Jos joku kysyisi kuinka montaa naamiota olen testannut elämäni aikana, sanoisin pikkuisen liioiteltuna kuorma-auton lavallisen. En ole koskaan laskenut testattujen naamiopurkkien määrää, mutta tahti vuosien varrella on ollut niin tiivis, etteivät ainakaan sangolliset tai muuttolaatikot riittäisi testatuille purkeille. Aloitin tunnollisen ihonhoidon yläasteella, ja nyt kirin kolmeakymmentä. Joten kyllä sitä ahkera kosmetiikan käyttäjä reilussa 15 vuodessa ehtii. 

Toisaalta kosmetiikka-addiktio on syönyt tilin katetta ahkerasti, mutta on siitä ollut hyötyäkin. Valtava vertailupohja on ollut etu alalle suunnattuani ja ollut hyödyksi myös bloggaamisessa. Toivon mukaan tunnollinen ihonhoito palkitaan myös eläkeiässä, jolloin kuvittelen näkeväni peilistä Mia-mummon, jonka iho olisi yhtä sileä, kaunis ja rypytön kuin 92-vuotiaalla Fammollani. Hänestä kerroin jo Amerikan postauksessani, jossa kehoitan uskomaan unelmiin. Ei huono hetki muistuttaa tuosta nytkään näin pimeän vuodenajan keskellä, kun olo saattaa olla tavallista väsyneempi. 

Olen testannut vaikka minkälaisia naamioita. Eniten pidän kirkastavista ja kosteuttavista naamioista. Kirkastavilta naamiolta odotan sitä, että ihonsävy on tasainen ja kuulas naamion poispesun jälkeen. Kevyt kuorinta on plussaa. Kosteuttavilta naamioilta haluan yhtä pehmeän ihon kuin vauvan peppu. Naamioiden pitää myös tehota heti, koska se on naamioiden idea: tarjota nopeaa apua ihon hätähetkiin. Oikeastaan siksi naamioita olisikin hyvä omistaa kaapissa ainakin pari kappaletta: Toisena juuri se kirkastava naamio, jolla voit häätää iholta harmauden, ja toisena kosteutta antava, jolla voit tankata kosteutta ihoon aina silloin, kun se sitä tarvitsee. 


Kirkastavista naamioista hyvänä esimerkkinä toimii savinaamio. Niitä suosittelen yleensä myös couperosaiholle, sillä couperosaihoa ei missään nimessä suositella kuorimaan raekuorinnoilla, jotka vain pahentavat ihon punoitusta, jos siitä kärsii jo entuudestaan. Savinaamiot ovatkin hyvä vaihtoehto couperosaihoisille viikottaiseen ihon kuorimiseen. 

Muille ihotyypeille savinaamiot toimivat helppoina ihon kirkastajina, ainakin jos hyvän naamion onnistuu nappaamaan. Savinaamioissakin on nimittäin eroja, kuten kaikissa muissakin tuotteissa. Ei ole siis ihan sama, minkä savinaamion kaupasta ostaa, vaikka sellaista lähdettäisiinkin sinulle suosittelemaan. Esimerkiksi kuivaihoisten kannattaa olla erityisen tarkkoja, ettei savinaamio ole ihoa kuivattava ja pahenna kireyden tunnetta kasvoilla entisestään. Useinhan savinaamioita suositellaan etenkin rasvaiselle ja sekaiholle, kuten myös epäpuhtaalle akneiholle. 


