Luonnollinen, kestävä ja upea. Näin kuvaillaan maailmankuulun Joe Blascon kosmetiikkatuotteilla loihdittuja meikkejä, joiden luvataan kestävän iholla ilman tarvetta korjailuun päivän aikana. Uskallan väittää, että lähes poikkeuksetta jokainen nainen haluaa näyttää illalla yhtä freesiltä ja raikkaalta kuin aamulla juuri ehostautumisen jälkeen. Löytyykö Joe Blascolta vastaus jokaisen naisen toiveisiin?

Kuva: beautyscene.net


Joe Blasco -sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa sekä muutama ihonhoitotuote, jotka kuuluvat Skin Care Collection -linjaan. Blascon tuotteita suosivat etenkin Hollywoodin meikkitaiteilijat, jotka työskentelevät televisio- ja elokuvastudioilla ehostamassa näyttelijöitä ja muita tv-tähtiä. Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten pieni sipaisu tuotetta riittää ja tuotteet kestävät käytössä pitkään. Blascolta löytyvät muun muassa erittäin tehokkaat peitevärit, joilla saa jopa arvet, palovammat ja tatuoinnitkin piiloon. Peitevärit ovat vedenkestäviä ja toimivat hyvänä fysikaalisena aurinkosuojana eli heijastavat auringonsäteet poispäin iholta ja estävät näin pigmenttiläiskien muodostumisen. 


Kuva: Joe Blasco Cosmetics


Joe Blascoa ei suotta kutsuta meikkimaailman guruksi. Mies on aloittanut alalla jo vuonna 1962, jolloin hän oli vasta 16-vuotias poika. Joe opiskeli meikkitaiteilijaksi kuuluisien Hollywood -meikkitaitelijoiden assistenttina ja kuusi vuotta myöhemmin hänellä oli jo oma pieni meikkikoulu, josta lopulta tuli meikkitaiteen ensimmäinen ammattiin valmistava meikkikoulu, joka koulutti alalle haluavia täysipäiväisesti. Vuonna 1976 Blasco perusti oman meikkikoulunsa Hollywoodiin ja koulun suosio on suuri vielä tänäkin päivänä. Joe Blasco on myös työskennellyt monien tähtien henkilökohtaisena meikkaajana sekä televisio- ja elokuvastudioilla meikkien ja erikoistehosteiden asiantuntijana. Useimmat Hollywoodin meikkitaitelijoista ovat miehen itsensä kouluttamia.

Sain maahantuojalta, Norris Cosmetics'ilta, blogia varten testattavakseni Joe Blasco -sarjan huulipunan, poskipunan sekä mascaran. Tähän saakka ainoa kokemukseni Joe Blascon meikkituotteista on ollut monen vuoden takaa lukioajoiltani, kun hankin Stockmann Beautysta ruskean sävyisen eyeliner -napin, jota kokeilin silloin kulmien korostamiseen. Vuosien varrella nappi on hukkunut jonnekin, enkä ehtinyt muodostaa sarjasta kokemusta tuon pikakokeilun perusteella. Mutta nyt on uusia, selkeämpiä kokemuksia Blascon suhteen!


Kuvassa Joe Blascon Marilyn Pink -sävy sekä uutuussävy True Red
Kuva: Joe Blasco Cosmetics


Blascon huulipunan valitsin syksyn uutuussävyssä Marilyn Pink, joka on väriltään valloittavan viileä pinkki. Koostumus on ihanan kosteuttava ja kermainen, ja olenkin uuteen punaani aivan ihastunut! Huulipunatarjonta on kosmetiikkamaailmassa yltiömäinen ja erilaisia puikkoja on tullut kokeltua satoja. Joe Blascon huulipuna ansaitsee jo pelkän koostumuksensa ansiosta kärkisijan omien huulipunakokemusteni perusteella. Puikko levittyy huulille pehmeästi ja väri on täyteläinen. Vaikka kyseessä on kylmän pinkki sävy, ei se missään nimessä ole minusta liian vaalea, vaan herkullisen pirteä! Kevääksi ja kesäksi sävy on aivan täydellinen, mutta minusta Marilyn Pink tuo sopivasti särmää ja raikkautta myös talvimeikkiin. Se korostaa hyvin silmien väriä syvänpinkin sävynsä ansiosta.
  
