Ennen joulua mainitsin, että Philipsin Täydellisiä aamuja -kampanjan arvonta olisi blogissani vuoden viimeinen, mutta kuten elämässä yleensä, myös blogissa tapahtuu yllätyskäänteitä. En malttanut odottaa tämän arvonnan kanssa ensi vuoteen, joten tänään blogissa tuoksutellaan vuoden viimeinen arvonta. Jos muistellaan kuluneen vuoden tuoksutuulia, tänäkin vuonna blogiestradille ovat päässeet vain ne kaikista vetoavimmat tuoksut. Jos "se jokin" on puuttunut, esiriippu on blogini osalta pysynyt kiinni. En yleensä käytä aikaani sellaiseen, mikä ei herätä minkäänlaisia tunteita. En elämässä, enkä blogin puolella - en ensi vuonnakaan. Siispä vinkkini ja lupaukseni uudelle vuodelle kuuluukin: Käytä aikasi sellaiseen, mikä herättää itsessäsi positiivisia tunteita. Siksi blogiini pääsevät vain parhaat palat. 


Tällä kertaa luvassa on tuoksukokemuksia uuden brändin tiimoilta. Juicy Couture on ollut minulle jo pitkään nimeltä tuttu, mutta lähemmän tutustumiseni tuoksujen loisteliaasta ulkomuodosta huolimatta on estänyt se, että olen ajatellut näiden tuoksujen olevan enemmän nuorille tytöille suunnattuja. Tänä syksynä kuitenkin ymmärsin miksi nämä vetoavat niin moniin: Juicy Couturen tuoksuissa on juuri sopivassa suhteessa naisellisuutta ja särmää, mikä ei ole tuoksuissa se helpoin yhdistelmä. Rentoon luksusmuotiin keskittynyt lifestyle-brändi tihkuu muutenkin iloa, itsevarmuutta ja glamouria. Kaikki tuoksut tarjoillaan koristeellisissa ja ylellisissä pulloissa, jotka tuovat tähtipölyä tylsäänkin arkipäivään. 

Kullalla koristeltu Hollywood Royal innoittaa ottamaan elämästä kaiken irti. Neuvo on hyvä, vaikka tuoksun voisi olettaa olevan hieman pöyhkeilevä, sillä tuoksun muusana on vip-kohteluun tottunut rock-tähden ja supermallin lapsi. Hollywood Royal on kuitenkin kiehtovan erilainen. Alkutuoksussa pääsee karamelliomenan, päärynän ja pomelon pyörteisiin. Sydäntuoksuun säihkettä ja seksikkyyttä sekoittavat arabianjasmiini, gardenia ja tuberosa. Pohja rakentuu pehmeistä myskin sävyistä, vaniljasta ja cashmeranista. Hollywood Royal on sopivasti mysteerinen. Minulle tämä on enemmänkin iltatuoksu, mutta tuoksu ei ole niin vahva, etteikö se sopisi myös päivätuoksuksi. Se on viekotteleva ja herkullinen, mutta silti tyylikäs. Tähän ihastuu helposti, jos pitää pehmeistä ja makeahkoista tuoksuista!

Juicy Couturen Hollywood Royal EdT 75ml suositushinta on 67 euroa ja EdT 40ml 50 euroa.


Viva La Juicy Noir on hedelmäisempi ja samalla kevyempi kuin Hollywood Royal, vaikka onkin Eau de Parfum. Marjaisuudestaan huolimatta se on hyvin pehmeä ja sensuelli tuoksu. Sen kuvaillaan sopivan rohkealle naiselle, joka haluaa tehdä lähtemättömän vaikutuksen. Tuoksu on raikkaalla tavalla aistikas. Vaikka tuoksun tarinassa puhutaankin parrasvaloista ja juhlien keskipisteenä olemisesta, näen tämän helposti päivätuoksuna. Ensituoksu on metsämarjojen, mandariinin ja makeiden mansikoiden juhlaa. Sydäntuoksu antaa tuoksuun naisellisia sävyjä kuusaman, gardenianlehtien ja arabianjasmiinin vivahtein. Mehukkaan tuoksun pohja täydentyy meripihkan, karamellin, vaniljan ja santelipuun pehmeydellä. Kiehtova kokonaisuus, joka varmasti vetoaa pehmeiden ja marjaisten tuoksujen ystäviin! 

