Kosmetiikka on aina ollut yksi suurimmista heikkouksistani ja kiinnostuksen kohteistani. Haalin jo pienenä tyttönä kaikkea kauneuteen liittyvää. Minä olin kolmesta siskosta se, joka 10-vuotiaana laittoi salaa huulipunaa sisaruskuvaan. Naurattaa vieläkin kyseinen valokuva, jossa kolme siskoa ja kaksi veljeä ovat päät vierekkäin, ja yhdellä on selvästi punaisemmat huulet kuin muilla. Luulin silloin, ettei kukaan huomaisi, mutta kyllähän sen kuvasta näkee selvästi. On siitä tainnut joku minua kiusoitellakin. 


Kosmetiikka ja kauneudenhoito on minulle jollain tapaa myös voimavara. Purkkien pariin on helppo lyöttäytyä, kun arki ei nappaa. Kauneudenhoito piristää harmaina hetkinä ja tuo lisävaloa aurinkoisiin päiviin. Esimerkiksi suihkuhetki ihanan tuoksuisen vartalonkuorinnan kera on tehokas tapa karistaa päivän pölyt harteiltaan ja saada ajatukset muualle, kun pitkä päivä on imaissut oman energiavaraston tyhjäksi. Olo on hetkessä rentoutuneempi ja virkeämpi. 



Testailen innolla kaikkea uutta, mutta on väärä luulo, että jokainen purkki vetäisi minua puoleensa, vaikka kosmetiikkahullu olenkin. Tylsän ja halvan oloinen pakkaus jää monesti hyllyyn, vaikka sisältö saattaisikin olla kultaa. Sen sijaan kaunis pakkaus herättää helposti kiinnostukseni ja saa tarttumaan tuotteeseen ja tutkimaan sitä paremmin. Pakkauksen lisäksi tuotteen tuoksu on tärkeä seikka, sillä kosmetiikkaelämykseni on hyvin vajavainen ilman herkullista tuoksua. Hyvä tuoksu ja timanttinen ulkokuori eivät kuitenkaan korvaa surkeaa sisältöä. Loppujen lopuksi sisin on kuitenkin tärkein: se, mitä iholleni laitan. Ja jos se on luonnollista, aina parempi.


Viime viikkojen hektistä arkeani ovat olleet tasapainottamassa kaksi uutta luonnonkosmetiikan ystävääni: Lemon & Mint Body Marmalade sekä Cranberry & Brown Sugar Body Scrub. Nämä kaverukset tulevat Latviasta, sillä Kivvi on latvialainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan iskulause kuuluu "Art of Nature", joka sopii taiteellisiin luonnonkosmetiikkapurkkeihin täydellisesti. 

Näistä kaunokaisista olen ollut erityisen ihastunut Cranberry & Brown Sugar Body Scrub-vartalokuorintaan. Olen jo parin vuoden ajan pitänyt kotimaisen FLOW Kosmetiikan vartalokuorintoja ylivoimaisesti parhaimpina, vaikka kymmenet purkit ovat yrittäneet heilauttaa ykkösieni asemaa. Tähän mennessä lähimmäksi yltänyt vartalonkuorinta on espanjalaisen Naobayn, joka on toistaiseksi minulle vielä tuntemattomampi sarja. Naobayn vartalonkuorinta on erinomainen, mutta sen tuoksu on kuitenkin hillitympi eikä läheskään yhtä taivasta hipova kuin FLOW:lla. 


Kivvin Cranberry & Brown Sugar Body Scrub poistaa iholta kuolleet ihosolut hellästi ja parantaa ihon koostumusta. Sokerikuorinta lupaa iholle silkkisyyttä ja nuorekkuutta ravitsevilla kasviöljyillä ja -uutteillaan. Kirpeän raikkaassa tuoksussa erotan ainakin kookosöljyn (coconut oil) ja greipin (grape seed oil), jotka koreilevatkin inci-listan alkupäässä. 

Kuorinta näyttää purkissa puuromaiselta, mutta on todellisuudessa tiheää sokerimassaa, joka kuorii ihon tehokkaasti. Vaikka olen hiljattain alkanut suosia hellävaraisempia kuorintoja kasvoillani, vartalon iholla pidän kuitenkin tuntuvista raekuorinnoista. Siispä koostumuksesta ensimmäiset plussat Kivvin sokerikuorinnalle! Lisää kehuja ropisee taivaallisen pehmeästä ihosta kuorimisen jälkeen. Olen vannoutunut vartalovoiteiden käyttäjä, mutta tämän kanssa harkitsen illan voitelutuokion väliin jättämistä. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että FLOW Kosmetiikan "maailman parhaat vartalonkuorinnat" ovat vihdoin saaneet rinnalleen Kivvin jakamaan ykkössijansa. Onnea Kivvi!


