Kesäkelien ollessa kuumimmillaan, voi joskus sattua pieniä vahinkoja. Myös sellaiselle, joka tiedostaa auringon säteilyn vaikutukset ja muistuttaa jatkuvasti muita suojautumaan auringon polttavilta ja vanhentavilta säteiltä. En ole (tai paremmin sanottuna: ollut) koskaan palanut auringossa, ja aurinkosuojavoidetta olen aikaisempina vuosina käyttänyt vain ulkomailla. Tänä kesänä auringon säteet ovat kuitenkin tuntuneet erityisen polttavilta myös täällä kotimaassa. Hyvä todiste tästä on viime viikonloppu, jolloin olkapääni ja niskani paloivat "mukavasti", vaikka oleskelin auringossa vain reilun tunnin. En ollut "muistanut" aurinkosuojavoidetta ja se kostautui pahasti. 


Pika-apu punoittaville ihoalueille oli tarpeen. After sun -voiteet eivät tuntuneet auttavan, sillä iho oli palanut. Tarvittiin jotain parantavampaa, jolla ihon saisi rauhoitettua, kosteutettua ja viilennettyä. Muistin BABÉ:n 100% Aloe Geelin, jonka olin kesän alussa saanut maahantuojalta. Kaivoin pumppupullon kaapista ja aloin sivelemään sitä palaneille ihoalueille. Johan alkoi helpottamaan.

BABÉ:n Aloe Geeli on 100% puhdasta Aloeta. Geeli sisältää kosteuttavia, rauhoittavia ja pehmentäviä aktiivisia aineosia, jotka antavat iholle välittömän hyvänolontunteen. Betaiini, pantenoli sekä kamomilla vahvistavat Aloe veran ihoa uudistavia ja parantavia vaikutuksia. Aloe veraa on perinteisesti käytetty erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja sen on monesti havaittu lievittävän muun muassa palovammojen ja suuhaavaumien oireita. BABÉ:n Aloe Geeli on öljytön ja sitä suositellaan käytettäväksi esimerkiksi auringonoton, parranajon ja karvojen poiston jälkeen (mukaan lukien laser- ja Botox-hoidot). 100% Aloe Geeli soveltuu kaikille ihotyypeille ja päivittäiseen käyttöön.


BABÉ:n Aloe Geeli on vihertävää, koostumukseltaan hyvin kevyttä geeliä, joka imeytyy iholle nopeasti. Tuoksu on virkistävä ja raikas. Geeli myös viilentää ihoa ihanasti. Miten minun olisikaan käynyt viime viikonloppuna ilman tätä pikku apuriani, joka lievitti palaneen ihon punoitusta ja arkuutta hetkessä. Geeli on ollut minulla säännöllisessä käytössä pikku palamisepisodini jälkeen ja onkin hellepäivien ykköstuote heti tärkeäksi nousseen aurinkosuojavoiteen lisäksi. Aloe Geeli on sen verran kevyttä, että talvella se ei välttämättä riitä yksinään ihoni kosteuttamiseen, mutta kesäksi geeli on vallan mainio myös kokovartalovoiteen korvaajaksi. Karvojen poiston jälkeen Aloe Geeliä voi hyödyntää vuoden ympäri. Lisäksi olen pistänyt merkille, että geeli "minimoi vahingot", kun on tullut puristeltua näppylöitä. Itseaiheutetut puristelujäljet ovat yhdessä yössä näyttäneet lempeämmiltä, kun olen sivellyt Aloe Geeliä yöksi kasvoilleni. Tokikaan en suosittele näppylöiden näpertämistä, mutta jos kärsit samasta paheesta kuin minä, tästä voi olla apua. Ainakin jälkihoitona, jos ei muuta.Espanjalaisen dermokosmeettisen BABÉ-sarjan tuotteita saa Suomessa apteekeista, joiden listan löydät täältä100% Aloe Geeli on saatavilla 300ml riittoisassa pumppupullossa 26,90 euron hintaan. Tuotteen löytää maahantuojan verkkokaupasta täältäBABÉ-sarjaan voi tutustua tarkemmin täällä.

