KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HAIRMAIL OY

Olettehan kuulleet niitä mottoja ja sanontoja, jotka alkavat jossain kohtaa kuulostamaan korvissa jopa hieman kliseisiltä? Siitä huolimatta, kun niitä jossain vaiheessa alkaa oikein kunnolla pohdiskelemaan, moni saattaa osoittautua yllättävän paikkaansa pitäväksi. Yksi näistä on esimerkiksi kuuluisa, useissa mainoslauseissakin käytetty "välineillä on väliä". Olen kyseenalaistanut sen paikkaansa pitävyyden monesti elämäni aikana, mutta vihdoin tajunnut, että kyllä, välineillä on todellakin väliä. Etenkin silloin, kun puhutaan asioista, joissa ei ole ollut "seppä syntyessään".

Olen oikeastaan melkein koko ikäni suosinut kampauksen suhteen tuttua ja turvallista poninhäntää, koska se on aina tuntunut arjessa helpoimmalta ja nopeimmalta. Kun tiedossa on olleet juhlat tai jokin muu tilaisuus, joka on vaatinut hienompaa pukeutumista, meikki ja vaatetuskaan eivät ole huolettaneet yhtä paljon kuin hiukset ja niiden laittaminen. Koska en osaa juurikaan laittaa hiuksiani, kampaukseni on yleensä aika samanlainen. Silti kiharoita väkertäessäkin olo on ollut kaikkea muuta kuin rentoutunut. Vertaan tuota tunnetta kynsien lakkaamiseen, joka oli aikoinaan itselleni niin päänsärkyä aiheuttavaa puuhaa, kunnes eteeni osui parempia kynsilakkoja, joiden ansiosta tunne on nykyään toinen. Voisin sanoa ajoittain jopa nauttivani kynsien lakkailusta. Niin uskomattomalta kuin se itsestäni kuulostaakaan, samaan tunnetilaan olen hiljalleen liidellyt myös hiustenlaiton suhteen.


Kun vuoden alussa intoilin blogissa Divan automaattisesta kihartimesta (postaus täällä), olo oli kuin lottovoiton saaneella. Laite teki melkein kaiken työn puolestani, enkä voinut uskoa, että paksut, pitkät hiukseni olivat upeilla kiharoilla alle vartissa. Homma oli niin uskomattoman helppoa ja nopeaa, että nimesin sillä hetkellä laitteen maailman parhaimmaksi kihartimeksi. Edelleen pitäydyn sanoissani, sillä ainakaan vielä tuota parempaa kiharrinta ei ole tullut vastaan. Ja muistutan, että tuo parhaan titteli tulee nimenomaan tällaisen helppokäyttöisyyttä ja nopeutta arvostavan näkökulmasta, sillä en edelleenkään osaa esimerkiksi suoristusraudalla tehdä niitä kiharoita, vaikka kampaajani on kuinka yrittänyt tekniikkaa minulle opettaa. Aion siis edelleenkin pitää kihartimet kihartimina ja suoristusraudat suoristajina.

Siinä missä Divan automaattinen kiharrin tekee hieman tiheämpää ja pienempää kiharaa 25mm ympärysmitallaan, olen viime aikoina tutustunut Divan kartiorautaan, jolla saa tehtyä enemmänkin sellaista rentoa jumbokiharaa ja luonnollisia laineita. Vaikka puikkokihartimet ovat edelleen suosittuja ja niitä löytyy monen brändin valikoimasta, en ole aiemmin törmännyt yhteenkään 45-22mm puikkokihartimeen, jolla saisi isompaa kiharaa. Kaikki tarjolla olevat sauvakihartimet ovat yleensä ympärysmitaltaan todella pieniä ja siksi niillä saa vain tehtyä tiheämpää kiharaa. Divankin valikoimasta löytyy kyllä myös pienempiä kartiorautoja, kuten 32-19mm ja 25-13mm -puikkokihartimet, mutta tämä isompi kartiorauta erottuu perinteisten sauvakihartimien joukossa juuri lopputuloksen ansiosta.


Jos joku vielä arastelee puikkokihartimien kokeilemista siksi, että siitä puuttuu se tavanomaisissa kihartimissa oleva klipsi, voin omasta puolestani lohduttaa, että klipsittömien kihartimien käyttö on oikeasti todella helppoa! Hiusosio pyöräytetään sormin puikon ympäri ja hiuslatvaa pidetään hetki paikallaan, jotta hius ehtii kihartua. Tämän jälkeen hiuslatvasta päästetään irti ja se on siinä. Jos pelkää sormien palamista, paketin mukana tulee musta sormikas, jonka voi halutessaan sujauttaa siihen käteen, jolla pyöräyttelee hiuksia puikon ympäri. Käsineen läpi kyllä tuntee lämmön, eli mikään varsinainen kuumuudelta 100% suojaava turvakäsine se ei ole, mutta se suojaa kuitenkin sen verran lämmöltä, että sormet eivät ehdi palaa, jos osuvat rautaan. Itse kuitenkin myönnän, etten hanskaa käytä. Kun aikoinaan vuosia sitten totuttelin puikkokihartimien tekniikkaan, käytin sitä ensimmäisinä kertoina, mutta sittemmin se on jäänyt. Kun rautaa oppii käyttämään, perinteinen varovaisuus hiuslaitteiden kanssa riittää.


Brittiläiset Diva Professional -laitteet eivät välttämättä Suomessa vielä herätä ahaa-elämystä brändin tunnettavuuden osalta, mutta Briteissä brändi on erittäin tunnettu ja suosittu. Divan muotoilurautoja käytetään paljon tv-ohjelmien, muotinäytösten ja elokuvien kulisseissa, mikä varmasti jo vihjaa niiden korkeasta laadusta. Kulisseissa ei nimittäin ole aikaa hukattavaksi, vaan hommat täytyy hoitua sulavasti! Myös monet julkkikset luottavat Divan laatuun ja laitteet ovat itse asiassa voittaneet monia palkintojakin. Kaikki Diva Professional -laitteet valmistetaan ja testataan Briteissä.


