Melvita edusti minulle pitkään vain yhtä luonnonkosmetiikkasarjaa muiden lukuisien joukossa. Tuolloin minulla ei vielä ollut omakohtaista kokemusta sarjan tuotteista, vaikka niihin olin useasti törmännytkin. Siinä vaiheessa kun aloin suosimaan luonnonkosmetiikkaa ja tutkimaan tarjontaa oikein ajan kanssa, Melvita osui silmiini varteenotettavana vaihtoehtona. Tilattuani viime vuoden puolella Biodellystä sarjan BB-voiteen, Melvita sai minut langetettua fanijoukkoihinsa. Olin koukussa. Sarjan BB-voide on yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan BB-voiteista, jota olen koskaan kokeillut, ellei jopa paras! Avauduin ihastumisestani myös blogin puolella ja postauksen Melvitan BB-voiteesta voikin lueskella täältä.

Sain jokin aika sitten Melvitan maahantuojalta blogia varten testattavakseni kaksi herkkua: Melvitan Bouquet Floral Eye Make-up Remover silmämeikinpoistonesteen sekä Narcissus Extraordinary Water kukkaisvesiseerumin. Molemmat purkit ovat ihoa kaunistavia kavereita, mutta toisesta olen ollut viimeisten viikkojen ajan erityisen innoissani. Arvaatteko kummasta?


Seerumit ovat yksi pahimpia heikkouksiani naamioiden ohella. Ne kuuluvat niihin kosmetiikkamaailman ihanuuksiin, joita voisin testata loputtomiin ja vertailla ikuisesti. Siitä huolimatta, että tehokkaat seerumit ja naamiot sulattavat sydämeni, en pidä niitä tärkeimpinä tuotteina ihonhoidossa. Painotan aina asiakkaillekin, että säännöllinen kuorinta ja kasvoveden käyttö ovat hurjan paljon tärkeämpiä (ja ihon suojaaminen, kosteuttaminen jne), mutta seerumit ja naamiot tarjoavat iholle kaikista nopeimmin tuloksia. Ehkäpä siis kärsimättömällä luonteellani on jotain tekemistä sen kanssa, että olen ikuinen naamioiden ja seerumien kannattaja. Onhan se mukavaa, kun tuloksia huomaa nopeasti.

Melvitan kaveruksista suosiooni pääsi oitis Narcissus Extraordinary Water kukkaisvesiseerumi. Se on ainutlaatuinen sekoitus perinteistä luomunarsissia, sitruunaa ja papaijaa. Lisäksi se sisältää superkosteuttavaa hyaluronihappoa, joka on tunnettu myös ihoa silottavista vaikutuksistaan. Narsissi Kukkaisvesiseerumi lupaa tehdä ihosta heleän ja säteilevän sekä helliä ihoa ihanalla tuoksulla. Kukkaisvesiseerumia suositellaan käytettäväksi aamuin illoin puhtaalle iholle ennen hoitovoidetta ja se hierotaan ihoon kevyesti sormin.


Narsissi Kukkaisvesiseerumi on kolmella sanalla kuvailtuna ihana, tehokas ja erilainen. Se tekee ihosta välittömästi sileämmän ja kuulaamman antaen iholle luonnollista heleyttä. Kukkaisvesiseerumin tuoksu on hienostunut ja mieto eikä jää leijailemaan iholle pitkäksi aikaa. Koska kyseessä on vesimäinen seerumi, tuote levittyy iholle erinomaisesti ja vain muutama tippa riittää koko kasvojen kosteuttamiseen ja heleyttämiseen. Tuote on aivan loistava kosteusvoiteen alla käytettäväksi.

Ennen testijaksoani olin kuullut Narsissi kukkaisvesiseerumia kehuttavan erityisesti sen ihoa kirkastavan ominaisuutensa vuoksi. Purkin kyljessäkin lukee, että 11 naista on testannut tuotetta 4 viikon ajan ja 73% heistä oli todennut ihonsa näyttävän näkyvästi kirkkaammalta ja tasaisemmalta testijakson jälkeen. Kun sivelin Narsissi kukkaisvesiseerumia ensimmäistä kertaa kasvoilleni neljä viikkoa sitten, toivoin todellakin, että testijakson päätyttyä voisin hymyssä suin todeta kuuluvani tuohon enemmistöön, joka oli päässyt nauttimaan kirkkaasta ihosta kokeilujaksonsa päätteeksi. Ja hei, on aika onnitella! Minä todellakin kuulun tuohon enemmistöön, jonka ihoa Melvitan Narsissi kukkaisvesiseerumi onnistui näkyvästi kirkastamaan. Jopa pakkomielteisestä ja turhasta puristelustani johtuneet pienen pienet punaiset arpipilkut ovat huomattavasti haalentuneet, osa jopa kadonnut kokonaan. Kiitos Melvita!