Kuva: laslush.com


Joe Blascon tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta sekä osasta Emotion- ja Stockmann Beauty -myymälöistä. Hintaa huulipunalla on Sokoksella 28,90 euroa. Huulipunasävyjä pääsee kurkkailemaan myös maahantuojan sivuilla täällä.

Poskipunan valitsin sävyssä Ohara, jota kuulemani mukaan käytetään erityisen paljon häämeikeissä. Enkä yhtään ihmettele: kyseessä on nimittäin raikkaan pinkki sävy, joka taittuu hieman koralliin. Poskilla sävy on luonnollinen ja tuo kasvoille niin kutsutun ulkoilunraikkaan heleyden.  Marilyn Pink huulipuna- ja Ohara poskipunasävy ovat loistava yhdistelmä eikä Joe Blasco turhaan lupaa kestävää lopputulosta! Joe Blascon poskipunia saa esimerkiksi Sokokselta hintaan 35,40€. 

Kuva: tumblr.com


Kolmas kokeilemani tuote Joe Blascolta oli maahantuonnin lähettämä UltraPro Mascara, joka on syksyn uutuus. UltraPro lupaa ripsille näyttävyyttä, pituutta ja tuuheutta Hollywood-tähtien tyyliin. Mascaraa voi lisätä kerros kerrokselta halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Harja on spiraalimainen kierreharja, jonka sanotaan saavuttavan myös ne pienimmät ja ohuimmat ripset. 

Mascara lupaa olla varisematta ja pakkuuntumatta. Nämä lupaukset se täyttää minunkin hennoilla ripsilläni. Muutoin Mascara antaa aika luonnollisen lopputuloksen enkä rehellisyyden nimissä voi sanoa ihastuneeni tähän kuten Joe Blascon huulipunaan ja poskipunaan. Harja on minusta aika tavallinen ja harva ripsiväri saa ripsiini aikaan wau-efektin. Ripseni ovat luonnostaan suhteellisen normaalipituiset ja suorat. Taivutan ripseni aina ennen ripsivärin laittoa ja näin toimin myös UltraPron kohdalla, mutta tulos on silti makuuni liian tavallinen. Plussaa ripsiväri saa kuitenkin siitä, että se todella pysyy varisematta kokonaisen päivän eikä pakkuunnu! Jos siis omistaa suhteellisen pitkät ripset jo luonnostaan, tällä saa varmasti Hollywood Glamour lookin aikaiseksi.

Kuva: Joe Blasco Cosmetics


UltraPro Mascaraa saa mustan ja ruskean sävyisenä hintaan 32,50€. Joe Blascon tuotteisiin voi tutustua Sokoksella tai Stockmannilla, mutta myös maahantuonnin sivuilla, josta löytyy paljon lisää tietoa sarjasta. Helsingissä (Fabianinkatu 8) sijaitsee myös maahantuonnin Norris Cosmetics Shop, jossa voi tehdä Joe Blasco -hankintoja. Lisäksi Joe Blascon meikkejä voi tilata Sokoksen verkkokaupastaHaluatko sinä Joe Blascon uutuustuotteita itsellesi?


Sain Norris Cosmetics'ilta myös Joe Blascon juhlavuoden kunniaksi lanseeratun True Red huulipunasävyn sekä samannimisen huultenrajauskynän, joka sulautuu täydellisesti houkuttelevan punaisen huulipunasävyn kanssa. Arvon tämän joulunpunaisen paketin blogini lukijoiden kesken ja arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen loppuun:

1) Minkälaisia juttuja toivoisit blogiini?
2) Mitä kautta luet blogiani?

Laitathan myös sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun. Olisi mukava, jos näkyisit lukijana bloggerin kautta! Mikäli vinkkaat blogistani ystävällesi ja hän liittyy blogini lukijaksi, saat kaksi arpaa. Tällöin ilmoita tästä kommentissasi (tai ystäväsi kommentissa), niin mahdollisuutesi voittaa meikkipaketti on kaksinkertainen. 