Kotimainen Käsämä Savinaamio, jonka sain käsiini viime keväänä, sopii kaikille ihotyypeille. Naamio lupaa puhdistaa, virkistää ja antaa elinvoimaa iholle sekä minimoida läiskiä ja laajentuneita huokosia. Saven lisäksi koostumukseen on ujutettu myös tyrnin- ja karpalonmarjauutetta, jotka yhdessä irrottavat aktiivisesti likaa huokosista. Mustapäiden luvataan pehmenevän ja ihon rauhoittuvan. Käsämää suositellaan käyttämään kahdesti viikossa, mutta kuivaihoisille sanoisin yhden kerran viikossakin olevan varsin sopiva väli. Siinä mielessä naamiopurkki kestää ikuisuuden, sillä purkissa olevasta jauheesta sekoitetaan vain 1-2 teelusikallista samaan määrään haaleaa vettä. Tasainen massa levitetään iholle ja jätetään vaikuttamaan 5-10 minuutiksi. Naamion kuivumisen jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä. Oma ihoni näyttää tämän naamion jälkeen aina terveeltä, kuulaalta ja tasaisen sävyiseltä. En yleensä innostu näistä itse sekoitettavista jauhenaamioista, mutta Hauschkan Savinaamion lisäksi Käsämä on niitä harvoja naamioita, joita olen valmis sekoittelemaan kauniimman ihonsävyn eteen. 


Käsämä on itse asiassa pieni kylä Pohjois-Karjalassa, jossa asuu noin 650 asukasta. Tuotteen kehittäjänä toiminut Pauli Wigelius rakastaa puhdasta luontoa ja huomasi pari vuotta sitten Käsämän metsissä ollessaan poikkeuksellisen puhtaan ja hienojakoisen savikerroksen, joka maan pinnan alta paljastui. Savi oli maannut tuhansia vuosia piilossa ja täysin koskemattomana Karjalan metsissä ja rehevillä soilla, ja Paulille syntyikin idea puhdistavan savinaamion kehittämisestä. Tutkittuaan geologian tutkimuskeskuksen aineistoja ja teetettyään samalla laboratoriotutkimuksia, hän vakuuttui siitä, että idea olisi syytä toteuttaa. Näin syntyi täysin luonnollinen Käsämä Savinaamio, jonka INCI-lista onkin ilahduttavan lyhyt: se sisältää vain savea, piidioksidia, tyrniuutetta, karpalouutetta sekä maissitärkkelystä - ei muuta. Pauli kertoi, että tuotekehitysvaiheessa kokeiltiin useita muitakin paikallisia marjoja ja yrttejä, mutta tyrni- ja karpalouutteisiin päädyttiin lopulta siksi, että ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja raaka-aineet ovat saatavina paikallisina. Käsämä on siis todellakin purkillinen pohjoiskarjalaisen luonnon parannusvoimaa! 

100% Kotimainen, vegaaninen, hajusteeton sekä säilöntä- ja lisäaineeton Käsämä Savinaamio on saatavilla purkissa hintaan 54 euroa. Käsämä on saatavilla esimerkiksi TwistBe:ltä, Koli Relax Spasta sekä Studio Oxidista Tuusulasta, jossa Käsämän puhdistavaa savinaamiota käytetään kasvohoitoihin. 

Alennuskoodi & Arvonta


Koodilla beautyhl11 pääset tilaamaan Käsämä Savinaamion 10 euron alennuksella Käsämä Cosmeticsin sivuilta. Toimitus lähimpään postiin on 5 euroa yhdelle purkille. Kun tilaa kaksi purkkia tai enemmän, toimitus on maksuton. 

Alennuskoodi on voimassa 12.12.2016 saakka. Bloggaajana en hyödy alennuskoodin käytöstä. 

Arvon myös teidän lukijoiden kesken yhden purkillisen kotimaista Käsämä Savinaamiota! 

Osallistut arvontaan vastaamalla kysymyksiin:

Millaisia kokemuksia sinulla on savinaamioista? Mikä Käsämässä herätti mielenkiintosi?


Yhden extra-arvan saat lisäksi, kun jaat arvonnan facebookissa Beauty Highlightsin facebook-sivujen kautta. Kaiken kaikkiaan mahdollisuudet ovat siis jopa 5 arpaan! Ilmoitathan kommentissasi, kuinka monta arpaa nappaat, niin pysyn laskuissa mukana. Muista ilmoittaa kommentissa myös sähköpostiosoitteesi.

