Tapanani on ollut vuodenaikojen vaihtuessa esitellä mielenkiintoisimmat uutuudet niin värikosmetiikan, tuoksujen kuin ihonhoidonkin osalta. Heikkouteni värikosmetiikkaan ja tuoksuihin syvenee varsinkin keväällä, sillä tuoksut antavat yhdellä suihkauksella kevätmieltä ja fiilistä on helppo syventää pirteällä huulipunasävyllä, raikkaalla poskipunalla tai keväisellä silmämeikillä. Tänään halusin tuoda blogiini palan IsaDoran kevättä, jonka luomivärinelikot ovat saaneet minut ihastuneeksi.


IsaDora on aina ollut markettimerkeistä se, jolla on minusta ollut ne laadukkaimmat luomivärit. Ulkoisesti rasiat eivät ole ihmeellisiä, joten jos onnistuu pudottamaan sen lattialle, sävynapit kyllä tulevat koloistaan ja menevät rikki. Mutta jos näitä ei käsittele kiireessä, ne pitävät tyytyväisenä ja palvelevat pitkään. Sävynapeissa on erittäin hyvä pigmentti, ja pysyvyydestäkään ette kuule minulta moitteen sanoja. Markettisarjaksi IsaDora on siis varsin kelpo ja kokeilemisen arvoinen tapaus. 

Viime kesänä IsaDora yllätti silmämeikkien sateenkaarellaan, mutta tämä kevät aloitetaan (onneksi) hillitymmin. En tiedä olisinko ollut valmis samanlaisiin väri-ilotteluihin vielä näin kevättalven taitteessa. Riviera-uutuuskokoelma on tuonut mukanaan mattalakkoja ja mattapunia kauniin keväisissä sävyissä, mutta minä iskin silmäni näihin luomiväripaletteihin. Yllättävää, sillä yleensä raikkaat huulipunat ja pirteät poskipunat ovat minulla kirineet luomiväripalettien edelle. Näiden ei kuitenkaan tarvinnut tehdä yhtään pinnistelyjä päästäkseen blogiini, vaan paikka oli alunperin jo selvä. Sävyt ovat sen verran käytännölliset ja sopivasti hohtavat, että ne toimivat kevätmeikin varmoina kaunistajina.


Eye Shadow Quartet -luomiväripaletit sisältävät tuttuun tapaan neljä sävyä. Hiljattain ilmestynyt Riviera-kevätkokoelma tarjoaa 05 Nude Rose ja 06 Nude Sand -paletit. Nude Rose on sävymaailmaltaan hieman kylmempi, ja hiekkapaletin sävyt ovat puolestaan lämpimämpiä. Minä olen tykästynyt etenkin Nude Rose -paletin kullanharmaaseen sävyyn, jota olen käyttänyt useasti luomilla ihan yksinään. Pinkki sävy on toinen, joka toimii mainiosti ilman pariakin, jos ei jaksa alkaa enempää taiteilemaan. Vaikka Nude Rose -paletti on ollut käytössäni enemmän, myönnän, etten ole Nude Sand -palettiakaan täysin jättänyt rauhaan. Ihastumiseni pronssinkultaisiin sävyihin syvenee aina kesää kohti.



Kuten suurin osa tammi-helmikuussa myyntiin tulleesta Riviera-kevätkokoelman tuotteista, myös nämä luomivärinelikot ovat kausisävyjä. Kunhan ensin ehtii hankkia omansa, niistä voi iloita muinakin kausina kuin vain tänä keväänä. Kannattaa siis käydä tutustumassa näihin käytännöllisiin ja kauniisiin sävyihin, jos etsit uusia tuulia kevätmeikkiisi! 

Hintaa IsaDoran luomiväripaleteilla on 16,90 euroa.

Kuuluuko luomiväri teidän arkimeikkiinne? Jos kyllä, millaisia sävyjä käytätte arkena?








*Luomiväripaletit lehdistönäytteitä.

16 kommenttia:

 1. Nude Sand paletti on ihan mun lemppari. :) Hyvä dupe Clarinsin tämän kevään paletille, jos ei varaa maksaa Clarinsin hintaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhteeltaan nämä paletit on kyllä aivan loistavat! Ja nuo sävyt on aivan täydelliset. Olisko parempaan voinut osuakaan :)

   Poista
 2. Nämä ovat kyllä myös minulle mieluisempia, kuin ne viime kesän värit. Sillä hehkuvat kirkkaat turkoosit sun muut näyttävät harvalla onnistuneelta meikissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mulle, vaikka väreistä tykkäänkin :) Nämä sulautuu vaan niin täydellisesti omaan arkimeikkiin.

   Poista
 3. Sävyt on noissa todella kauniita, oikeestaan juuri sellaisia mistä itse tykkään ehkä kaikkein eniten luomiväreissä :) Multa löytyy muutama IsaDoran Eyeshadow Quartet ja oon ollut tosi tyytyväinen niihin. Ton allekirjoitan kyllä myös täysin, että pudotessaan noi luomivärit tippuvat koloistaan pois ja hajoavat. Kokemusta meinaan löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että nämä olisivat sun mieleen :) Näissä on mullekin juuri niitä sävyjä, mitä eniten käytän. Niin helppoja, varmoja ja silti kauniita! Tuo silmien värinkin tosi kivasti esille.

   PS. Mäkin olen joutunut jättämään muutamalle paletille "ennenaikaiset hyvästit" :D

   Poista
 4. Hirmu kauniit ja ihanat värit ja kivasti kimallettakin. Oma Isadora ykkönen on joulun luomiväripaletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Tiia! :) Mulla ei sitä joulukokoelman palettia olekaan, mutta muistelen, että siinäkin oli kyllä tosi kauniita kullanhohtoisia sävyjä.

   Poista
 5. Sen mitä olen näitä kaupassa kokeillut, niin sävyt tuntuvat todella kermaisen pehmeiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia nämä just ovatkin! :) Levittyvät luomille tosi pehmeästi.

   Poista
 6. Mulle Isadoran luomivärit ovat jääneet toistaiseksi tuntemattomiksi, mutta nämä näyttävät molemmat kyllä mun sävyiltä :D Yleensä en arkisin luomiväriä laita, tai jos niin joko voidemaista tai sitten puuterimaisista ihan vaan yhtä sävyä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytän arkimeikissä vain yhtä sävyä, enkä ala taiteilemaan mitään ihmeellisempää. Mutta sillä yhdellä sävylläkin on merkitystä :D

   Poista
 7. Minäkin tykkään Isadoran luomiväreistä. Musta tuntuu, että ne varisee vähiten tai ainakin ne mitä mulla on olleet käytössä. Ihanat sävyt näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä hyvä hinta-laatusuhde :) Ja tämän kevään värit osui ihan nappiin!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!