Kun viisi vuotta sitten aloitin bloggaamisen, nimen keksiminen blogille ei ollut vaikeaa. Tiesin heti, että haluan kirjoittaa kauneudesta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta, niistä asioista, joista olen ollut palavasti kiinnostunut nuoresta tytöstä lähtien. Tiesin myös, etten halua uhrata blogitilaa huonoille testikokemuksille, vaan keskittyä niihin hyviin löytöihin. Tuotteisiin, jotka oikeasti ansaitsevat tulla suositelluksi, kuulluksi ja nähdyksi. Toki kokemukset ovat aina henkilökohtaisia, mutta minä halusin kertoa omistani. Siitä siis nimi Beauty Highlights.

Tänään ollaan jälleen tuon nimen ytimessä. Kaikissa blogiin pääsevissä tuotteissa on toki jotain erityistä, mutta eivät kaikki tuotteet tietenkään saa minua huutamaan "paras!" ja innostumaan yhtä lailla kuin toiset. Nyt on käsiini on kuitenkin sattunut yksi sellainen tuote, joka tulee pääsemään tuohon spesiaalikerhoon kaikkien niiden tuotteiden rinnalle, jotka muistuttavat siitä, miksi kosmetiikka ja sen käyttö on niin ihanaa.


Tata Harper Skincare kuuluu tämän hetken menestyvimpiin ja suosiotaan kasvattaviin luonnonkosmetiikan sarjoihin. Yhdysvalloista kotoisin oleva sarja on niin sanottua luksusluonnonkosmetiikkaa, sillä tuotesarja perustuu viimeisimpään luonnonkosmetiikan huipputeknologiaan. Sarja sai alkunsa vuonna 2002 ja kaikki tuotteet valmistetaan Harperin perheen omalla maatilalla Vermontissa. Vaikka kaikki eivät sertifikaatteja tuijotakaan, Tata Harper -tuotesarjalla niitä on niin monta, etten malta olla luettelematta kaikkia: Leaping Bunny, AVA (American Vegetarian Association), Certified Vermont Made ja monelle ehkä jo tutumpi EcoCert.

Vihertäviin purkkeihin puettu sarja on kiinnostanut minua jo pidempään, sillä luksussarja on saanut osakseen paljon ylistystä. Kuten olen monesti sanonut, tykkään satsata kosmetiikkaan ja kiinnostukseni luksussarjoista herää helpommin kuin markettituotteista. Ja vielä kun kyse on luonnonkosmetiikasta, ainekset hulluun ihastumiseen ovat ilmassa. 

Olen viime aikoina testannut muutamia Tata Harperin tuotteita, jotka sain Naturellelta testiin yhteistyön merkeissä. Aloitin testailuni puhdistustuotteista ja öljyseerumista. Odotin puhdistustuotteilta enemmän kuin öljyltä, mutta loppujen lopuksi öljy veikin voiton. Niin paljon kuin pidinkin Puhdistusvoiteesta ja Kasvovedestä, sarjan öljyseerumi löi minut ällikällä jo ensimmäisenä aamuna. Laitoin seerumia iholle yöksi ja aamulla tuntui, että ihoni oli lähellä unelmien täyttymystä. En kerrassaan voinut ymmärtää, miten paljon yksi öljyseerumi voi yhden yön aikana tehdä. Mutta ilmeisesti Tata Harper voi. 


