Täällä ollaan taas - back in business! Kolme viikkoa pelkkää englantia puhuttuani on kieltämättä viime päivinä ollut vähän sellainen "Michael Monroe -olo", että tekee mieli sanoa joka kolmas lause englanniksi. You know what I mean? Pieni jetlag tuntuu myös olevan edelleen päällä, mutta vastahan tässä on neljä päivää Suomessa oltu. Ensimmäisenä aamuna heräsin klo 5.00 ja olin hereillä melkein 24 tuntia. Toisena aamuna en millään meinannut saada itseäni sängystä ylös ja nousin vasta klo 13.30 neljän tunnin torkuttamisen jälkeen. Nukkumaan olen mennyt puoliväkisin kolmen aikaan yöllä, sillä olen ollut öisin virkeä ja päivisin väsynyt. Nyt olen jo palannut työrutiineihin ja normaali unirytmikin palannee kohta. Eiköhän tässä siis kohta eletä jo Suomen aikavyöhykkeellä! 

Paluun blogirintamalle teen "hehkuttamalla" hehkua. Jenkeissäkin glow oli se juttu, johon törmäsi joka puolella. Joitain kosmetiikkamainoksia katsoessa tuntui, että hehku oli jopa vähän vedetty ylikin. Vaikka rakastankin heleää ihoa ja haalin erilaisia heleytystuotteita, haluan kuitenkin ihoni näyttävän luonnollisen hehkuvalta ja kauniilta, eikä niin, että olen kävelevä highlighter-mainos. Heleytystuotteita ei kuitenkaan kannata turhaan arastella,  sillä ne oikeasti saavat ihon näyttämään paljon virkeämmältä ja eläväisemmältä. Itse luotan heleytystuotteisiin päivittäin, sillä haluan valoa kasvoilleni vuoden jokaisena päivänä. Tämän postauksen viisikko on ollut kovassa käytössä kesän aikana, ja osa tuotteista oli mukana matkallanikin.

Lumene Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteri

Lumenen Hohdeaurinkopuuteri on sesonkituote, joka tulee yleensä myyntiin aina kesän ajaksi. Viime vuoden keväällä ostamaani käytin vielä talvellakin, ja kun se yhtenä päivänä tipahti käsistäni lattialle, muistan sen rikkoutumisen tuntuneen kosmetiikkasydämessäni. Uutta jouduin odottamaan tähän kesään saakka. Vaikka puuteria kutsutaankin aurinkopuuteriksi, minulle tämä on enemmänkin hohdepuuteri, jota sipaisen aina poskipäille, otsaan ja nenänvarteen. Tällä saa aivan ihanan luonnollisen hehkun koko kasvoille! Puuterissa on yhdistetty helmiäis- ja mattasävyjä, joten lopputulos on maltillisen kaunis. Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteria on saatavilla yksi kaikille ihonsävyille sopiva sävy. Puuteri on hajusteeton ja sillä on hintaa noin 16 euroa. 


Lumene Arctic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä

Toinen joka kesän vakiotuotteeni Lumenelta on Arctic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä. Yleensä sekoitan helmiäisvoidetta tipan meikkivoiteen sekaan, jolloin se tekee meikkivoiteesta heleyttävämmän. Enemmän hehkua kaivatessani levitän tätä iholle ennen meikkivoidetta, jolloin se antaa kasvoille tasaisen heleän hohteen. 30ml tuubi on todella riittoisa, sillä vain pieni määrä riittää koko kasvoille. Voide sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, joten se myös hoitaa ihoa. Heleytysvoidetta voi käyttää kasvoilla myös sellaisenaan, jos ei tunne tarvetta meikkivoiteelle. Tilkka päivävoiteen joukossa toimii myös hyvin. Heleytyksen asteen voi siis helposti päättää itse. Voide valloittaa myös rusketuksen korostajana! Hintaa tuotteella on noin 12 euroa. 