ARVONTA: Haluatko BABÉ:n 100% Aloe Geelin omaksesi?


Kommentoi ja kerro, oletko sinä koskaan joutunut "auringon uhriksi" ja jos olet, miten hoidit palanutta ja punoittavaa ihoasi? Saat yhden arvan kommentoimalla ja kaksi arpaa, mikäli seuraat blogiani bloggerin, bloglovin'in tai blogilistan kautta. Mainitsethan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani sekä sähköpostiosoitteesi. KAKSI ONNEKASTA VOITTAA ITSELLEEN BABÉ:n 100% Aloe Geelin! Arvonta päättyy perjantaina 1.8.2014 klo 22.00. Onnea arvontaan!

Arvonnan sponsoroi maahantuoja.

43 kommenttia:

 1. Tuuletin tainnut olla tänä kesänä ensiapuna.. :E
  Seuraan blogilistan kautta blogiasi.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 2. Palaneeseen ihoon käytän Bepanthen - voidetta. :) Seuraan bloggerin kautta. linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Palanut iho on hyvä fysikaalisestikin viilentää.

  Puhutaan aina auringonpolttamalle iholle topikaalisesti annosteltavista tuotteista, mutta kannattaa muistaa, että ihon palaminen on myös tulehdusreaktio, jolloin kannattaisi myös esimerkiksi syödä antioksidanttipitoista ruokaa. Jotkut lisäravinteet, kuten astaksantiini ovat myös hyviä lievittämään kudosten tulehdustiloja.

  Kahdella arvalla mukana: dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 4. Kerran Espanjassa olkapäät paloi. Pahalta alkoi tuntua vasta lentokentällä paluulentoa odotellessa, joten sain matkaseuralta ensiavuksi aurinkovoidetta "jos se vaikka auttaisi" Ei auttanut, kirveli :/
  Seuraan blogiasi bloggerin kautta.
  supernatural-93 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana, Bloggerin kautta lukija.
  On tullut kärtsättyä nahka niin niskasta, naamasta kuin käsivarsistakin tässä vuosien saatossa. Aloe-geeli on olut mun apuni palaneeseen ihoon ja on kyllä aina auttanut
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hitsit oma paikkakunnan apteekki ei löydy listalta, täytyypä laittaa muistiin kun isommallä kylällä käy.... Palaneeseen ja punottavaan ihoon olen (silloin harvoin kun niin on päässyt käymään)yrittänyt levittää ihan tavallista kosteusvoidetta rutkasti.
  Yhdellä arvalla mukana.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 7. Pari vuotta sitten poltin alkukesän helteissä rintakehän ja olkapäät niin pahasti, etten saanut edes toppia pois päältä ilman apua. Lievityskeinona oli jääpussi pyyhkeen sisällä, Dermosilin After sun voide ja Bebanthen. Myöhemmässä vaiheessa käytin myös Dermosolin aloe geeliä. Tästä oppineena suojaudun nykyään visusti auringolta.
  Lukija olen Bloggerin kautta.
  jazzy9125@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen joskus nuoruudessani palanut liiallisen auringonoton seurauksena ja silloin hoidin muistaakseni jollain viilentävällä geelivoiteella. Nykyään suojaan itseni, jotta voisin välttyä palamiselta. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Tämän viikon helteessä pyöräillessä käsivarret hieman paloivat :( Selvisin laittamalla yöksi apteekin Xylidermiä ja Foreverin Aloe vera gellyä.
  Seuraan Blogilistan ja Bloggerin kautta. Kahdella arvalla siis mukana ja arpaonnea toivoen :)
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Bebanthenia tai 1% kortisonivoidetta palaneisiin huuliin, after sunia Biosolisilla on ihana after sun ja viikon auringon välttely.

  Kahdella arvalla ilomielin mukana, seuraan bloggerin kautta.