Viva La Juicy Noir EdP 30ml suositushinta 50 euroa, EdP 50ml 67 euroa. 


Viimeisimpänä vuorossa suosikkini eli Viva La Juicy Gold Couture, joka on Viva La Juicy Noir-tuoksun tapaan tulkinta Juicy Couturen kaikkien aikojen myydyimmästä ja suosituimmasta Viva La Juicy-tuoksusta. Tämä tuoksu on paheellinen ja ylenpalttisen ylellinen versio. Minulle tämä on ehdottomasti iltatuoksu ja hyvin huumaava sellainen. Viva La Juicy Gold Couture nostaa tuoksun merkityksen asusteena aivan uudelle tasolle. Tämä ei ole enää vain loppusilaus, sillä tuoksu enemmänkin herättää kokonaisuuden eloon, pukeuduitpa miten tahansa. Tuoksu ei selittele, vaan se on selitys. Viva La Juicy Gold Couturen juju on kullanhehkuisen ambran ja sulaneen toffeen viettelevä voima, jossa erottaa kaukaisena mehukkaita metsämarjan sävyjä. Aistillisuutta antaa arabianjasmiini ja kukkaisuutta kuusama. Tuoksu pursuaa upealla tavalla lämpöä, glamouria ja viettelevyyttä! 

Viva La Juicy Gold Couture EdP suositushinta 30ml on 50 euroa, EdP 50ml 67 euroa.

Kuva: Googlen kuvahausta


Juicy Couturen valikoimaan kuuluu myös klassikkotuoksun So Intense -versio, jota ei myydä Suomessa. Sain aivan mahtavan ja ainutlaatuisen tilaisuuden yllättää yhden lukijani tällä upealla lahjapakkauksella, jota en edes itse ole päässyt näkemään. Siispä jos pidät Juicy Couturen tuoksuista tai innostuit vasta nyt näistä loisteliaista tapauksista, kuten minä tein, nyt sinulla on mahdollisuus ilahduttaa itseäsi tai jotakuta toista Juicy Couturen tuoksulla, jota et löydä myynnistä Suomessa! 

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymyksiin:

Mikä on sinun "elämänvinkkisi" ensi vuodelle? 
Entä mikä näistä Juicy Couturen tuoksuista vaikuttaa mielenkiintoisimmalta? 


Muistathan mainita kommentissasi myös sähköpostiosoitteesi ja kertoa mitä kautta seuraat blogiani.

Yhden lisäarvan saat lisäksi, kun jaat arvonnan suoraan blogini facebook-sivuilta omassa profiilissasi. Kaiken kaikkiaan sinulla on siis mahdollisuus jopa neljään arpaan

Philipsin mehulingon arvonnassa onnisti Sonjaa, joka pääsee nauttimaan täydellisistä aamuista! Fani puolestaan nappasi voittoarvan Syster P:n huivin arvonnassa. Molemmat arvonnat suoritettiin random.orgin avulla. Voittajat: kurkatkaahan sähköpostinne! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Oli mukavaa lukea etenkin täydellisistä aamuistanne!

Juicy Couture-arvontaan on aikaa osallistua 6.1.2016. klo 23:59 saakka.

Onnea arvontaan ja iloa vuodenvaihteeseen jokaiselle lukijalleni!


*Tuoksut lehdistönäytteitä ja arvonta sponsoroitu.