Öljyseerumi sisältään liudan iholle hyvää tekeviä vitamiineja: A-, B-, C-, D- ja E-vitamiinia ja monia muitakin vaikuttavia anti-age-aineosia. Se on kehitetty erityisesti elottomalle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Kolmekymppinen, hetkittäisestä kuivuudesta kärsinyt ihoni rakastui siihen täysin. Tämä seerumi palautti iholleni sen hehkun jo yhdessä yössä, vaikka tuntuukin vähän liioitellulta sanoa niin. Mutta sanon silti, sillä väitän, että tätä käyttäessä ei vain yksinkertaisesti voi olla ihastumatta tähän ja huomaamatta eroa. Ihoni on yleensä aika normaali ja taipuvainen kiiltelyyn t-alueelta. Syksyn tullen kuivuus ja elottomuus saattavat hetkittäin yllättää, jolloin alan kaipailla iholleni järempiä aseita, toki lempeyden muistaen. Öljyseerumi on nyt ollut käytössäni päivittäin lähes puolitoista kuukautta, niin päivin kuin öin. Toimii siis meikin allakin varsin loistavasti, vaikka ihossa olisikin sekaihon merkkejä, kuten itselläni on. Juju on siinä, että tätä rullaillaan iholle vain hyvin pieni määrä, jolloin se imeytyy täydellisesti ja jättää ihon melkeinpä ihailtavan kauniiksi. 10ml koosta huolimatta seerumi on erittäin riittoisaa, sillä minullakin on vielä puolisen pulloa jäljellä, vaikka olen käyttänyt tuotetta aamulla ja illalla jo pitkälle toista kuukautta - käyttökertoja siis takana jo yli 100. Toki tuotetta saa myös isommassa koossa, mutta tämä pieni koko on osoittautunut näppäräksi, sillä roll-on-pää on itse asiassa aika kätevä! 

Mitä tulee puhdistustuotteisiin, tykästyin kyllä niihinkin. Molempien tuoksu on ihana; sellainen karkkimaisen kukkainen ja sopivan mieto. Herkälle iholle suunnattu emulsio puhdistaa älyttömän hyvin meikin, myös silmistä. Puhdistusvoide sisältää runsaasti mineraaleja ja syväpuhdistaa ihoa vaaleanpunaisen ranskalaisen saven voimin. Iho jää aina yhtä pehmeän, puhtaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Hyaluronihappoa ja taikapähkinäuutetta sisältävää Kosteuttavaa kasvosuihketta minulla oli testissä pienempi 50ml pullo, joka kustantaa 77 euroa. Kasvoveden suurkuluttajana tuo pullo ei kestänyt käytössäni kuin muutaman viikon, mutta oma suihkautteluni on tosiaan aika innokasta. Ja myönnän, että taisin ihan vain "pari" kertaa innostua suihkauttelemaan sitä myös muuten vain päivän aikana, kun en jaksanut odotella illan puhdistusrutiineihin. Kaikki tuotteet pääsivät siis onnellisesti jatkoon, mutta öljyseerumi ansaitsi ehdottomasti kärkipaikan!

Ja ilouutinen: Sain nimittäin Naturellelta myös alennuskoodin teille jaettavaksi, eli koodilla MIA15 saat tuntuvan 15% alennuksen myös Tata Harperin tuotteista, 15.10.2017 saakka. 

Täällä vielä tarkemmat tiedot tuotteista:Alennuskoodi koskee kaikkia Naturellen tuotesarjoja, lukuunottamatta Vintner's Daughter-, Mahalo-, Kypris- ja NUORI- tuotesarjoja. Naturellen valikoimasta löytyy myös huikea SUKI, josta voi lukea kokemuksiani täältä

Miltäs kuulostaa? Onko teillä kokemuksia Tata Harperin tuotteista tai oletteko kuulleet sarjasta ennen?*Yhteistyössä Naturelle. 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

 1. Oijoijoi, mä innostuin kans ihan mahdottomasti kun juttua luin ☺ja ihanaa lukea Tatan tuotteista oman lukulistan blogeista ^_^ Jos vaan kukkaro sallii, aion tuon seerumin ostaa - nyt varmaan loppuvuosi ostetaan sisustusasioita 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiva, että mun innostus välittyi ruudun toiselle puolelle! :D Tuo öljyseerumi on kyllä yksi ihonhoitomaailman taikatuotteista! On tehnyt niin hyvää iholle, että uusi on saatava :)