Artdeco Sunshine Glow Fluid

Artdecon Sunshine Glow Fluid on todellinen kesäkaunistaja kasvoille! Tällä saa kaikista hienostuneimman hehkun iholle, sillä tämä on kuin sävyttävä päivävoide, jota kevyesti päivettyneelle iholle voi aivan hyvin käyttää myös sellaisenaan. Ero Lumenen voiteeseen on se, että Artdecon Sunshine Glow Fluid on koostumukseltaan huomattavasti kevyempää ja sisältää kauniita kultahippusia. Tämä herättää kasvot taianomaisesti eloon! Fluidin tuoksu on lähellä jumalaista ja hoitavuuttakaan ei ole unohdettu: Sunshine Glow Fluid hellii ihoa E-vitamiinilla ja hyaluronihapolla. Jälleen kerran totean, että Artdeco on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ammattilaissarja, joka ei kukkaroa paljoa kevennä. Tällä 15ml kaunistajalla on hintaa noin 27 euroa. Jälleenmyyjät löydät täältä.


Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion

Iredale kuuluu niihin sarjoihin, joiden tuotteita käytän päivittäin. Välillä naureskelen vieläkin mielessäni sille, että parikymppisenä mielsin sarjan ainoastaan 50+ naisille. Nyt olen välillä niin tohkeissani sarjan tuotteista, että olen iloinen siitä, että päätin reilu pari vuotta sitten oikeasti selvittää, onko tästä sarjasta mihinkään. Ja onhan siitä: olen muun muassa löytänyt maailman parhaimman kulmapaletin, uuden suosikkipohjustajan lisää kokoelmaani ja yhden toimivimmista meikinalusvoiteista. Jenkeissä mukanani oli kaikki kolme tuotetta ja lisäksi kannoin laukussa Iredalen kosteussuihketta ja levitin vartalolle Golden Shimmeriä. Aloeta, auringonkukkaöljyä ja muita hedelmä- ja kasviuutteita sisältävää voidetta voi käyttää myös kasvoille, joko sellaisenaan tai meikin alla. Tässä tuubissa yhdistyy Lumenen ja Artdecon tarjoamat ominaisuudet: voide antaa tasaista hohtoa, mutta sisältää myös pieniä kultahippusia. Se tuntuu iholla kosteuttavalta, mutta ei kuitenkaan tahmaa. Tuoksu on ihastuttavan hedelmäinen! Hintaa 50ml tuubilla on noin 38 euroa. Lähimmän jälleenmyyjän voit tarkistaa täältä.


L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shimmering Oil for Body and Hair

Hohtoa ja öljyjä rakastavan viimeisin vinkki on molemmat yhdistävä L'Oréalin Mythic Oil -suihke, joka sisältää magnolian eteeristä öljyä. Tämä tuote on joukon kaikista kimalteisin, eli blingiä rakastavien unelma! Vartalon iholla koen tämän itse jopa liian kultahippuiseksi, mutta hiuksiin olen suihkinut tätä ilolla läpi kesän. Tämä saa hiukset tuoksumaan todella hyvältä ja antaa niille upeaa säihkettä ja kiiltoa! 100ml lasipullossa saatavilla oleva Mythic Oil on saatavilla kampaamoista ja esimerkiksi Stockmannilta noin 23,90 eurolla.

Oletteko te heleytystuotteiden ystäviä? Oliko tässä joukossa tuttuja tuotteita tai herättikö joku kiinnostuksen? 







*Tuotteet pr-näytteitä.

18 kommenttia:

  1. Heleytystuotteita tulee käytettyä aika vähän ja hyvin hillitysti, koska ihoni pinta on useimmiten epätasainen. Kuitenkin jälleen kerran Jane Iredalen tuote herätti kiinnostuksen, tykkään sarjasta tosi paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin olet tykästynyt Iredalen tuotteisiin! Itsekin olen tosi vakuuttunut sarjasta :) Tuntuu, että löydän sieltä koko ajan jotain uutta mukavaa. Onneksi Iredalelle tulee joka vuosi uutuuksiakin, joten koko ajan riittää uutta kokeiltavaa. Nytkin on syksyllä tulossa taas uutta, joten varmasti vinkkaan joistain uutuuksista blogissakin!

      Poista
  2. Lumenet ja Iredale on näistä tuttuja. Ehdoton KYLLÄ heleytystyotteille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut yllätyksenä sun "ehdoton kyllä" :D Itsekään en voisi ELÄÄ ilman heleytystuotteita!