57 kommenttia:

 1. Elämänvinkkini voisi olla, että nauti elämästä äläkä ajattele kaiken tapahtuvan sitten joskus. Viva La Juicy Noir hedelmällisellä tuoksullaan houkuttelee. Kaikilla kolmella arvalla mukana =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Viva La Juicy Gold Couture kuulostaa jännittävältä. Elämänohjeeni on, usko hyvään, ole hyvä itselle ja muille. Mukana kolmella arvalla. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Elämänvinkkini on elää tasapainoista elämää, nauttia terveellisestä ruoasta ja olla utelias kaikkiin uusiin asioihin, mitä matkan varrella tulee vastaan. Aina oppii uutta!
  Neljällä arvalla mukana, seuraan bloggerin ja facebookin kautta ja jaoin myös Facebookissa. Suosikkituoksuni on kuvailemisesi perusteella Viva La Juice Couture. Onnekasta Uutta Vuotta sinulle ja upealle blogillesi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Viva La Juicy Gold Couture kuulostaa hyvältä :).
  Elämänohjeeni on, että nauti elämästä päivä kerrallaan! :)
  3 arvalla mukana :).
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Elämänvinkkinä on, että ole ystävällinen muille ja yritä nähdä kaikessa positiivista. Uskon karmaan, joten hyvyys palkitaan vielä kaikille. Juicy Couturet ovat minulle tuntemattomampia, mutta elän makeampien tuoksujen kautta nyt, joten ne vaikuttavat erittäin kiinnostavilta. Eniten kolahti kuvauksesi perusteella tuo Gold. Lueskelen sekä bloglovinin että bloggerin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Löydä jokaisesta päivästä positiivisia asioita!
  Tuo Hollywood Royal kuulostaa ja näyttää mahtavalle tuoksulle.
  Kolmella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Aaa! Oon niin Juicy Coutureen hurahtanut! Aivan ihania tuoksuja! Tuo Hollywood Royal kuulostaa mielenkiintoiselta. En oo sitä vielä päässyt tuoksuttelemaan. :)
  Ensi vuodelle yritän taas palauttaa itseni takaisin siihen positiiviseen moodiin. Taisin kadottaa sen tässä parin viimeisen vuoden aikana, joten nyt olisi tarkoitus nauttia niistä arjen pienistä iloista, vaikka ne olisikin ohan hölmöjä juttuja! ^_^
  3 arvalla olen mukana! (Bloggerin kautta seuraan) dazzlingglowblog@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kaikki tuoksuista kuullostavat herkullisen ihanilta, mutta jos yksi pitäisi valita niin ehkä se olisi Viva La Juicy Gold Couture. :)

  Hyvä elämänvinkki, jonka kuulin aikoinaan opettajaltani:
  "Tee toisille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän"
  Tämä toimii varsin monessa asiassa ja on jotain mitä kaikkien olisi syytä pysähtyä aika ajoin miettimään. :)

  Kolmella arvalla mukana. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vinkkini on nauti elämän pienistä arkisista hetkistä, voit huomata olevas onnelisempi kuin luulit :)

  Ja viva la noir kuulostaa ja myös näyttää eniten multa :) 3arpaa

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Viva La Juicy Noir kuulostaa hyvältä :)
  Elämäohje olkoon, että jos se tuntuu hyvältä, tee se!
  Olen mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Yritä ottaa rennommin ja anna aikaa itsellesi, ei sinun tarvitse tehdä kaikkea itse. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Viva La Juicy Noit kuulostaa hyvältä! Jaaa se elämänvinkki ensi vuodelle.. Muista hemmotella itseäsi :)
  Mukana kolmella arvalla. Ihanaa uutta vuotta <3
  kynsipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ensi vuoden vinkkini on sama kuin mottoni yleensä: Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten. Niiden voimin varmasti jaksaa yrittää olla positiivinen. Mun ehdoton suosikkini näistä on tuo pullo, jossa on musta rusetti ja se yhdistettynä pinkkiin sisukseen on just mun näköinen.

