Kai se on myönnettävä: Olen taas ihastunut! Ihastumiseni kohde ei sovi perinteisten kosmetiikkaihastuksieni raameihin, joten se taitaa tehdä tästä vähän suuremman luokan crushin. Mutta haitanneeko tuo? Ihastuneena sitä näyttää iloisemmalta ja hehkeämmältä, koska sisällä kuplii. Ja koska ihastukseni on kosmetiikkatuote, niin kasvoni hehkuvat kirjaimellisesti! Voi tätä iloa...

Olen säkenöinyt siitä saakka kun törmäsin kyseiseen kultakimpaleeseen ja toivon todella, että tässä on kyseessä se ihastus, joka saa minut hehkumaan tulevaisuudessakin. Hassuinta ihastumisessani on se, että kyseessä on sellainen tuote, johon en ikinä uskonut lankeavani: nimittäin voidemainen poskipuna!

Mikä ihana hehku poskilla! Kuva: VILA


Ensimmäisen hienovaraisen lähestymisyritykseni voidemaiseen poskipunaan otin Colosén kautta. Creme Rouge poskipunavoidenappi on samasta sävymaailmasta kuin perinteiset puuterimaiset poskipunasuosikkini, joten vihdoin ja viimein uskalsin kokeilla, miltä voidemainen väri näyttäisi poskillani. Nyt ihmettelen, miksen ole aiemmin uskaltanut hypätä tuntemattomaan tämän kosmetiikkahurmurin suhteen ja ottaa riskiä. 

Testasin voidemaista poskipunaa ensimmäisen kerran niin kutsuttuna "laiskana päivänä", jolloin minulla ei ollut mitään ihmeempää menoa ja olin kotoisissa, mukavissa vaatteissa. Perinteisen ihonpuhdistuksen jälkeen levitin iholleni kosteuttavaa seerumia, silmänympärysvoidetta ja BB-voidetta. Laitoin silmänalusille vähän peitettä ja nappasin Colosén voidemaisen poskipunaan käteeni. Väri näyttää rasiassa hohtavalta tummahkolta korallilta, mutta poskille se levittyi vaalean persikkaisena shimmerinä. 


Colosén voidemainen poskipuna. Kuva: Colosé


Voidemaisen poskipunan parina käytin täydennyksenä korostusväriä. Sipaisin myös valokynää sinne tänne, sillä sitä en vain yksinkertaisesti osaa jättää milloinkaan pois. Yleensä täydennän myös kulmiani hieman, mutta tämän tyylisessä luonnollisessa "hehkeysmeikissä" se ei tuntunut välttämättömältä. Voidemaisella poskipunalla sain raikkaan, hieman tyttömäisen meikin aikaiseksi ja hehku säilyi koko päivän. Täytyy myöntää, että sipaisin vähän mineraali-irtopuuteria kasvoilleni "rauhoittaakseni" hehkua hieman, ja normaali-sekaiholleni kevyt puuterihuiskutus teki ihan hyvää. Luonnollisessa nude-hehkumeikissä täytyy kuitenkin varoa liiallista puuterointa, ettei meikin idea katoa.Tyttö sinä olet tähti - verkkareissakin


Yleensä sanotaan, että hyvä olo lähtee sisältäpäin. Minulle se on aikamoinen saavutus, jos tunnen oloni freessiksi ja raikkaaksi vaikka olenkin liikkeellä verkkareissa tai löysemmissä ja mukavissa vaatteissa. No, voidemainen poskipuna teki sen.

Innostuin niin Colosén voidemaisesta poskipunasta saamaani fiilikseen, että hankin itselleni toisenkin voidemaisen poskipunan, jotta voisin tehdä pientä vertailua - ihan teitäkin ajatellen. Tilasin itselleni monissa kosmetiikkablogeissakin hehkutetun brittiläisen Jemma Kiddin Make Blushwear Creme Cheek Colourin sävyssä 02 Guava.

Jemma Kiddin herkullinen Blushwear Creme -valikoima.
Etummaisena sävy 02 Guava. Kuva: BeautyBay


Colosén ja Jemma Kiddin voidemaisen poskipunan suurin ero on värisävy. Colosén Creme Rouge on hehkuvan vaalea koralli ja Jemma Kiddin Blushwear Creme raikkaan tyttömäinen pinkki, joka näkyy kasvoilla ns. ulkoiluposkina, eli mitä luonnollisimpana poskien punana. Molempien poskipunien koostumus on mieleeni, sillä väri ja sen tuoma hehku pysyy kasvoilla koko päivän. 

Voidemainen poskipuna toimii loistavasti joko meikkivoiteen päällä tai paljaalla iholla. Itse olen testannut voidemaista poskipunaa vain kevyemmän sävyttävän päivävoiteen (Colosén Sport Cream) ja BB-voiteen (L´Oréalin Nude Magique BB Cream) päällä sekä paljaalla iholla. Kun laitan meikkivoidetta, käytän yleensä puuterimaista poskipunaa, koska puuteroin ihoni kokonaan. Voidemainen poskipuna on minulla käytössä rentoina, laiskoina päivinäni, jolloin pyrin erittäin luonnolliseen, kuulaaseen ja lähes meikittömään tulokseen enkä käytä juurikaan puuteria. Huulet ja posket sävy sävyyn


Raikkaassa ja sporttisessa nudemeikissä kannattaa peilata huulet samaan sävyyn voidemaisen poskipunan kanssa. Kun käytän Colosén korallin persikkaista Creme Rougea, laitan huuliini korallin sävyistä huulikiiltoa tai -punaa. Vastaavasti jos sipaisen poskilleni Jemma Kiddin Blushwear Cremeä, on huulissanikin pinkin sävymaailma. Mikäli käytän huulipunaa, laitan kiiltoa päälle, jotta kokonaisuus pysyy hehkuvana ja luonnollisena. Ripsiväriä en sporttimeikissäni käytä juuri koskaan. Joskus saatan tasoittaa luomeni ihoni sävyisellä tai vaalean beigellä luomivärillä. Kaikella tällä pyrin kuitenkin huomaamattoman luonnolliseen tulokseen. 

Hehkuvan kuultava nudemeikki onnistuu parhaiten iholla, joka ei kauheasti kiiltele päivän mittaan normaaleissa olosuhteissa. Rasvoittuvalle iholle kuultava nudemeikki voi olla haaste, mutta pientä puuterihipsuttelua voi kokeilla niissä rajoissa, että meikki kuitenkin pysyy hehkuvan kuultavana eikä muutu täysin mataksi.

Kuva: Lauren Darmon/HMI


Innoistuitko samoista tuotteista?


Bongaamani voidemaiset poskipunat eivät maksa paljoakaan. Colosén voidemaisella poskipunalla on hintaa 14 euroa ja tuotetta pääset tarkastelemaan tästä. Jemma Kiddin poskipunalla on hintaa noin 18,50€. Suomessa Jemma Kiddin tuotteita myy muun muassa Candyshop ja tilata voi täältä
1 kommentti:

  1. Helou. Löysin sun blogin cosmon keskustelun kautta. Todella vaikee löytää aikuisen ja ammattimaisen kirjoittamii blogeja teinien seasta. Hyviä juttuja sulla. Liityin lukijaksi <3

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!