Arvontaan on aikaa osallistua maanantaihin 28.11.2016 klo 23.59 saakka. 

Onnea arvontaan! 
*Yhteistyössä Käsämä Cosmetics. Naamio saatu ja arvonta sponsoroitu.

47 kommenttia:

 1. Savinaamioista on hyvin vaihtelevia kokemuksia; osa on kuivattavia ja erityisen hankala poistaa ja toiset taas saavat ihon sädehtimään.

  Käsämässä erityisesti kiinnostaa se pieni yksityiskohta, että kyseinen paikka on ihan tässä Joensuun lähistöllä :D Ja tokihan itse naamio muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)

  Viidellä arvalla mukana, tämä arvonta pitää ehdottomasti myös tuttaville jakaa tiedoksi ;D

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi, rakastan savinaamiota. Kaapista löytyy muutamia erilasia. Kaikki tuotteet mitkä ovat kotimaisia. Sainkin heiltä näytteen tästä naamiosta I Love Me- messuilla, pitääpäs ottaa se testiin heti tänään. :)

  Neljä arpaa tottakai :D

  VastaaPoista
 3. Käytän tosi paljon savinaamioita, mutta yleensä voidemaisia. Savinaamiot sopivat hyvin epäpuhtaalle iholleni niiden puhdistavien ominaisuuksien takia ja se minua Käsämässäkin kiinnostaa. Mustapäiden pehmeneminen kuulostaa hyvältä.

  Seuraan bloggerin ja instan kautta, eli 3 arpaa :)

  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana pakkaus tässä!

  Mulla on savinaamioista kahdenlaisia kokemuksia. Kuivattavia ja hoitavia. Parikymppisenä käytin paljon, juuri puhdistavien vaikutusten vuoksi, sitten savinaamiot jäivät vuosiksi, koska ihotyyppini muuttui. Viime vuosina markkinoille on kuitenkin tullut myös hoitavia savinaamioita ja olen löytänytkin ne uudelleen.

  Neljällä arvalla mukana. :)

  hakusanarakkaus/at/gmail.com

  VastaaPoista
 5. Enpä ole tämmöisestä kotimaisesta merkistä kuullutkaan :). Itse en ole koskaan kokeillut savinaamiota, joten jo senkin takia kiinnostaisi testata tätä tuotetta :).

  3 arvalla mukana (Facebookissa seurailen)

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Savinaamioista ei ole kokemusta, mutta haluaisin kokeilla. Käsämässä kiinnostaa kotimaisuus.
  Kolme arpaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Savinaamioita en ole koskaan käyttänyt, koska käsitykseni niistä on ollut, että ne kuivattavat ihoa. Kotimaisuus on aina kotiinpäin!
  Neljällä arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Savinaamiota en ole kokeillut, jotakin kasvinaamioita kyllä.
  Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Savinaamiota en ole testannut koskaan. Tottakai siis nyt haluaisin tuon tuotteen käyttööni. Suomalainen tuote, aina kiinnostavampi.
  Arvalla mukana.
  Ann A

  VastaaPoista
 10. Savinaamioista on ihotyyppini vuoksi paljonkin kokemusta, mutta Käsämässä mielenkiintoni herätti lyhyt inci-lista ja kaunis pakkaus. Sekä kotimaisuus :)
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 11. Savinaamioista ei ole kokemusta. Käsämän kotimaisuus kiinnostaa. Tiina P osallistuu yhdellä arvalla arvontaan. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 12. Mäkin sain messuilta pienen näytepussukan tästä, vielä en ole ehtinyt kokeilla :) Mutta kuulostaa todella mielenkiintoiselta, kotimainen ja kotimaisista raaka-aineista tehty kosmetiikka todellakin kiinnostaa! Savinaamiot ovat mulle tuttuja, itse olen kuule vasta niihin kunnolla hurahtanut parin viime vuoden aikana :D Tykkään eniten niistä, joissa on myös mukana kosteuttavia ainesosia ^_^

