Kasvoöljyt ovat parasta herkkua vaativan vuodenajan haasteiden kanssa kamppailevalle iholle, joka tarvitsee lisäkosteutusta ja apukeinoja kosteustasapainonsa ylläpitämiseen. Vielä muutama vuosi sitten kasvoöljyt olivat monelle tuntemattomampia, mutta viimeisen parin vuoden aikana niiden suosio on kivunnut kohti korkeuksia, eikä suotta: öljyt tuntuvat iholla ylellisiltä ja saavat kuivuudesta karheankin ihon pehmeäksi ennätysajassa.


Vaikka kasvoöljyt tunnetaankin erityisesti kuivaihoisen pelastuksena, voi niitä hyödyntää kaikenikäinen ja -tyyppinen iho, kun vain valitsee omalle ihotyypilleen sopivan tuotteen. Öljyt sopivat käytettäväksi ympäri vuoden, mutta moni kokee kasvoöljyn ihollaan liian raskaaksi kuumilla kesähelteillä. Siksi kasvoöljyjen kulta-aikaa eletäänkin talvisin, kun iho kaipaa tehokkaampaa kosteutusta. Kasvoöljy toimii iholla yksinään tai vaihtoehtoisesti sitä voi hyödyntää seerumin tapaan kasvovoiteen alla, lisätäkseen päivä- tai yövoiteensa tehoa. Ihon ei kuulu uida öljyssä, silloin sitä on luultavasti annosteltu liikaa. Yllättävän pieni määrä öljyä riittää tekemään ihosta pehmeän: usein 3-4 tippaa on jo tarpeeksi. Kuivaihoisempi voi kaivata iholleen muutaman extratipan. 

Pintakuivuuteen taipuvaiselle normaali-sekaiholleni kasvoöljy on loistava lisä talven ihonhoitorutiineihin. Varsinkin tänä talvena ihonhoito on ollut haasteellisempaa: ihoni on elänyt järisyttäviä kuivakausia, jolloin tehokosteutus on ollut enemmän kuin paikallaan. Toisinaan kuivalle iholle suunnatut tuotteetkaan eivät ole riittäneet häätämään kuivuutta kokonaan. Kasvoöljyistä on kuitenkin ollut suuri apu. Ihotyypistäni johtuen T-alueeni kiiltelee hieman myös talvisin, mutta kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin kesällä. Puuteripaperit ovat käytössäni ympäri vuoden, mutta kiiltoa hillitsevät pohjustustuotteet olen syrjäyttänyt kevääseen saakka, sillä tähän aikaan vuodesta keskityn enemmän ihoni kosteuttamiseen ja heleyttämiseen. 


Ranskalainen Sisley esittäytyi blogissani ensi kertaa lokakuussa, kun jaoin kokemuksiani väsyneen ihon pelastajasta eli Sisleyn D-Tox Night Treatmentista. Kerroin tuolloin käyttäneeni aktiivisesti selektiivisen Sisley-sarjan tuotteita asuessani Helsingissä neljä vuotta. Olin tuohon aikaan yksi vakioasiakkaista, enkä pettynyt tuotteisiin kertaakaan. Muuttaessani Lahteen reilut pari vuotta sitten, Sisley jäi. Niinpä olenkin ilolla herätellyt positiivisia muistojani sarjan parissa. Sisley on yksi niistä sarjoista, jonka laatuun luotan sataprosenttisesti.

Sain viime vuoden puolella Sisleyltä blogia varten testiin muutaman tuotteen, joista yksi on viime syksynä ilmestynyt uutuus, Black Rose Precious Face Oil. Tuote on ensimmäinen Sisleyn kehittämä kuivalle ja aikuiselle iholle suunnattu kasvojen hoitoöljy, joka sopii käytettäväksi myös herkälle iholle ja ympäristötekijöiden kuivattamalle normaalille iholle. Kasvoöljyn perustana toimii Black Rose -uute, joka tekee ihon silkkisen pehmeäksi ja herättelee aistit ihastuttavalla kukkaistuoksullaan. Öljyllä on ravitsevia ja ihon ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia.


Black Rose Precious Face Oil sisältää runsaasti ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden kannalta välttämättömiä kasviperäisiä vaikuttavia aineosia: Luumuöljy ja camelinaöljy ylläpitävät orvaskeden (eli ihon uloimman kerroksen) lipiditasapainoa ja ravitsevat ihoa myös runsaalla määrällä omega3- ja omega6-rasvahappoja. Bulgarianruusun ja magnolian eteeriset öljyt kiinteyttävät ja rauhoittavat ihoa. Padina Pavonica -uutteella on ihon kosteuskerrosta vahvistava ja ihoa täyteläistävä vaikutus. Tuote on dermatologisesti testattu eikä se tuki ihohuokosia.


Black Rose Precious Face Oil on pakattu punertavan violettiin, metallipintaiseen lasipulloon. Öljyä annostellaan kätevästi pipetillä ja käyttöohjeeksi suositellaan 3-7 tippaa aamun illoin ihon tarpeista riippuen. Öljyä voidaan käyttää yksinään tai päivittäisen hoitorutiinin osana, esimerkiksi yövoiteen alla. Säännöllisellä käytöllä luvataan ryppyjen ja juonteiden vähentyvän selvästi jo neljässä viikossa. 

