YHTEISTYÖSSÄ - L'ORÉAL PROFESSIONNEL


Olen kokenut elämässäni lukemattomia huonoja hiuspäiviä. Hiukseni ovat kiukutelleet kuin uhmaikäinen lapsi milloin mistäkin. Pienikin tihkusade saa ne helposti pörrööntymään, ja sopimattomat hiustuotteet muuttavat minut sekunneissa Röllin siskoksi, kuten joskus blogin alkutaipaleella jo taisin vitsaillakin. Helppoa näiden hiusten kanssa ei ole ollut, mutta silti hiukset ovat yksi niitä harvoja asioita itsessäni, joista oikeasti pidän. Kun kampaamoissa vitsaillaan, että minulle on siunaantunut kahden tai kolmen ihmisen hiukset, hymyilen. Onni on paksut ja pitkät hiukset, vaikka ne joskus aiheuttavatkin hoitamisen osalta "harmaita hiuksia". 

Haasteellisen hiuslaadun vuoksi blogissani ei vilise jatkuvasti uusia hiustuotelöytöjä. Viimeisin hiusaiheinen postaus taisi olla Marketin parhaat hiuslakat aiemmin keväällä. Suuren osan elämästäni olen kuitenkin suosinut kampaamolaatuisia hiustuotteita, sillä olen halunnut panostaa hiuksiini yhtä lailla kuin ihonhoitoon. 30 euron shampoo ja samanhintainen hoitoaine on ollut minulle aivan normaali hankinta, jota ei ole tarvinnut epäröidä, jos sillä on saanut sileät ja helposti käsiteltävät hiukset. Hyvät hiustuotteet tekevät arjesta niin paljon helpompaa. 


Kuvat: Mari / Studio Play


Aloitin kesäkuun alussa L'Oréal Professionnelin kanssa yhteistyön hiustenhoidon osalta, minkä ansiosta tulen avaamaan täällä blogissakin jatkossa enemmän hiustrendejä ja tuotteita, jotka minulla ovat käytössä sinä hetkenä. Uusin muutos hiuksiini tehtiin vastikään suureen suosioon nousseen Hair Bronzing -teeman mukaisesti, jossa tuodaan hehkua hiuksiin auringon paahtaman lookin mukaisesti pronssisilla sävyillä. Tässä hiusmuutoksessa ei kyllä "himmailtu" yhtään ja muutos veikin minut lähimmäksi blondeja aikojani, josta voi kurkata kuvia tästä aiemmasta hiuspostauksesta

Edellisestä kampaamokäynnistäni oli ehtinyt kulua jo yli kolme kuukautta, ja raidoitus oli aika lailla kellastunut. Tästä Chanel-meikkipostauksesta näkee, miltä väri näytti edestäpäin. Todellinen ennen-kuva on paljon karumpi, kuten yllä näkyy. Säikähdin vähän itsekin, että miten sävy voi olla noin keltainen. Studio Playn hiusguru Mari päätti heti, että keltaisuudesta hankkiudutaan eroon ja lopputulokseen tuodaan hieman ruusukultaisuutta, kuitenkin pysytellen pronssisessa teemassa Hair Bronzingin mukaisesti. Sävystä tehtiin kauniisti liukuva, jotta väriä olisi helppo ylläpitää. Hiukset esikäsiteltiin vaalentamalla balayage -tekniikalla (maalaamalla hiuksen pintaa), ja tyvialueen ja pituuksien kontrastia häivytettiin "babylights" -raidoilla. Koko käsittelyn ajan mukana käytettiin Smartbondia, joka on Olaplexia vastaava. Se suojaa hiusta vaalennuskäsittelyn aikana, ja ilman sitä, ei hiukseni olisi välttämättä kestänyt lähes 6h kestävää prosessia, joka tähän lopputulokseen vaadittiin! 





