Haaveiletko täydellisistä aamuista? Minä haaveilin - ja pitkään. Olin kesällä 2013 Barcelonassa, missä aloitin jokaisen aamuni tuorepuristetulla mehulla viikon ajan. Lomalla tunnelma on toki muutenkin stressitön, kun on vapaa arjen vaatimuksista ja toisenlaisessa ympäristössä, mutta myönnän, että iso lasillinen raikasta, vastapuristettua ja aidon makuista tuoremehua käynnisti päivän aivan uudenlaisella energialla. Silloin mietin, olenkohan tankannut joka aamu väärää polttoainetta itseeni ja pitäisikö miettiä toista tapaa aloittaa aamu, kun aina tuntuu väsyttävän. Tuolloin idea jäi kuitenkin ajatuksen tasolle.


Jo viime vuonna Ruoka, Viini & Hyvä Elämä -messuilla pysähdyin Philipsin osastolle tiirailemaan mehulinkoa kiinnostuneena ja juomaan lasillisen silmieni edessä puristettua tuoremehua. Silloin Barcelonassa syttynyt haaveeni palasi mieleeni. Kuvittelin omat ihanneaamuni, joina nauttisin joka aamu itse valmistamani tuoremehulasillisen. Ajattelin arkiaamuni saavan uutta potkua ja mielen virkistyvän, kun tapani jäisi päälle. Tulin melkein ostaneeksi mehukoneen suoraan messuilta, mutta viime hetkillä peräännyin. Tulisinko sittenkään käyttäneeksi laitetta joka päivä ja olisiko kyseessä vain heräteostos.


Tänään voin jälkiviisaana todeta, että kyseessä ei olisi ollut hetken mielijohde, sillä yli kaksi vuotta asiaa hauduteltuani, olen vihdoin päässyt toteuttamaan haaveeni täydellisistä aamuista Philipsin Täydellisiä aamuja -kampanjan myötä. Maanantai on vieläkin kerran viikossa, mutta energiashotti tuorepuristetusta mehusta on edelleen yhtä täydellinen tapa aloittaa aamu, vaikka en olekaan Barcelonan auringon alla ja kiireet yrittävät lannistaa ja painaa niskaan. Yllättävän pienillä asioilla voi kuitenkin muuttaa aamujen suunnan. Minulle yksi niistä on se hetki, kun käytän viisi minuuttia mehulasilliseni juomiseen ja nautin.


Unelmani olisi saattanut särkyä ja pahasti, jos mehulinkoni olisikin osoittautunut vaikeakäyttöiseksi ja hankalaksi puhdistaa, sillä minä haluan koneiden olevan mahdollisimman yksinkertaisia. Haluaisin osata käyttää niin laitetta kuin laitetta heti ja helposti, ilman pitkiä käyttöohjeita. Tietenkään se ei ole aina mahdollista. Philipsin mehulingon kohdalla ei kuitenkaan onneksi tarvinnut käyttää montaa minuuttia ohjeiden läpilukuun. Sävelet olivat aika selvät jo ensimmäisestä kerrasta lähtien, sillä laite on yllättävän helppokäyttöinen. Kaiken lisäksi sen puhdistamiseenkaan ei mene nopeimmillaan kuin minuutti, kun ylimääräinen moska kerääntyy siististi ja nätisti yhteen säilöön. En siis yhtään ihmettele, että tämä Philipsin Avance Collection mehulinko (HR1871/70on myös Kuluttaja-lehden 6/2015 testivoittaja. 


Mehulinkoon on vaikea kyllästyä, sillä energiadrinkistään voi tehdä päivittäin erilaisen. Itse sujautan joukkoon milloin mitäkin hedelmää ja kokeilen uusia yhdistelmiä mielenkiinnolla. Tähän mennessä mehukokeiluni eivät ole menneet vielä kertaakaan metsään, vaikka olen tipauttanut joukkoon kerralla kokonaisen sitruunankin. Omenaa ja porkkanaa käytän kaikkein useimmiten. Laitan linkoon usein myös pienen palan inkivääriä, jonka lukuisat terveysvaikutukset ovat valjenneet minulle vasta hiljattain. Inkivääriä on käytetty jo vuosituhansia yleiskunnon vahvistamiseen ja sen tehoa on koeteltu sadoissa nykyaikaisissa tutkimuksissa. Inkivääristä voi hakea lievitystä ruuansulatusvaivoihin, erilaisiin kipu- ja vilustustiloihin, ja kauneudenhoidossa sillä on hiuksia ja ihoa vahvistavia vaikutuksia. Inkiväärin kerrotaan myös poistavan nestettä ja vähentävän turvotusta - ja kuulemma tuo pienen ryppyisen käpälän näköinen kasvi auttaa myös stressiin ja migreeniin!


