Tänään jatketaan tuoksuvissa tunnelmissa. Paljastan jo tässä vaiheessa, että kesäkuussa blogin tulee täyttämään aika moni tuoksuttelemisen arvoinen uutuus. Tässä taas tuoksuihin uppoutuessa tuleekin pieni kauhukuva mieleen: mitä jos minulla diagnosoitaisiin jokin herkkyys, joka pakottaisi luopumaan tuoksuista iäksi? Tuntuu kauhealta jo pelkkä ajatuskin. En ole koskaan ollut ihminen, joka lähtee kotoaan ilman tuoksua. Se olisi sama kuin joku pakottaisi minut jättämään hampaiden harjauksen tai deodorantin väliin. Yhtä mahdottomilta tuntuvia asioita nekin.

Usein sanotaan, että jokaisessa ihmisessä on kaksi puolta. Minussa on kaksi tuoksupuoltakin. Viettelevät ja mystiset tuoksut vievät minut helposti mennessään, mutta hempeä puoli minussa rakastaa pehmeitä ja puuterisia tuoksuja. En koskaan ihastu yksitoikkoisiin vesituoksuihin, joten pehmeät ja puuteriset tuoksut ovat minulle niitä "puhtaita" tuoksujani, joita käytän suurella todennäköisyydellä rennompina vapaapäivinä tai työkeikoillani, jolloin en voi päästää mystistä tuoksupuoltani valloilleen. Asiallisuus ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tuoksu voisi olla aistillinen!  


Viime kuussa ilmestynyt Trussardin uutuus on yhtä elegantti kuin pullo antaa ymmärtää. Itämaiseen ja kukkaiseen tuoksuperheen kuuluva Eau de Toilette-versio Donnasta lumoaa ensituoksussa yuzun, sitruunan ja vesihedelmien valovoimaisella sulautumisella. Naisellisia vivahteita tuoksuun tuovat appelsiininkukka, jasmiinitee ja lumpeenkukka. Seetri- ja santelipuu yhdessä vaniljan kanssa antavat tuoksulle sen pehmeän pohjan, ja aistikasta kokonaisuutta täydennetään vielä valkoisella patsulilla. En muista ainuttakaan tuoksua, jonka kohderyhmänä näkisin samaan aikaan sekä businessnaisen että sporttinaisen. Donna edustaa kuitenkin täydellisesti molempia puolia. Sporttisuus ei syö palaa tuoksun naisellisuudelta, minkä vuoksi Donna on ollut minulle vaivaton valinta vapaapäivälle, mutta myös täydellinen vaihtoehto vaativampiin edustustilaisuuksiin, joissa haluan tuntea oloni ammattitaitoiseksi ja osaavaksi naiseksi. Donna on puuterisella raikkaudellaan muuntautumiskykyinen ja mieleenpainuva - aivan kuten me naiset! 

Donna Eau de Toilette saatavilla 30ml ovh 49,90€, 50ml ovh 67,90€.

Onko teissä kaksi eri tuoksupuolta vai käytättekö aina samantyyppisiä tuoksuja? Ovatko Trussardin tuoksut tuttuja?
*Tuoksu lehdistönäyte.

8 kommenttia:

 1. Tässä tuoksussa on jotenkin tosi eteerisen kaunis pullo. <3 Trussardin tuoksuissa on monia mun lemppareita mm. my name ja my scent ihania molemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tästä pullosta, vaikka se onkin tosi yksinkertainen :) Ja mä rakastan Trussardin My Name- ja My Scent -tuoksuja! <3 Ne on niin mua! Pehmeitä tuoksuja parhaimmillaan.

   Poista
 2. Se alkuperäinen Donna on muuten aivan ihanan tuoksuinen! Mäkin tykkään puuterisista tuoksuista, niissä on jotain ihanaa ja munkin mielestä raikasta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole alkuperäistä Donnaa tuoksutellut, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä sekin lumoaisi ;) Puuteriset tuoksut on ihania! Niitä suihkauttelemalla mielikin jotenkin rauhoittuu :D

   Poista
 3. Näitä en ole testaillut, mutta kiinnostaa:) Minä allekirjoitan tuo alun kyllä, että olo on alaston, mikäli unohdan laittaa tuoksua:) Joskus kiireessä käy noin. Kerran lisäsin sitten jotain laukun pohjalla ollutta näytettä ja työkaveri, joka ei tiennyt siitä kysyi suureen ääneen, että kuka on laittanut miesten tuoksua? Nolotti, kun minä se olin ja tuoksu taisi olla unisex tai olisikohan ollutkin joku miehelle tarkoitettu?!:)
  Mutta kaipa minä "haluaisin" kuulua sekä sportti että business tyypiksi, mutta en taida olla kumpaakaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trussardin tuoksuvalikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua, jos tykkää pehmeistä, puuterisista ja tyylikkäistä tuoksuista! :)

   Harvemmin muuten itsekään koen noita unisex-tuoksuja omakseni. Mutta mitäs sitten, jos olet yhden päivän mieheltä tuoksunut! :D Mä tuoksun välillä aina työpäivien jälkeen, varsinkin jos olen ollut lentokentän Duty Free-myymälässä, jossa suihkautellaan kaikkea sekaisin. Se sekametelisoppa ei kyllä ole mikään "pehmeä ja puuterinen", haha.

   Poista
 4. Onpahan kaunis tuoksupullo, jonka vuoksi kiinnostuin ja haluan käydä tuoksuttelemassa. Toivottavasti meidän Sokokselta löytyy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen, mutta kaunis! :) Toivottavasti tätä löytyy teidän Sokokselta! Trussardilla on niin ihania tuoksuja. Tämäkin lumosi heti <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!