  VastaaPoista
 14. Yhdellä mukaan ylelliseen arvontaan. HollywoodRoyal taitaisi minut eniten hurmata. Ole armollinen itsellesi, se on neuvoni ensi vuodelle :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 15. Elämänvinkki voisi olla vaikka että fake it untill you make it; vaikka liikuntaan sovellettuna. Joka päivä jotain pientä liikuntaa vaikka väkisin, kunnes liikunnan ilo ja tottumus tarttuu...
  Suosikkini tuoksuista voisi olla Viva La Juicy Noir, mansikan mainitseminen tuoksuosana kiinnostaa.
  Arvonnassa mukana kolmella mahdollisuudella.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 16. Hollywood Royal voisi olla minun Juicyni :) kahdella arvalla mukana charmingnails@suomi24.fi
  Ajatukseni ensi vuodella on pitää itsestä enemmän huolta. Liikkua, syödä hyvin mutta myös huoltaa kehoa :)

  VastaaPoista
 17. Jouicy Couture on kyllä ihana! Mulla on merkiltä aurinkolasit, mutta ei vielä yhtään tuoksua :)
  Mun elämänvinkki olisi: muista että olet kaunis sellaisena kuin olet :) <3
  Bloggerin kautta luen, eli kaksi arpaa
  kata.a@live.fi


  VastaaPoista
 18. Elä täydesti, enemmän elämyksiä kui materiaa! Suosikkini on Viva La Juicy Gold Couture <3 Kolmella arvalla mukana! kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Juicy Couture Hollywood Royal kuulosti kuvailussa ihanalta tuoksulta.
  Elämänvinkkini ensi vuodelle on: Pidä itsestäsi huolta fyysisesti ja henkisesti.
  Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Bloglovinissa seuraan.
  honkanenpa (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Elmänvinkkinä voisin sanoa hetkessä elämisen ja pienistä asioista nauttimisen turhan stressaamisen sijaan :) Asioilla on yleensä aina tapana järjestyä!

  Viva La Juicy Gold Couture kuulostaa houkuttelevimmilta; olen joskus tuoksutellut kaupassa jotain noita tuoksuja mutten omista vielä yhtään :) Kolmella arvalla ollaan mukana!

  VastaaPoista
 21. "Elämänvinkkini" voisi olla ottaa rennommin ja varata enemmän aikaa itselle tärkeisiin asioihin. :)
  Hollywood Royal kuulostaa ehkä ihanimmalta.
  Neljällä mukana!
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukana kivassa arvonnassa. Suosikkini sama kuin sinullakin eli viimeinen. Ja elämänvinkkini on omaan elämääni pohjautuen "Kyllä kaikki aina jotenkin järjestyy"

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Go with the flow! Eli ei jäädä murehtimaan ja jauhamaan asioita, varsinkaan niitä,jotka ei mene juuri suunnitelmien mukaan :) Juicy Couturen Hollywood Royal vaikuttaa mielenkiintoiselta, koska tykkään pehmeistä ja makeista tuoksuista.
  Kahdella mukana :)
  plussaa(a)outlook.com

  VastaaPoista
 24. Viva La Juicy Noir kuulostaa ihanalta :) Elämänvinkkinä voisi olla, että muista nauttia pienistä asioista! Kolmella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Neljällä arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina. Tykkään ja jaoin Facebookissa nimelläni Elise H..
  Elämänohjeeni on ota rennosti, mutta tsemppaa tärkeissä asioissa :)
  Hedelmäinen Viva La Juicy Noir kiinnostaa eniten, mutta kokeillut en ole näistä yhtäkään.

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 26. kahdella arvalla mukana! :)
  mun elämänvinkki voisi olla se että ei kannata välittää muiden ihmisten mielipiteistä vaan elää omaa elämäänsä juuri niin kuin haluaa :)
  so_fia1@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Ole oma itsesi, koska kaikki muut ovat varattuja! ;) Eli aitous ja rehellisyys omaa itseä ja myös muita kohtaan.
  Kaksi arpaa.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mä en oikein tykkää elämän vinkeistä, en ainakaan tykkää antaa niitä toisille. :D Mutta annan itselleni, elä hetkessä. ;) Kahdella arvalla mukana. Kiinnostavin on ehdottomasti Noir.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Itselleni olen antanut elämänvinkiksi ensi vuodelle, että pidän itsestäni niin fyysisesti kuin henkisesti parempaa huolta kuin koskaan, rakastan itseäni ja olen kiitollinen pienistäkin asioista. Saa ottaa kopin :)
  Hollywood Royal on ihana, mutta Viva La Juicy Noir kuulostaa nyt tosi houkuttelevalta.
  3 arvalla mukana. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Hollywood royal on ihana!
  Onni on asenteesta kiinni, katso siis asioita optimistisesti.
  1 arpa
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Elämänvinnkinä voisin nostaa esiin suvaitsevaisuuden :)

  Bloggerin kautta seurailen, kolmella arvalla mukana ja kiinnostavimmalta tuoksulta vaikuttaa tuo viimeinen.