Omenan, porkkanan, inkiväärin ja sitruunan lisäksi olen kokeillut yhdistelmiä, joissa on mukana ananasta tai kurkkua. Sekoitussuhteilla ei sinänsä ole väliä, mutta ehkei nyt kuitenkaan kannata tipauttaa puristimeen viittä sitruunaa ja yhtä omenaa, ellei halua irvistellä aamun aluksi. Maanantaillehan tuo sekoitus voisi kyllä olla omiaan, mutta minä olen pyrkinyt maanantaisin tekemään oikein supermehua ihan vain taistellakseni yleistä maanantaimasennusta vastaan. Jos kaipailee vinkkejä mehuvisioidensa toteuttamiseen, Philipsin Avance Collection mehulingon mukana tulee myös pieni lehtinen, jossa on vinkkejä erilaisiin yhdistelmiin. Laitteessa on 2 eri nopeutta pehmeille tai koville vihanneksille ja kasviksille. XXL-syöttöaukon ansiosta esikäsittelyä ei vaadita. Kovimmatkin ainekset mehustuvat 1000 watin moottorilla. Tehoa siis piisaa, mutta onneksi laite ei kuitenkaan herätä naapureita aamuvarhaisella!


Philipsin Avance Collection mehulinko (HR1871/70) tekee jopa 2,5 litraa kerralla, eli sillä valmistaa mehut hetkessä isommallekin joukolle. Ja puhdistamisesta annan tosiaankin suuret plussat ja huutomerkit perään, sillä tämän kanssa ei aamullakaan hukkaa turhaa aikaa. Mehulingossa on jopa esipesuominaisuus, joka auttaa pitämään sen vieläkin tehokkaammin puhtaana. Kaikki hedelmäliha kerääntyy todella siististi ja nätisti samaan rengaslokerikkoon, josta ne saa kaadettua helposti roskakoriin. Sileiden pintojen ansiosta osat huuhtelee ja puhdistaa helposti, ja kaikki irroitettavat osat ovat myös konepestäviä. Joka-aamuisen terveysmehunsa eteen ei siis tarvitse nähdä paljoa vaivaa!


Kuva: Philips

Philipsin Täydellisiä aamuja -kampanja on käynnissä 31.12.2015 saakka. Jokainen mehulingon, herätysvalon tai kirkasvalon ostanut ja tuotteensa rekisteröinyt on automaattisesti mukana 2100 euron arvoisen Familon unelmasängyn arvonnassa. Sänky arvotaan tammikuun alussa, joten vielä ehtii hankkia itselleen energiaa aamuihin ja tavoitella samalla parempia unia. Tälläkin mehulingolla on 60 vuorokauden tyytyväisyystakuu, mikä tarkoittaa sitä, että jos asiakas ei ole tuotteeseen 100% tyytyväinen, Philips maksaa tuotteesta rahat takaisin. Ei siis tarvitse ottaa turhia riskejä, vaan voi itse todeta omassa käytössään laitteiden laadun ja toimivuuden. 

Blogissa on marras-joulukuun aikana ollut upeita arvontoja blogin 2-vuotissynttäreiden tiimoilta. Tämä arvonta onkin loistava päätös tälle vuodelle. Olen innoissani teidänkin puolestanne, sillä saan arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni oman Philips Avance Collection mehulingon (HR1871/70). 

Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen:

Millainen on sinun täydellinen aamusi?

Kerrothan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani, jotta saat oikean määrän arpoja!
Muistathan myös sähköpostiosoitteesi.


1 arpa jokaiselle kysymykseen vastanneelle
2 arpaa kirjautuneille lukijoille (blogger tai bloglovin)
3 arpaa Beauty Highlightsin facebook-sivuista tykänneille kirjautuneille lukijoille
4 arpaa jokaiselle arvonnan facebookissa tai omassa blogissaan jakaneelle

Arvontaan on aikaa osallistua 28.12.2015 klo 23.59 saakka. Arpaonnea kaikille!