Aikaa osallistua on JOULUAATTOON 24.12.2013 KLO 12.00 SAAKKA.

Voittajan nimimerkin julkaisen blogissani ja ilmoitan lisäksi voitosta henkilökohtaisesti.


Akris-160131
Kuva: Olivia-lehden sivuilta


Joe Blascon pehmeä ja kestävä huultenrajauskynä on arvoltaan 26,20 euroa ja kosteuttava huulipuna 28,90 euroa. Hinnat on poimittu Sokoksen sivuilta. Palkintopaketin postitan heti perjantaina 27.12., jotta se ehtii voittajalle uudeksi vuodeksi!

ONNEA ARVONTAAN!

34 kommenttia:

 1. 1) Tuotekokemukset ja erilaiset listaukset ovat suosikkejani. Arvostan myös itse otettuja valokuvia tuotteista ja tuotteista iholla.
  2) Bloggerin kautta.

  rokkikaisuli@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse otettuja kuvia tuloillaan :) Millaisista listauksista pidät erityisesti?

   Poista
 2. 1. Toivon käyttökokemuksia erilaisista ja -merkkisistä tuotteista. Eniten minua kiinnostaa ihonhoito- ja puhdistustuotteet, niin kasvoille kuin vartalollekin, muttei niinkään meikit. Lisäksi loppuneet tuotteet tai uudet hankinnat kiinnostavat. :)

  2. Luen Bloggerin kautta.

  mari_s_02@yahoo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marisa! Tykkään nimenomaan testailla ja kirjoitella erilaisista ihonhoito- ja puhdistustuotteista, joten niistä on luvassa blogissani juttua tulevaisuudessakin taatusti enemmän kuin meikeistä :) Vaihtelun vuoksi kirjoittelen kuitenkin väliin myös meikkituotteista, jotta blogista ei tule liian yksipuolinen ja jokainen löytäisi jotakin mieleistä ja saisi vinkkejä itselleen! Blogini painottuu silti enemmän ihonhoito- ja vartalonhoitotuotekokemuksiin ja testailuihin.

   Poista
 3. 1) Käyttökokemuksia erilaisista tuotteista. Lisäksi näkisin mielelläni itse otettuja kuvia tuotteista, koska ne tuovat aina oman persoonansa blogiin ja bloggaajaan, vaikka ei haluaisi omia kasvojaan näyttääkään. ;)

  2) Bloggerin kautta lueskelen.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä blogi keskittyy nimenomaan käyttökokemuksiin erilaisista tuotteista ;) Itse otettuja kuvia on tuloillaan, kunhan saan käyttööni paremman kameran. Kasvotkin varmasti tupsahtavat jossain vaiheessa blogiin, mutta toistaiseksi haluan blogin olevan enemmän "naistenlehtityyppinen", joka jakaa sekä käyttökokemuksia, mutta osittain myös "asiatietoa". Siksi en ota itsestäni kuvia, vaikka meikkivinkkejä olisikin jakaa kasapäin ;) Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

   Poista
 4. 1) Halvat kasvovoiteet versus kalliit voiteet, onko oikeasti huomattavaa eroa :)
  2. Bloggerin kautta.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kirjoittelen aiheesta jossain vaiheessa :) Ja tervetuloa lukijoiden joukkoon!

   Poista
 5. 1. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja erityisesti meikit, niistä ei niin paljoa löydy vielä käyttäjien kokemuksia. Ja noin muuten itselleni aika uusi osa-alue on huulimeikit, joihin liittyen kaikki mahdollinen kiinnostaa ; tuotetestailut, ohjeet, vinkit, ideat..

