KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - INKIT CASE / MOBIILITUKKU


En ole koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka vaihtavat vähän väliä uudempaan puhelinmalliin. Myönnän kyllä, että jos joku esittelee uutta puhelintaan, saatan seurata mielenkiinnolla ja ihastella puhelimen ominaisuuksia. Minulle itselleni tärkeintä puhelimessa on ollut hyvä kamera, koska jo tämän työni puolesta tarvitsen kelpo kameran myös puhelimessa, koska en aina kanna järjestelmäkameraa mukana. En kuitenkaan ole ollut valmis maksamaan puhelimesta järjettömiä summia, vaan kallein puhelimeni on tainnut olla siinä 400 euron hujakoilla. Yhtä lailla kuin arjessa muutenkin, kaipaan silti välillä piristystä myös puhelimen osalta. En kuitenkaan lähde heti tilaamaan uutta puhelinta, vaan haluan tehdä sen pienemmällä panostuksella. Olen aina hankkinut uuden puhelimen oston yhteydessä siihen myös suojakuoret, mutta koska oma puhelimeni on aina ollut jokin muu kuin iPhone, kivoja kuoria on ollut vaikea löytää. Tarjonta on ollut todella tylsä, suppea ja tavallinen. Olenkin aina tyytynyt perinteisiin mustiin kuoriin, koska Samsungille tai Huaweille ei ole ollut oikein muuta tarjolla. Samalla olen vähän kadehtinut iPhonen omistajia, koska heille tuntuu olevan rajaton määrä kauniita ja persoonallisia kuoria, mistä valita.
Viime vuonna suojakuoria googlatessani törmäsin Inkit -suojakuoriin, joita on saatavilla ainoastaan suomalaisesta Mobiilitukusta. Ilahduin heti poikkeuksellisen monipuolisesta valikoimasta ja etenkin siitä, että kuoria oli saatavilla myös muille puhelinmalleille. Tilasin tuolloin parit kuoret itselleni, jotka osoittautuivat todella kestäviksi käytössä. 

Loppukesästä Inkit -suojakuorista tuli tarjolle uusi tuotetyyppi, jossa suojakuoren pinta on kiiltävä ja lasia muistuttava. Myös kuorista on tehty entistä parempilaatuisemmat ja kestävämmät, vaikka totesin jo edellisetkin mallit käytössä loistaviksi. Yhteistyön myötä pääsin kuitenkin tutustumaan näihin uusiin suojakuoriin, joihin on nyt mahdollista valita myös valkoiset reunat mustien sijasta. Tällä tavoin moni design näyttää entistä raikkaammalta! 
Inkit -suojakuorien idea lähti aikoinaan kolmen suomalaismiehen halusta yhdistää väri, persoona ja iloisuus puhelimen suojaukseen. Inkit on brändin kuvauksen mukaan "valinnanvapaus kaikille niille puhelinmalleille, joilta se on tähän mennessä puuttunut" sekä "hurraahuuto mustavalkoisuutta ja tylsyyttä vastaan". Myönnettävä on, olen saanut näillä oman mieleni huijattua uskomaan, että käytössäni on uusi puhelin, vaikka sama vanha Huawei se edelleen on. Mutta yhtä lailla kuin kampaanjalla käynti saattaa piristää kokonaisilmettä tai korvakorut asukokonaisuutta, myös puhelimen suojakuoret saavat kummasti tuntumaan puhelimen jollain tapaa "freessimmältä". Valitsin kolmet kuoret valkoisella reunalla ja vain yhdet mustalla, sillä innostuin tuosta valkoisesta reunasta paljon enemmän. Se saa puhelimen näyttämään jotenkin sirommalta, ja moni vaaleampi design näyttää valkoisen reunan kanssa omiin silmiin paljon kauniimmalta.

