Kaksikymppisenä juonteet ja rypyt tuntuivat kuuluvan hamaan tulevaisuuteen. Vähän sama juttu, kun teini-ikäiselle sanoisi olevansa 30 tai 40. Silloinhan on jo "hirveän vanha". Sen ikäisenä on vaikea käsittää millaista on olla yli 30-vuotias. Eihän tässä iässä iho ole vielä veltostuneimmillaan, mutta kyllä kiinteyttävät tuotteet ja anti-age kiinnostavat paljon enemmän kuin parikymppisenä. On tartuttava toimeen, jos ei halua kokea äkkinäistä "rupsahtamista". En sano, etteikö ikääntyminen saisi näkyä - päinvastoin: rypyt ja juonteet kertovat eletystä elämästä. Henkilökohtaisesti ihailen enemmän sellaisia kasvoja, jotka ovat ikääntyneet luonnollisesti kuin jatkuvien täyteaineiden piikittämisen siivittämänä. Mutta tämä on minun mielipiteeni ja jokaisella on omansa. Ja vaikka tällä hetkellä koen, etten voisi ottaa täyteaineita omiin kasvoihini, sekin saattaa joskus muuttua. Haluan kuitenkin aina pitää ihonhoidon, ravinnon ja liikkumisen ykköskeinoina ja lempeyttää ikääntymisen merkkejä ensisijaisesti niiden avulla.  


*POSTAUS SIS. MAINOSLINKKEJÄ

Mádaralta ilmestyi jokin aika sitten uutuutena Re:gene Volume Rebuild Lifting Mask*. Minäkin kiinnostuin naamiosta sen verran paljon, että otin innolla pr-mallina saamani kappaleen testiin. Lienee sanomattakin selvää, että naamio on suunnattu ikääntyvälle iholle. Pakkauksen kyljessä sitä kuvaillaan kiinteyttäväksi ja elvyttäväksi kasvonaamioksi, joka palauttaa ihon nuorekkaan ilmeen. Täyteläisyyden metsästämisessä ja ryppyjen silottamisessa auttavat muun muassa elvyttävä koivuvesi ja kiinteyttävät aminohapot. Naamio on itse asiassa koivuvesi-pohjainen ja seuraavana raaka-ainelistassa tulee auringonkukan siemenöljy. Kolmannen paikan on ottanut sheavoi, ja vesi tulee vasta kaukana perässä. Raaka-ainelista näyttää siis ihan hyvältä, ja hyaluronihappoakin löytyy naamiosta kahdessa eri muodossa. Naamio on 99% luonnonmukainen, 81% luomua ja aineosiltaan vegaaninen.


Violetinharmaa voidemainen koostumus levittyy iholle yhtä näppärästi kuin hyvän naamion suokin levittyvän. Naamion vaikuttaessa 15-20 minuutin ajan näkee samalla miten avaruusolio-look pukee itseä, kun kasvot ovat täysin hopeanhohtavat. Kermainen koostumus tuntuu sopivan raikastavalta ja alkaa kovettua kasvoilla vasta loppuvaiheessa. Ylimääräisen naamion voi vaikutusajan päätteeksi pyyhkiä pois vanulapulla tai kasvot voi halutessaan myös huuhdella. Minä olen valinnut joka kerta jälkimmäisen vaihtoehdon. Naamio peseytyy kasvoilta pois helposti eikä sen jälkeen tarvitse alkaa lavuaarin pesuhommiin. 

Miltä iho sitten näyttää naamion jälkeen? Hyvältä, itse asiassa todella hyvältä. Tätä voisi tavallaan nimittää sellaiseksi prinsessa- tai tuhkimonaamioksi, koska iho saa tästä paitsi kauniin kuulaan hehkun myös sen kaivatun silotushoidon. Omalla kohdallani se tarkoittaa sitä, että iho on todella tasaisen sävyinen ja pienet juonteet ovat täysin "täyttyneet" eli silottuneet. Lopputulos on ollut joka kerta niin mieleinen, että aion todellakin hankkia tätä uuden tuubin, kun nykyinen loppuu. Tuoksuakaan tässä ei juuri ole, joten tuotetta uskaltaa suositella tuoksuherkillekin. Mádaralle jälleen lisäpisteitä, koska tästä tuli kertaheitolla yksi uusi suosikki heidän valikoimastaan. Pisteet 10/10 - ei lisättävää.

Re:gene Volume Rebuild Lifting Mask* saatavilla esimerkiksi Biodellystä* ja House of Organicin verkkokaupasta*. Kohottavalla 60ml naamiolla on hintaa noin 35 euroa. 

Kenelle muulle kelpaa pieni kohotus ja kiinteytys? Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?


8 kommenttia:

 1. Kohotus kelpaa aina, varsinkin kun jo alkaa ikä painaa :)
  Ihanaa iltaa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten kannattaa tarttua tähänkin tuubiin, kun sopiva hetki tulee :)
   Ihanaa tulevaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä naamiolta, tosin testaamani Mádaran naamiot ovat kaikki olleet aika pettämättömiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Mádaralta on kyllä viime aikoina ilmestynyt tosi monia hyviä tuotteita! Aha Peel Mask on myös yksi mun suosikeista :)

   Poista
 3. Mä sain ton naamion lahjana ja annoin mamalle, ajattelin että ehkä aika ei ole vielä ;D - ei vaan, naamiota löytyi jo niin monta että jostain piti luopua, mutta kuulostaa siltä että olisin tykännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei, eipäs tulla tänne vinoilemaan alle kolmikymppisenä :D Ei vaan, tervetuloa vastedeskin! Kyllä se kiinteytyksen kaipuu jossain vaiheessa iskee ;)

   Poista
 4. Kuulostaa sellaiselta pitemmän työputken jälkeen levitettävältä "back to life"-tuotteelta. Laitetaan korvan taakse! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on nimenomaan sellainen "muumiosta takaisin ihmiseksi" -naamio :D Tunnistaa taas itsensä peilistä tämän jälkeen ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!