Pohjatyön eli esivaalennuksen jälkeen hiukset kuivattiin ja sävytettiin L'Oréal Professionnelin uusilla bronzing -sävyillä. Hiuslatva ja pituus vaaleni aika lailla, mutta tyven halusin pitää suklaanruskeana, jotta kuitenkin pysyisin juuriltani tummana. Tuloksena oli todella moniulotteinen, kaunis hiusväri, jonka vivahteet tulevat kauniisti esiin eri valoissa. Taitavasta käsittelystä ja upeasta lopputuloksesta kiitos kuuluu Studio Playn Marille, joka on yksi niistä ihmisistä, joista huokuu se, kuinka paljon voi nauttia työstään. Hän oli kuin taiteilija maalatessa hiuksiani ja yhtä innostunut lopputuloksesta kuin minä itse. Olen jo aiemmin kertonut täällä blogissa, etten helpolla löydä kampaajia, joihin luotan, koska vuosien varrella on tullut koettua myös vähemmän onnistuneita lopputuloksia. Olen rehellisesti sanottuna sitä mieltä, että oikeasti taitavaa kampaajaa on vain niin vaikeaa löytää. Sellaista, jonka kanssa löytyy se yhteinen sävel ja jolle uskaltaa luottaa hiuksensa, ilman, että niitä pilataan käsittelyillä, joita ne eivät kestä. Joten kiitos Mari, että sait tämän kauniin lopputuloksen aikaan hiuksia vaurioittamatta! Uskallan suositella Maria myös kaikille, joilla on yhtä suuri kammo mennä kelle tahansa kampaajalle. 






Uuden hiuslookin lisäksi olen ottanut käyttööni kesään sopivia Serie Expert Solar Sublime -hiustenhoitotuotteita, jotka ovat hiljattain uudistuneet. Tuotekostumuksissa on uutuutena hyödynnetty Aloe veraa, joka tekee yhtä lailla hyvää hiuksille kuin ihollekin. Kosteuttavuudestaan huolimatta se ei ole yhtään hiuksia latistava. Hiukset jäävät näillä pesemisen jälkeen ihanan kuohkeiksi, puhtaan tuntuisiksi, kiiltäviksi ja pehmeiksi, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki ne kriteerit täyttyvät, joita itse hiustuotteiltani vaadin. Sekä shampoo että naamio sisältävät Aloen lisäksi vielä E-vitamiini-johdannaista ja vähentävät auringon, suolan ja kloorin kuivattavia vaikutuksia. Bonuksena näissä on vielä ihanan hedelmäinen tuoksu, joka omaan nenääni muistuttaa mangojäätelöä - kesään täydellisesti sopiva siis! 





Shampoon ja naamion lisäksi olen pitkästä aikaa ottanut käyttööni myös hoitosuihkeen, joita en olekaan käyttänyt hetkeen. Ennen käytin suihkeita enemmän, mutta sitten tulivat öljyt, ja hullaannuin niihin täysin. Solar Sublime -suojasuihke on kuitenkin aivan nappivalinta kesään, sillä se sisältää UV-suojan. Kevyttä suihketta on helppo suihkautella hiuksiin ennen aurinkoon menoa ja mikä parasta; tämä sisältää saman ihanan hedelmäisen tuoksun, joka shampoossa ja naamiossakin on! Suihke herätti huomioni jo Studio Playn kampaamossa, sillä kysyin heti, mikä tuoksuu näin ihanalta, kun Mari suihkautti sitä loppuvaiheessa hiuksiini.

Näissä hiustunnelmissa siis mennään tämä kesä iloisesti auringosta nauttien! 

Le Hair Bronzing -tekniikka sopii kaikille hiuksille riippumatta hiusväristä, pituudesta tai hiustyypistä. L’Oréal Professionnel Bronzing väripaletti tarjoaa nyt 8 uutta sävyä kampaamoille, joilla voidaan toteuttaa Bronzing-trendiä: sävyihin on lisätty ripaus helmiäistä, mikä tuo hiukseen pronssista vivahdetta.

