Harva ripsiväri raivaa tiensä esille blogiini. Syy on siinä, että ripsiväririntamalla herkut ovat minulle harvinaisempia. Ripseni eivät ole erityisen pitkät tai taipuisat, joten siksi vaatimuslistaani sisältyy ripsivärin osalta muutakin kuin pelkkä väri ja pysyvyys. Parhaimmat ripsivärit antavat ripsilleni näkyvästi pituutta ja hieman myös tuuheutta, vaikka tekoripsimäisiä räpsyripsiä en arkena kaipaakaan. Ensisijaisesti haluan kuitenkin ripsilleni pituutta, sillä tuuheutta ripsivärit antavat usein tarpeeksi sen ohella. Ripsientaivuttaja on minulle ehdoton, sillä ilman sitä ripseni jäävät mielestäni turhan vaisuiksi.


Sain viime vuoden puolella blogini kautta testiin joitain ripsivärejä. Testaan kyllä ripsivärejä aina mielelläni, vaikka kelpuutan harvan blogiin asti. Totuus on, että löydän harmillisen harvoin sellaista mascaraa, joka saa minut ihastumaan. Nuorempana ostin viikottain uusia ripsivärejä ja testasin lähes jokaikisen uutuuden sitä mukaa kun niitä markkinoille tupsahti. Voitte vain arvata kuinka moni uutuus jäi parin käyttökerran jälkeen lojumaan laatikoihin, jonne ne lopulta kuivahtivat. Useimmilla ripsiväreillä saan helposti ripsistäni "ihan kivat", mutta totuus on, ettei se riitä minulle. Toiveissa on aina ollut löytää sellainen ripsiväri, jolla saan ripsistäni pitkät, luonnollisen tuuheat ja taipuisat - sellaiset unelmaripset! Joskus tuntuu, että olen joko liian vaativa tai sitten syy on ripsissäni. Ehkä kallistun ensimmäisen vaihtoehdon puoleen... Mutta onko väärin vaatia parasta? Minulle ei ehkä ole luotu unelmaripsiä, mutta voinhan silti tavoitella omien ripsieni unelmaversiota. 


Olen vuosien varrella löytänyt yllättävän monta hyvää ripsiväriä muun muassa Maybellinelta. Selektiiviseltä puolelta mieleeni on jäänyt Lancômen Hypnôse Doll Eyes, jolla pääsen aika lähelle tavoitettani unelmaripsistä. Viimeisen vuoden ajan olen kuitenkin luottanut melkeinpä vain ja ainoastaan Benefitin They're Real -ripsiväriin sekä Too Faced Better Than Sex Mascaraan, jos satunnaisia kokeiluja välissä ei lasketa. Kaksi edellämainittua ovat todellakin ripsiväririntaman parhaimmistoa! Molemmat antavat ripsilleni juuri sen, mitä ripsiväriltäni haluan. 

Too Facedin ja Benefitin lisäksi suosikkiripsivärieni joukkoon on sittemmin liittynyt kolmas, edullisempi vaihtoehto, jonka sain blogia varten testiin viime vuoden puolella. Kyseessä on Rimmelin uutuus, Wonder'full Mascara, joka sisältää hoitavaa arganöljyä. Ripsiväri lupaa pehmeät ja taipuisat ripset ilman paakkuja sekä höyhenenkevyttä tuuheutta. Lupaukset lähentelevät sitä, mitä ripsiväriltäni havittelen ja myös harja näyttää hyvältä. 


Yli neljän kuukauden käytön jälkeen on pakko todeta, että Wonder'full Mascara on kerrassaan loistolöytö! Se antaa ripsilleni näkyvästi pituutta, mutta myös sitä "höyhenenkevyttä" tuuheutta. Paakutkin pysyvät luvatusti poissa! Ripsiväri kerrostuu äärettömän helposti, eikä hämähäkki-efekti yllätä, vaikka mascaraa harjaisi ripsiin useammankin kerroksen. Wonder'full Mascaralla saa todellakin pitkät ja luonnollisen tuuheat ripset. Olen myyty! Siitä kertonee jo sekin, että ostin juuri kolmannen Wonder'full Mascarani odottelemaan edellisen loppumista.


Olen tästä löydöstä erityisen mielissäni, sillä kuten sanoin, löydän harvoin hyvää ripsiväriä. Rimmelin Wonder'full Mascara kuuluu ehdottomasti sarjaan "hyvää halvalla" ja on arkiripsiväriksi minulle täydellinen. Hintaa ripsivärillä on Sokoksella 12,90 euroa. 

