KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – KAURILAN SAUNA 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Suomen kesä on viime päivinä pistänyt parastaan. Se on hellinyt helteillä, jotka otsalle kohoavien hikikarpaloiden kera ovat saaneet kaipaamaan virkistäytymistä muutenkin kuin jäätelön tai kylmän juoman muodossa. Viilentävän suihkun jälkeen onkin ollut oiva hetki tarttua kotimaisen Kaurilan Saunan piparminttuisiin tuotteisiin ja helliä kesäihoa. 

Kaurilan Saunan piristävät piparminttu-tuotteet hemmottelevat kesäihoa


Piparminttu on yksi niistä tuoksuista, joka on suostuttelematta voittanut minut puolelleen jo aikapäiviä sitten. Liekö sen stressiä lieventävän ja keskittymiskykyä parantavan vaikutuksen, olen aina tuntenut oloni kotoisaksi sen parissa. Tutkimuksissa onkin osoitettu, että jo pelkästään piparmintun eteerisen öljyn nuuhkiminen vähentää väsymystä ja lisää valppautta. Ei siis ihme, että Kaurilan Saunan *Piparminttu Vartalovoikin on saanut kylkeensä lisänimen "pirteä".Kaurilan Sauna Piparminttu Vartaloöljy & Vartalovoi – luonnollisuudessaan lumoava pari


Mikäli mielii nauttia piparmintun tuoksun positiivisista vaikutuksista, on syytä valita kosmetiikkansa siten, että tuotteissa on käytetty nimenomaan aitoa eteeristä öljyä. Kotimaisen Kaurilan Saunan kohdalla tästä voikin varma, sillä jo vilkaisu purkin kyljessä olevaan INCI-listaan vahvistaa, että kyseessä on "ehtaa tavaraa". Sen lisäksi, että Kaurilan Saunan tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (FI-Natura), valmistuvat ne käsityönä Suomessa.

Piparminttu-tuotteiden raaka-ainelistaa silmäillessä voi muutenkin hymyillä. Esimerkiksi samettinen sekoitus *Piparminttu Vartalovoita muodostuu sheavoin ja kaakaovoin ohella jojobasta, kookosöljystä ja arganöljystä. Ruusunmarjaöljy on elvyttävyydessään ihana lisä, sillä se tekee hyvää ihon arville ja pigmenttiläiskille sekä hoivaa halkeilevaakin ihoa huolella. Tuote on siis rutikuivan ihon unelma, ja allekirjoittanut on asettanut sen myös käsivoiteeksi yöpöydälle.

Öljyjen rakastajana olen tarttunut paahteisen kesäpäivän päätteeksi myös *Kaurilan Saunan Piparminttu Vartaloöljyyn. Eteerisenä öljynä piparminttu voi lievittää myös lihaskipuja, minkä ainaisista niskajumeista kärsivänä otan ilolla lisävaikutuksena vastaan. Olo on kokonaisvaltaisesti raikkaampi, kun manteliöljyä, oliiviöljyä sekä argania, jojobaa ja papaijansiemenöljyä sisältävä koostumus on imeytynyt iholle samettisena ennen puhtaiden lakanoiden väliin sujahtamista. Kyllä uni maistuu!Vartalovoin ja -öljyn lisäksi olen hellinyt jalkoja *Kaurilan Saunan Piparminttu Jalkavoiteella. Täyteläinen voide on loistava ympäri vuoden ja pehmentää kovettuneetkin kantapäät juhlakuntoon. Viilentävyydessään se on varsin ihana etenkin kesäaikaan, sillä kertyipä askelia sitten lähiympäristössä tai lomamatkoilla, saavat väsyneetkin jalat uutta elinvoimaa. Ravitsevien kasvirasvojen joukkoon on sujautettu myös hieman ruokasoodaa, joka neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja. 

Kaurilan Saunan Piparminttu Jalkavoide on saatavilla Vartalovoin tapaan kätevässä ja kauniissa metallipurkissa. Tuoksuvaihtoehdoista voi piparmintun lisäksi valita appelsiinin, sitruunaruohon tai laventelin. Kaikki jalkavoiteet löydät *Kaurilan Saunan verkkokaupasta täältä.

PSSST! Koodilla Kaurilan20 saat -20% Kaurilan Saunan kosmetiikasta 31.7.2024 saakka.


Kaurilan Saunan luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsityönä Helsingissä


Kaurilan Saunan tarina sai alkunsa 15 vuotta sitten. Saara perusti Helsingin Meilahteen yleisen saunan vuonna 2009 ja halusi tarjota saunavieraille kokemuksen, joka ei ulottuisi pelkästään perinteiseen saunomiseen. Tuolloin luonnonkosmetiikka ei vielä ollut valtavirtaa, kuten tänä päivänä, joten pellavapyyhkeiden ompelun lisäksi Saara opetteli valmistamaan saippuoita, jotta voisi tarjota tuotteet myös peseytymiseen. Saunarakennuksen valaisemiseksi hän pyöritteli mehiläisvahakynttilöitä.

