Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja uusia sarjoja, joiden suhteen odotukseni ovat korkealla jo ennen kuin ehdin avata purkit ja testata ensimmäiset tipat tuotteista. Olen ollut nyt jo pidempään kiinnostunut jenkkiläisestä Suki -sarjasta. Purkkien tyyli miellyttää ja lisäksi hinta saa minut myös jollain tapaa odottamaan enemmän. Suki ei siis ole aivan edullisimmasta päästä oleva sarja, mutta ei toisaalta mikään ökyhintainenkaan. Kalleimmat tuotteet ovat 70 euron hujakoilla, joka ei minusta ole paha hinta laadukkaasta luonnonkosmetiikan tuotteesta, jonka teho iholla on niin näkyvä, että se saa melkein pomppimaan tasajalkaa. Juuri tuota tunnetta minä rakastan luonnonkosmetiikassa. Tehokkuutta, joka tulee luonnollisista raaka-aineista ja näkyy iholla niin, että melkein leuka loksahtaa äimistyksestä. Suki sai aikaan näitä tuntemuksia.

Suki on siis amerikkalainen, hyvin korkealaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka on perustaja, Suki Kramer, kärsi itse aikoinaan vuosia iho-ongelmista. Kyllästyttyään liian mietoihin ja toimimattomiin tuotteisiin, hän päätti perustaa oman sarjan, joka panostaa korkeaan aktiiviainepitoisuuteen. Tästä johtuen Suki-tuotteiden raaka-aineina käytetään vain kaikkein parhaimpia kasvien osia ja uutteita, jotta iholla saataisiin parhaat mahdolliset tulokset. Tuotteet on kehitetty erityisesti iho-ongelmia ajatellen ja moni aknen tai rosacean kanssa kamppaileva onkin saanut hyviä tuloksia sarjan tuotteilla. Sukin tuotteista suurin osa on vegaanisia ja mitään tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Jo sarjan filosofia eli tuloksellisuus yhdistettynä luonnonmukaisuuteen sai minut innostuneeksi. Jos nimittäin kuvailisin omia unelmatuotteitani luonnokosmetiikassa, juuri nuo kaksi ominaisuutta yhdistäisin toisiinsa. Tuotteiden korkea luomupitoisuus on itselleni myös positiivinen juttu. Suki suosiikin omissa raaka-aineissaan luomua, reilua kauppaa ja vieläpä paikallista tuotantoakin aina kun mahdollista. Sarja käyttää lisäksi vallankumouksellista SSS-teknologiaa, joka muodostuu sanoista StrongSafeStable eli vahva, turvallinen ja vakaa. Tämä tarkoittaa aktiiviaineosien korkeaa pitoisuutta, kliinisesti tutkittua ja tasapainotettua kosmetiikkaa. Sertifikaatteja sarjalla ei ole, mutta tämä on Sukin tietoinen valinta ja samalla myös brändin kannanotto siihen, että heistä luonnollisuuden tulisi näkyä selkeästi jo aineosaluettelosta ilman erillistä sertfikaattia.


Minulla on ollut käytössäni kaksi sarjan tuotetta: Kirkastava seerumi ja Entsyymikuorinta. Suki Even-Tone Brightening Serum on kehitetty iholle, jossa on epätasaisuutta, pieniä näppyjä, näkyviä verisuonia, arpia tai punakkuutta. Minun ongelmani ovat olleet stressipäissäni aiheuttamani arvet, jotka ovat tulleet pienien näppyjen liian innokkaasta puristelusta. Seerumi lupaa tasoittaa ihonsävyä ja vaalentaa maksaläiskiä ja arpia. Pidempään tietoa panttaamatta uskallan onnellisena sanoa: kyllä, tämä tekee mitä lupaa. Omat punapilkkuni hävisivät seerumikuurin myötä lähes kokonaan. Iho oli niin kirkas, että melkein olisi voinut jopa tirauttaa pienet onnen kyyneleet. Toki arvata saattaa, että tuon seerumikuurin jälkeen olen jälleen harhautunut puristelemaan ja aiheuttanut uusia punapilkkuja koristamaan kasvojani. Aionkin ehdottomasti ostaa tätä uuden pullollisen, niin tehokas tuote kyseessä oli. Inci-listasta löytää mm. luonnollisen arbutiinin, matsutake-sieniuutteen ja lakritsinjuuriuutteen, joilla kaikilla on ihoa kirkastavia vaikutuksia. 

Siinä missä käytin seerumin kuuriluontoisena alusta loppuun, kuten seerumeita yleensäkin suositellaan käyttämään, tätä kuorintaa olen vähän jopa säästellyt. Entsyymi-happokuorinnoista minulle on jäänyt aivan valtavan positiivinen kuva, sillä ne ovat oikeasti olleet omalla ihollani todella kirkastavia ja ihon pintaa uusivia. Sukin entsyymikuorintaa suositellaan käyttämään ensikertalaisena 5 minuuttia ja muuten 10-20 minuuttia, mikä on kohtuullisen pitkä vaikutusaika verrattuna muihin kokeilemiini entsyymikuorintoihin. Yleensähän ajaksi suositellaan maksimissaan 10 minuuttia ja vähempikin usein riittää. Entsyymikuorinnat myös usein nipistelevät iholla vaikutusaikana ja iho saattaa vähän punoittaa naamion jälkeen. Molemmat "oireilut" ovat normaaleja. Minulla iho ei ole punoittanut tämänkään kanssa, mutta nipistelyä kyllä tunnen. 

