Postaus sis. *mainoslinkkejä

Ärsyttävää. Hermoja raastavaa. Te pidempään blogiani seuranneet saatatte ehkä muistaa, että aikoinaan nuo olivat niitä sanoja, joilla kuvailin kynsienlakkailua. Ärsytyksen taso hommassa oli lähemmäs kympin luokkaa, ja puuhaan piti varata niin aikaa kuin hermoja, joista jälkimmäisiä koeteltiin minulla aina. Ihmettelin usein mielessäni niitä elokuvien kohtauksia, joissa naiset muka rennosti shampanjaa siemaillessaan lakkailivat kynsiä kesken tyttöjen illan. Minulla kynsilakkaan tarttuminen olisi muuttanut sellaisen illan kaikkea muuta kuin rentouttavaksi. 
Meni muutamia vuosia kunnes tajusin, että kuten monessa muussakin asiassa, välineillä on väliä. Tässä kohtaa kyse oli puhtaasti siitä, että minulla oli ollut käytössä lakat, joissa oli huono suti, jotka kuivuivat hitaasti ja jotka tekivät hommasta epämiellyttävää. Mikä muutenkaan selittäisi sen, että kun tulin tarttuneeksi eri brändin lakkoihin, homma muuttui hiljakseen hermoja raastavasta miltei zen-tason puuhaksi - no ehkei ihan, mutta ero oli joka tapauksessa selvä. Kynsienlakkailusta tulikin kivaa, vaikka se oli ollut aina niin ärsyttävää.
On muutamia brändejä, jotka ovat tuolta käänteentekevältä ajalta jääneet mieleeni. Yksi niistä on suloinen, ehkä jopa hieman vaatimattoman oloinen Mavala pikkulakoillaan. On nimittäin ehkä vähän ironista, että nämä 4-5 euron lakat osoittautuivat lopulta huippulaadukkaiksi, omille kynsilleni sopiviksi lakoiksi. Suti on täydellinen, lakat kuivuvat todella nopeasti ja pysyvyys - siitäkään ei tarvitse valittaa. Nämä nimittäin oikeasti pysyvät kynsilläni kauniina useamman päivän. Kun lakkaan kynnet Mavalalla, saan ainakin kolme päivää nauttia kynsistä, jotka ovat vastalakatun näköiset. Hyvällä onnella tulos kestää 4 tai joskus jopa 5 päivää. 

Mavalassa mukavaa on myös se, että brändi tuo säännöllisin väliajoin uusia kivoja kokoelmia, jotka sisältävät aina 5 uutta lakkaa. Tällä hetkellä uusin niistä on ruusuinen Rose Collection, joka ilmestyi nyt maaliskuussa. Rakkautta, intohimoa ja suuria tunteita symboloiva punainen on kokoelman kantava väri eri sävyissään. Rose Collection sisältää kirkkaanpunaisen *364 Cape Town -lakan, mutta sen kaverina kokoelmaa täydentävät pehmeät pastellisävyt sekä kaunis, pirteä korallinpunainen nimeltä *317 Tahiti, joka muuten on kynsilläni yllä olevassa kuvassa yhdistettynä miltei samansävyiseen huulipunaan. Huulipunan löydät tästä postauksesta
Tahitin ja punaisen Cape Townin lisäksi suosikkini tästä ruusuisesta kokoelmasta on 365 Cortina, keveä harmaanvioletti, joka vilahtaakin kynsillä ylemmissä kuvissa. Tällaiset vaaleanvioletit sävyt ovat olleet aina mieleeni, kun taas sinisistä sävyistä harvoin innostun. Noita kolmea sävyä olenkin innokkaana vaihdellut, ja onpa koralliseen vivahtava karkkipinkki *363 Long Island myös päässyt kynsilleni. Mavalalta on ilmestymässä myöhemmin myös värikkäämpiä kokoelmia, joista luvassa lisää lähempänä kevättä, kunhan lakat ensin ilmestyvät. Ensin nautitaan kuitenkin näistä ruusuisista sävyistä! 

