Vieläkö jaksatte vähän Hauschkaa? Toiseksi viimeisenä teemapäivänä keskitytään kasvojen ja silmänympärysihon voiteisiin. Puhdistusvoiteen, -emulsion, Herkän ihon tehokuurin ja Savinaamion jälkeen on siis vihdoin Silmänympärysvoiteen ja Kosteusvoiteen vuoro esittäytyä, eikä näiden kahden esitystä kannata jättää välistä. Varsinkin Kosteusvoide on onnistunut tekemään minuun niin suuren vaikutuksen, että se on päihittänyt jopa Hauschkan Ruusuvoiteet ja noussut samalla yhdeksi luonnonkosmetiikan suosikkivoiteistani. 


Hauschkan Silmänympärysvoide taistelee erityisesti kuivuuden aiheuttamia juonteita vastaan. Siksi se huolehtii ensisijaisesti sy-ihon kosteuttamisesta, suojaamisesta ja rauhoittamisesta. Avokadon, macadamiapähkinän ja tyrnin kasviöljyt suojaavat ja tasoittavat silmänympärysihoa, kun taas ruusuvesi, ananas, rohtosalkoruusu ja kehäkukka virkistävät ja rauhoittavat ihoa. Voiteessa on virkeä tuoksu ja se toimii hyvin meikin alla. Se imeytyy silmänympärysiholle nopeasti ja jättää ihon kosteutetun, pehmeän ja kiinteämmän tuntuiseksi. Silmälääkärien ja dermatologien testaama voide soveltuu myös piilolinssien käyttäjille. Hauschkan Silmänympärysvoiteen löytää esimerkiksi Biodellystä 35,30 eurolla.

Sitten uuteen Hauschka-voidesuosikkiini! Hauschkan kasvohoidossa ollessani Sybila levitti hoidon päätteeksi kasvoilleni Revitalising Day Creamin eli suomalaisittain Kosteusvoiteen, jota hän suositteli iholleni. Olin tuolloin vielä niin ihastunut Ruusuvoiteeseen, että olisin halunnut käyttää Kevyttä Ruusuvoidetta testijaksoni ajan. Tuote, joka on nimetty niinkin tylsästi kuin "kosteusvoide" kuulosti Ruusuvoiteen rinnalla, noh, vähän laimeammalta. Onneksi kuitenkin annoin Kosteusvoiteelle mahdollisuuden, sillä kuten jo sanoin, siitä on tullut yksi luonnonkosmetiikan päivävoidesuosikeistani. Tämä on hyvä voide varsinkin sellaiselle, joka hakee iholle kuulautta ja elinvoimaa. Iho jää hehkeäksi, mutta ei kuitenkaan rasvaiseksi. Meikkipohjasta saa todella kauniin.Hauschkan Kosteusvoide lupaa palauttaa ihon kirkkauden ja elävöittää jopa kalpean ihon. Kirkastumisen ja heleytymisen huomaakin iholla ensimmäisenä. Masmalo, taikapähkinä ja porkkana saavat ihon hehkumaan elinvoimaa. Tuoksu on sitruksinen vehreällä vivahteella. Kuten Hauschkan muutkin ihonhoitotuotteet, myös Kosteusvoide tasapainottaa ihon luonnollista toimintaa. Voidetta suositellaan erityisesti kuivalle iholle, mutta koska voide on koostumukseltaan ihanan kevyttä, normaali-sekaihoni on nauttinut tästä erittäin tyytyväisenä. Aktivoivien ja tasapainottavien ominaisuuksiensa vuoksi Hauschkan Kosteusvoide sopii niin nuorelle kuin ikääntyvällekin iholle. Sekaihon hoitoon Hauschka suosittelee käyttämään Kasvoöljyn ja Kosteusvoiteen sekoitusta päivittäisenä hoitona. Ostin Luonnonkaunis -messuilta jo toisen pullollisen Hauschkan Kosteusvoidetta syksyä odottamaan, joten tämä on virallisesti kiinnitetty ihonhoitorutiineihini. Suosittelen etenkin kevyttä ja kirkastavaa kosteusvoidetta etsiville!

Hintaa Hauschkan Kosteusvoiteella 30ml koossa on noin 25 euroa.

Onko teillä kokemusta Hauschkan kosteusvoiteista? Millaisia voiteita suositte?
*Tuotteet blogitestiin saatuja. Sis. mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Oli aika jolloin käytin oikeastaan ainoastaan Dr. Hauschkan Kosteusvoidetta, tykkään mielettömästi tuosta pumppupullosta ja siitä, että se sopii hyvin meikin alle. Pitäisköhän verestää muistoja tuonkin suhteen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää, että ollaan taas samoilla linjoilla tänkin suhteen ;) Puhdistusvoiteen ja Herkän ihon tehokuurin (Savea unohtamatta) tää pomppasi kertaheitolla mun Hauschka-suosikiksi. Ostin tosiaan jo toisen pullollisen. Päihittää kyllä mulla ruusuvoiteet mennen tullen :D On niin hyvä meikin alla.

   Poista
 2. Ruusuvoide ei ollut ihan mun juttu, mutta tätä kosteusvoidetta voisikin kokeilla :)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!