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 32. Elämänvinkki vois olla vaikka semmonen, ettei turhaan murehdi asioista, joihin ei itse voi vaikuttaa. Kahdella arvalla mukana

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Ihan mahtavaa, että arpaonni suosi minua. <3 Laitoinkin sulle takasi päin s-postia! <3 Mutta kerta voitin jo ihanan huivin, niin jätän nyt osallistumatta arvontaan. <3 Vaikka siis tämähän on ihan unelma ARVONTA jälleen. <3

  VastaaPoista
 34. Kolmella arvalla mukana:) Elämänvinkkinä on jooga,päivttäin tai ainakin useita kertoja viikossa. Ihania tuoksuja, mukana arvonnassa:)Juicy Couturen Hollywood Royal ehkä näistä kiinnostavin!

  VastaaPoista
 35. Viva La Juicy Noir kuulostaa eniten minulta :)
  Ensi vuonna olen päättänyt, etten valitse käyttäytymistäni tai tekojani sen mukaan, mitä oletan muiden odottavan minulta, vaan teen niinkuin minä itse tunnen parhaaksi.

  Kolmella arvalla olen mukana: luen bloglovinin kautta ja Facebookissa on tykätty.

  VastaaPoista
 36. Mä ajattelisin, että pitää seurata oman sydämen ääntä, tehdä sitä mistä tykkää ja silloin asiat menee niin kuin ne on tarkoitettu.

  Noista tuoksuista on äärettömän vaikea valita suosikkia, mutta sanotaan Hollywood Royal.

  Nähtävästi oon sekä Bloglovinissa että bloggerissa, kuin myös facessa seuraajana ja jaan tämän vielä siellä, eli neljä arpaa. =)

  sannamaria77@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Onni on tämä hetki.
  Noir on suosikkini, kaikki kiinnostavia. Mukana siis arvonnassa.
  annem.alonen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Onni on tämä hetki.
  Noir on suosikkini, kaikki kiinnostavia. Mukana siis arvonnassa.
  annem.alonen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Viva la juicy noir vaikuttaa kiinnostavimmalta! Elämänohjeeni on pitää huolta itsestä ja rakkaista. Päästää irti menneisyyden haamuista ja muistaa elää :) Yhdellä arvalla mukana. isla123(a)luukku.com

  VastaaPoista
 40. kahdella arvalla mukana.bloggerin kautta seuraan.
  kiinnostavin oli sama kuin sinun.eli viimeinen.
  asioilla on tapana järjestyä.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 41. Ole rohkea ja tee kuten haluat, vaikka se vaatisi suuria muutoksia.

  Kiinnostavin ehdottomasti Noir! Kaksi arpaa, luen Bloglovinin kautta (idalumiaa)

  VastaaPoista
 42. KOlme arpaa kiitos.
  Vinkkini on että mene ajoissa nukkumaan :)
  Kaikki tuoksut kiinnostaisivat, en osaa valita..
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Oi, näyttääkin niin supersöpöltä!
  1)Vinkkini on se, että mitäs jos keskityttäis enemmän toisiin ihmisiin. Voinko luopua omasta sohvaperunahetkestäni tekemällä jotain, mistä on toiselle todella iloa tai hyötyä ja voinko jopa ostaa tällaista aikaa töistäni jne.
  2) Luonnollisesti tämä harvinaisuus kiinnostaa eniten, onhan se ikäänkuin jotain saavuttamatonta ;)!
  3) Täältä vain luen blogia ilman bloggereita ja muita, joista ei edes mitään hajua :D! Siistiä! Olen tavoitteessani, koska olen jopa niin pihalla, etten osaa vastata kysymykseen :D !!
  theduunarit(at)gmail.com
  Terkuin, Elisa

  VastaaPoista
 44. Vinkkini on ensi vuodelle, ole rehellinen itsellesi ja kuuntele enemmän itseäsi, kuin muita. Helpommin sanottu kuin tehty. Tuoksuista Noir kiinnostaa eniten. Toki voisin hankkia nuo kaikki. :)
  Seuraan Bloglovinin kautta, nimellä Riitta.
  c_riitta@hotmail.com
  2 arpaa?