  Neljällä arvalla mukana :) salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Savinaamioissa on jotain ihanan retroa. Niitä tuli käytettyä varmaan jo joskus teininä :D Nykyisin tykkään eniten käyttää Cattierin savinaamioita <3 Tuota Käsämän jauhetta esiteltiin kuukausi sitten Joensuun hyvinvointimessuilla, mutta silloin tyydyin vaan ihastelemaan pakkausta ja inciä :D Paikallista tuotetta ja yritystä tuen kyllä mielelläni, mutta minusta tuo on hinnoiteltu hivenen yli...
  Neljällä arvalla mukana :)
  elina.kirmanen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minä en ole vielä kokeillutkaan näitä jauhenaamioita. Sisällysluettelo näyttää mahtavalta ja kotimaisuus on pelkkää plussaa :)
  Oen mukana kahdella arvalla.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Minulla on yksi savinaamio ollut ja se kyllä kuivatti ihoa tosi paljon. Käsämässä kiinnostaa se, että se on pelkkä jauhoa, säilyy varmaan pidempään.

  VastaaPoista
 16. Ei ole kokemusta, mutta kyllä kiinnostaisi! Käsämä alkoi kiinnostaa, sillä eettiset arvot ja turhien kemikaalien välttäminen ovat lähellä sydäntäni.
  Kahdella arvalla vanhana blogger-lukijana mukana! :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 17. Mukana kolmella arvalla. En ole koskaan käyttänyt savinaamiota, mutta on varmasti ihana kokemus. Merkistä olen kyllä kuullut, mutta en ole käyttänyt.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Freemanin savinaamioista minulla on kokemusta, mutta ei Käsämän siksi olisikin kiva kokeilla sitä. Ensivaikutelma tuotteesta, on että se on laadukas T:Annika (annikajokinen95@gmail.com) kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 19. 2 arpaa :) En ole testannut savinaamiota ikinä, mutta olisi ihanaa kokeilla :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Onpas kiinnostava! Aikanaan savinaamiot ovat olleet liian kuivattavia iholleni ja jätin ne melko pitkäksi aikaa. Viime vuosina olen kuitenkin löytänyt aivan mainioita tuotteita, jotka sopivat pintakuivalle couperosa-iholleni hyvin. Käsämä kiinnostaa tottakai erityisesti luonnollisuutensa vuoksi. Minulla ei myöskään ole vielä ollut veden kanssa sekoitettavia koskaan, joten se on kiinnostava ominaisuus. Seurailen bloglovinin kautta, eli 2 arpaa. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Minulla on sekä kiristävän inhottavia kokemuksia, että ihoa kirkastavia. Tällä hetkellä käytän Lumenen savinaamiota. Käsämässä kiinnostaa paikallisuus ja jauhemuoto. Sellaista en olekaan aiemmin kokeillut :) Hinta ylittää oman kipukynnykseni, vaikka olisikin riittoisa.
  Kolme arpaa (kysymys, blogger ja fb)
  mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. En ole koskaan käyttänyt savinaamiota. Toivottavasti nyt onnistuisin voittamaan.
  Kolmella arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Olen joskus kokeillut savinaamiota, mutta se tuntui kuivattavan ja kiristävän. Käsämä alkoi nyt kiinnostaa! Blogger-lukijana kahdella arvalla mukaan.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Savinaamioita muutamaa olen joskus testannut, merkkejä en enää muista.
  Tässä kiinnostaa ennen kaikkea kotimaisuus.
  Neljällä mukana.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tässä tuotteessa kiinnitti heti huomion nimi: asun nimittäin aivan Käsämän vieressä :D Olisi mukava päästä kokeilemaan paikallista tuotetta!
  Kahdella arvalla mukana.
  ansamaria33(a(gmail.com