Siirrytäänkös sitten toiseen Kivvi-kokelaaseen. Vihreässä lasipurkissa tarjoiltava Sitruuna & Minttu Vartalomarmeladi kuulostaa jo pelkän nimen perusteella houkuttelevalta. Tämä "vartalon jälkiruoka" syväkosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Se sopii päivittäiseen ihonhoitoon ja lupaa tehdä ihosta silkinpehmeän sekä kosteuttaa perusteellisesti. Lemon & Mint Body Marmalade sisältää luonnollista ruskettumista edistävää kookosöljyä, mutta ei kuitenkaan aurinkosuojakerrointa.

Kuulutan etenkin kuivaihoiset! Lemon & Mint Body Marmalade on nimittäin todellinen tehopurkki korppukuivalle, hilseilevälle ja kosteutta huutavalle iholle. Inci-listalla ykkösenä hallitsee karitevoi, joka tekee voiteen koostumuksesta hippasen tymäkkää. Jämäkkyydestään huolimatta voide sulaa iholle kuin unelma. Olen kokeillut varmasti toistasataa erilaista vartalovoidetta elämäni aikana, ja Kivvin vartalomarmeladi on yhtään liiottelematta kosteuttavimmasta päästä. Sen on iholleni melkein jopa liian kosteuttavaa tähän aikaan vuodesta. Talvi-ihoni tykkäisi varmasti päivittäisenä vartalovoiteena. Keksinpä tälle kuitenkin käyttötarkoituksen myös vuoden ympäri: kirpeän sitruksinen ja virkistävän minttuinen vartalomarmeladi toimii myös virkistävänä ja superkosteuttavana jalkavoiteena!



Molemmat tuotteet ovat saatavilla 120ml koossa: Lemon & Mint Body Marmalade hintaan 19,20 euroa ja Cranberry & Brown Sugar Body Scrub noin 18 eurollaSuosittelen iloisin mielin näitä kauniita purkkeja, joissa niin sisältö kuin tuoksutkin ovat kohdallaan. Kaikkiin Kivvin tuotteisiin voi tutustua maahantuojan verkkokaupassaHerkulliset marmeladisekoitukset löydät täältäja sokerikuorintojen parissa pääsee seikkailemaan täällä

Oletteko jo kuulleet Kivvistä? Entä vaikuttaako teillä ostopäätökseen tuotteiden ulkokuori tai tuoksu?







*Tuotteet saatu blogia varten testiin. Sis. mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

  1. Pakko vain todeta, että aah aah Kivvi my Love <3 <3

    Ihanaista viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä purnukat on kyllä tervetulleita meillekin milloin vain! ;) Tykästyin!

      Aurinkoista viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  2. Nämä purnukat voisin ostaa pelkästään ulkoasun takia, tulee hillopurkki mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näiden ulkoasusta kovasti :) Sisältökään ei onneksi tuottanut pettymystä!

      Poista
  3. Ihanat kuvat! <3 Toi Body Marmalade on jotenkin syötävän hyvän näköistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! <3 Nämä kuvat olikin vähän erilainen kokeilu. Et uskoisi missä nämä on otettu :D Kiva kokeilla vähän erilaisia juttuja, vaikka mullakin on kotona vakiopaikka, missä yleensä kuvaan tuotteet :)

      Tuota marmeladia tekisi kyllä mieli kaapia suuhunsa! Mua houkuttelisi noista marmeladeista myös appelsiini-vanilja. Kuulostaa aika ihanalta, vaikka olenkin appelsiinille allerginen :D

      Poista
  4. Herkullisen näköisiä purkkeja :) Olispa näitä luonnonkosmetiikkamessuilla, niin voisin käydä tutustumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) Näitä tekisi mieli keräillä kunnon kokoelma. En tiedä raaskinko heittää pois tyhjinäkään :D Mulla on aika vahva aavistus, että myös Kivvi on edustettuna luonnonkosmetiikkamessuilla. Toivon itsekin sitä kovasti! Olisi ihana päästä tuoksuttelemaan muitakin "makuvaihtoehtoja" :)

      Poista
  5. Noita vartalokuorntoja ja kosteuttavia tuotteita voisin kokeillakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että tykästyisit! :) Kerro ihmeessä mihin vaihtoehtoihin päädyit, jos kokeilet! Noiden purkkien kanssa iskee valinnanvaikeus aika helposti ;)

      Poista
  6. Eilen kipaisin Acorellen vartaloöljyn postista. Vaikutti todella ihanalta kun illalla kokeilin. Kiitos arvonnasta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että öljy on tullut perille ja tykkäät! Onnea vielä voitosta! :)

      Poista
  7. Huh, nämä näyttävät ja kuulostavat niin herkullisilta. Ja nämä kuvat ovat tosiaan upeita!
    Kosmetiikka, nimenomaan kaikki hyväntuoksuinen, on ehdottomasti piristävä ja voimaakin antava asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! <3 Todellakin voimaudutaan hyväntuoksuisen kosmetiikan parissa ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!