Kamppailut selluliittia vastaan eivät ole unohtuneet, vaikka blogin puolella ei ole hetkeen selluliittivoiteita nähtykään. Ihan kaikista tuotekokeiluista en raportoi blogiin, jos tuotteessa ei ole mielestäni mitään erityistä, josta keksisin kirjoittaa. Nyt olen kuitenkin taas pitkästä aikaa löytänyt vähän erilaisen tuotteen, joka eroaa muista lukuisista testaamistani selluliittivoiteista. Ikävä kyllä en voi sanoa päässeeni muhkuroistani eroon, mutta tämä antaa niin jännän tuntemuksen iholle, että siinä on jo tarpeeksi tarinan aihetta. 

Jos viime päivinä olen korostanut sitä, miten tärkeä asia tuoksu on minulle, selluliittivoiteissa voin oikeastaan sanoa tuoksun merkityksen jäävän vähimmälle. En välitä, vaikka voide olisi vähän epämiellyttävän tuoksuinen, jos se tuntuu tehoavan. Kiinteytysvoiteissa kaikkien tärkein seikka on siis se tuntu. Lisäksi arvostan sitä, jos voide ei pelkästään napakoita ihoa, vaan myös kosteuttaa. En jaksa alkaa hieromaan selluliittivoiteen päälle erikseen mitään muuta kosteusvoidetta, vaan oletan sen hoitavan molemmat hommat: kiinteytyksen ja kosteutuksen. Läheskään kaikki selluliittivoiteet eivät kuitenkaan pysty siihen, ja sellaisiin menetän kiinnostukseni todella helposti.

Phytomerin uutuus Body Blur Ultra-Smoothing Contouring Lotion on jälleen uusi innovaatio vartalonmuokkaukseen. Sillä nimittäin sheikataan reisistä ja takapuolesta muhkurat veks. Ei heiluttamalla takapuolta, vaan itse pulloa. Tämän selluliittivoiteen koostumus on nimittäin jauhe-vesi-öljy-sekoitus, joka sekoittuu pulloa ravistettaessa. Voide on hyvin notkeaa ja tekee ihosta välittömästi sileän tuntuisen. Lisäksi sillä on "blurraava" efekti iholle. Vaikka muhkuroista ei päästäkään yhdessä yössä eroon, voide tasoittaa ihoa optisesti ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Koska lähes jokaisen selluliittivoiteen kohdalla puhutaan "innovatiivisista koostumuksista", olen ainakin itse kiinnostunut siitä, mikä eri voiteissa on se idea, joka erottaa sen muista selluliittivoiteista. Koska myönnetään: harva voide on oikeasti tehokas. Phytomerin voiteen sisällä on metallinen kuula, joka luo shakerin kaltaisen vaikutelman, kun pulloa ravistaa. Mutta on siellä muutakin. Muokkaavan ja silottavan vaikutuksen takana on kolme erilaista jauhetta: Adipo-4-jauhe, kofeiinijauhe sekä Soft Focus-jauhe

Adipo-4-jauhe on vähän pidemmälle viety versio Phytomerin aiemmin käyttämästä tähtiraaka-aineesta eli Adipo-3-öljystä, joka on tässä kohti muunnettu jauheeksi ja kerrostettu savien kanssa. Adipo-3-öljyn kohdalla voidaan puhua "Adipo-dieetistä", sillä se pakottaa rasvasolut dieetille eli aktivoi lipolyysiä. Savikerrokset edistävät Adipo-3:n imeytymistä. Minusta juurikin Adipo-3:n ja savikerroksien sekoitus eli Adipo-4-jauhe on voiteen innovatiivisuuden kannalta merkittävin aineosa. Ehkä se siis ansaitsee innovatiivisuuden leiman. Toki kofeiinijauhekin osaltaan aktivoi lipolyysiä ja hillitsee lipogeneesiä eli uusien rasvojen varastoitumista vartaloon. Soft Focus-jauhe on sen sijaan jauheista se, joka antaa voiteelle sen pehmeän ambraisen tuoksun ja hoitaa ihon "photoshopatun" näköiseksi. 
Jos antaisin testituotteille tähtiä, Phytomerin Body Blur Ultra-Smoothing Contouring Lotion ansaitsisi minulta 4/5. Se tuoksuu hyvälle, tasoittaa ihoa välittömästi, kosteuttaa tarpeeksi ja kaiken lisäksi tuntuu siltä kuin joku hipsuttaisi ihoa höyhenillä! Jään hieman kaipailemaan napakoittavaa tunnetta, mutta tällä kertaa se korvataan hipsuttelulla. Mutta erilaisuudellahan erottuu ja vaihtelu virkistää, eikö niin?