  VastaaPoista
 26. Seuraan sinua kaikilla saiteilla, joten tsiljoonamiljoona arpaa. ;) Savinaamiot yleensäkin ovat ihania, sillä ne puhdistavat, silottavat ja saavat kasvot kuultamaan kauniina. Käsämässä erityisesti kiinnostaa laajentuneita huokosia ja mustapäitä poistava vaikutus kaikille ihotyypeille. Minulla kesäaikaan on seka-rasvainen iho ja talvella seka-kuivempi iho, mutta silti pitkin vuotta ihohuokosten kansa taistelen.

  VastaaPoista
 27. Tykkään käyttää savinaamioita saunassa käydessä. Aiemmin normaalilla iholla naamio oli enemminkin pientä kirkastusta tuova hemmottelu, mutta nyt ihoni on muuttunut epäpuhtaammaksi. Savinaamioita tuleekin käytettyä entistä ahkerammin. Oma suosikkini on Argitalilta. Käsämä kuulostaa kivan simppeliltä naamiolta, eikä minua häiritse tuo sekoittelukaan. Itse sekoitan kuiva-aineet yleensä vain kämmenellä ja lätkäisen siitä naamaan ;) Pohjois-Karjalaisuudesta plussaa<3 Neljä arpaa voisin ottaa :)
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kiinnostuksen herätti se, että olen syntynyt Lieksassa Pohjois-Karjalassa ja vaikka sittemmin olen helsinkiläistynyt, ilahdun aina, kun hyvä uutisia kuuluu Pohjois-Karjalan suunnalta! Olen käyttänyt joskus aikaisemmin GlamGlown naamioita, mutta nyt siirryttyäni enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaan merkki on jäänyt. Tulin elokuussa Suomeen Nepalista, jonka saasteet ja erilainen ilmasto saivat ihoni todella sekaisin, ja kunnon puhdistus- ja hoitotuotteet ovat enemmän kuin tarpeen. Olisi ihana päästä siksikin testaamaan tätä naamiota!

  Seuraan kaikissa muissa paitsi blogilistoilla, joten kolme arpaa kiitos. :)

  VastaaPoista
 29. ei kokemusta,tykkään käyttää naamioita ja tätä haluaisin kokeilla mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Savinaamioista on hyviä kokemuksia, syväpuhdistavat ja iho on kauan raikas.Käsämä herättää luottamusta. Olen FB-tykkääjä myös, eli ilmeisesti 2 arpaa?
  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 31. En oo koskaan käyttänyt savinaamiota, mutta olen tilannut Käsämältä näytteen tästä tuotteesta ja se odottaa tuossa kokeilua. Kiinnostuin jo aiemmin, koska kärsin aknesta ja couperosasta, ajoittain myös muista iho-ongelmista.

  Viisi arpaa, kaikkeni teen, pääsisin käyttämään tätä enemmän kuin näytteen verran, koska luotto on kova! :D

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mä olen kanssa kokeillut naamioita jos jonkinlaisia, vielä on se kaikkein paras löytämättä :D Savinaamiot on kyllä pääsääntösesti tosi kivoja! Tässä tuotteessa kiinnostaa erityisesti kotimaisuus ja luonnollisuus! Neljällä (4) arvalla olen mukana :)
  shopaholicloveletters@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Savinaamiot jääneet vähemmälle, mutta tämä näyttää kiinnostavalta. Ja kotimaisuus on iso iso plussa!
  Kaksi arpaa + Ig

