkui iloista, voimaannuttavaa rakkautta. Sitä, mitä meistä suurin osa varmasti omassa elämässäänkin haluaisi kokea, jollei ole sellaista jo kokenut. 


Kahden pitkän parisuhteen jälkeen olen nyt ollut sinkkuna pidempään kuin koskaan, tarkkaan ottaen 1 vuoden ja 9 kuukautta. Joku miettii, miksi lasken, mutta en oikeastaan häpeile tuota lukua. Se on jollain tapaa itselleni myös saavutus, että olen pystynyt olemana näin pitkään yksin, omassa seurassani. Olen oppinut tuntemaan itseni paremmin: Mitä minä haluan elämältä, parisuhteelta ja itseltäni. Toki myönnän välillä jonkinlaisen kaihon hiipivän sisälleni ja juuri sitä tunsin hieman myös sinä hetkenä, kun näin lanseeraustilaisuudessa nuo Armanin tuoksujen rakkaustarinat. 

Äitini ottaa jatkuvasti puheeksi sen, miten hänestä olisi ihanaa saada lapsenlapsia. Välillä saan kuulla muistutuksia siitä, kuinka olen hänen mielestään vanha ensisynnyttäjäksi, täytänhän kohta "jo" 30. Siinä iässä äidilläni oli jo neljä lasta ja viimeisen hän synnytti 32-vuotiaana. Olen kuitenkin tyytyväinen, etten aiemmissa parisuhteissani saanut lapsia, vaikka etenkin edellisessä niitä tuli usein mietittyäkin. Sisimmässäni kuitenkin tiesin, ettei aika ollut silloin oikea. Toivon kuitenkin, että joskus saisin vielä mahdollisuuden olla äiti, sillä se on ollut minulle aina jotenkin selvä asia, että haluan jonain päivänä kokea äitiyden - toivottavasti juuri sen voimaannuttavan rakkauden äärellä.

Kausittaisista kaihon tunteista huolimatta, olen kuitenkin luottavainen. Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta uskon, että asioilla on oikea hetkensä ja kaikki tapahtuu aina ajallaan, vaikka usein sitä tuleekin epäiltyä vastoinkäymisten merkitystä sillä hetkellä, kun jotain pahaa tapahtuu. Asioiden todellinen tarkoitus paljastuu kuitenkin usein vasta myöhemmin. Oma sinkkuusaikani on ollut minulle tärkeä hetki elämästäni ja olen varma, että tulen muistamaan tämän ajanjakson aina. Jos olisin sännännyt suoraa päätä uuteen parisuhteeseen, minulla ei olisi ollut aikaa "löytää" itseäni ja selvittää sitä, kuka oikeasti olen ja mitä oikeasti elämältäni haluan. 


Minusta on ihanaa, kun tuoksut herättävät ajatuksia tai voimistavat erilaisia tunnetiloja. Jotkut tuoksut koen täydellisiksi vapaapäivän viettoon tai rentoutumiseen, mutta Armanin naisten tuoksun näen nimenomaan työtuoksuna, treffituoksuna tai iltatuoksuna. Se sopii tilanteisiin, jolloin kaipaa lisäripauksen itseluottamusta ja energiaa. Ei ole helppo luoda tuoksua, joka onnistuu olemaan samanaikaisesti huoleton, mutta silti elegantti. Because It's You on kuitenkin onnistunut yhdistelmä molempia. Se on yhtä eloisa, iloinen ja välitön kuin mainosklipeissä esiintyvä nuori nainen, rooliin valittu säteilevä Matilda LutzTuoksu lumoaa vadelman ja nerolin aistillisella liitolla, viettelee ruusulla ja varmistaa vetovoimansa vaniljaisin ja myskisin pohjavivahtein. 

Miesten tuoksuissa olen aina viehättynyt sellaisista tuoksuista, jotka ovat raikkaita, mutta kuitenkin vietteleviä ja selkeästi miehekkäitä. Pidän mausteisuudesta, mutta en halua sitä olevan liikaa. On hyvä, jos tuoksu huumaa, mutta ei kuitenkaan pökerrytä ja aiheuta migreeniä. Miesten uutuus Stronger With You -tuoksu on juuri sopivan mausteinen kardemumman ja roseepippurin vivahteilla. Savuinen vanilja ja sokerilla kuorrutettu kastanja tekevät tuoksusta pehmeän ja lämpimän, säilyttäen kuitenkin tuoksun raikkauden. Tässä on juurikin energinen, mutta silti vetomainen uutuus! 

Emporio Armani Because It's You EdP 30ml 53 euroa, 50ml 69 euroa. Stronger With You EdT 30ml 53 euroa, 50ml 69 euroa. Saatavilla myös vartalovoide ja suihkugeeli sekä partaa ja parransänkeä pehmentävä kosteusvoide. 

Uskotteko, että kaikki asiat tapahtuvat elämässä ns. ajallaan? Entä millaisiin miesten tuoksuihin te yleensä tykästytte? 
*Tuoksut pr-näytteitä. 

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olet näpsinyt tuoksuista :). Olen paljon lukenut kehuja näistä hajuvesistä ja mietin pitäisikö hankkia nämä minulle ja miehelle hemmottelulahjoiksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura! <3 Tää olisi kyllä aika romanttinen tuoksupari lahjaksi, ihan jo pelkästään tuoksujen nimien vuoksi!

   Poista
 2. Minä uskon, että kaikki tapahtuu silloin, kun niiden kuuluukin tapahtua. Välillä sitä ei oikein ymmärrä, miksi näin piti tapahtua, mutta kuten sanoit, se yleensä selviää ajallaan.
  Miesten tuoksuissa tykkään raikkaista, mutta samalla miehekkään vahvoista tuoksuista. Näistäkin tuoksuista tuo miesten tuoksu oli vielä enemmän minun makuun kuin naisten tuoksu.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin uskon minä, että asioilla on hetkensä. Ja jälkikäteen ymmärtää senkin, miksi joku asia ei mennytkään aikoinaan niinkuin itse olisi toivonut tai halunnut. Yleensä se on mennyt myöhemmin ajateltuna jopa paremmin! :)

   Ja joo, tuo miesten tuoksu on ihana! Juuri sellainen, mistä itsekin tykkään. Raikas, miehekäs ja vetomainen.

   Ihanaa alkanutta lokakuuta, Outi! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!