Jos pitäisi mainita muutama asia, joista en kosmetiikassa innostu, mieleeni tulee ensimmäisten joukossa kehnot ja halvan näköiset pakkaukset, juuri puheenaiheena olleet ruusuiset tuoksut sekä geelimäiset silmänympärysvoiteet. Tarjotakseni jälkimmäiseen selityksen, haluan kertoa, etten ole aina "diskannut" geelimäisiä silmänympärysvoiteita yhtä vahvasti kuin nykyään teen. Parikymppisenä käytin melkeinpä ainostaan geelimäisiä voiteita (niin kasvoilla kuin silmien ympärillä), mutta näin kolmenkympin kynnyksellä useimmat geelimäiset sy-voiteet eivät valitettavasti riitä kosteustustehoiltaan omalle sy-iholleni. Enkä missään nimessä halua, että iho jää huutamaan kosteutta, sillä siinä tapauksessa peitevoiteen jälkeen hienoiset juonteet korostuvat enemmän. 

Viime viikkoina olen kuitenkin pidätellyt yhtä asiaa, melkeinpä kuin varmistaakseni, ettei ihastukseni olisi ohimenevä. Chanelilla on nimittäin geelimäinen silmänympärysvoide, joka on voittanut kolmekymppiset silmänaluseni puolelleen. Chanelin silmänympärysgeeli on itse asiassa viimeisen viiden vuoden aikana vasta toinen geelimäinen tuote (Elizabeth Ardenin lisäksi), joka alkaa hiljalleen nostamaan uskoani siihen, että tarpeeksi kosteuttavia geelimäisiä silmänympärysvoiteitakin on olemassa. Tämä ei siis todellakaan ole minulta helppo kehu, vaikka selektiivisiä merkkejä suosinkin ja Chanel on aina Chanel. Myönnän siis, että jo nimi sai minut odottamaan suuria, mutta en kuitenkaan kiellä ennakkoluulojani, joita minulla oli tämänkin geelin suhteen. Onneksi ennakkoluulot viuhahtivat tiehensä jo aika alussa, kun annoin tälle tilaisuuden näyttää mihin se pystyy. 


Mitä Chanelin Hydra Beauty Micro Gel Yeux sitten osaa? No, montakin asiaa. Se kykenee riittävään kosteutukseen ja pelaa jopa varman päälle kosteuttamalla vielä vähän enemmän, ettei silmänympäryksille varmasti iske jano, jotta sitä ei päästä syyttämään huonosta palvelusta. Hydra Beauty Micro Gel Yeux osaa myös lohduttaa silmänalusia hyvin nopeasti aamuisin, kun turvotus yllättää, eikä siksi vihjaa huonosti nukutuista öistä. Taidanpa myös vähän hymähdellä tyytyväisenä silmänalusien vaalenemiselle, sillä geeli tarjoaa erityishoitoa tummuuttakin vastaan. Ja minä myönnän, että jotain on tapahtunut, vaikken uskallakaan antaa vaaleammista silmänalusistani kaikkea kunniaa Chanelille. Kuitenkin jo näkemäni tuloksetkin osoittavat, että aivan tavallisesta geelimäisestä silmänympärysvoiteesta ei voi olla kyse. Geelin poikkeuksellinen tehokkuus johtuneekin mikrofluidisen menetelmän hyödyntämisestä. Mikrofluidistiikassa käsitellään nesteitä mikroskooppisella tasolla. Menetelmä parittaa kaksi erilaista nestettä mikropisaroiden muodostamiseksi, joiden koostumus sisältää aktiiviaineita. En ole tiede-ihmisiä, mutta menetelmä näyttää toimivan! Tämä Chanel kuuluu ehdottomasti I want more -kategoriaan.

Hydra Beauty-linjan uutuus Micro Gel Yeuxin suositushinta on 68,55 euroa (15ml).

Käytättekö te geelimäisiä silmänympärysvoiteita?
*Tuote lehdistönäyte.