Vuosien vieriessä ja jälleenmyyjien lisääntyessä Kaurilan Sauna on pitänyt tiukasti kiinni *arvoistaan, joihin kuuluu kestävä kehitys eri muodoissaan. Tämä näkyy muun muassa tuotteiden ja pakkausten ekologisuudessa, mutta myös siinä, että Kaurilan Sauna pitää tuotteiden ja valmistuksen laadun korkeana, jotta hävikkiä on mahdollisimman vähän. 
Vaikka tuotanto on siirtynyt Meilahdesta Helsingin Pitäjänmäelle, valmistetaan kosmetiikka ja kynttilät edelleen käsin. Yksin Saaran ei kuitenkaan enää tarvitse kaikkea tehdä, sillä tänä päivänä hänellä on apunaan jo muutama "saunatonttu", kuten hän työntekijöitään lempeästi kutsuu. Näissä ahkerissa ja osaavissa käsissä valmistuvat myös valloittavat piparminttu-tuotteet.


Kaurilan Saunan Vegaaninen Deovoide – luonnollinen vaihtoehto perinteiselle deodorantille


Jos deovoide ei olisi kuulunut yhteistyön myötä saamaani testipakettiin, en luultavasti olisi tullut koskaan ostaneeksi sitä itselleni käyttöön. Koen nimittäin edelleen epävarmuutta luonnollisten deodoranttien kohdalla, vaikka ihonhoidossa olen suosinut luonnonkosmetiikkaa jo vuosia ja löytänyt käyttööni jopa haastavalle hiuslaadulleni sopivat luonnonmukaiset palasaippuat – unohtamatta luonnollisempia kynsilakkojakaan.

Luonnollisissa deodoranteissa epäilen kaikkein eniten niiden pitävyyttä. Voiko luonnollinen deodorantti tosiaan päihittää tavallisen (alumiinisuoloja) sisältävän antiperspirantin? Vastaus riippuu siitä, mikä sinulle on deodorantin valinnassa tärkeintä. Antiperspirantin kohdalla tarkoitus on estää hikoileminen täysin, joten se tukkii hikirauhaset eikä hiki pääse näin ollen kainalon hikirauhasten kautta ihon pintaan. Deodorantin tarkoitus on puolestaan peittää hien haju – toisin sanoen tehdä tehdä kainaloista raikkaat ja "paremmalta tuoksuvat".
Kaurilan Saunan deodoranttien teho pohjautuu raikastavaan soodaan. Koska *Deluxe Deovoiteet ovat vegaanisia, on niissä käytetty mehiläisvahan tilalla mantelivahaa. Yllä olevassa kuvassa kyseessä on kätevä matkakoko, joka on helppo tapa lähteä testaamaan Kaurilan Saunan Deovoiteen pitävyyttä omalla kohtaa. Tuoksuvaihtoehdoista on valittavissa myös appelsiininkukka, sitruunaruoho, alppiruusu sekä sitruunaruohon & teepuun yhdistelmä.

Olin alkuun lähes satavarma, että edes ihanasta piparminttuisesta tuoksusta huolimatta *Kaurilan Saunan Deovoiteesta ja minusta ei tulisi ystäviä – ei edes hyvänpäivän tuttuja. Toisin kuitenkin kävi: sen lisäksi, että olen sipaissut voidetta iltaisin kainaloihin ja herännyt raikkaana aamuisin, on deovoide pitänyt pintansa myös kuumina kesäpäivinä, vaikka kunnon hikiliikuntaan en ole sitä vielä testannutkaan. Tuote yllätti siis positiivisesti suurista epäluuloistani huolimatta! 

Nappaa oma deovoiteesi haluamassasi tuoksussa edullisemmin hyödyntämällä alennuskoodia Kaurilan20 

--> kaikki deovoiteet löydät *täältä
Mikäli piparminttu lumoaa tuoksuna sinutkin, suosittelen lämpimästi suuntaamaan Kaurilan Saunan omaan verkkokauppaan ja tarttumaan näihin virkistäviin tuotteisiin! Tuoksuvaihtoehtoja on useita, ja joukosta löydät lisäksi käsintehdyt *Jalkakylpytabletit, joista piparmintun lisäksi / sijaan voi valita myös sitruunaruohon, appelsiinin, laventelin, eukalyptuksen, limen, rosmariinin, greipin tai teepuun. Tuotteesta löytyy myös hajusteeton versio.Verkkokaupan lisäksi löydät tuotteet myös Kaurilan Saunan omasta myymälästä:

Munkkiniemen puistotie 2, 00330 Helsinki.

Myymälästä löydät kosmetiikkatuotteiden lisäksi laadukkaita ja omaperäisiä saunatuotteita!


Alennuskoodi Kaurilan Saunan tuotteisiin verkkokauppaan


Nyt pääset nappaamaan suosikkituotteesi edullisemmin, sillä alennuskoodilla Kaurilan20 saat kaikista Kaurilan Saunan omista kosmetiikkatuotteista -20%! 

Huom! Alennuskoodi on  voimassa vain Kaurilan Saunan verkkokaupassa 31.7.2024 saakka.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!