*Mehulinko saatu Philipsiltä ja arvonnan sponsoroi Philips.

56 kommenttia:

 1. Kaamosmasentunut ihminen kuiskaa "hep ja kolmella arvalla mukana" <3 Pirteämpiä päiviä sinne. <3

  VastaaPoista
 2. Täydellinen aamu on sellainen, kun on vapaata töistä eikä kiire minnekkään. Tykkään käydä tällöin lähikahvilassa aamupalalla, mikä sisältää puuron, smoothien, täytetyn sämpylän kahvin kera. Kolmella arvalla mukana :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 3. 2 arpaa :) charmingnails@suomi24.fi
  Täydellinen aamu on sellainen ettei ole kiire mihinkään :) ehtii syödä, meikata ja katsoa telkkaria ;)

  VastaaPoista
 4. En ole aamuihminen ollenkaan, mutta kahvia kupillisen ja pari voileipää kun saa rauhassa nauttia niin eiköhän se siitä.
  Bloggerin kautta luen, ja kolmella mukana, tykkään myös fb:ssä.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun täydellinen aamu olisi se, että saisin nukkua pitkään ja tämän jälkeen joku muu olisi laittanut croissantit uuniin ja kahvin tippumaan. Okei, kahvin yleensäkin keittää mies, mutta muuten saan vääntää itse aamupalani. Joulun lomapäiviä odotellessa...

  Olen tykännyt FB-sivuista :)

  VastaaPoista
 6. Ääh, mä oon haaveillut omasta mehulingosta jo vaikka kuinka pitkään. Jos saisi vähän aamupaloihin vaihtelua sen avulla. Oma täydellinen aamu on kiireetön, siihen rinnalle kaurapuuroa mustikoilla ja soijalatte tupla espressolla. :)

  Kolmella arvalla mukana.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hyvä aamu on kiireetön aamu, jolloin on aikaa lukea lehti eikä vain selailla läpi. Itsepuristetusta mehusta olen myös haaveillut vuoden verran, mutta mehulinko on edelleen vain ostoslistalla.
  Kahdella arvalla mukana.
  Pirjo A.

  VastaaPoista
 8. Saa nukkua pitkään (eli mies lenkittää koiran) ja juoda kahvia paljon ja rauhassa. :)
  Kolmella mukana, luen Bloggerin kautta ja tykkään Fbssa.
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 9. Ihana arvontapalkinto. Olen aamuihminen ja herään pari tuntia ennen kuin muut. Keittelen aamupuuroa, luen aamun lehden ja puristan tuoremehua. Tällainen linko olisi aivan ihana.
  Mukana 3 arvalla.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kunnon pitkä, rauhallinen aamu. Aamu kahvi, puuro ja jotain pientä makeaa. Eikä kiire minnekään. :)
  Luen bloglovinin kautta (Hallah). ameochi (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tätä olen itsekin miettinyt samanlaisin aatoksin: olisi kiva, mutta tulisiki käytettyä. Näköjään oikeasti kyllä tulisi! Täydellinen aamu on hidas ja hiljainen. Hyvä aamiainen, hyvä kahvi ja lehti. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ryppyinen käpälä. Naurahdin ääneen. :D Mun täydellinen aamu olisi täydellisen kiireetön, ehkä joidenkin palmujen alla hedelmäsmoothiee imeskellen. Sininen taivas ja kevyt tuulenvire. Mutta tosielämässä riittää että saan kahvin juoda kaikessa rauhassa, ehkä siinä ohella selata jotain lehteä. Kolmella arvalla olen mukana jännäämässä tuleeko mehuvelho meille asumaan. <3

  Ihanaa alkanutta viikkoa ja oikein mahtavaa joulun aikaa toivotellen,
  Sonja / meikkimonsteri@ gmail .com

  VastaaPoista
 13. Aamupala, lehti ja ei kiirettä mihinkään. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mä niin tarvisin tällaisen :'D Oon oikea aamujen vihaaja ja etenkin kiireaamut sylettää. Siksi mun täydellinen aamu on sellainen, että saan juoda kahvit rauhassa ja laittaa itseni valmiiksi ajan kanssa meikkijemmoja penkoen. Yksi asia, mihin oon kanssa havahtunut viime aikoina, on se, että kun aamupala ei maistu/ei ehdi, niin mukaan napattava smoothie tai vaikka tämmönen vitaamiinipommimehu voisi hieman avittaa jaksamisessa koko päivän läpi :) Eli arvonnassa mukana kahdella arvalla, lukijana Bloggerin kautta, säpo: vandaalia ät outlook.com