Phytomer Body Blur Ultra-Smoothing Contouring Lotion 100ml 69,90 euroa. Phytomerin tuotteisiin voi tutustua Sokoksilla ja Emotion-myymälöissä sekä kauneushoitoloissa. Lähimmän jälleenmyyjäsi varmistat täältä.

Käytättekö te kiinteyttäviä vartalovoiteita? Kuinka tärkeää teille on se, että voide tuntuu tehoavan välittömästi?


*Tuote lehdistönäyte.

14 kommenttia:

 1. Hauskan kuuloinen tuote, mä tykkään tollaisesta erikoisesta näpertelystä tuotteissa, kuten ravistelusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkästään kuulan sisältävä pullo ei olisi saanut mua tästä tuotteesta kirjoittamaan, mutta tuo hipsutteleva tunne iholla on niin jännä, että oli pakko vinkata tästä! :D

   Poista
 2. En myöskään usko näiden tehoihin, mutta tuotekuvaus oli sen verran mainio, että piti tulla antamaan peukku siitä! :) Phytomerin kasvojenhoitotuotteista olen sen sijaan aikoinaan pitänyt paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Sun kommentti piristi! :) Ja joo, Phytomerilta löytyy kyllä ihanan merellisiä tuotteita. Niiden kehittämisessä brändi on kyllä aika konkari.

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä tuotteelta.
  Kaunis väri tuossa pumppupullossakin.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No erilainen tämä on ainakin! Jää taatusti kokeilemalla mieleen.
   Kivaa viikkoa sinnekin, Outi! :)

   Poista
 4. Kuulostaa aivan ihanalta ja pullokin kolahtaa, mutta fakta on, että omat röpelöni ovat jo auttamattomissa.

  Muiskuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään usko, että omat kuopat pelkillä voiteilla silottuu, mutta käytänpä silti :D Kyllähän se hetkellinen photoshoppauskin kelpaa omille silmille ;)

   Ihanaa loppuviikkoa, Tiiuska!

   Poista
 5. Mä en jaksa uskoa näiden tehoon, mutta toisaalta, kyllähän näillä varmaan pitkässä juoksussa saattaa jotain tulosta aikaan saada :D Mutta itse tuote kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näiden käyttö on oikeastaan muodostunut jo rutiiniksi, kun vuosia olen eri tuubeja ja purkkeja vaihdellut. Jotenkin tunnen oloni paljon rauhallisemmaksi, kun käytän näitä :D Haha.

   Poista
 6. Nyt on pitkästä aikaa käytössä, josta varmaan postaustakin teen vaikkei olekaan ihan täysin vakuuttanut - tosin itse en oikein näihin uskokaan vaikka mukavahan se olisi jos purkista löytyisi apu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkät voiteet varmasti pysty muhkuroita hävittämään, mutta kyllä ne pikkuisen "tietä tasoittaa" ;) Ainakin hetkellisesti! :D

   Poista
 7. Kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyypä pistää tämä muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan jännä tuote tämä kyllä on! Toiseen vastaavaan en ole vielä törmännyt :)

   PS. Kiva, kun poikkesit blogiini ja jätit vielä kommentinkin! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!