Aiemmat Inkit-kuoret kestivät moitteettomana käytössäni kuukausia, vaikka puhelin oli tipahtanut asfaltillekin ja pyörinyt laukkujen pohjalla. Haluaisin sanoa, että olen sellainen "puhelimeni varjelija", mutta vaikka muuten siisti ja tarkka ihminen olenkin, puhelin kieltämättä kärsii käytössäni. En siis edes halua kuvitella, miltä puhelin näyttäisi ilman suojakuoria. Kokeilin sitä kerran kahden kuukauden ajan ja tuona aikana sain kaksi uutta puhelinta hajotettua niiden pudotessa sylistäni tai kassista asfaltille, minkä tuloksena molemmista hajosi lasi. Enää en ota riskejä sen suhteen.
 Inkit -suojakuorien toimitusaika on nopea (1-2 päivää) ja kuoret tulevat todella kivasti pakattuina. Suojakuoret ovat iskunkestäviä ja kaikki tuotteet tehdään tilauksesta valmiiksi käsityönä. Siitä huolimatta ne ovat perillä parissa päivässä ja postikulutkin ovat 0€! Valikoimasta löytyy satoja erilaisia kuoria, ja valita voi joko ohuen Slim-mallin, suojaavamman Shock-kuoren tai Wallet-kotelon. Uusin vaihtoehto on näissä kuvissa näkyvä Style-kuori, jossa on tosiaan kiiltäväpintainen lasia muistuttava pinta ja reunojen karhennus, jonka ansiosta puhelin pysyy hyvin kädessä. Muotoilu on todella ohut ja siro, mistä itse pidän kovasti. Aiemmin käytössäni oli Slim-malli, joka oli myös ohut, mutta tässä miellyttää enemmän tuo kuoren pinta.


Suojakuorien hinta on 19,95€ /kpl. Kuvissa näkyvät Style-suojakuoret: 

- Eat Love Repeat (malli: Style, reuna: valkoinen, Huawei Nova 3)
- Grey Moonstone (malli: Style, reuna: valkoinen, Huawei Nova 3)
- Oriental Lily (malli: Style, reuna: valkoinen, Huawei Nova 3)
- BW Roses (malli: Style, reuna: musta, Huawei Nova 3)  


Koko Inkit-valikoimaa pääsee selailemaan Inkitcasen sivuilla
(Bloggaajana en hyödy linkkien kautta tehdyistä ostoista.)

Instagramin puolella starttaa myös kiva arvonta, jossa kaksi onnellista voittajaa saavat valita itselleen ja kaverilleen vapaavalintaiset Inkit-suojakuoret! Nyt siis kannattaa viimeistään hypätä mukaan seurailemaan blogia myös Instagramin puolella

Suojaatteko te puhelimenne suojakuorilla? Millaisia mieluiten käytätte?


8 kommenttia:

 1. Suojakuori täytyy olla. Suojaa näyttöä laukussa. Nokialainen käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, en tulisi ilman suojakuoria enää toimeen - tai tulisin, mutta puhelin ei :D

   Poista
 2. Pakko olla suojakuoret. Pidin hetken uutta puhelinta ilman kuoria, en tajunnut, että takaosa on myös lasia. Oli sitten avainten kanssa samassa taskussa ja jo on halkeema takakuoressa. Ostin nopeasti kuoret ja onneksi tuo halkeama ei ole lähtenyt leviämään.
  Mukavaa viikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu juttu! Puhelin kyllä kolhiintuu ja kärsii helposti ihan normaaliarjessa, vaikka kuinka tarkka olisi. Suojakuori tekee elämästä vähän stressittömämpää :D

   Poista
 3. Onpas tosi ihania kuoria! Olen itsekin miettinyt tilata iPhoneen kuoria, nyt voisi viimeinkin. Nimen omaan sirot kuoret olisi kivat.

  VastaaPoista
 4. Kenen tekemä on tuo ihana laukku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laukku on Oasiksen nahkalaukku :) Sitä oli konjakin värissä ja mustana myynnissä noin vuosi sitten, mutta laukku loppui verkkokaupasta lähes heti sen ilmestyttyä, oli tosi suosittu.

   Poista
 5. Olisiko vinkkiä mistä tätä laukkua voisi löytää käytettynä?

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!