  VastaaPoista
 15. tykkään neljän arvan edestä. :) Facebookiin jaoin.
  Jos herään ilman kovia kipuja ja pääsen ylös sängystä, on se jo parasta aamussa. Jos siihen saan tuoremehun, kahvin ja leivän olen onnellinen todella. Kiireetön, hyvä hetki.

  VastaaPoista
 16. Rakastan hitaita aamuja hyvän aamiaisen kera: leipää, juustoja, hedelmiä, kahvia. Mukana neljällä arvalla. Mukavaa viikon alkua. :)

  VastaaPoista
 17. Oihh, täydellinen aamu, niitä kaipaan. Herään rauhassa hiljaisuuteen. Mies tuhajaa vielä vieressä, mutta itse lähden aamulenkille. Reippailun jälkeen suihkuun ja aamupalan laittoon. Kaikkea tuoretta ja puuroa. Kahvit keitän miehelle ja suukoin käyn herättämässä hänet uuteen päivän. Aamupalahetki yhdessä, ei kiire mihinkään. Tämä on täydellinen aamuni ♥

  Kolmella arvalla yrittää hän :)
  myfantazya (a) gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mun täydellinen aamu olisi kun ei tarvitse herätä herätyskellon pirinään vaan lintujen siritykseen ja auringon paisteeseen. Ottaa kahvikuppi ulos ja nauttia merimaisemasta.

  VastaaPoista
 19. Täydellisen aamun tekee kiirettömyys, hyvin nukuttu yö mutta myös se, että herää reilusti ennen yhdeksää. :) Seuraan bloggerin kautta! rabbitglowblog@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Täydellinen aamu on kiireetön; kun saa herätä omaan tahtiinsa, nauttia kahvinsa kaikessa rauhassa - niin ja tietenkin siihen kuuluu auringonpaiste <3

  3 arvalla mukana. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Täydellinen aamu alkaa hyvin nukutuilla yöunilla verkkaisesti. Lasten syötyä aamupalansa, saa nauttia kupillisesta kahvia lehteä selaillen. Auringon valo kurkkii ikkunasta. Herkullinen aamupala kruunaa aamun ( leipä kurkulla, salaatilla, tomaatilla, juustolla ja margariinilla). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella arvalla mukana :) ninde83 (at) gmail. com

   Poista
 22. Sellainen, jolloin saan nukkua pitkään ja tehdä aamutoimet rauhassa. En ole aamuihminen niin muut kuin tuollaiset aamut ovat poikkeuksetta vain kamalia. Mehulinko kuulostaa hyvältä, etenkin kun syön niin vähän marjoja ja hedelmiä. 3 arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 23. Täydellinen aamu on yleensä viikonloppuaamu, kun ei ole kiire minnekään. Rauhassa saa keitellä kahvit ja nautiskella aamupalan.
  3 arvalla mukana :).
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 24. Täydellinen aamu: Saa nukkua pitkään, ei ole kiire mihinkään, hyvää aamupalaa kuppi teetä, pitkä suihku ja rauhassa itsensä meikkailu. Siinäpä se :)

  kolme arpaa, seuraan bloglovinin kautta!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Täydellinen aamu on sellainen, ettei ole kiire mihinkään... mielellään koko päivänä! :)

  Mukana kolmella arvalla.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hyvä tietää, ettei naapurit herää mehulingon käynnistyttyä. :D

  Täydellinen aamu on kiireetön hyvällä aamiaisella. Joko kesäaamu katsellen vihreää maisemaa tai talvella hetki kynttilänvalossa.