Mitä te vaaditte ripsiväriltänne? Onko teillä suosikkeja ripsiväririntamalta?





*Yksi ripsiväreistä saatu blogia varten testiin, toinen itse ostamani.

17 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla, että noinkn edullinen ja ts. tavallinen merkki hakkaa selekstiivisen puolen ökykalliit ripsarit. Kuinkas tuo kestää menossa, onko säänkestävä?
    Sensain 38 on ollut kyllä aika kova sana meikäläisellä, koska silmät vuotavat helposti varsinkin kun siitepölyaika lähene. Lisäksi vedenkestävätkin meikäläinen saa jotenkin mukavasti tuhriintumaan yläluomiin päivän aikana. Syynä rasvoittuvat luomet. Joten vaatimuksia ripsariparoille riittää:) Mutta mitään wow-ripsaria en ole pitkään aikaan löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin yllätyin siitä, miten hyväksi tämä ripsiväri omille ripsilleni osoittautui! Ei se näköjään aina hintaa katso, vaikka usein luotankin kalliimpaan merkkiin enemmän. Edullisen tuotteen suhteen odotukseni ovat paljon matalammalla, en voi sille mitään. Tämä kestää ainakin minulla tuulen ja jopa kevyen lumen pyryttelyn tai tihkusateen. Ei siis pienistä hätkähdä ;) Suosittelen kokeilemaan, jospa tämä yllättäisi sinutkin positiivisesti! :)

      PS. Täytyy varmaankin vihdoin ja viimein antaa tuolle Sensain 38:lle mahdollisuus. En ole sitä vielä kokeillut monien hehkutuksesta huolimatta, sillä välttelen ripsivärejä, joita joutuu kunnolla hankaamaan ennenkuin väri irtoaa ripsistä. Mutta ehkä 38 peseytyykin helposti, eihän sitä tiedä ennenkuin kokeilee! :)

      Poista
    2. Itseasiassa se ripsari liukenee yllättävän hyvin, kun pitää sitä vettä ripsien päällä ensin jonkin aikaa, ennenkuin alkaa irrottamaan. Kämmeniin riittävän lämmintä vettä ja pidä hetken ja sitten ne tavallaan liukuvat ripsistä irti. Mulla se on käynyt helposti ja hankaamaan en ole ruvennut. Kokeile ihmeessä:)

      Poista
  2. Kuulostaapas hyvältä! Minulla valitettavasti piikkisuorat itsepäiset ns. poronripset ;-) . Pituutta kai joo, mutta ilman permistä ainoa joka tehoaa on vedenkestävä ripsari. Putsaaminen riipii, mutta minkäs teet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun kommentoit pitkästä aikaa! Minullakin on aika suorat ripset, ripsentaivuttaja on siis ihan ehdoton! :) En ole itse tainnut käyttää vedenkestävää ripsiväriä kuin hautajaisissa. Jotenkin tuntuu, että niillä en saa omista ripsistäni tarpeeksi kaartuvia. Testaamani vedenkestävät ripsivärit ovat antaneet aika mitäänsanomattoman tuloksen. Juurikin vain sitä väriä, siinä se. Ehkä kesällä innostun pitkästä aikaa testaamaan jotain vedenkestävää ripsiväriä ja unohdan entiset metsään menneet kokeilut! :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Minäkin toivon hiukan lisää pituutta ja tuuheutta ilman paakkuja. Perus-Hypnosella saan unelmaripset ja Sensain Volumising on myös luotettava, mutta aina pitää etsiä uusia;) Nyt on käytössä tilaamani Tarten ja Stilan ripsivärit, joista kumpikaan ei lunasta toiveitani. Jostakin syystä en yhtään tykännyt Benefitin They're Realista, mutta miniä ihastui siihen ikihyväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat vaatimukset meillä siis! :) Benefitin They're Real onkin jakanut mielipiteitä. Minun lyhyillä ripsilläni se toimii ja tykkään kovasti. Pysyvyydestä olen kyllä kuullut kritiikkiä. Minulla aika harva ripsiväri varisee päivän aikana, mutta laimeita lopputuloksia on testailujen lomassa ollut sitäkin enemmän. Siksi tällaiset löydöt ilostuttavat aina! Jos kokeilet tätä Rimmelin ripsiväriä, kerro ihmeessä tykkäsitkö! :)