Jos saisin valita vain yhden kuorintamuodon iholle loppuelämäksi, valitsisin ehdottomasti entsyymikuorinnat. Ne ovatkin ehkä se uusin rakkauteni, mitä ihon kirkastamiseen tulee. Entsyymikuorinnoilla hoituu hyvin se ihon viikkosiivous, joka kannattaa tehdä kerran viikossa. Toisin sanoen siivota siis ihon pinnalta kaikki sille kertynyt kuollut ihosolukko ja syväpuhdistaa iho. Tämän jälkeen iho on taas valmiimpi vastaanottamaan voiteiden ja muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineita. Sukin entsyymikuorinta lupaa tehostaa myös kollageenin muodostusta iholla. Jos kumpaakin tuotetta pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi wau. Näiden kanssa tuloksia ei tarvitse jäädä odottelemaan. Supersuositus! 

Suki Even-Tone Brightening Serum 15ml saatavilla hintaan 59,00 euroa, Resurfacing Enzyme-Peel 30ml saatavilla hintaan 77,00 euroa. Suki-tuotteita löytää laajan valikoiman Biodellystä. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta entsyymikuorintaa ei suositella erityisen herkälle iholle, jossa on couperosaa tai rosaceaa.

Mitkä tuotteet ovat lähiaikoina saaneet teidät wau-linjalle? Onko kokemuksia Sukista?

*Tuotteet saatu, sis. mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

 1. Mä rakastan tota Sukin kuorintaa, se on vaan loistava. Sain sitä aikoinaan näytekoon ja ostin kokonaisen itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippu! Jää kyllä mullakin ihan vakiokäyttöön. Tulokset on niin näkyviä joka kerta!

   Poista
 2. Mulla on vastaavanlaisia tippoja englantilaiselta valmistajalta.Olen myös tykännyt!Suosin luonnonkosmetiikkaa,niisäkin saa testailla mikä on toimiva.Blogissani arvonta,käy osallistumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkastavat tipat kelpaa kyllä omallekin iholle aina! Sukin seerumi on ensimmäinen luonnonkosmetiikan seerumi, jolla olen päässyt näin supertuloksiin. Uskallan siis todellakin suositella!

   PS. Kiitos vinkistä, käynpäs kurkkaamassa! :)

   Poista
 3. Enpä ole koskaan kuullutkaan tästä brändistä, mutta vitsit miten ihanalta tuo vaikuttaa! :) Tarviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmilla tuotteilla saa kyllä niin näkyviä tuloksia, että huh heijaa! :D

   Poista
 4. Siis mä oon tosi pitkään miettinyt tän Sukin seerumin hommaamista, yleensä mulla on ollut käytössä Kahinan kirkastava seerumi joka on pikkuisen edullisempi mutta ei halpa sekään. Tämä postaus ei nyt varsinaisesti auttanut mun seerumihimoon! Muutoin olen tykännyt Sukin kasvovedestä ja sokerikuorinnasta, tosi laadukas sarja kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy ehdottomasti tutustua tohon Kahinaan jossain vaiheessa! :) Sukin pariin aion sukeltaa myös vielä syvemmin, koska nämä kaksi tuotetta oli niin järjettömän vakuuttavia. Se on parasta, kun tuotteet tekee mitä lupaa ja saa äimistyneeksi :) Kumpi kasvovesi sulla on muuten Sukilta ollut käytössä?

   Poista
 5. Sukin kuorinta kuulostaa aivan ihanalta. Tämän kesän wau tuotteita on ollut erilaiset aurinkopuuterit :)

  VastaaPoista
 6. Mulle ei Suki oikein sopinut, mikä on harmi, sillä olisin halunnut sarjasta tykätä :( Voi olla, että se sopisi iholleni nyt paremmin, tuolloin ihoni oli aika sekaisin ja oikeastaan kaikki kosmetiikka tuntui väärältä :/ Mutta entsyymikuorintojen puolesta liputan minäkin! En edes muista, koska olen viimeksi kokeillut raekuorintaa kasvoilleni, öö, vuonna 2014? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ehkä testiajankohta ei tosiaan ollut suotuisin. Tai riippuu toki, millaisista ongelmista silloin iholla kärsit ja miten kauan tuotteita käytit. Harmi silti, jos ei sopineet. Mitä kaikkea aikoinaan Sukilta kokeilit? :)

   Poista
 7. Mulle Aloreen Skin rescue seerumi oli sellainen tuote, joka sai viimeksi hihkumaan ilosta. Se tuntui kirkastavan ihoa jo kertalaakista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kokeillut sitä joskus parisen vuotta sitten ja oli ihan kiva, mutta ei herättänyt samanlaisia wau-tuntemuksia mussa kuin tämä Suki. Mutta ehkä annan sille jossain vaiheessa uuden mahdollisuuden :D Aloreen tuotteet on kyllä muuten olleet aika ihania. Sitä kasvosuihketta mulla on tällä hetkellä käytössä jo varmaan kolmas tai neljäs pullollinen!

   Poista
 8. Oi kun tuo seerumi kuulostaa hyvältä! Multa löytyisi niin näppyjä, arpia kuin punoitustakin niin vois olla aika nappi mun iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Mä tuun aivan varmasti ostamaan vielä uuden pullollisen, niin loistava oli! Luonnonkosmetiikan seerumeista kaikkein kirkastavin, mitä oon koskaan kokeillut. Ja se on multa paljon sanottu :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!