  Kahdella mukana (seuraan kumpaakin kautta), kiitos. backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 27. Oi, tämä härveli ois juurikin se, mitä tarttisin mun uuteen elämään ensivuonna! Täydellinen aamu omalla kohdalla olisi sellainen, että meill olis koko porukka kotona ja porukalla laitettas kunnon aamupala, vähän hotellityyliin :) ja istuttaisiin yhdessä syöden hartaasti ja pitkään samalla höpetellen kaikenlaista ilman mitään kiireitä mihinkään.
  Kolmella arvalla mukana
  dioriinablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Täydellnen aamu on, kun ehtii rauhassa juomaan kahvia ja syömään sämpylän. Hesari on myös kiva silmäillä heti aamulla. Arvalla mukana.
  annem.alonen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Täydellinen aamu on silloin kun voi herätä ilman kelloa ja pöytä on valmiiksi katettu. Kahdella arvalla mukana merikukka(a)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Täydellisenä aamuna herään virkeänä aikaisin (tai saan nukkua ainakin klo 8 asti). Voin rauhassa keittää kahvin ja juoda sen sohvalla poika ja mies kainalossa. Mukana neljällä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Täydellinen aamu on todennäköisesti vapaapäivä. Silloin voi rauhassa keskittyä herkuttelemaan ihanaa aamupalaa kiireettömästi. Se voisi olla myös ihanan lämmin kesäpäivänaamu ja ulkona sitä aamupalaa nauttisin:) Seuraan bloggerin kautta ja myös faceen laitan tämän eli 3 arpaa!

  VastaaPoista
 32. Ooh vau! Täydellinen aamu on sellainen kun saa nukuttua pitkään. Olen liian monta vuotta herännyt noin klo 06 lasten ja / tai töiden takia. Yleensä herään samaan aikaan sitten lomallakin.. Toki myös aamukahvi on tärkeä. :)

  Kolmella arvalla mukaan (lukija + fb).
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Täydellinen aamuni on aikainen herätys, kuppi kahvia, lämmin viltti ja blogit. <3 Niistä onkin useat aamut tehty! Rakastan herätä aikaisin, jotta saan päivästä enemmän irti! Seuraan Bloggerin kautta ja tykkään facebookissa. :) 3 arpaa!
  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 34. Oma täydellinen aamuni on lehti ja kahvi, sekä raikas aamupala. Aamuni ovat alkaneet jo monen monta vuotta samanlailla. c_riitta@hotmail.com, seuraan bloglovinin kautta. 2 arpaa?

  VastaaPoista
 35. Täydellinen aamuni on monta kertaa viikossa, sillä teen vuorotyötä ja työni alkaa usein puoliltapäivin tai myöhemmin. Täydelliseen aamuun kuuluu tällä hetkellä herääminen pimeässä, tunnelmavalaistusta päälle ja blogien lukeminen aamupalaa syöden. Sitten rauhassa auringonnousuun koiran kanssa lenkille.

  Kolmella arvalla mukana. Seuraan bloggerissa ja tykkään facebookissa. mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Täydellinen aamu koostuu kiireettömyydestä, halauksista, raikkaasta aamiaisesta joka sisältää paljon kasviksia ja hedelmiä, lenkistä koiran kanssa ja aamujoogasta <3 Mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 37. Aaaaaa, mikä arvonta!! ♡

  Täydellinen aamu: saa nukkua pitkään ja juoda kahvia rauhassa. Olisi siistiä saada tuoretta omenamehua myös aamulla.

  2 arpaa, luen Bloggerin kautta ♡

  ♡:Sara, mypersonalgalaxy@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Bloggerin kautta mukana seuraamassa, facebookissa tykkään!, kolmella arvalla mukana. Täydellinen aamu: Aamukahvia, tuoremehua, villasukat, kissat ( 6 kpl) ja kaleva. Omalla termoterassilla lämpölamppujen alla hotjooga, päälle reipas uinti ja sen jälkeen ihana aamupala!pirjo.saari9@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Täydellinen aamu on kuppi hyvää kahvia sängyssä ilman kiirettä yhtään mihinkään,oma muru kainalossa. Yhdellä arvalla mukana. Gitsunegari@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Oon aina halunnut mehulinkoa, vähänkö olis mahtava vehje! :D Neljällä arvalla osallistun. Seuraan Bloggerin kautta, tykkäsin sivuista ja jaoin Facessa arvonnan!

  Mulle täydelliseen aamuun riittää se, että saa herätä milloin haluaa. Keittelee kaffit aamulla ja saa syödä, mitä haluaa. Istua koneen äärelle katsomaan sarjoja ja semmosta ;)

  IHANAA JOULUA SINNE <33

  VastaaPoista
 41. Tämä on niin paras. En ota osaa arvontaan, oli vaan pakko sanoa.

