Essie on kynsilakkamerkkinä jäänyt minulla vähemmälle huomiolle. Olen enemmän käyttänyt perinteisiä Isadoran, Lumenen ja Rimmelin lakkoja, kunnes löysin upeat laatulakat Diorilta ja Chanelilta, joihin olen nyt täysin koukussa. Tässä kuussa satuin saamaan tilaamani LivBoxin mukana Essien Jazzy Jubilant -jalokivilakan, jolla päätin tehdä kokeiluja illan piristykseksi. Essien pariksi nappasin Colosén hieman läpikuultavan, valkoisen helmiäisen Pearl'in.


Colosé on sveitsiläinen luonnon raaka-aineisiin perustuva ihonhoito- ja kosmetiikkasarja, johon tutustuin ensi kertaa vajaa kaksi vuotta sitten. Sarja ei ole sertifioitu, mutta jokainen tuote sisältää luonnon raaka-aineita 80-98%. Colosé on ollut Suomessa vuodesta 1969 ja se on toiminut muun muassa Miss Suomi-, Miss Scandinavia- ja Miss Baltic Sea -kisojen yhteistyökumppanina, jolloin missit on meikattu kisoihin Colosén meikeillä. Tämä oli 2000-luvun alkupuolelta vuoteen 2008 saakka. Blogistani löytyy joitain kokemuksia sarjan tuotteista, muun muassa sarjan Silmämeikinpoistolaput ja Savinaamio kuuluvat suurimpiin suosikkeihini.

Colosén kynsilakoista olen aiemmin kokeillut vain kahta eriväristä lakkaa, Pearl on kolmas. Colosén lakkavalikoima ei ole kovin suuri ja merkille tulee harvemmin lakkauutuuksia sesonkien vaihtuessa, toisin kuin muille kosmetiikkabrändeille. Sarjan Kovettava alus-/päällyslakka on kuitenkin ollut erittäin positiivinen yllätys. Régénérateur tuli viime kesänä uudistuneena versiona markkinoille, mutta kokeilin lakkaa ensimmäistä kertaa vasta pari kuukautta sitten. Siitä lähtien olen käyttänyt sitä kaikkien lakkauksieni päällä antamaan kiiltoa ja kovettamaan kynnen pinnan. Lakka kuivuu todella nopeasti ja samalla se myös vahvistaa kynsiä. Aluslakkana se ehkäisee myös kellastumista ja kynsien lohkeilemista. 7ml lakan hinta on 11,50 euroa.Ensimmäinen Essieni oli muistaakseni Grow Stronger aluslakka, jonka ostin, kun luovuin akryylikynsistäni noin vuoden päivät taaksepäin. Kynteni olivat silloin todella hauraat ja pehmeät. Essien Grow Stronger auttoi niitä nimensä mukaisesti kasvamaan vahvemmiksi. Tosin sekin projekti on ollut pitkä, sillä kaikki kynsistäni eivät ole vieläkään yhtä vahvat kuin ennen rakennekynsiaikaani.

Toisen Essie-lakkani sain LivBoxin mukana kauan, kauan sitten. Se jäi kokeilematta, sillä se oli sitä aikaa kun huollatin kynteni kerran kuussa kynsistudiossa. Omat lakkailut jäivät vähemmälle. Jazzy Jubilant on kolmas Essieni ja muiden blogien piristävien lakka-postauksien innoittamani päätin kokeilla jotain erilaista, tyyliini-ei-sopivaa lakkausta.


Laitoin ensi kaksi kerrosta Colosén Pearl -lakkaa (valkoinen helmiäinen). Sen jälkeen lisäsin Essien Jazzy Jubilant -jalokivilakkaa. Osaan kynsistä tarttui vain muutama jalokivi, joten lisäsin joihinkin kynsiin sitä vielä toisen kerroksen. Toisaalta lopputuloksen nähtyäni mietin, että oikeastaan yksi kerros Jazzy Jubilant'ia näyttää hempeämmältä ja vähemmän glitteriseltä. Vähempi on siis minusta parempi. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun kokeilin "hippulakkaa", joten suotakoon joidenkin kynsien jalokiviyliannostus minulle anteeksi. 


Jazzy Jubilantin päälle laitoin Colosén Kynnen Kovettavaa alus-/päällyslakkaa yhden kerroksen. Se kuivatti kynnet hetkessä ja viimeisteli lakkauksen upealla kiillolla. Essien Jazzy Jubilant ihastutti siinä määrin, että ensi kerralla kokeilen sitä jonkin pirteän värisen lakan kanssa ja laitan sitä vain yhden kerroksen kaikkiin kynsiin. Näissä kynsissä pohjalla oleva valkoinen helmiäinen tuo tosin kokonaisuuteen hentoutta ja kepeyttä. 


Mitä mieltä te olette kokonaisuudesta? Iskevätkö tällaiset hippu/timanttilakat?

2 kommenttia:

  1. Ooooh, aivan ihana ihana Essien hilelakka, TYKKÄÄN!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit kurkkailemaan tännekin päähän, Noora! :) Minäkin olen aivan ihastunut tuohon Essien hilelakkaan ;) Onneksi sitä voi yhdistellä monen eri lakan kanssa!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!