Tämä viikko tulee blogissa olemaan aika lailla ehostuspainotteinen. Suurin osa käytössäni olevista meikkituotteista on selektiivistä kosmetiikkaa, joten siltä ei nytkään vältytä, vaikka esittelykierroksessa on luvassa myös yksi loistava löytö markettikosmetiikan parista. Tänään kuitenkin hieman Chanelia. Osa teistä saattaa muistaa Chanelin viikonloppuhoidon, joka on ollut Guerlainin meteoriittiseerumin lisäksi syksyn parhaimpia löytöjäni selektiivisten ihonhoitotuotteiden parista. Koska ihonhoidossa käytän kuitenkin nykyään aika paljon luonnonkosmetiikkaa, todellinen paloni selektiiviseltä osastolta on värikosmetiikka, josta minua ei saa irtaantumaan millään keinoilla. 


Selektiiviselle osastolle suunnatessani haen laatua ja luksusta, kuten uskon monen muunkin tekevän. Vaikka hinta ei ole tae laadusta eivätkä kaikki selektiiviset tuotteet ole yhtä laadukkaita, suurin osa niistä päihittää markettituotteet koostumukseltaan. Sitä en kuitenkaan kiellä, etteikö markettipuoleltakin voisi toisinaan löytää selektiivisen kosmetiikan tasoisia tuotteita - ja jopa paljon parempiakin. Markettituotteet ovat kuitenkin harvoin yhtä ylellisiä ulkoiselta olemukseltaan. Siispä ne, jotka hakevat moninkertaista kosmetiikkailoa, löytävät usein onnen selektiiviseltä osastolta, vaikka lopullinen ostopäätös tehdäänkin monesti sisällön perusteella.

Nuorempana keräilin etenkin selektiivisten merkkien luomivärejä, joista innostukseni selekosmetiikkaa kohtaan aikoinaan alkoi. Paletit olivat niin kauniita, että niitä oli vaikea vastustaa. Laadunkin huomasin olevan aivan toista tasoa kuin markettikosmetiikassa. Se sai minut jättäytymään selektiivisen kosmetiikan tielle. Luomivärejä kertyi vuosien varrella useita kymmeniä, sillä katsastin aina syys-, joulu- ja kevätkokoelmien uutuudet ensitilassa. Opiskelijana kiikutin kuitenkin uutuudet kassalle usein vasta alennuskuponkien ilmestyttyä. Kosmetiikan keräily oli harrastus ja intohimo, vaikka samalla kosmetiikkaa tuli ostettua myös tarpeeseen. Nykyään myönnän kuitenkin pohtivani ostopäätöstäni pidempään, vaikka sallin edelleen joitain heräteostoksia huonoina päivinä. Kosmetiikka piristää, ja olen huomannut sen olevan parempi vaihtoehto kuin karkit, jotka aiheuttavat minulle fyysisen ähkyn. 


Chanelin Entrelacs Eyeshadow Palette ilmestyi tämän syksyn kokoelmassa. Ihastuin heti luomivärien ihastuttavaan pintakuviointiin ja syksyisiin sävyihin. Beigen ja ruskean sävyillä varustetut luomiväripaletit ovat sinänsä helppo myönnytys itselleni, sillä niitä koen tarvitsevani aina. Sävyt ovat niin käyttökelpoisia varsinkin arkimeikissä, ettei paletti varmasti jää lojumaan laatikkoon käyttämättömänä - eikä onneksi ole jäänytkään. Tätä on ollut ilo käyttää, sillä laatu luomiväreissä on hyvä. Pigmenttiä irtoaa kiitettävästi ja jälki on kauniin utuisa. Varsinkin mattainen keskiruskea sävy (toinen vasemmalta) on ollut paljon käytössäni. Se on paletin ainoa mattasävy ja toimii arkimeikissä yksinäänkin. Päivämeikin saa helposti syvennettyä iltameikiksi hohteisilla ja tummemmilla ruskean sävyillä. Korostusväritkin ovat kauniit. Hintaa paletilla on noin 70 euroa ja se on saatavilla vain enää hetken.


Toinen arkimeikkiini luikerrellut syysuutuus Chanelilta on väritön Gloss Volume huulikiilto, jonka mentholiset väreet antavat huulille välittömästi volyymia. Jos joku on joskus epäröinyt käyttää vastaavanlaisia huulikiiltoja turbohuulien pelossa, tämän kanssa sitä pelkoa ei ole. Joku voisi jopa sanoa, että turvottava vaikutus voisi olla tehokkaampikin, mutta toisaalta tuote tavoittaa useammat asiakkaat, kun lopputulos on maltillinen. Gloss Volume lupaa huulille jopa neljän tunnin täyteläistävän vaikutuksen ja sileämmät, kosteutetut huulet. Kiilto tuntuu mukavan viilentävältä ja kevyellä sipaisulla saa hetkessä luonnollisesti täyteläisemmät huulet! Koostumus sisältää E-vitamiinia.

