Päivän tuoksun valitseminen on usein helppo ja nopea tehtävä, kun tietää (tai olettaa) edessään olevan ihan tavallisen päivän. Normaalina arkiaamuna tartun muutamassa sekunnissa mielialaani sopivaan tuoksuun, joka näin talvisin on jokin syvistä ja sensuelleista tuoksuistani. Kevyemmät kesätuoksut pitävät talven ajan paikkaa hyllyn perällä, josta ne etenevät eturiviin, kun kevät ilmoittaa tulostaan. Vaikka tuoksuihin hullaantuneena käytössäni on samanaikaisesti useita talvituoksuja, kahta samanlaista marjaa ei kuitenkaan löydy. Jokainen ylimmällä hyllyllä koreileva tuoksu on valittu huolella, sillä aamun "viimeisimmäksi asusteeksi" ei tietenkään kelpaa ihan mikä tahansa tuoksu.


Jouluaatto on yksi niistä päivistä, jolloin haluan tuoksun olevan jotenkin erityinen ja arjesta poikkeava. Aaton tuoksultani havittelen etenkin lämpöä ja onnen pirskahduksia. Yhtä paljon aikaa en tuoksun valitsemiseen käytä kuin hääpäivän tai muun tärkeän merkkipäivän vuoksi, sillä päivä koittaa uudestaan taas ensi vuonna. Mutta sen pienen extrahetken kuitenkin käytän, onhan jouluaatto.


Tämän joulun tuoksuni on poikkeuksellisesti valikoitunut jo viikkoja ennen aattoa. Kun nuuhkaisin Jimmy Choon syksyllä ilmestynyttä Stars -tuoksua ensi kerran, muistan ajatelleeni sen olevan täydellinen juhlatuoksu. Kultainen pullo on kuin kaunis kuusenkoriste ja sisältö herkullisen makea. Stars on jouluaaton tähti, joka tuo valoa pitkälle iltaan. 

Alkutuoksu lumoaa sokeroidun appelsiinin ja täyteläisen tiikeriorkidean helmeilevällä yhdistelmällä. Siinä vaiheessa kun toffee ottaa sydäntuoksussa vallan, olen jo koukussa. Addiktioni muuttuu todelliseksi hullaantumiseksi, kun patsuli ja santelipuu antavat vastustamattoman loppusilauksena, joka saa huokaisemaan ihastuksesta. Jimmy Choon Stars on todellakin unohtumaton tähti ja yksi koko syksyn parhaimmista tuoksu-uutuksista. Täydet viisi tähteä!

EdP 60ml hinta Sokoksella 69,90 euroa.


Jimmy Choolta ilmestyi tänä syksynä myös ensimmäinen tuoksu miehille, joka kantaa kohderyhmänsä nimeä, Man. Rennon harmaa ja krominen pullo muistuttaa tyylikästä taskumattia, ja pullon kerrotaankin saaneen inspiraationsa perinteikkäästä taskumatista. Design on kieltämättä onnistunut ja upea; hyvin miehekäs ja veistoksellinen. Kohokuvioisella nahalla pelkistetty korkki on tyylikäs yksityiskohta, joka varmasti huomataan.

Jimmy Choo Man huokuu maskuliinista raikkautta. Alkutuoksu avautuu pirteän mandariinin, makean hunajamelonin ja rauhoittavan laventelin yhteisvoimin. Sydäntuoksu on varustettu omaperäisellä ananaksen lehdellä sekä kukkaisella kurjenpolvella, jotka pehmentävät tuoksua. Raikkaan metsäisen tuoksuelämyksen viimeistelevät rohkea yhdistelmä patsulia, nahkaa ja meripihkaa. 

EdT 30ml suositushinta on 44 euroa, EdT 50ml 58 euroa.


Mieheni ensireaktio Jimmy Choon Man -tuoksusta oli leveä hymy. Hän on kehunut tuoksua "todella hyväksi". Minusta Jimmy Choo Man on ihanan raikas, mutta kuitenkin miehekäs tuoksu. Pidän siitä, millaisia sävyjä tuoksu saa mieheni iholla. Saa nähdä, olemmeko jouluaattona molemmat verhoutuneet Jimmy Choo'hon. Minä aion ainakin suihkauttaa tähtipölyä ylleni. Sitä ennen toivotan kuitenkin mitä ihaninta joulua sinulle! 

Mikä tuoksu on sinun ylläsi jouluaattona? 




*Tuoksut saatu blogia varten testattavaksi.

8 kommenttia:

  1. Mun mies rakastaa tuota Jummy Choota, se on sopivan kevyt, mutta miehekäs. Stars on ehdottomasti iltatuoksu, se toffee, yummy. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stars on ihana! Mutta niin on myös miesten tuoksu. Tykkään kummastakin paljon. Aikaisemmin mulla on ollut Jimmy Choon Eau de Toilette, ja se pullo kului ennätysajassa loppuun. Jimmy Choon tuoksuissa on kyllä jotain omaperäistä ja valloittavaa :)

      Poista
  2. En edes kehtaa myöntää, mikä tuoksu mulla on ::D Se on So..?:n eternal, eli tämänhetkinen talvituoksuni. Sain sen lahjaksi hyvin rakkaalta ystävältä ja pihistelen tällä hetkellä viimeisiä suihkauksia, jokin siinä vain kolahti, ja kolahti lujaa :D Saisikohan sitä vielä lisää jostain..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sisko tykkää myös So...?:n tuoksuista :) Mä olen tainnut joskus tuoksutella sitä Kiss Me:tä, mutta muista ei ole kokemusta. On kyllä ihanaa, kun löytää sellaisen tuoksun, joka kolahtaa heti ja kunnolla! Tämä Jimmy Choon Stars oli mulle sellainen :) Multa tuli kaupassakin joku nainen kysymään, että mitä hajuvettä käytän ja vinkkasin sitten Starsista. Sanoi, että täytyypä käydä ostamassa tuoksu :D Haha.

      Poista
  3. En ole näitä nuuhkinut, kun olen niin aina niiden Escadojen lumoissa. Mutta laitan taas korvan taakse ja nuuhkuttelen kosmetiikkahyllylle useamman tuoksun pötköön.

    Ihanaa joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadat lumoaa ihan omalla maailmallaan :) Minullakin on aika monta Escadaa kaapissa! Elixir on yksi suosikeistani. Sitä täytyy ehdottomasti ostaa lisää. Iloista joulunaikaa sinnekin, Tiia! :)

      Poista
  4. Uuden tuoksun aika olisi, olen käynyt nuuhkimassa tuloksetta, olen niin kaavoihin kangistunut, että turvaudun aina siihen vanhaan tuttuun. En muista olenko tätä tuoksutellut, mutta tutustuttava on. Kiitos esittelystä, kirjoitat todella ihanasti ja houkuttelevasti tuotteesta :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentistasi! :) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa Starsia, jos etsit täyteläisempää tuoksua. Stars on vetovoimainen ja siinä on sopivasti makeutta. Täydellinen talvi- ja iltatuoksu, jos minulta kysytään :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!