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana. Bebanthenia laitoin etelänreissulla kesäkuussa, kun rinnanalue paloi. Muuten olen vain perusrasvalla rasvannut, en ole kovin pahasti palanut.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Arvalla mukana. After sunia on tullut käytettyä muta jos olen itseni tosi pahasti kärtsännyt on rouva laittanut Aloe-geeliä tai Laventeliöljyä (jonka tuoksu on kyllä melkoisen tuju)
  cristobalce(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Seuraan Bloglovinin kautta. Itse luotan eniten Bepantheniin pahoissa ihon palamisissa, after sunit kun sisältävät usein alkoholia. Lomamatkalla kun käytin after sunia vartalovoiteena, ihoni kuivahti selkeästi. Pyrin suojautumaan auringolta mahdollisimman tehokkaasti ettei palamista tapahtuisi. rokkikaisuli(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hei, en osallistu tällä kertaa arvontaan, koska multa löytyy jo tätä loistavaa tuotetta. (yksi pullo jemmassakin), joten annetaan muille mahdollisuus. ;) Kommentoin vaan muuten.

  Mä en pala kovinkaan herkästi, tosin en rusketukaan. Omasta mielestä hieman ärsyttävä ihotyyppi, mutta iholle varmasti hyväksi. :D Ne harvat kerrat (pari kertaa) mitä olen kärvähtänyt, on tapahtuneet etelässä ja decolteen herkkäiho on ottanut kunnon punoituksen tehokkaasta rasvauksesta huolimatta, silloin ainoa vaihtoehto on helpottaa ihoa laittamalla yöksi paksu kerros aloe veraa.

  VastaaPoista
 15. Yyterissä viimeksi vähän paloin tänä kesänä... Levittelin päälle ensin kortisonirasvaa ja myöhemmin bebanthenia, auttoivat jo kummasti :) t.saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Kerran pyörälin n. 40 km ja kurkkuni paloi vaikka aurinko oli pilvessä..tai oliko se sitten ihottuma.. Kävin muuten silloin ihotautilääkärillä ja muistaakseni hän suositteli ihovoidetta apteekista ja sitä varmaan sitten käytinkin. Muuten olen after sunia käyttänyt ehkä kerran tai kaksi!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 17. .. ja kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Onhan tuota tullut kärähdettyä ja mulla ensiapu palaneeseen ihoon on juuri Aloe geeli, joskus jopa geelin puutteessa olen Aloe kasvista lehden taittanut ja sitä ihoon sivellyt.
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Palan harmikseni pari kertaa kesässä, vaikka miten yritän luvata itselleni muuta. Ihoni on vaan tosi herkkä palamaan. Apuna toimii juurikin aloe geeli ja joskus luonnon jogurtti.
  osallistun yhdellä arvalla
  RipRap
  r_laitala@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Palanutta selkää hoidin myöskin minä aloe geelillä :) yhdellä arvalla mukana maledazzler@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kulunut viikko on ollut todella hot! Pikapyrähdys kartsalla poltti olkapäät ja kaulan.
  Päässä oli lierihattu, joka onneksi suojasi kasvot.

  Olen käyttänyt ihon rauhoittamiseen Lumene SOS- voidetta.

  Yhdellä arvalla mukana Jaana
  osoitteessa ja-li(at)jippii.fi

  VastaaPoista
 22. Tänä kesänä olen hellinyt punoittavaa ihoa Urtekramin Aloe Vera -vartalovoiteella. Kyllä toimii! :) Seuraan ihanaa blogiasi bloggerin kautta :)

  Terkuin
  Anne
  soap@gooddaysoap.com

  VastaaPoista
 23. Olen joskus palanut, kovasti voiteita tuli käytettyä. Muistaakseni pahimman ollessa ohi tuli Aloe veraa sisältäviä voiteita käytettyä eniten. Nyt olen onneksi välttynyt palamisilta :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana. Parannuskeinoksi käy aftersun ja lepääminen, herkut myös... ;)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 25. kahdella mukaan Bepantheniin olen aina luottanut. Pahoin olen kerran palanut kalassa olleessa veneellä. Taisi olla niitä ensimmäisiä kertoja kun veneellä oltiin liikeellä. enkä tietenkään ottanut kunnollista suojakerrointa mukaan ja jalat paloivat. Siinä oli sitten seuraava yö yhtä tuskaa, kosteat pyyhkeet helpottivat, mutta sen jälkeen ei ole samanlaista vahinkoa päässyt käymään.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 26. Olen käyttänyt palaneeseen ihoon aloe geeliä. Kahdella mukana. Seuraan facebookin kautta.

