Kuten maanantaina lupailin, kuluva viikko on blogissa suurimmaksi osaksi värikosmetiikan loistoa. Tänään vuorossa on YSL. Brändille on syksyn aikana ilmestynyt muiden selektiivisten merkkien tapaan muutamia kiehtovia uutuuksia, joista olen poiminut kaksi mielenkiintoisinta blogitarjottimelleni. Kumpikin tuote jää pysyvään valikoimaan, joten näiden kanssa ei ole tulipalokiire. Toinen tuotteista voi kuitenkin saada sen verran innostuneeksi, että tekee mieli noutaa omansa heti. Vai mitäpä sanotte valkoisesta puuterista, joka sumentaa ihohuokoset olemattomiin ja tekee ihosta raikkaan mattapintaisen?Suhteeni Yves Saint Laurentin kosmetiikkaan alkoi hieman alle parikymppisenä, kun aloin kääntyä selektiiviselle kosmetiikkapolulle. Ensimmäinen ostokseni YSL:lta oli "se kuuluisa valokynä", joka on minulle edelleen se yksi ja ainoa oikea. Kiitos kynän esittelemisestä kuuluu YSL:n meikkaajalle, joka teki minulle kotikaupunkini Stockmann Beautyssa aikoinaan meikin YSL:n tuotteilla. Toki sen jälkeen olen antanut ihoni valaistua myös muiden valokynien vaikutuksesta, mutta mikään muu valokynä ei ole onnistunut peittoamaan Touche Eclatia, joka asetti riman niin korkealle. Valokynän lisäksi olen tutustunut YSL:n meikinpohjustajiin, ripsiväreihin, poskipuniin, huulituotteisiin ja luomiväreihin. Viimeisimpiä YSL-ostoksiani keväältä ovat sarjan huuliöljy ja huulilakka. Molemmat ovat loistotuotteita, eivätkä ole jääneet ilman huomiota. YSL:n poskipunat taitavat minulla kuitenkin olla jopa vieläkin käytetympiä. Pidän myös sarjan meikkipohjista, joista voin suositella ainakin Le Teint Touche Eclat -meikkivoidetta, joka tekee ihosta yhtä valoisan kuin tunnettu Touche Eclat -valokynä. 

Tänä syksynä olen ihastunut etenkin Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelleen. Kaunis, kultainen rasia kätkee sisälleen lumenvalkoisen puuterin, joka on iholla täysin läpikuultava. Puuteri on aika maaginen, sillä se antaa iholle mattapinnan, mutta säilyttää kuitenkin ihon heleyden. Totta puhuen olin varma, että yhdistelmä olisi mahdoton kehittää, mutta YSL teki sen. Enää ei tarvitse pelätä puuterin kasautumista korjatessaan meikkiä päivän aikana. Puuterin iholle jättämä pinta on niin näkymätön, mutta silti tasoittava. Tuote onkin täydellinen juuri sellaiselle, joka haluaa pitää ihon kiillon kurissa ja huokoset näkymättöminä, mutta ei kaipaa peittävää puuterikerrosta enää meikkivoiteen jälkeen. 


YSL on tuonut valikoimaansa myös silmämeikkien vastustamattoman all-in-one-tuotteen, Couture Kajalin, joka lupaa olla eyeliner, kajal ja luomiväri vaikka samaan aikaan. Kynä levittyy pehmeästi, mutta on silti pitkäkestoinen eikä suttaannu luomilla. Tällä saa luotua tumman ja intensiivisen silmämeikin, mutta tyylikäs puikko toimii myös rajauskynänä, jona olen itse käyttänyt sitä. Pidän päivämeikissä enemmän pehmeästä ja utuisammasta jäljestä, jonka vuoksi suosin nykyään enemmän kynärajausta kuin nestemäisiä eyelinereita. Kynäkin voi olla pysyvä, myös Couture Kajal todistaa sen.


Nämä ovat ehdottomasti niitä uutuuksia, jotka eivät helpolla väisty käytöstä tulevien tieltä. Varsinkin YSL:n lumipuuteriin olen ollut todella tykästynyt. Se on kerrassaan erinomainen meikin viimeistelyyn ja korjailuun päivän aikana! 

Poudre Compacte Radiance Perfectrice noin 50 euroa. Couture Kajal noin 30 euroa.

Mitkä ovat teidän YSL-suosikkejanne? Oletteko tutustuneet näihin uutuuksiin? 
*Tuotteet lehdistönäytteitä.

16 kommenttia:

 1. Toi puuteri on ihan parasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blurraavalle puuterille onkin ollut kysyntää ;) Parasta on se, että tämä on niin kevyttä eikä kerrostu iholle!

   Poista
 2. Tuo puuteri olisi meikäläisen kraatereille täydellinen <3 Jotkut puuterit jopa korostavat laajentuneita ihohuokosia. Himotuslistalla on kyllä! Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä todellakin toimii päinvastoin ja saa ihon lähes täydellisen näköiseksi! :)

   Poista
 3. YSL:llä on aivan loistavia luomivärejä, aikoinaan ne itselläni peittosivat ihan ehdottomasti esim. Diorin viisikot pigmenttisyydessään :) (Ja useampi siis edelleenkin noita käytöstä löytyy, ihania sävyjä, jotka pitääkin joskus blogissa tuoda esille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään YSL:n luomiväreistä. Varsinkin niistä uusimmista! Pakkaukset on kauniita ja pigmentti hyvä. Esittele ihmeessä kokoelmaasi blogissakin ;)

   Poista
 4. Tuo puuteri olisi varmasti loistotuote! Ja monitoimikynä näyttää hyvinkin toimivalta ja intensiivisen mustalta tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä harvinaista, että puuteri saa ihon täysin mattapintaiseksi, mutta iho näyttää silti heleältä. Mä nimittäin en halua kasvoilleni sitä paklattua, puuterimaista pintaa, joka saa ihon näyttämään ihan kiillottomalta ja elottomalta. Ihon heleys on mulle se juttu, jonka haluan säilyttää. Tämän kanssa se onnistuu! :)

   Poista
 5. Puuteri kiinnostaa, koska se on kerännyt tosi paljon kehuja, ja onhan tuo pakkauskin niin upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt varmistin, että tätä ei kyllä ole turhaan kehuttu! ;)

   Poista
 6. Puuteri vaikuttaa aivan täydelliseltä! Pakko varmaan napata toi kaupasta mukaan, kun saan tämän Chanelin puuterini ensin loppumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähellä täydellistä onkin :) Tämä täytyy kyllä itse kokeilla iholle, niin näkee sen maagisen vaikutuksen. Käytän tätä meikin kiinnittämiseen ja fiksaamiseen päivän aikana, ja toimii molempina loistavasti.

   Poista
 7. Tuon puuterin haluan ehdottomasti hankkia! Täytyykin heti joulun jälkeen suunnistaa kaupoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tähän voi pettyä, jos etsii kevyttä puuteria, joka nimenomaan blurraa ihohuokoset ja kiinnittää meikin :)

   Poista
 8. Puuteri on aivan huippu ja tällä hetkellä silmissä juurikin tuota Couture kajalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli eilen Couture Kajal -päivä ;) Molemmat jää kyllä käyttöön. Puuterista en voisi enää kuvitellakaan luopuvani.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!