      Poista
  4. Sama juttu täällä, ripsiväreistä tulee harvoin postauksia, koska ne mun kuvat on sitten sitä, että ne ripsarit on rapissut parissa tunnissa mun silmien alle. Mä en itse vaan voi tinkiä kestävyydestä ja sen kannalta mun ripset/silmät on ihan painajaismaiset. Cliniquen ripsarit kirjoittelin viimeksi, koska se todella toimi mulla. Yleensä kuorrutan kaikki ripsarit 38:lla, että saan tarvitsemani pysyvyyden. Ja sun tapaan silti testaan niitä tosi mielelläni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla harvoin ripsarit rapisee (paitsi kesän kuumuudessa, kun silmät alkaa vuotaa), mutta ärsyynnyn siitä, jos ripsari ei anna mitään muuta kuin väriä. Kyllä mä ainakin tarvitsen sitä pituutta ja tuuheuttakin! :D Ripsareita on kyllä kiva testailla, mutta en jaksa kuvata tuotetta blogiin ja nähdä vaivaa kirjoittaakseni siitä, jos ripsiväri on minusta vain "ihan ok". Yleensä testituotteissa on aina positiivisiakin puolia, mutta ripsiväri joko toimii omilla ripsillä tai sitten ei. Vaikea alkaa kirjoittamaan "tuotteen hyvistä puolista", jos ripset jää ihan vaisuiksi enkä tykkää lopputuloksesta ollenkaan :D

      Poista
  5. Rimmelin ripsareita en ole lainkaan testannut, mutta kuulostaa hyvältä ja näyttää kauniilta tuo putkilo. :)

    Kivaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mulle niin super positiivinen yllätys! Testaa ihmeessä, hintakaan ei ole paha :) Toivottavasti lunastaa lupauksensa sinunkin ripsilläsi! Mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

      Poista
  6. Tarviikin testailla tuota Rimmeliä. Joskus vuosia sitten mulla oli jotain Rimmeliä, ja tykkäsin siitä kovasti. Tietty nimeä en enää muista.
    Sensai 38:t on musta iha ärsyttäviä pestä pois :( Ja taas joulupukki muisti mua sellasella :D
    Oriflamen Wonderlash on must aika jees tällasille "tavallisille suomalaisripsille". Sitä saa usein n. 10€:n hintaan; en osta koskaan normihintasena :) Kätevää, kun työkaveri kauppaa niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, miten se joulupukki nyt niin erehtyi :D Oon kyllä kuullut myös tuon puolen Sensai 38:sta, siksi on varmaan jäänytkin multa ostamatta. Osa ylistää sitä maasta taivaisiin ja toisilla se ei irtoa millään. Toisaalta olisi kyllä kiva testata kumpaan joukkoon itse kuulun :D

      Oriflame on mulla jäänyt aika taka-alalle, enemmän oon aikoinaan tutustunut Avoniin. Wonderlashista oon kyllä kuullut kehuja, joten ehkä sitä voisi harkita jossain vaiheessa. Kiitos vinkistä ja kommentista! :)

      Poista
  7. Uuuh kun täällä on ihania juttuja!!! Ripsiväreistä kaipaan itse mahdollisimman öljytöntä, sillä minulla on nykyään volymeripset, eli ripsiväriä tulee sutaistua vain lähempänä ripsihuoltoa tai juhlimaan mennessä.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, onpas kiva kuulla! :) Mukavaa, että löysit blogiini ja kiitos piristävästä kommentista! Volyymiripset varmasti helpottavat arkea suuresti ;) Ne ovatkin aikamoinen hitti tällä hetkellä. Itse olen käynyt läpi "ripsikatastrofin", jonka vuoksi välttelen ripsienpidennyksiä ym. Avaudun tästä katasfrofista blogissa jossain vaiheessa tarkemmin :D

      Poista
  8. Sä ihastuit tähän oikein kunnolla, jos olet jo useamman tuubin käyttänyt :D Rimmelillä tosiaan on merkillisen hyviä ripsivärejä. Uskon, että tykkään Lash Acceleratoristakin! Se on mun mielestä vielä parempi kuin tämä. :)

    VastaaPoista
  9. Minä tykkään tästä ripsiväristä koska ei tunnu ripsissä yhtään että väriä edes olisi.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!