      Poista
  3. Mulla on tuo Janen tuote ja se oli minulla kauan käyttämättömänä, kun en osannut sitä oikein käyttää. Tuli liian hehkuva ja punakkana esiin kasvoilla,ei ollut hyvä, mutta nyt lisään sitä meikkivoiteen päälle vain sipaisun ja se riittää.
    Lumenen tuotteet nappasi tyttäret, koska heillä oli menossa hohdekausi alkukeväästä ja siellä ne on edelleen kovassa käytössä:) Muut onkin sitten mulle tuntemattomia.
    Nice that you are back:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iredalen voide on kyllä sävyltään vähän punakka, jos sitä annostelee kasvoille liian innokkaasti. Mutta kun osaa maltillisesti laittaa, antaa kyllä kauniin ja luonnollisen hehkun! :)

      PS. Thank you! It's nice to be back! ;)

      Poista
  4. Ihania tuotteita ja ilman hehkuvia aurinkopuutereita ei vaan synny minulla meikki.
    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehkutuotteet on täälläkin päivittäin käytössä, niitä ei pois jätetä vaikka mikä olisi ;)
      Ihanaa viikkoa, sateesta huolimatta!

      Poista
  5. Rakastan heleytystuotteita ja tuo janenhan on oikeastaan miltei joka pv käytössä. :) Tuo Artdeco kuulosti todella kutkuttavalta.

    Kivaa päivää Mia ja toivottavasti oli ihana loma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, säkin olet ihastunut tuohon Iredalen tuubiin! :) Jes! Artdeco on myös huippu, se antaa oikein sellaisen kauniin kullanhohtoisen hehkun.

      Kiitos, oli onnistunut ja ihana loma! Taas sai uusia kokemuksia ja uutta virtaa, jonka voimalla jaksaa kiireisen syksyn :)

      Ihanaa viikkoa, Tiia!

      Poista
  6. Lumenen hohdeaurinkopuuteri on mun suosikki. Käytän sitä suurin piirtein ympäri vuoden:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit kommentoimaan, Sari! Mullakin on tuo puuteri ahkerassa käytössä ympäri vuoden :) Talvellahan sitä erityisesti lisähehkua iholle tarvitseekin!

      Poista
  7. Lumenen hehkupuuteria olen katsellut jo siitä asti, kun se tuli ekaa kertaa myyntiin. En käytä ahkerasti hohdetuotteita, mutta pieni kimallus kuuluu kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuuluu! Ja mulla myös syksyyn, talveen ja kevääseenkin :D Kesällähän voi huoletta kimaltaa vähän enemmänkin, mutta kyllä mä tosiaan hohdetuotteita käytän vuoden ympäri. Hillitysti, mutta kuitenkin :)

      Poista
  8. Tää oli kiva postaus. Itsellänikin on joitain heleytystuotteita , mutta jostain syystä niitä käytän aika vähän. Täytyykin hieman panostaa tähän :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit postauksesta! :) Pieni heleytys piristää aina päivää - ja niitä kasvoja! ;)

      Poista
  9. Tervetuloa takaisin! Luin tän jo eilen, mutta ehdin vasta tänään syventyä kommentoimaan :) Mä itseasiassa voitin tuon Lumenen heleytysvoiteen juuri Oot meikannut-Annan blogista, täytyy yrittää huomenna sitä kasvoille kokeilla! :) Sait myös kiinnostumaan tuosta Artdecon tuotteesta! Mä teoriassa vähän arastelen heleytystuotteita, kun ne monesti korostavat ihohuokosia vähän epämukavasti :P Mutta ehkä yhdistelmä heleytystuote + mineraalipohja voisivat toimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salka! Vautsi, nyt äkkiä voitto käyttöön ;) Totta on, ettei suurihuokoisella iholla kannata käyttää pelkkää heleytysvoidetta, vaan ehdottomasti laittaa heleytysvoiteen päälle vielä meikkivoide tai -puuteri, sillä ne häivyttävät huokosia. Ja voihan heleytystuotteita käyttää ihan vain paikallisestikin, jos pelkää huokosten korostumista :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!