Mavala Rose Collection -kokoelma on myynnissä toukokuun 2019 loppuun. Lakkojen suositushinta on 5,20 euroa. Jos lakkoja etsiskelee netistä, *Eleveniltä ainakin löytyy osa näistäkin uutuuksista sekä *muita Mavalan sävyjä


Keväinen Rose Collection arvonta yhteistyössä Mavalan kanssa


Saan ilahduttaa Mavalan kanssa yhteistyössä kahta teistä seuraajista Rose Collection -lakkasetillä, joista toisen arvon täällä blogin puolella ja toisen Instagramissa. Voit halutessasi osallistua arvontaan molemmilla kanavilla. 

Jos haluat osallistua arvontaan blogin puolella, noudathan näitä ohjeita:


1) Jätä alle kommentti ja kerro, mitä odotat tulevalta keväältä eniten. Voit myös kommentoida Mavalan lakkoja, jos sinulla on niistä ennestään kokemusta tai joku näistä sävyistä tuntuu mieluisimmalta.

2) Arvontaan osallistuvilta tarvitsen myös sähköpostiosoitteen sekä suostumuksen siihen, että voin käyttää sähköpostiosoitetta kertoakseni arvonnan voittajalle voitosta. En käytä sähköpostiosoitetta muuhun. Tätä varten laitathan kommenttiin myös seuraavan maininnan: "Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta" tai ilmaiset muuten, että sähköpostiosoitteen käyttö tähän tarkoitukseen on ok. 

HUOM! Kohta 2 on erityisen tärkeä tietoturvakäytännön kiristyttyä viime vuonna, joten toivon, että kaikki blogin puolella arvontaan osallistuvat noudattavat näitä ohjeita. 

3) Lisäarpoja saat myös tykkäämällä Beauty Highlightsin Facebook-sivuista sekä seuraamalla Instagramissa. Mainitsethan näistä myös kommentissasi, kiitos!


Arvonta päättyy keskiviikkona 20.3.2019 klo 23.59. 

Näiden ohjeiden myötä toivon kaikille onnea arvontaan! 

24 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan ja toi harmaa violetti vaikuttaa kivalta väriltä. Tuttu merkki ja aurinkoa odotan keväältä.ja saat käyttää sähköposti osoitetta voiton ilmoittamiseen. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihananvärisiä lakkoja. Mukana kolmella arvalla. Suostun, että sähköpostini osoitteen voi julkaista voitosta ilmoittamiseen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Keväältä odotan eniten kivoja ulkoilukelejä! Mavalan lakat on kivoja ja tykkään pikkupulloista, jolloin väriin ei ehdi kyllästyä. Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen (snttu1@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Ihan ensie, ettei unohdu, saat käyttää s-postios. mahd. voitosta ilmoittamiseen. Minulla on jokunen Mavalan lakka, niiden pysyvyys ei ole kummoinen kynsissäni. Tykkään niiden pienestä koosta ja kivan kokoisesta siveltimestä.
  Keväästä odotan mahdollisimman lyhyttä loskakautta.
  Nim. Minninii
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Minulla ei ole mitään tiettyjä odotuksia kevään suhteen. Toivon vain, että lumi sulaisi äkkiä ja luonto alkaisi vihertää. Mavalan valkoinen lakka on muuten yksi parhaimmista, joita olen kokeillut.
  Seuraan myös IG:ssä ja FB:ssä.
  yuenkynnet(ät)gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta.

  VastaaPoista
 6. Odotan lämpimiä päiviä, seuraan myös Facebookissa ja Instagramissa!😊

  kookos2000@hotmail.com

  Sähköpostia saa käyttää voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 7. Odotan keväältä eniten aurinkoa ja lämpöä. Ja pikku loma olisi myös ihana jossain välissä. Mavalan lakat on tuttuja ja hyväksi havaittuja. Näistä miellytti eniten Tahiti ja Cortina.