Silmämeikinpoistotuotteet eivät ole minulle suurimpia kiinnostuksen herättäjiä kosmetiikan valovoimaisessa maailmassa, mutta tarpeellisia ne ovat silti, siitä ei auta väitellä. Melvitan Bouquet Floral -linja on suhteellisen uusi, joten mielenkiinnolla testailin myös Bouquet Floral Eye Make-up Remover silmämeikinpoistonestettä, sillä Melvita on jo onnistunut vakuuttamaan minut siinä määrin, että odotin myös tältä kaverilta paljon. 

Melvitan Bouquet Floral Eye Make-up Remover on erittäin hellävarainen silmämeikinpoistoaine, joka poistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Silmämeikinpoistoneste sisältää muun muassa narsissiuutetta sekä ruusu- ja appelsiininkukkavettä, jotka yhdessä pehmentävät ja rauhoittavat ohutta silmänympärysihoa. Hellävarainen koostumus lupaa vahvistaa myös silmäripsiä sekä suojata hentoista silmänympärysihoa. 

Bouquet Floral Eye Make-up Remover ei ole koostumukseltaan lainkaan öljyinen, mutta jättää silti silmänympärysihon ihastuttavan pehmeäksi. Se poistaa onnistuneesti vahvemmatkin iltameikit silmänympärysihoa rasittamatta. Silmänympärysiho jää kosteutetun oloiseksi ja mukavan tuntuiseksi. Taattua Melvitan laatua! Tuote on tuoksuton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Bouquet Floral Eye Make-up Remover silmämeikinpoistonestettä myydään 100ml purkissa noin 19,90 eurolla.



Melvitan  Narsissi Kukkaisvesiseerumia on saatavilla 100ml koossa 18,70 euron hintaan. Tuote näyttää tällä hetkellä olevan tilapäisesti loppu esimerkiksi Biodellystä ja myös Jolien valikoimasta. Melvitan tuotteisiin voi käydä tutustumassa myös PUR Hyvinvointikaupassa Helsingissä ja Lappeenrannassa asuvat voivat kipaista Grande Orchidée -luksustavarataloon, jossa Melvitaa on saatavilla. 

Onko teillä kokemuksia Melvitan tuotteista? Entä onko joukossa seerumeiden innokkaita käyttäjiä?


Arvonnan voittajat


Pulpe de Vie -arvonta on suoritettu ja random.org:n arpomat voittajat ovat Riitta T ja Niina! Voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse ja palkinnot ovat jo matkalla. 

ONNEA MOLEMMILLE ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

4 kommenttia:

  1. Käytän seerumeita, nyt menossa apteekin lumenea, pidin kyllä enemmän lieracista. Mutta kasvovettä en käytä, olen kokeillut useita ja aina tuloksena näppyjä. Olen siis nyt yli 40 v, Kasvot muuten hyvässä kunnossa, ihonhoidon aloittanut noin 16 vuotiaana ja välttänyt aurinkoa ja käyttänyt kasvoilla aina suojakertoimia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommetistasi, Anonyymi! Ihonhoitorutiinisi kuulostaa hyvältä. Auringolta suojautuminen on yksi tärkeimmistä asioista, sillä aurinko tunnetusti vanhentaa ihoa eniten. Jos aurinkoa ei olisi, 60-vuotias näyttäisi kolmekymppiseltä. Harmi, ettet ole löytänyt ihollesi sopivaa kasvovettä. Joskus omalle iholle sopivan tuotteen löytäminen vie aikaa. Tärkeää on huomioida oma ihotyyppi ja oman ihon tarpeet. Kirjoittelen kasvovesistä jossain vaiheessa perusteellisemmin, toivottavasti löydät postauksesta jotain vinkkejä! :)

      Poista
  2. Tämän sarjan tuotteet tuoksuvat kyllä niin ihanalle! Suosittelen myös vaahtoputsaria ja kuorintaa, molemmat aivan ihania! :) Tykkään itse myös Melvitan BB-voiteesta omalle iholle parhaiten sopiva luonnonkosmetiikan monitoimivoide, alle voi huolettaa levittää ohuen kosteusvoiteenkin tarvitsematta pelätä rullaantumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Jonna! Täytyy kyllä kokeilla noita muitakin Floral Bouquet -linjan tuotteita :) Mun Melvita-taipaleeni on vasta aluillaan, sarjastahan löytyy vaikka mitä kiinnostavaa. BB-voide on tosiaan yksi suosikeistani, siitä en luovu kyllä koskaan ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!