Saksalaisista tohtoreista on nähtävästi tullut blogini vakio-osuus. Ihastustani Dr. Hauschkaan en ole paljoakaan peitellyt, ja jokin aika sitten uskouduin teille uudesta, varsin mukavasta tuttavuudesta: Dr. Schelleristä. Mikä niissä saksalaisissa tohtoreissa sitten oikein viehättää? Heidän kuviaan en sentään ole en googlaillut, mutta saksalaisten tohtoreiden kehittämät tuotteet ovat viime aikoina onnistuneet yllättämään sen verran iloisesti, että tekisipä mieli melkein laittaa palautepostia Saksan suuntaan. Danke! Ich bin sehr glücklich!


Tämänkertaisen kiinteytysosion vierailija on Dr. R.A. Eckstein. Minulle täysin tuntemattomasta sarjasta löytyy nimittäin tuote, jolle olen valmis ojentamaan diplomin vuoden parhaasta selluliittivoiteesta. Ei sillä, ettäkö muhkurani olisivat tätä kirjoittaessani historiaa ja voide olisi onnistunut antamaan minulle photoshopatut reidet. Eiväthän saksalaiset tohtorit sentään sellaisiin ihmeisiin pysty. Tai ehkä pystyvät, mutta eivät taatusti pelkän voiteen voimalla.

Uusia lukijoita ajatellen kertaan, että olen selluliittivoiteiden vakituinen käyttäjä. Voisin melkeinpä sanoa jopa addikti. Selluliittivoide on tärkeä osa jokailtaista vartalonhoitorutiiniani, jossa saan itselleni hyvän mielen siitä, että muka taistelen muhkuroitani vastaan, vaikka en selluliittivoiteiden tehoon uskokaan. Vuosien saatossa voiteiden käytöstä on kuitenkin tullut tapa, josta en ole halunnut luopua. Onhan voiteisiin uponnut rahaa, mutta jos saan muutamalla kympillä itselleni pitkäksi aikaa hyvän mielen eikä tavastani koidu terveyshaittoja, en näe syytä lopettaa. Tietenkin voisin laittaa rahat johonkin oikeasti toimivaan, mutta jokainenhan panostaa siihen, minkä itse kokee tarpeelliseksi. Selluliittivoiteet eivät hievahda kylpyhuoneestani, ennenkuin jollain ihmeen kaupalla saan joskus selluliittini kukistettua. Ja siihen voi mennä kauan, sillä selluliitin nujertamiseen vaaditaan muutakin kuin voiteita. Voiteet tosin ovat hyvä lisä säännöllisen liikunnan ja oikean ruokavalion oheen.


Dr. R.A. Eckstein -sarja on ollut Suomessa biokosmetiikan edelläkävijänä jo 50 vuotta. Sarja yhdistää biokosmeettisen ja farmaseuttisen tutkimuksen, osaamisen sekä kokemuksen tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollisista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmälle iholle. Tuotteiden pohja- ja vaikutusaineina käytetään vain laadultaan parhaimpia ja tarkasti tutkittuja luonnon raaka-aineita. Sarja sai alkunsa Saksassa jo vuonna 1949 Dr. Richard A. Ecksteinin tieteellisten tutkimusten ja niiden käytännön tulosten pohjalta. Ajatelkaas, että Dr. Eckstein kehitti mineraaliöljyttömät, imeytyvät voidepohjat jo vuonna 1953. On tohtori vain todellakin ollut aikaansa edellä. 


Dr. R.A. Ecksteinin Lotion Anticellulite on uusin vahvistus taistelujoukoissani appelsiini-ihoa vastaan. Vaikka voide ei selluliittiani selätäkään, se saa minut uskomaan voittoon, sillä tämä taistelu todellakin tuntuu iholla. Voide viilentää niin, että huh heijaa! Jos pelkkään tunteeseen luottaisi, selluliitti olisi jo tiessään.

Lotion Anticellulite lupaa lantiolle, reisille ja pakaroille ensijaisesti kiinteytystä. Lisäksi voiteen kerrotaan parantavan ihon elastisuutta ja kosteudensitomiskykyä. Lotion Anticellulite sisältää puhdasta, aromaattista appelsiiniöljyä sekä kasviuutteita ja -öljyjä, joilla on kiinteyttäviä ja virkistäviä ominaisuuksia. Kofeiini vauhdittaa nesteiden poistumista kehosta. Näkyvästi tasaisempaa ja kiinteämpää ihoa on turha odottaa ilman säännöllisiä liikuntarutiineja ja terveellistä ruokavaliota, joista Dr. Ecksteinkin muistuttaa. Voidetta tulisi myös hieroa iholle päivittäin. 


Voiteen koostumus on kevyen voidemaista ja se jättää ihon pehmeäksi ja napakaksi. Viilentävä vaikutus on jokaisen levityskerran jälkeen niin käsittämättömän vahva, että olen myyty. Jos en loppuvuoden aikana törmää parempaan voiteeseen, kruunaan tämä vuoden selluliittivoiteeksi. Vaikka tämä ei kaikkiin ihmeisiin pystykään, antaa se ainakin tuntuvaa toivoa siitä, että jotain tapahtuu. Ja tällaisen vakiokäyttäjän mielialaa se nostaa kummasti!

Dr. R. A. Ecksteinin Lotion Anticellulite on saatavilla 200ml koossa 54,50 euron suositushintaan. Sarjan tuotteita saa kosmetologisista hoitoloista, ja lähimmän jälleenmyyjän voi tarkistaa täältä. Dr. Ecksteinin tuotteisiin voi myös tutustua tarkemmin maahantuojan sivuilla.

Onko teillä kokemusta selluliittivoiteista, jotka todella tuntuvat iholla? 


*Tuote saatu blogia varten testiin.

5 kommenttia:

 1. Joskus (15 vuotta sitten...) jollain halppismerkillä olisiko ollut Lorkku oli sellaista selluliittigeeliä, että se kylmensi nahkaa monta tuntia. :D Itse en taas henk.koht tykkää tuosta kylmästä tunteesta, kun olen vilukissa. Dr. Ecksteinilta mun suosikkituote taitaa olla kynsinauhaöljy, ihan huippua tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen ihan rakastunut tähän tuotteeseen :) Jos pitäisi valita yksi selluliittivoide koko loppuelämäksi, se olisi tämä! Mä vitsailen aina välillä kärsiväni kolmenkympin kuumista aalloista - mulla on koko ajan kuuma, oli kesä tai talvi :D Tietty pakkasilla kyllä hytisen ulkona. Ja ehkä joskus sisälläkin, jos patterit ei ole tarpeeksi kuumalla. Mutta kuuma mulla on useammin kuin kylmä :D Kiitos vinkistä kynsinauhaöljyn suhteen, täytyy jossain vaiheessa kokeilla!

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Voisikohan auttaa meikäläisen röpelöihin...

  Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Itse olen ainakin niin hurahtanut tähän tuotteeseen, etten osaa muuta kuin suositella ;)

   Poista
 3. No niin täällähän olenkin jo kommentoinut, mutta muisti on mitä ja etenkin kun tuo Eckstein tässä kohden oli vielä aivan vieras merkki, niin ei jäänyt muistiin. Mutta nyt on kuules kiveen kirjoitettu tämä selluvoide.. Kiitos vinkistä ja ihanaa alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!