Joskus kosmetiikkahalujaan joutuu hieman toppuuttelemaan. Etenkin ihonhoitotuotteiden kohdalla olen huomannut, iho saattaa reagoida aika ikävästikin tiheään tuotevaihteluun. Siksi pyrin aina käyttämään testaamiani ihonhoitotuotteita vähän pidempään, jotta ihon tasapaino ei järkkyisi liikaa. Värikosmetiikka ja tuoksut ovat kuitenkin siitä ihania, että niitä voi vaihdella vaikka joka ainoa päivä ilman, että iho alkaa oikkuilla. Parhaimmassa tapauksessa aamulla valittu tuoksu saattaa nostattaa mielialaa mukavasti tai viedä syvemmälle sumuisampaan tunnelmaan, ihan miten itse päätätkin. Minä haen rentoina kotipäivinä pehmeämpiä ja puuterisempia tuoksuelämyksiä, kun taas työpäivien tuoksuvalinnoissani korostuu usein tyylikkyys ja naisellisuus. Illaksi valitsen aina jotain utuisampaa ja särmikkäämpää. 

Paco Rabanne on varmasti tunnetuin Million -tuoksuistaan. Minuun eivät ole Pacon miljoonat iskeneet, mutta esimerkiksi siskoni yksi luottotuoksuista on monien rakastama Lady Million. Tänä syksynä Paco Rabannelta ilmestyi sensuelli uutuus, joka kantaa nimeä Olympéa. Se herätti minunkin huomioni ja yllättäen huomasin juuttuvani tuoksuttelemaan sitä pidempään. Pullo on kaunis ja yksinkertainen, mutta tuoksu kaikkea muuta kuin väritön. Olympéa on vastustamaton valinta. 


Paco Rabannen tuoksuille ominaisesti myös Olympéassa on asennetta. Se seikkailee suolaisen vaniljan sensuaalisuuden ja raikkaiden kukkaistuoksujen rajamailla. Olympéa on itämainen kukkaistuoksu, joka on leikittelevä, vetovoimainen ja rohkea. Alkutuoksussa aistii vihreän mandariinin raikkautta, jonka jälkeen inkiväärililja ja vesijasmiini jatkavat houkuttelevalla tuoksupolulla. Pohjalla kuultavat suolainen vanilja, santelipuu ja ambra. Tuoksupullossa on antiikkisia ominaisuuksia ja moderneja muotoja rohkeasti yhdistettynä. Pyöreäksi hiottu korkki on kuin kruunu.


Tuoksua kantaa näyttävä nainen, joka säteilee omaa persoonallista vetovoimaansa. Hän on nykypäivän kleopatra, joka haluaa korostaa omaa naisellisuuttaan. Sisään astuessaan hän herättää vastapuolen huomion, mutta asettuu sitten tyytyväisenä syrjempään eikä halua tuoda itseään turhaan esille. Hänen ei tarvitse. Tuoksu tekee sen hänen puolestaan. Nainen on yhtä taivaallinen kuin tuoksunsa.

Paco Rabannen Olympéa EdP 30ml suositushinta 53,90 euroa, EdP 50ml 74,50€.

Oletteko te hurahtaneet Pacon miljooniin tai brändin muihin tuoksuihin?
*Tuoksu lehdistönäyte.

18 kommenttia:

 1. Rabannen tuoksut täysin vieraita, siis naisten. On niin uljas ja näyttävä pullo, että pakko käydä tuoksuttelemassa. :) Aina käyn tuoksuttelemassa vinkkien perusteella ja suosikkejakin aina blogeista löytyy. <3

  Ihanaa päivää Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten Invictus Edt -versio tästä on kuule vieläkin uljaammassa pullossa! Pullo on kuin joku pokaali ;) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa tätä. Kiva jos saat jotain uusiakin tuoksuvinkkejä!

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 2. Olenkin ihmetellyt, kun tätä tuoksua ei ole näkynyt blogeissa. Itse rakastuin pullon ulkonäköön samantien. Harmi, että tuo 30ml pullo ei ole niin näyttävä kuin isommat koot. Itse tuoksu on aika jännä. Suolaisuuden pystyy oikeasti haistamaan. Olympea on aika erilainen hajuvesi. Vielä en tätä omista, mutta toivottavasti joulun jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan tuo suolainen vanilja tässä tuoksussa vetosi muhunkin :) Ei ole missään nimessä mikään perinteinen vaniljainen tuoksu. Toivottavasti pukki on kuunnellut toiveitasi ja tuo tämän sulle! ;)

   Poista
 3. Ihan vieraita tuoksuja minulla, kuulostaa kyllä aikas hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suolaisuus tuo tähän tuoksuun jotain ihan omaa :) Kannattaa käydä tuoksuttelemassa!

   Poista
 4. Olympea oli mustakin kiva, vaikka en sitä ihan omakseni tuntenut. Liiankin hienostunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin koen tämän enemmän iltatuoksuna :) Ainakaan työpäivinä en voi suihkautella hirveän vahvoja tuoksuja, jotta asiakkaat ei pökerry ;) Tosin ei tämä nyt niin vahva ole, vaikka onkin intensiivisempi tuoksu.

   Poista
 5. Enpä ole taaskaan moisesta kuullut. Pullo on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten Invictus Edt:n pullokin on aika komea! Kuin pokaali ;)

   Poista
 6. Mun ex-mies käytti jotain Paco Rabannen tuoksua kun tavattiin. Musta se oli kamalan juntti merkki silloin 90-luvulla. :D Naureskelin lähinnä sille tuoksulle, taisin viskata sen menemään ja ostaa jotain parempaa tilalle. ;) Mutta olen sitä mieltä, että 1 million -sarja nosti ihan huikeasti brändin tunnettavuutta ja arvostusta ja ajattelen nykyään asiasta ihan eri tavalla kuin silloin melkein 20 vuotta sitten. Muhun kyllä 1 million iski, mutta tätä en ole haistellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ymmärrettävää, ettei sulle Paco Rabannen tuoksut ole sitten luontaisin valinta ;) Mä en ole oikeastaan koskaan näistä Pacon tuoksuista niin innostunut, mutta tämä oli ensimmäinen, johon tykästyin. Niinkuin sanoinkin, Pacon miljoonat ei muhun iskeneet ;) Mutta tiedän monia, jotka yksinkertaisesti rakastaa tuota One Million -tuoksua.

   Poista
 7. Tässä on kyllä kaunis pullo, olen kiinnittänyt siihen huomion :) Mun työkaveri osti tuon Lady Millionin ja suihkautti sitä munkin ranteeseen-täytyy sanoa että tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady Million oli mustakin vähän parempi tuoksu kuin se alkuperäinen One Million. En silti kokenut sitä jotenkin omaksi tuoksukseni. Mutta tähän tykästyin :)

   Jos käyt tuoksuttelemassa tätä, kurkkaapa se miestenkin Invictus Edt -versio samalla! On vähän erikoisempi pullo ja tuoksukin on aika hyvä ;)

   Poista
 8. Mä niin tahtoisin päästä tuoksuttamaan tätä! <3 Ihana pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten käyt tuoksuttelemassa! <3 Tuo suolainen vanilja tuo aika hyvän säväyksen tähän :)

   Poista
 9. Mahtavan upeat kuvat jälleen. <3 Tuoksu on itselleni tuntematon ja uusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Fani! <3 Ainakin mitä sun tuoksumieltymyksistä olen lukenut, uskoisin, että voisit tykätä tästä :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!