  2. Bloglovin

  ninjapieni@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninja! Huulimeikeistä tulossa juttua kevään puolella :) Luonnonkosmetiikkatuotteista voi lueskella blogistani myös jatkossa ahkeraan tahtiin, sillä testailen kaikista mieluiten nimenomaan luonnonkosmetiikkaa ja haluan löytää hyviä tuotteita luonnonkosmetiikan parista. Mutta toki joukkoon mahtuu myös vähän "tavallista kosmetiikkaa", jotta blogi pysyy monipuolisena. Painotus on silti enemmän luonnonkosmetiikan puolella :)

   Poista
 6. Itse silmämeikkeihin "erikoistuneena" tykkään katsella muiden tekemiä meikkejä, sillä ne antavat ideioita esim. värienkäyttöön omassa meikkauksessa.

  Luen blogia sekä bloggerin käyttäjäraadin, että Bloglovin'in kautta, riippuen siitä kumman syötteestä nyt satun postauksen ensin klikkaamaan auki.

  Mulle Joe Blasco on verrattain uusi tuttavuus, mutta olen ihastunut ihan totaalisesti Ultamatte rajausväriin. Kulmat eivät ole muuta väriä nähneetkään moneen viikkoon ja nappi/kulmasivellin on jo rutiininomainen aamutoimi. Poskipunan ostin sävyssä Sweet Mocha ja sen on ollut vähemmällä käytöllä vaikka ei siinä mitään vikaa ole. Joulukuun aamujen hämäryydessä en vain uskalla laittaa niin pigmenttistä poskipunaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Eiko! Vastaan sinulle vähän samoin kuin Jonnalle, eli tällä hetkellä haluan blogin olevan vähän enemmän "naistenlehtityyppinen", joka jakaa sekä käyttökokemuksia mutta myös vähän "asiatietoa". Siksi en juuri nyt ota itsestäni kuvia, vaikka meikkivinkkejä olisikin jakaa vaikka millä mitalla :) Uskon silti, että jossain vaiheessa käväisen tälläkin raiteella, sillä tiedän, että moni hakee blogeista vinkkejä erityisesti silmämeikkeihin. Kiitos palautteestasi! :)

   PS. Tiedän mitä tarkoitat, talven hämärät aamut voivat olla arvaamattomia, jos ei ole kylpyhuoneessa tarpeeksi kirkasta valoa! Minulla on onneksi kylppärissä yhtä kirkas valo kuin sairaalassa ja saan aina palautetta siitä, että wc:ssä ei uskalla käydä, kun "peili paljastaa totuuden", haha!

   Poista
 7. 1. Myöskin käyttökokemuksia :) Jatka samaan malliin vaan! :)
  2. Luen bloggerin kautta.

  mevid@outlook.com

  VastaaPoista
 8. 1. olisin kiinnostunut apteekkikosmetiikan käyttökokemuksista/vertailuista.
  2. uusi lukija bloggerin kautta

  buffy57200@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ulppis! Apteekkikosmetiikan osalta löytyy blogistani kokemuksia mm. BABÉ-sarjan ja V10Plus-sarjan osalta :) Näistä on myös jatkossa tulossa lisää kokemuksia ja toki myös muista apteekissa myytävistä kosmetiikkasarjoista. Kiitos palautteestasi ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 9. 1. Tuotetestaukset ja uusien tuotteiden esittelyt ovan mieluisinta lukemista.
  2. Bloggerin kautta.
  Sivumennensanoen Blascon tattoo cover on jotain täydellistä mustien silmänalusten peittämiseen. Minulla on tosi tummat silmänaluset, ja tämä pelastaa aamun paremmin kuin kahvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Morgaise! Kiitos palautteesta :) Tattoo Coveria on kehunut moni. Koostumus on kuitenkin kuulemani mukaan sen verran paksua, että ilmeisesti aivan pienen pieni määrä tuotetta riittää? Täytyypäs jossain vaiheessa kokeilla muitakin Joe Blascon tuotteita. Huulipunat ainakin valloittivat täysin!

   Poista
 10. 1. Kuten moni edellä:tuotetestaukset ja uusien tuotteiden testaukset, luonnonkosmetiikan testaukset
  2. Bloggerin kautta
  Tattoo coverista: on ollut käytössä vuodesta 2005, toinen menossa, on tosi riittoinen ja paras silmän ympäryksien peittäjä mitä koskaan käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helinä! Kiitos kommentistasi. En näe sinua lukijana bloggerin kautta, mutta ehkä blogger vain temppuilee :) Tervetuloa lukijaksi joka tapauksessa!