Olen käyttänyt Black Rose Precious Face Oilia pääasiassa öisin enkä ole tarvinnut sen pariksi yövoidetta, sillä öljy on kosteuttanut ihoani tarpeeksi. Black Rose Precious Face Oil antaa iholle välittömästi kauniin hehkun ja häivyttää pieniä juonteita näkyvästi. Lisäpisteitä öljy kerää nopeasta imeytyvyydestään: kuivaöljy ei jätä ihoa rasvaiseksi ja kiiltäväksi, vaan humahtaa ihoon nopeammin kuin huomaakaan. Siksi sitä voi huoletta käyttää myös seerumin tapaan esimerkiksi yövoiteen alla. Suosittelisin tuotetta tehokosteutusta ja ravinteita kaipaavalle iholle, joka etsii elinvoimaansa. 


Sisleyn Black Rose Precious Face Oil -kuurin myötä ihoni on ollut luvatusti elinvoimaisempi ja kosteutetumpi. Lokeroisin öljyn ehdottomasti kasvoöljyjen aatelistoon, sillä öljy on erittäin hoitava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Black Rose Precious Face Oil on saatavilla 25ml koossa 185 euron suositushintaan. Sisleyn tuotteisiin voi tutustua Stockmannilla tai Sokoksella.  

Kuinka moni teistä käyttää kasvoöljyjä? Vinkkejä hyvistä kasvoöljyistä otetaan ilolla vastaan!




*Tuote saatu blogia varten testiin.

10 kommenttia:

  1. Sisleyn kasvoöljy näyttää ihanalta koko pullo ja kaikki. Aivan lempparihuulipuna on Sisleyn. Öljyjä ollut käytössä Vichy ja odotan kovasti Anne Kukkohovi Supermoodtestirupeamaa. Tulipa mieleen, että olethan osallistunut blogissa olevaan Supermood arvontaan. :)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen löytänyt yhden lyömättömän meikkituotteen Sisleyltä, josta on tulossa blogiin vinkkiä :) Kiva kuulla myöhemmin kokemuksiasi Supermoodista. Sarja kiinnostaa kovasti. Vichyn öljyjä en ole testannut ja muutenkin olen aika vähän tutustunut apteekkisarjoihin, poikkeuksena BABÉ ja V10Plus, joilta olen löytänyt monia hyviä tuotteita. Niin, ja kiitos arvontavinkistä! Kävinkin jo osallistumassa :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää oikein hyvältä. Pipettisysteemi miellyttää myös, hygieninen ja siisti - myös mielleyhtymä lääkemäisestä tehosta. Terkkuja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullon ulkokuori vetoaa myös minuun ja öljyä on todella helppo annostella :) 25ml pullo on todella riittoisakin. Kiitos kommentistasi ja rentouttavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Kuulostaa (ja näyttää!) ihanalta. :) Sisley on tosin hinnaltaan yli kipurajan..

    Tähän mennessä paras öljy on ollut Clarinsin pullaöljy eli sen öljykolmikon kuivalle iholle tarkoitettu versio. Pain ruusunmarjaöljy oli myös hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisleyn tuotteet on kieltämättä aika hinnakkaita, mutta laatu on kyllä huippua :) Muistan itsekin kun marssin aikoinani Stockmannin kassalle ja tuoteostot tekivät reippaasti yli parisataa. Kirpaisi sillä hetkellä, mutta olin kuitenkin aina järjettömän tyytyväinen tuotteisiin. Ja pullot ovat onneksi todella riittoisia.

      Mäkin olen muuten tuoksutellut sitä Clarinsin "pullaöljyä". Se tuoksuu ihanalta :) Mulla on ollut kolmikon Blue Orchid -öljy, joka on suunnattu kosteusköyhälle iholle. Silloin kun tuoksuttelin noita öljyjä ensi kertaa, olisin halunnut ostaa sen kuivan ihon öljyn, mutta ihotyypille sopi paremmin se Blue Orchid. Nyt se pullaöljy toimisi varmaan paremmin :D

      Poista
  4. Aivan ihanan ylellinen pullo ja hyvältä kuulostaa öljykin. Itse käytän kasvoille lähinnä Argan-öljyä tai sitten Bakelin Baby & Mother Oilia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen kokeillut arganöljyä vain hiuksiin, mutta testaisin 100% arganöljyä kasvoillekin mielelläni. NAFHAn Luomu Arganöljyä on moni kehunut, joten luulenpa, että se on hankittava jossain vaiheessa. Bakelin tuotteetkin on kutkuttaneet jo pitkään :) Wonder why?! ;)

      Poista
  5. Kiitos vielä joulukuun arvonnasta, paketti meni kuusen alle, mutta nyt on My Steppes ollut käytössä jo pari kertaa :) On tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit palkinnosta! Oli se kyllä ihana paletti minustakin :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!