  VastaaPoista
 45. Kolme arpaa. Seuraan bloggerissa ja tykkään facebookissa. Viva la juicy noir vaikutti mielenkiintoisimmalta, täytyypä käydä tuoksuttelemassa. Ensi vuoden elämänvinkkini on "dreams come true", sallin itselleni enemmän haaveilua ja niiden toteuttamista nyt kun työelämässä olen ja on opiskelua enemmän rahaa :) mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Viva La Juicy Gold Couture kuulostaa kaikkein kiinnostavimmalta, mukana arvonnassa kahdella arvalla (hallah/bloglovin).

  Pitäydyn vanhassa hyvässä sanonnassa eli "Ei nyt tehdä tästä numeroa" - kyllä ne asiat vähemmällä stressillä ja vatvomisella järjestyy, jos pysähtyy hetkeksi hengittämään ja pohtimaan, että tekeekö kärpäsestä härkästä :)

  VastaaPoista
 47. Mikään näistä tuoksuista ei ollut tuttu, mutta Hollywood Royal voisi olla tutustumisen arvoinen.
  Seuraan Bloglovinin sekä Fasen kautta.
  Elämän ohjeeksi itselleni ja miksei myös muille toivon harkitsevaisuutta asioiden suhteen, oli se sitten toisen arvioimista hyvässä tai pahassa, asenteesta liikenteessä... Yleensäkin asioiden ajattelemista kahteen kertaan. Olla armollinen itselleni.
  Hyvää Uutta Vuotta! 😊
  taruvaisa@gmail.gom

  VastaaPoista
 48. Viva La Juicy Noir ois ihana :) Olen armollinen itsellesi äläkä vaadi liikoja; se on mun vinkki tulevalle vuodelle, jota yritän myös itse toteuttaa

  Blogger- ja facelukijana kolmella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Gold Couture on kyllä nyt kiinnostavimman kuuloinen. Ja mun elämänohje tulevalle vuodelle tulee olemaan, että täytyy keskittyä kokemuksiin materian sijaan.
  Yhdellä arvalla mukana :-)

  noraemilia.seppala at hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Yhdellä mukaan :) Kiinnostavin tuoksuista oli Viva La Juicy Gold Couture, kauhean vaikea valinta. Mutta hei, sulanut toffee :O <3


  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Hitto, karkas ennen aikojaan :D Jatkan, että vinkkini vuoteen on olla ankara itselleen vain sen verran, mikä edistää omaa oloa ja kehitystä, mutta ei liikaa, jolloin luot itsellesi turhia paineita.

  VastaaPoista
 52. Mukana kollmella arvalla :) Seuraan bloggerin kautta. Minun elämänohjeeni on nauttia hetkestä ja tehdä asioita joita haluat. Sillä joskus saattaa katua asioita, joita ei ole päässyt tekemään ja sitten huomaakin että on jo vanha.

  Gold Couture sopisi minulle :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 53. 3. arpaa :) Seuraan bloggerissa :) Gold Couture on vaihtoehdoista mielenkiintoisin :)
  Elämänohjeeni: Luota itseesi enemmän :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Tälle vuodelle (koska olen vielä hengissä) ajattelin :: Olen armollinen itselleni. Ei kaikkea tärkeää ole pakko saada mahtumaan pieneen hetkeen!!
  Viva La Juicy Gold Couture kuulostaa..paheelliselta :) 3 mukana!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Viva La Juicy Gold Coutur vaikuttaisi mielenkiintoiselta.
  Elämänohjeeni on pyrkiä ajattelemaan aina positiivisesti.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 56. Yhdellä mukana ihanan tuotteen arvonnassa. Elämänohjeeni on elä päivä kerrallaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!