   Poista
 11. 1, Tuotteiden testaukset kiinnostavat eniten :) Etsin omia huipputuotteita, joten tuotearviot ovat hyödyksi
  2. Seurailin blogia jonkun aikaa kirjanmerkkipalkkini kautta, mutta päätin siirtyä bloggerin kautta seuraamaan, koska pidän blogistasi :) (kirjanmerkkipalkissa on sellaisia blogeja, joita niinkuin "kokeilen") tosi kiva blogi sulla!

  supernatural-93@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lusa! Kiitos kivasta palautteesta :) Kiva kuulla, että blogini miellyttää. Toivottavasti löydät jatkossakin blogistani jotain vinkkejä kokeilemisen arvoisista tuotteista. Omalle iholle sopivia huipputuotteita kannattaakin pyydystää! :)

   Poista
 12. 1) Meikit kiinnostaa eniten ja käyttökokemukset ja arvostelut niistä on aina mukavaa luettavaa.
  2) Bloggerin kautta liityin juuri lukijaksi :)

  kosmetiikkakaaos@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johis! Kiva kun löysit blogini. Meikkiarvosteluita on myös luvassa säännöllisesti. Kiitos palautteestasi ja tervetuloa lukijoiden joukkoon :)

   Poista
 13. 1. Tuotteiden käyttökokemukset kiinnostavat eniten. Kiva, kun kirjoitat niistä perusteellisesti :)
  2. Löysin blogisi pari viikkoa sitten ja lueskelen sitä kirjanmerkkipalkkini kautta.

  Waterlily

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Waterlily! Kiitos kivasta kommentista :) Yritän aina kirjoittaa mahdollisimman kattavia postauksia, joissa olisi jotain muutakin kuin onko tuote minusta toimiva vai ei! :) Kaikilla meillä kun on niin erityyppinen iho ja mieltymykset. Kiva, että luet blogiani!

   Poista
 14. 1) Kaikki tuotearvostelut ovat kiinnostavia, koska ne vaikuttaa minun hankintoihini myös. :-) Myös erinlaiset vinkit ovat ihania. On kiva lukea erityyppisiä postauksia. Tykkään blogistasi paljon!
  2) Luen blogiasi bloggerin kautta. :-)
  - Sähköpostiosoitteeni on jelena.nieminen@hotmail.com -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jelena! Kiitos kivasta palautteestasi :) Tervetuloa lukijoiden joukkoon!

   Poista
 15. 1. Tuotetestaukset ja meikkijutut kiinnostaa :)
  2. bloggerin kautta luen, löysinkin vasta hetki sitten blogisi ja oli heti ryhdyttävä lukemaan kun oli niin mielenkiintoisia postauksia :)!
  so_pp_a@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sohvi! Kiitos kommentistasi ja kiva, että liityit lukijoiden joukkoon :) Toivottavasti löydät blogistani jotain vinkkejä jatkossakin!

   Poista
 16. Toki siis tuotetestauksia erityisesti, mutta olen kiinnostunut lukemaan myös kosmetiikan hankintapaikoista; mistä ostat, miten toimii esim. nettikaupat..
  Luen siten, että olen tehnyt blogillesi kirjanmerkin.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiiti! Kiitos kommentistasi :) Laittelen vastaisuudessa tietoa myös nettikaupoista, joista ostan. Voisin myös tehdä aiheesta ihan oman postauksensa jossain vaiheessa. Onnea arvontaan ja kiva, että luet blogiani!

   Poista
 17. Tuotearvostelut ja tuoteuutuudet tietysti kiinnostavat erityisesti, niitä lukemalla kun välttyy itse hutiostoilta ja vastaavasti löytää monta toimivaa tuotetta jotka muuten olisivat jäänet huommiotta.
  Luen oman kirjanmerkin kautta.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ahle! Valitettavasti arvonta päättyi jouluaattona klo 12.00, mutta lisää arvontoja on kyllä tulossa blogissani, joten pysyhän kuulolla :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!