  Seuraan facessa ja istassa :) Sähköpostiani saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Tulevalta keväältä odotan vain itse sen kunnon kevään tulemista. Lisävalo on jo tuonnut nyt lisää buustia päiviin. Jos voitto osuisi kohdalle, antaisin tämän voiton äidilleni, joka rakastaa Mavalan lakkoja <3
  o.krimou@suomi24.fi
  Sähkäri sinun käytössä :)

  VastaaPoista
 9. Odotan kovasti koko perheen yhteistä lomareissu keväällä ☀️

  VastaaPoista
 10. Mavalan tuotteista olen käyttänyt kynsienvahvistajaa ja pikakuivattajaa. Joitakin kynsilakkojakin on joskus tullut testailtua. Eniten tykkään noista vaaleista sävyistä.
  Aurikoisia päiviä odottaa kyllä innolla talven jälkeen.
  Instassa ja fb:ssa seurailen myös.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Keväältä odotan eniten uusia tv-ohjelmia!

  Mavalan lakat on ihania ja tää palkinto on mielettömän ihana!

  Seuraan myös Facebookissa.

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani lmoittaaksesi arvontavoitosta.

  VastaaPoista
 12. Mavalan lakat ovat pikkuisia, käteviä ja ihania, tyttökin ihastunut. Keväältä odotan aurinkoa ja perheen reissua Rodokselle. Sähköpostiosoitettani saa käyttää. Fb:ssä seuraan.

  VastaaPoista
 13. Odotan eniten pääsiäisen ajalle sijouttavaa reissua Irlantiin :)
  Yhteystietojani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen :)
  Seuraan fb. ja insta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Kevältä odotan kuivia katuja ja luonnon heräämistä!
  siirijokela94(at)gmail(piste)com
  Sähköpostiosoitetta saa käyttää arvonnan yhteydessä.

  VastaaPoista
 15. Hienoja sävyjä, Mavalan lakoista on itselläni vain hyviä kokemuksia. Keväältä odotan lumien sulamista, aurinkoa ja pihatöiden aloitusta. Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta, seuraan myös instassa. Riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kauniita värejä. Odotan, että lumi sulaisi ja pääsisi puutarhatöihin. Sähköpostiani saa käyttää.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 17. En voi valitettavasti itse enää lakata kynsiä, mutta tämä olisi ihan nappi äitienpäivälahja äidille. :)
  Keväältä odotan itse kevättä, kun aurinko lämmittää, linnut laulavat ja luonto herää taas eloon.

  Yhdellä arvalla mukana.
  naerppae @ gmail . com
  Säpo-osoitetta saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 18. Odotan kovasti kevättä jotta saisi alkaa möriä puutarhaa, Mavalan lakat ovat tuttuja ja käytän niitä jatkuvasti. Yhdellä arvalla osallistun ja saat käyttää sähköpostiosoitettani kertoaksesi arvonnan voitosta.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Toivoisin, että työstressi helpottaisi vähän ja olisi aikaa fiilistellä kevättä. Ihan vain nauttia kevään tuoksusta.Kolmella arvalla mukana.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mavalan lakat ovat sopivan kokoisia - ehtii käyttämään loppuun ennen kuin kuivahtaa. Keväältä odotan eniten kelien lämpenemistä ja että saa viedä raskaan talvitakin hartioilta vintille odottamaan.

  Mukana yhdellä arvalla! Voitosta kertomiseen saa käyttää osoitettani jeccunen@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kesältä odotan lämpöisiä päiviä. Osoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 22. Odotan ehdottomasti aurinkoa ja lämpeneviä säitä! :) Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi mahdollisesta arvontavoitosta. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Itse odotan eniten huikeaa opiskelija vappua! Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta" tai ilmaiset muuten, että sähköpostiosoitteen käyttö tähän tarkoitukseen on ok.

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Eniten odotan aurinkoa ja pihanhoitoa :) Tykkään fb-sivuista :)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani ilmoittaaksesi arvontavoitosta

  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!