Solar Sublime -tuotteiden ovh-hinnat: 


- Solar Sublime shampoo 300ml, 16,90 euroa

- Solar Sublime hoitonaamio 250ml, 24,30 euroa
- Solar Sublime suojasuihke 125ml, 19,90 euroa

*Tuotteet ja käsittely saatu yhteistyössä. 

~~~

Kuinka moni teistä on innostunut Hair Bronzingista tai ihastellut tekniikalla toteutettuja hiusmuutoksia? 














16 kommenttia:

  1. Hiuksesi näyttävä todella upeilta ja hyvinvoivilta. Ihanaa kun pääsee osaavien käsien käsittelyyn ja itse on tyytyväinen lopputulokseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Outi! Tykkään kyllä tosi paljon lopputuloksesta itsekin :) Onneksi annoin Marille vapaat kädet, kun kertoi visiostaan, vaikka aiempien kokemusten myötä vähän jännittikin. Hiukset todellakin näyttää nyt terveemmiltä ja hyvinvoivilta, vaikka vaalentuivat huomattavasti :)

      Poista
  2. Tosi hyvältä näyttää väri minun silmiini kuvissa, siis aivan ihana!:) Kiitos myös tuotevinkeistä, tuota suihketta täytyy kyllä tänä kesänä kokeilla!
    Ida
    http://wwww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja juu, tuota suihketta suosittelen ehdottomasti suojaamaan hiuksia auringolta! Tuoksuukin niin ihanalta.

      Poista
  3. Uusi hiusvärisi on aivan upea! Tuo ruusukultainen vivahde on kyllä hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ruusukultaiset vivahteet saa kyllä kokonaisuuden näyttämään paljon raikkaammalta :)

      Poista
  4. Upea muutos! Tosi kaunis sävy 😍

    -Emma/thebeautysquares

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Mari osasi kyllä loihtia mulle tosi upeat kesähiukset! :) Kannatti todellakin luottaa hänen visioon, vaikka lopputulos vähän jännitti.

      Poista
  5. Upeat hiukset, mieletön muutos ja tuo kiilto! <3 Minun pitäis kyllä hankkia ainakin tuo suihke, jotta hiukset sais vähän suojaa. Tämä postaus oli hyvä muistutus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Kyllä nyt saa olla tyytyväinen hiuksiinsa - vielä kun nämä tuotteetkin sattui sopimaan mun hiuksille ihan hullun hyvin! <3 Suosittelen ehdottomasti tota suihketta, se on niin kätevä ja tarpeellinen kesähiuksille + se tuoksu! :D

      Poista
  6. Siis ihan mielettömän upea väri ja kiilto, wow! <3 En ollut tämmöisestä tekniikasta kuullutkaan. Tuotteetkin vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta :)

    Ihanat kesäiset kuvat olet taas ottanut tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Salla! <3 Bronzing -tekniikka on tosiaan ollut aikamoisessa nosteessa viime aikoina. Nuo tuotteet on myös olleet tosi hyvät mun hiuksille, mikä ei ihan päivänselvä juttu tällä omalla hiuspehkolla aina ole :D

      Poista
  7. Sulla on kyllä jumalaisen upeat hiukset ja niin kaunis olet muutenkin. <3 Ihanaa heinäkuun alkua Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos nyt, Tiia... <3 Samoin sinne, ihanaa heinäkuuta!

      Poista
  8. Hienot on nyt hiukset sulla, niin upeat että. Luinkin tuota käsittelyn tekoa, kun systerini on kampaaja. Pitää kertoa hänelle tuosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Joo, mielenkiinnolla itsekin kuuntelin käsittelyn vaiheista, kun Mari niistä kertoi :) Aikamoinen prosessihan tämä mun hiuksissa oli ja vei monta tuntia, mutta oli kyllä sen arvoista! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!