Chanelin Gloss Volume Plumping Lipgloss noin 40 euroa.

Mitä mieltä olette huulia täyteläistävistä tuotteista? Onko teillä käytössä vastaavia tuotteita?*Tuotteet lehdistönäytteitä.

16 kommenttia:

 1. Chanel nyt vaan on Chanel jaa täydelliset on syksyn paletin sävyt ja koko vuodelle. Sama täällä, heikkous selepuolen luomiväropaletteihin erityisesti kaikkiin limited edition juttuihin. :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä; Chanel on Chanel! Kyllä näissä selektiivisissä luomiväripaleteissa on vaan edelleen se oma taikansa. Pelkästään rasiat ja kuvioinnit on niin kauniita verrattuna markettituotteisiin. Tottakai laadun pitää myös olla kohdillaan, mutta tässä Chanelissa onneksi onkin.

   Mukavaa viikkoa Tiiallekin! <3

   Poista
 2. Ompas ihanat sävyt tuossa paletissa <3 Tässä kyllä itsekkin tarvitsisi hieman huuliin täytettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kiilto on todella kätevä! Diorin vastaavaa olen käyttänyt jo useamman. Muutenkin tykkään käyttää erilaisia täyteläistäviä huulituotteita. Ne on niin helppoja, eikä tarvitse pelätä "övereitä"! :D

   Poista
 3. Upean käytännölliset sävyt paletissa, ja pintakuviointikin on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :) Tässä taas yksi käytännöllinen paletti, jota voi hyödyntää ympäri vuoden.

   Poista
 4. Voi miten kauniita ostoksia! Mulla on NYXin huulia pullustava huulikiiltoja, ihan ne ovat hauskoja :) Chanelin meikeistä ei ole kokemuksia mutta ovat varmasti loistavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä sain lehdistönäytteinä, mutta kauniita ovat :) Vain harvat ja valikoidut pääsevät esille blogiin ja näihin tykästyin ;) Tuo paletti on erinomainen arkipaletti ja kiiltoakin käytän lähes päivittäin.

   Poista
 5. Minä niin himoitsen tuota palettia! Muutama päivä sitten kävin hypistelemässä toista himotusta, DrHauschkan samansävyistä palettia, jonka muuten vähän vaatimaton pakkaus jätti sen vielä hyllyyn. Ei voi mitään: laadun lisäksi myös ulkokuorella on merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Hauschkan palettikin on aivan ihana! En tiedä huomasitko aiemman postaukseni, mutta vinkkasin siitä toissaviikolla (postaus täällä). Sama juttu minullakin: kosmetiikassa ulkokuorellakin on merkitystä. Kyllä ne kauniit pakkaukset vain vetää helpommin puoleensa :)

   Poista
 6. Mä en ole käyttänyt muita huulia turvottavia tuotteita kuin DuWopin Lep Venomeita ja ne kyllä kihelmöi huulilla hetken aikaa ihan tosissaan, mutta ei nekään mun mielestä mitään sen suurempia turvotuksia huuliin tee. ;) Chanelin paletti on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen käyttänyt noita DuWopin Lip Venomeita. Ei ne kyllä anna läheskään yhtä turvottavaa vaikutusta kuin tämä tai Diorin vastaava kiilto. Jälkimmäistä olen käytättänyt jo useamman ja tästä Chanelistakin tulee kyllä vakkarituote. Too Faced'illa oli aikoinaan yksi aivan äärimmäisen tehokas huulten turvottaja, että huh heijaa! :D Sitä oon käyttänyt paljon, mutta en ole enää pariin vuoteen löytänyt sitä mistään. Harmi. Sillä sai "superhuulet" hetkessä! ;D

   Poista
 7. Mä oon herkkiksenä vähän aristellut huulia turvottavia tuotteita, ja kun vielä toistaiseksi volyymia löytyy omastakin takaa, en ole kokenut niiden kohtaavan omia tarpeitani :D Mutta jos kokeilisin, niin mieluiten ottaisinkin jonkun miedomman efektin :D

  Mutta oi, kun tuo Chanelin luomiväripaletti on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Volume Glossia uskaltaa hyvin kokeilla sellaisetkin, joilla on jo omasta takaa volyymia. Se enemmänkin täyteläistää kuin turvottaa huulia :) Kaiken lisäksi se on tosi raikas huulilla!

   Poista
 8. Ooh! Näyttää aivan ihanalta! <3 Tuo paletti näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paletti on kyllä ihana! <3 Pintakuviointikin on niin kaunis, että huh.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!