18 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanan kevyeltä kesätuotteelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäksi täydellinen, mutta voisin kuvitella käyttäväni tätä talvellakin :) Tässä on nimittäin kosteutustehot kohdillaan!

   Poista
 2. Jopa vaikuttaa hyvältä tuotteelta:) Minä olen käyttänyt sekä geelejä ja myös paksumpia koostumuksia silmien ympärillä, mutta olen huomannut, että joskus nuo paksut voiteet saattavat lisätä silmien turvotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut itselleni oikein kultalöytö geelimäisten sy-voiteiden joukosta! Kannustan kokeilemaan :)

   Poista
 3. Oi, tämä kuulostaa kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä huippu! En olisi uskonut kehuvani näin paljon geelimäistä sy-tuotetta :) Pullosta enää 1/3 jäljellä. Aion kyllä ostaa tätä uuden purkin!

   Poista
 4. Mä olen heikkona geelimäisiin koostumuksiin sy-voiteissa, REN:illä on aivan mahtava ja oiekasti kosteuttava sy-geeli <3 Kaikissa geeleissä ei potku riitä. Mutta vitsit, kun tää Chanelkin kuulostaa aivan ihanalta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos REN-vinkistä! Täytyypä pistää mieleen. Tosin tämä kyllä ylitti odotukset niin moninkertaisesti, etten tiedä pystyykö tätä peittoamaan enää mikään muu geelivoide :D Mutta katsotaan. Toistaiseksi kyllä turvaudun tähän, kun haluan geelimäistä hoitoa :)

   Poista
 5. Ite en tykkää yhtään geelimäisten koostumusten jättämästä ihofiiliksestä. Varsinkaan sy-alueella. Jotkut jättää tosi inhottavan tarramaisen pinnan iholle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mitä tarkoitat :D Tässä ei kyllä tarvitse pelätä tahmaisuutta. Tää on ihan unelma!

   Poista
 6. Täälläkää ei jotenki oo uskoo ohuempiin sy-voiteisiin.. :| Ois aikaki et joku kehittää vähemmän tönkön oikeesti hoitavan sy-voiteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin usko geelimäisiin sy-voiteisiin loppui muutama vuosi sitten. Parikymppisenä geelivoiteet oli melkein parasta, mutta kun aloin lähestyä kolmeakymppiä oli pakko siirtyä "tuhdimpiin" koostumuksiin, vaikka geelimäiset voiteet ihanasti "vilvoittavatkin". Tämä oli kyllä siksi juuri ihana yllätys, koska en vaan uskonut, että enää löydän tarpeeksi kosteuttavaa sy-voidetta. Ja kun tämä tekee vielä paljon muutakin! :D Testaa ihmeessä tätä, jos osut Chanelin hyllylle. Voisit tykätä yhtä paljon kuin mä! :)

   Poista
 7. Geelit tuntuvat ihanan raikkailta ja etenkin silmäluomilla. Chanel <3 Mukavaa viikonloppua Miuli <3

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kaikesta mikä on geelimäistä koostumukseltaan, ja etenkin kesällä geelit tuntuu kivan raikkailta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu, vaikka kasvoilla käytänkin voidetta :) Kevyempää kylläkin aina kesäisin! Tämä on täydellinen kesäksi mutta uskon, että voisin käyttää tätä talvellakin, kun on paljon kosteuttavampi mitä perinteiset geelivoiteet. Siltikään ei tahmaa ja levittyy kuin unelma!

   Poista
 9. Myös hydra beauty gel cream ihan kasvoille on ihana. Ihan kuin jotain sorbettia. Imeytyy sujahduksessa ja kosteutustehot kohdillaan. Pystyn pintakuivaisena käyttämään talvisinkin kosteuttavan seerumin kanssa. Ja hyvin liukuu meikkivoiteet päälle. Kannattaa kokeilla sitäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! Kiitos kommentista ja vinkistä! Pidänpä tuonkin tuotteen mielessä :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!