  VastaaPoista
 27. Enpä ole ikinä tainnut polttaa itseäni, olen aina ollut niin varovainen auringon kanssa.
  Kahdella arvalla mukana (Bloglovin´)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Aloeata sisältävää voidetta tai bepanthenia.:) Yksi arpa, jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. bepanthenia melkein aina. mariestrange(a)hotmail.com kahdella mukaan

  VastaaPoista
 30. Pari kertaa selkä/olkapäät paleneet niin, että on tullut vesikelloja ja lopuksi nahka kuoriutunut palasina pois. Aloegeelillä sitä hoidettiin.
  tiina.holm12(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Blogerin kautta seuraan. Aloe Veraa olen käyttänyt ja Bebanthenia. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Olen onnistunut itseni käristämään useammankin kerran, vaikka en mikään auringonpalvoja olekaan. Aloe Geeli on hyvä apu palaneeseen ihoon ja joskus ihan ensiapuna olen sivellyt esim. vesimelonin palalla :D
  Bloggerin kautta lukija
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 33. Heippa! Aloe geeliä kaipailisinkin, ihan muihin polttamiin kuin auringon! olen siis kamalan surkea keittiössä.. Bloggerin kautta seurailen :) ilovegreencosmetics@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Bepanthen Emulsiovoide on tähän asti palvellut. :) irmeli.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kaksi arpaa, bloggerin kautta luen nimellä Maria V
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Alkukesästä paloin kasvoista ja siihen auttoi bebanthen ja illalla kylmä jugurttinaamio.
  Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä nelli.k
  Kaksi arpaa.
  nenniuu@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Selän poltin mukavasti tossa muutama vuosi sitten hietsussa. Sinne kun ei yletä itse aurinkovoidetta levittämään. Mutta, se ei missään vaiheessa ollut kipeä. Ihmettelin vain muutama päivä myöhemmin kun suihkussa selkää pesin että mitä ihmettä täällä on. No nahathan ne sieltä kuoriutui... Niskan ja hartiat olen kanssa polttanut sillein että ne olivat kipeät. Siksi olikin kiva olla töissä jossa täytyi pitää kauluspaitaa :p
  Seuraan sekä bloggerin että bloglovinin kautta.

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 38. decoltee palaa aika herkästi, varsinkin jos on aurinkosuojavoide unohtunut. aloe vera geeliä olen käyttänyt ja sitten myös pitänyt viileää/kosteaa pyyhettä päällä. ja seuraavina aurinkoisina päivinä sekä aurinkovoiteella, että vaatteella suojattuna.
  seuraan bloggerin kautta.
  buffy57200@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kerran poltin selkäni, kun makasin rannalla koko päivän lukien. Yritin voidella selkääni aftersun voiteella ja pyysin eksään voitelemaan, koska en yltänyt. Hän ei halunnut, niinpä ei ollut muuta konstia kuin antaa ajan parantaa.
  Bloglistan kautta seurailen.
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Olen polttanut ihoni auringossa valitettavan monta kertaa. Käytän toki aurinkovoidetta (SK50) sekä vaatetusta ihon suojana mutta silti vahinkoja pääsee tapahtumaan.
  Kortisonivoide ja Bepanthen -voide ovat olleet apuna tuskien lievittämisessä.

  water.lily@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 41. Kyllähän se Aloe Geeli on tullut hyväksi havaittua, ikinä en ole aivan totaalisesti ihoani polttanut, mutta pari kertaa lievästi. Lukija Bloggerin kautta
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. On iho joskus vähän palanut tai ainakin punoittanut kunnolla.
  Jotain aloe vera -tuotetta laitoin. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Kyllä kai niin nuorempana on voinut käydä, mutta mitään erityistä en muista - ehkäpä hydrokortisonilla hoidettiin. Nykyään pyrin laittamaan tarpeeksi aurinkovoidetta ja suosin varjopaikkoja.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!