  funkyandfifty@ymail.com

  VastaaPoista
 34. Käsämässä kiinnostaa kotimaisuus. Savinaamioista mulla on sekä hyviä että jokunen huonokin kokemus. Mukkaan arvontaan yhdellä arvalla :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 35. Tykkään savi- ja mutanaamioista erittäin paljon, ja ne kuuluvat viikoittaiseen kauneudenhoitorutiiniin. Tällä hetkellä suosikit Madaran Detox Mud Mask joka puhdistaa todella tehokkaasti ja käytän sitä etupäässä t-alueelle, ja kuivalle iholle tarkoitettu hellempi Cattier Parisin keltasavinaamio. Käsämässä kiinnostaa sen kotimaisuus, ekologisuus ja lupaukset hehkuvammasta ihosta, enkä usko että turhaan kehut sitä :) Neljällä arvalla mukana, krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukaan. Ja olen käyttänyt joskus savinaamiota kesällä mökillä. Ihan ok olen tykännyt. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana. Käytän savinaamioita säännöllisesti ka Käsämässä kiinnostaan eniten kotimaisuus, pitää ehdottomasti testata joskus.
  sinilintu_@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Olen joskus kauan sitten kokeillut savinaamiota, se tuntui raikastavalta, ja nyt olisi taas aika. Käytän luonnonkosmetiikkaa ja tämä kuulostaa luonnolliselta! Käsämässä kiinnostaakin sen luonnolliset aineet - ja savi, olisi todella mielenkiintosta kokeilla. Kiitos siis tuote-esittelystä :-)

  Hyvää joulun odotusta!

  Neljällä arvalla mukana.
  johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 39. En ole kokeillut, kotimaisuus kiinnostaa. Yhdellä mukaan.

  empsis
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 40. Ennen savinaamioista tuli mieleen vain kiristävä iho. Mutta nyt oon käyttänyt mm. Flow kosmetiikan vaaleanpunaistasavinaamiota joka on ihana! Ihoni tarvitsee hellää puhdistusta koska se ärtyy helposti.

  Kiinnostuksen herätti toimivan kuuloisen tuotteen lisäksi kotimaisuus :)

  Mukana 4:llä arvalla

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Madaran savinaamion pienen putelon ostin juuri testiin ja tykkäsin! Käsämässä mielenkiinnon herätti kotimaisuus! 2 arpaa ( instagram ja vastaukset =))
  kristaem@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Osallistun yhdellä arvalla. Olen kokeillut vain yhtä savinaamiota, enkä nyt millään saa merkkiä mieleeni. Tykkäsin kyllä, puhdisti hyvin muttei kuivattanut. Käsämä kuulostaa todella lupaavalta! :)
  hevena92@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. En ole varma tuliko edellinen kommenttini perille, joten laitan uudelleen. Olen käyttänyt savinaamiota joskus yhden purkin verran, ja tykkäsin, koska se puhdisti hyvin muttei kuivattanut. Käsämä kuulostaa todella lupaavalta! :) Yhdellä arvalla mukana. hevena92@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Arvonta on valitettavasti päättynyt viime vuoden marraskuussa ja voittajalle Käsämä Savinaamio on jo lähetetty. Kiitos silti kommentistasi. Uusia arvontoja tulee varmasti tänäkin vuonna :)

   Poista
  2. Moikka, huomasin itsekin että arvontahan oli jo päättynyt, hups :D Tämä oli linkitetty tänään Facebookiin niin luulin että oli tuore postaus kyseessä :D Mutta blogia jään seuraamaan, kiinnostavia juttuja! :)

   Poista
  3. Joskus postauksia nostetaan esille jälkikäteen ja silloin käy juuri näin :D Onpa kiva kuulla, että jäät silti seurailemaan blogiani! Tervetuloa mukaan :)

   Poista
 44. Monenlaisia kokemuksia on, ja sanoisin että mitä luonnollisempi koostumus naamiossa, niin sen parempi se on iholleni. :) Tällä hetkellä suosikkini on Argitalin Argiltubo (vihreää savea), jota voi käyttää myös saunassa. Käsämässä kiinnostaa erityisesti kotimaisuus sekä luonnollisuus!
  4 arvalla mukana kisassa. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!