  VastaaPoista
 42. Täydellinen aamu, kiireetön ja rauhallinen, rauhassa nautittu herkullinen aamupala jolla jaksaa päivän touhut.
  Mukana kolmella arvalla.
  Hyvää ja rauhallista Joulua! Kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle 😊

  VastaaPoista
 43. Parhaita aamuja ovat ne kun herää levänneenä suht aikaisin. Raikas aamupala ja aikaa laittautua. Aloitan aamut joskus salilla, aivan ihana tunne kun veri lähtee kohisten kiertämään heti aamusta. Kuuma suihku perään ja ihanan tuoksuinen vartalovoide iholle, aa vot! Sinun blogisi löysin toisen blogin kautta :) ihanaa joulua! lotta_sorsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Täydellisessä aamussa olennaisinta on, että olen saanut nukkua hyvin ja herään levänneenä ja vähäkipuisena. Täydellisenä aamuna tottakai aurinko paistaa ja herään kehräävän kissan ja kumppanin vierestä, eikä ole kiire mihinkään. Täydellisenä aamuna jaksan syödä aamiaisen istuen ruokapöydän ääressä ja tarjolla on kaikenlaista hyvää. Taustalla soi jotain leppoista hyvää musiikkia ja lempiblogeihin on tullut uusia kirjauksia. Sellaista. :) Olen mukana 4 arvalla. tuulikki.jutila@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Täydellinen aamu on sellainen, kun ei ole kiire minnekään vaan saa herätä ilman kellonsoittoa, syödä aamiaista rauhassa ja lukea Hesarin kannesta kanteen. Tiina P osallistuu yhdellä arvalla. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 46. Täydellinen aamu alkaisi juurikin tuorepuristetullamehulla, kauraleivällä samalla katsoessa Netflixiä kanini Pumpernikkelin seurassa hänen tullessa välillä kerjäämään silityksiä ja kiireettömällä ehostautumisella. Ja ehkä jos mieskin kävisi pusuttelemassa niin olisi ihan kiva ;-D

  Kolmella arvalla, seuraan bloglovinissa ja tykkään facebookissa :-)

  VastaaPoista
 47. Täydellinen aamu on kiireetön :)
  mkerttul@live.fi

  VastaaPoista
 48. Minunkin aamuni on kiireetön. Nukun rauhassa niin pitkään kuin nukuttaa ja istahdan kahvikupin kanssa katsomaan avara luonto-dokkaria. Olen kolmella arvalla mukana. kahvimaitoa (a) gmail piste com

  VastaaPoista
 49. Täydellinen aamu olis kiireetön, tuoretta hyvää kahvia ja croissantti. Mahtavaa ois myös itsepuristettu mehu :) Yhdellä mukaan.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 50. Kiireetön ja rauhallinen aamu. Inhoan kiirettä, varsinkin jos joku hoputtaa vieressä. Osallistun yhdellä arvalla.
  t. Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 51. Täydellinen aamu... herätä lomalla jossain ihanassa hotellissa, aurinko lämmittää jo ja sängyssä vieressä tuhisee omaa kulta. ;)

  Neljä arpaa, seuraan molempien kautta, tykkään facessa ja jaoin tämän siellä. sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 52. Moi. Yhdellä arvalla mukana. Ja täydellinen aamu kuppi kahvia ja mehua ja puuroa ja päivän lehti ja ei kiirettä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Kahdella arvalla mukana.
  Hyvin nukutun yön jälkeen herääminen vapaapäivän aamuun. Smoothie(e)n lisättäväksi/lisäksi tuorepuristettu mehu olisi mahtavaa!

  water.lily(at)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 54. Heippa ja yhdellä arvalla kisaamassa! Täydellinen aamu on ehdottomasti aamu, jolloin ei ole kiirettä mihinkään. On vain aikaa tehdä kaikki todella hitaasti ja nauttien. Joku hyvä vastapaistettu sämpylä ja kuppi kuumaa kaakaota kruunaa aamun, sekä tietenkin ihana sää. Kiitos myös mukavasta blogista!
  T. Hanna1 / hanna1.purr(at)gmail.com

  VastaaPoista
 55. Heräisin virkeänä ennen kellonsoittoa, ehtisin syödä aamupalan kotona ja olisi good hair day :)

  Yksi arpa, josalmela@luukku.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!