Iho pysyy tyytyväisenä, kun käyttää sille sopivia tuotteita. Samaa voi sanoa hiuksistakin. Jos hoitaisin tätä taipuisaa, helposti pörrööntyvää ja paksua tukkaani volyymia antavilla tuotteilla, lopputulos olisi aivan karmea. Tuuheus ei ole se mitä tukalleni tavoittelen, vaikka toisinaan pieni tyvikohotus voi tulla tarpeeseen, jos jätän hiukset auki. Hiustenpesuun käytänkin aina kosteuttavia, silottavia ja korjaavia tuotteita, erilaisilta viimeistelytuotteilta kaipaan kevyen pidon lisäksi niiden antamaa kiiltoa, pörröisyyden poistoa ja sileyttä. Nyt viime aikoina olen löytänyt aika täydelliseltä vaikuttavan viimeistelytuotteen, joka vielä tuoksuukin hyvältä. Tuote on ollut käytössäni joka ainoa päivä siitä saakka, kun sain sen käsiini.

Kampaamobrändi KMS koki viime kuussa huomattavan uudistuksen ja toi samalla markkinoille myös uusia tuotteita järjestäen kaikki tuotteet START, STYLE ja FINISH –ryhmiin. Anti-humidity Seal ei ole uusi tuote, mutta koki muiden tuotteiden tapaan muodonmuutoksen. Tämä viimeistelylakka toimii hiuksissa kuin näkymätön sateenvarjo, torjuen kosteuden ja kavahtamani pörröisyyden. Lakka kuuluu FINISH -ryhmään, sillä sitä suihkautetaan valmiin kampauksen päälle. Omaa arkilookkiani en silti nimittäisi "kampaukseksi", sillä laitan hiukset kiinni vain yksinkertaiselle ponnarille. Sekin vaatii kuitenkin viimeistelytuotteensa.Ponnarikampauksen viimeistelyyn käytän yleensä kahta eri tuotetta:  kevyen pidon antavaa hiuslakkaa ja kiiltolakkaa hiusten pituuksiin sitten erikseen. En halua päätä myöten kiiltäviä hiuksia, joten siksi arkena valitsen yleensä kuivan, kevyen pidon antavan hiuslakan lähinnä taltuttamaan leijailevat hiukset päälaelta. Sen jälkeen suihkutan kiiltolakkaa pituuksiin silottamaan hiusta ja tuomaan tottakai sitä kiiltoa. KMS:n Anti-humidity Seal toimii siihen tarkoitukseen loistavasti. Olen käyttänyt tuotetta päivittäin, vaikka oikeastaan tätä ei tarvitsisi suihkauttaa joka päivä, sillä kosteussuojan luvataan kestävän hiuksissa jopa kolme päivää. Lakka kuitenkin tuoksuu niin ihastuttavan raikkaalta, että se saa hiukset tuntumaan kivan freesiltä joka päivä. Sen lisäksi se on kuin voittamaton kilpi pörröjä vastaan. 

KMS:n iskulausetta lainaten: "Tyyli ei ehkä pelasta maailmaa, mutta päivästäsi se tekee paremman. Style Matters." Myönnän, että hyvät hiuspäivät ovat saaneet minutkin hymyilemään.

KMS Anti-humidity Seal 150ml suositushinta 29 euroa. Saatavilla kampaamoista.

Onko teille hiustuotteilla väliä? Saako hyvä hiuspäivä hymyilemään? Kertokaa ihmeessä kokemuksia myös KMS:n tuotteista, mikäli ovat teille tuttuja.
*Tuote pr-näyte.

6 kommenttia:

 1. Hiustuotteilla on ehdottomasti väliä! Huonosti joka suuntaan sojottavat kutrit vaikuttavat mielialaan olon ollessa epävarma. Vastaavasti taas kivasti laitetut hiukset kohottavat mielialaa ja lisäävät itsevarmuutta :) Minulla on samankaltaiset pörröhiukset kuin sinulla, joten täytyy pitää tuote mielessä. Kiitos siis vinkkauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että olet aiemmin kommentoinut sinulla olevan samanlainen hiuslaatu kuin minulla! :) Se on hyvä, että pystyt hyödyntämään vinkkejäni! Sopiihan tämä tuote muillekin kuin taipuisille ja helposti pörrööntyville hiuksille, mutta etenkin tällainen hiuslaatu vastaanottaa tuotteen hyödyt enemmän kuin mielellään ;)

   Poista
 2. KMS sampoot ja hoitoaineet tuttuja erityisesti ja rakastan. :) Tykkään, että hiukseni on pörheät, mutta kiiltävät,joten pullostahan sitä kiiltoa on haettava. :)

  Ihanaa pääsiäisviikkoa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ihanat hiukset! Ilmavuuden haluan omissakin hiuksissani säilyttää, mutta pörröisyyden kurissa pitämiseen tarvitsen tällaisia tuotteita ja lisäkiilto on aina myös tervetullutta! :)

   Iloista pääsiäisviikkoa, Tiia! <3

   Poista
 3. Mulle hiustenhoito on kosteuttamisen ja tuuheuttamisen tasapainottelua. Ei liikaa hoitamista ettei tukka lätsähdä, mutta kuitenkin riittävästi, jotta tukka ei hapsota. Tälläinen tuote olisikin mulle tosi hyvä, koska hiukseni pörrööntyvät helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiustenhoito on kyllä välillä varsinaista tasapainottelua itse kullakin :D Varsinkin kun testailee uusia tuotteita, niin aina saa jännittää lopputulosta! Tästä tuli kuitenkin sellainen "arjen pelastaja", josta olen tykännyt tosi paljon. Testaa ihmeessä! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!