   Poista
 2. Tata Harperin tuotteita olen pikaisesti hiplaillut Stockmannilla. Mä olen kokeillut merkiltä vain näytekokoisen naamiopussin, mutta ko. naamio kihelmöi ikävästi. En tiedä oliko naamion laatu ylipäänsä epäsopiva kuivalle iholleni vai oliko siinä jokin ainesosa, joka aiheutti moisen tuntemuksen. Tuotteet näyttävät ja vaikuttavat aika ylellisiltä, mutta hintataso on sen verran kova, että ei ole ihan ostoslistan kärjessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko, miltä iho näytti naamion jälkeen? Jos poispesun jälkeen iho ei ole mitenkään erityisen ärtynyt, sanoisin, että pieni kihelmöinti voi vaikutusajalla kuuluakin asiaan. Moni tehokas tuote saattaa tuntua iholla, mutta kihelmöinti ei kuitenkaan ole vaarallista :) Mutta jos iho näyttää pahasti ärtyneeltä, punakalta ja ns. kärsineeltä naamion jälkeen, sitten ei tietenkään kihelmöinti ole hyvästä. Joskus iho saattaa vähän herkistyä silloinkin, jos aineosa on sille täysin "uusi ja tuntematon", eikä ole ennen kokeillut vastaavaa tuotetta. Nämä oireet yleensä helpottavat aika pian naamion poispesun jälkeen, eivätkä välttämättä tule uudelleen, kun tuotetta kokeilee uudestaan. Mutta nämäkin ovat niin yksilöllisiä juttuja, kun jokaisen iho on omanlaisensa :) Tuota öljyseerumia voisin kyllä silti sinullekin suositella, jos joskus innostut kokeilemaan. Se on lempeä ja oikea vitamiinipommi!

   Poista
 3. Merkki on nimenä tuttu, ja mielikuvana on jäänyt just sellainen luonnonkosmetiikan luksus. Varmasti ihania tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tata Harper on todellakin just sitä luonnonkosmetiikan luksusta :) Ihania tuotteita, joiden vaikutukset näkee iholla tosi nopeasti. Varsinkin öljyseerumi kohosi mulla kaikkien aikojen parhaiden joukkoon. Aivan huippu!

   Poista
 4. Tata Harper on kyllä nimeltä tuttu ja joskus mulla on ollut näytekoko seerumista. Taisin siitä tykätä mutta ovat jääneet muutoin tsekkaamatta. Seerumista voisin pulittaakin vähän normaalia enemmän (mutta alle 100 euroa kuitenkin) ja täytyy pitää sarja mielessä vielä jatkossa paremman budjetin tilanteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seerumeihin panostan itsekin, kun niillä saa muutenkin näkyviä tuloksia nopeasti! Tuo Tata Harperin öljyseerumi on mun mielestä 55 euron hinnallaan jopa halpa, vaikka koko onkin 10ml. Kestää kuitenkin pari kuukautta käytössä ja on niin älyttömän tehokas, että huh heijaa. Varsinkin nyt kun tuolla alekoodilla hintaa jää 46,75€. Mun on pakko tilata tuota lisää! <3

   Poista
 5. Kuulostaa todella hyvältä ja kaunis on tuo seerumipullokin.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on muuten ihanan helppokäyttöinenkin, kun voi vain rullailla iholle :D
   Ihanaa alkanutta viikkoa, Outi!

   Poista
 6. Jännä seerumi kun sitä voi rullailla iholle! En ole aiemmin kokeillut Tata Harperin tuotteita, mutta viime aikoina olen kunnolla innostunut ihonhoidon tuotteista, joten voi olla, että hankin jotain testaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo öljyseerumi on kyllä niin kultaa! <3 En ole aiemmin käyttänyt mitään öljyjä tai seerumeita rullaillen, mutta tuohon jää jopa vähän koukkuun :D

   Poista
 7. Oon huokaillut näiden perään siitä asti kun tulivat Suomeen, mutta toistaiseksi hinta on toiminut hidasteena :D Tuo seerumi kuulostaa kyllä just semmoiselta, johon koukuttuisin itsekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä melkein satavarma, että rakastut! <3 Yllättävän riittoisakin tuo pieni roll-on-pullo!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!