Minulla on ollut tapana nostaa blogissani esille kauden kauneimpia luomiväripaletteja ja perinne jatkuu edelleen. Viime keväänä blogissani ihasteltiin etenkin Isadoraa ja YSL:n kaunokaisia. Tänä syksynä kuvannollisen pokaalin nappasi ehdottomasti Clarins, jonka valikoimiin ilmestyi syksyllä kolme kaunista neljän sävyn luomiväripalettia.

Nämä uudet kaunokaiset kuuluvat ehdottomasti kategoriaan "huokailtavan kauniita". Palettia katselee mielellään ja siihen tarttuu ihastellen. Vaikka en enää yhtä aktiivisesti keräile luomiväripaletteja kuin aikoinaan parikymppisenä, tietynsävyiset luomivärit herättävät minussa edelleen sen gotta have it -tunteen. Varsinkin syksyisiin sävyihin olen aina ollut erityisen heikkona, sillä olen monesti kertonut, että tunnen oloni omimmaksi utuisissa tuoksuissa, syksyn lakkaloisto kynsilläni ja syksyn sävyt luomillani. Syksyn sateet ovat tylsiä ja talven tuiskut voivat olla kylmiä, mutta on tässä ajassa myös hyvät puolensa: tunnelmalliset illat ja juuri ne syksyiset sävyt kosmetiikkarintamalla. 


Clarinsin ylellisen näköiset luomiväripaletit sisältävät jokainen neljä toisiinsa sointuvaa sävyä, joita voi käyttää joko yksinään tai yhdistellä mielensä mukaan. Nude 01-paletissa on hienostuneesti hohtavia sävyjä: vaaleaa persikkaa, hempeää roosaa, violettiin vivahtavaa harmaata ja utuisampi tummanharmaa, joka on myös hieman violettiin taittava sävy. Näitä sävyjä ei tarvitse hangata, sillä luomivärit sisältävät runsaasti intensiivisiä mineraalipigmenttejä, joten luomille levitys onnistuu yhtä sulavasti ja vaivattomasti kuin meikkaamisen kuuluu ollakin. 


Paletti numero 2 kantaa nimeä Rosewood ja sisältää vielä hohtavampia sävyjä kuin ykköspaletti. Tummin sävy on luumuinen ja vaalea lumenvalkoinen. Väliin mahtuu kauniisti hohtava ruusuinen roosa sekä kylmänharmahtava violetti. Jos kaipaa ideoita sävyjen yhdistelyyn, jokaisesta luomiväripakkauksesta löytyy myös ohjelappunen, jossa on helpot vinkit silmämeikkien taiteiluun. Paletit saavat minulta pisteet paitsi ulkoisesta kauneudestaan, myös erinomaisesta pysyvyydestään. Silmämeikkiä ei tarvitse korjailla ja lisäillä päivän mittaan. 


Maanläheisten sävyjen paletti 03 Brown on ollut näistä aktiivisimmin käytössäni arkipalettina, vaikka kakkosen kauneutta jaksan ihastella kerrasta toiseen. Himmeästi hohtavat erilaiset ruskean sävyt ovat helppoja valintoja ja sulautuvat arkimeikkiin loistavasti. Huulipunaksi valitsen usein näiden ruskeiden sävyjen kaveriksi jonkin pirteämmän sävyn, joka tuo poskipunan lisäksi väriä kasvoille. Clarinsin ihastuttavissa huulipunasävyissäkin on monta mainiota vaihtoehtoa. Täytyy jälleen kerran todeta, että hinta-laatusuhde on Clarinsilla kohdallaan. Suosittelen siis tutustumaan Clarinsin meikkivalikoimaan ja katsastamaan samalla nämä uutukaiset luomiväripaletit!

4-Colour Eyeshadow Palette suositushinta 52,50 euroa.

Mitäs te tuumaatte näistä Clarinsin paleteista? Mikä miellyttää sävyiltään eniten? 
*Luomiväripaletit pr-malleja.

20 kommenttia:

 1. Clarinsilla on aina ollut ihanat paletit, kauniin näköisiä nämäkin! En osaa valita noista suosikkiani, kaikki näyttää hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, näistä on kyllä vaikeaa valita vain yhtä suosikkia! :)

   Poista
 2. Nämä on kyllä tosi arvokkaan ja hienostuneen näköisiä, mun suosikki on väreiltään toi nude, ihanat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudea oon käyttänyt arkena, varsinkin tuo kolmas sävy on luomilla kiva ihan yksinäänkin :) Ja nuo persikkaiset sävyt näyttää varmasti hyvältä myös kevätmeikissä!

   Poista
 3. Nämä ovat kauniita, nude ja brown miellyttävät minua. Mutta tuo paletti ei olisi minua varten,siinä taitaa näkyä heti sormenjäljet. Tulisin hulluksi kun pitäisi pyyhkiä kokoajan sormenjälkiä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin ihanat paletit myös arkimeikissä käytettynä! Ja juu, tiedän mitä tarkoitat: Minäkin pyyhin pois sormenjälkiä aina käytön jälkeen, haha. Täydellistä olisi, jos paletit pysyisivät aina peilikirkkaan kiiltävinä ilman ainuttakaan sormenjälkeä ;)

   Poista
 4. Rosewood on näistä oma suosikki, vaikka eipä nuissa muissakaan mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan tuota Rosewoodia! <3 Siinä on upeat sävyt varsinkin juhlavampaan meikkiin.

   Poista
 5. Onpa kauniinsävyisiä luomivärejä :) Rosewood miellyttää omaa silmääni eniten. Kaikki violettiin ja lilaan taittavat sävyt ovat tällä hetkellä mun suosiossani, niin silmä- kuin huulimeikeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosewoodissa on kyllä niin kauniit sävyt! Mäkin olen innostunut taas uudelleen violetin ja lilan sävyistä monen vuoden jälkeen :)

   Poista
 6. Clarinsin meikit ovat kyllä niin tasokkaita ja sävyt ihastuttavan maanläheisiä. Näillä taikoo helposti sekä arkimeikin, että juhliin säihkyvät silmät. Kauniita kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ihanaa kuulla, että tykkäät kuvista - ja näistä paleteista! ;)

   Poista
 7. Upeita paletteja, varsinkin Nude-paletin sävyt miellyttää omaa silmääni :)

  VastaaPoista
 8. Oih, nää on kaikki kolme niin nättejä 😍

  VastaaPoista
 9. On kauniit sävyt!Ostin Ranskasta Sheporasta meikkipaletin,mutta en tiedä oliko hyvät sävyt sittenkään.Pitää osata nyt yhdistää ne sävyt luomile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden, kolmen tai neljän sävyn paleteissa on onneksi yleensä sellaiset sävyt, jotka sointuvat helposti toisiinsa, vaikka miten yhdistelisi :) Isommissa paleteissa voi joutua sitten vähän miettimäänkin, että mitäs sitä luomille laittaisi. Nämä Clarinsin sävyt onneksi sointuvat kivasti toisiinsa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!