Kun haluaa päästä helpommalla, välineillä on oikeasti väliä. Hiustenlaitossa kyse ei edes ole pelkästään ajan säästämisestä ja stressin välttämisestä, vaan valinta vaikuttaa myös hiuksiin. Olen joskus jopa mielessäni harmitellut sitä, kuinka moni tiettyä hiuslaitetta etsivä tulee usein tehneeksi valinnan pelkän hinnan perusteella. Kaikki puikkokihartimet saattavat näyttää samalta, mutta tosiasia on, että laadussa on huikeasti eroa. Halvimmissa raudoissa ei ole hoitavia pinnoitteita tai lämmönsäätelymahdollisuutta, jolloin hius kärsii jokaisella käyttökerralla. En tietenkään väitä, että laadukkaimmatkaan laitteet olisivat hiuksille pelkästään hyvästä, mutta esimerkiksi Divan laitteissa positiivista on se, että laitteen keraaminen pinta vapauttaa hiuksiin myös arganöljyä, joten se käsittelee hiusta hellävaraisemmin ja antaa samalla hiuksiin sileyttä ja kiiltoa. Tämän huomaa hiuksia kihartaessa, sillä kiharoista tulee oikeasti pehmeät ja kiiltävät. Toki ennen lämpölaitteiden käyttöä hiuksiin kannattaa muistaa suihkauttaa myös lämpösuojasuihketta. Esimerkiksi Hairmailin valikoimasta löytyvä KayPron Argan Oil 10in1 hoitosuihke sisältää lämpösuojan. 


Feel The Heat Intelligent Digital Wand -kartioraudassa on myös automaattinen virrankatkaisu ja lämpötilan voi valita hiuksen paksuuden mukaan. Rauta kuumenee muutamissa sekunneissa ja johtokin on kiitettävän pitkä. Jos siis tarvitset hyvän kihartimen pidempiaikaiseen ja aktiiviseen käyttöön, suosittelen panostamaan laadukkaaseen laitteeseen, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin vuosien aikana. Hiuksetkin kiittävät! 

Feel The Heat Intelligent Digital Wand -kartioraudat saatavilla kolmessa eri kokovaihtoehdossa: 45-22mm, 32-19mm sekä 25-13mm. Laitteen hinta 79,00 euroa. Tuotteiden maahantuojana toimii Hairmail Oy, joka on suomalainen kampaamo- ja kauneusalan tukkuyritys. Kaikki jälleenmyyjät löydät listattuna täältä. Nettikaupoista tuotteita löytää esim. Bellandolta. Hairmail löytyy myös Facebookista.

Arvonta: Voita suoristusrauta tai hiustenkuivain!


Kevään kunniaksi Diva on pukenut laadukkaan Feel The Heat -muotoiluraudan sekä Radiant Shine Dynamica Pro 4000 -hiustenkuivaimen ihastuttavaan eksoottiseen Tropical Burst -kukkakuosiin, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Maahantuojan kanssa yhteistyössä saankin arpoa yhdelle teistä jomman kumman näistä laitteista, jolla voit halutessasi ilahduttaa itseäsi, ystävääsi tai vaikka äitiä tulevana äitienpäivänä! Yksi onnekas voittaa valitsemansa laitteen omakseen.

Arvontaan voit osallistua jättämällä blogiin kommentin, kumman laitteista valitsisit ja miksi. Muistathan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, mikäli voitto osuu kohdallesi!

Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, arvontaan voi osallistua myös Instagramin puolella toiseen kertaan! 

Arvonta päättyy lauantaina 12.5.2018 klo 23.59. 84 kommenttia:

 1. Suoristusrauta, koska vanhani on huono. Mukana arvonnassa.
  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tarvitsisin ehdottomasti uuden hiustenkuivaajan vanhan tilalle - se kun taitaa olla jo 15-vuotias o.O

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hiustenkuivain! :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti hiustenkuivaajan valitsisin,koska vanha vetää jo viimeisiä hyvin palvelleena jo useamman vuoden.

  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpöjä kuoseja! Valitsisin muotoiluraudan, pääsisi sillä kikkailemaan hiusten kanssa. Joskopa kiharat onnistuisi :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Muotoilurauta. Minulla ei vielä sellaista ole. mircamaria@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Muotoiluraudan, koska en ole sellaista koskaan omistanut ja tarvetta todellakin olisi :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi miten kauniit kiharat <3
  Jos voittaisin valitsisin hiustenkuivaajan, jonka antaisin tyttärelle, jolla ei vielä omassa kodissa ole hiustenkuivaajaa <3
  Ihanaa viikonloppua Mia!
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! <3 Tuolla Divan isolla puikkokihartimella saa kyllä kivan rennot kiharat ja ne kestää hyvin seuraavaankin päivään, kun harjaa vaan kevyesti luonnonharjaksisella harjalla läpi :) Ja kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 9. Suoristusrauta. Kiharruspoikkoa en osannut käyttää. Suoristusrauta on minikokoisena, mutta normi kokoinen on vielä hankkimatta.
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Miten kauniit hiukset sinulla! Tuo muotoilurauta olisi kiva. Minulla on luonnonkiharat hiukset, mutta sillä saisi vähän erilaiset kiharat aikaiseksi.
  Aurinkoista viikonloppua!
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Maisa! :) Aurinkoista viikonloppua sinullekin ja kiva kun osallistuit arvontaan!

   Poista
 11. Ihanan kukkaiset laitteet! Näillä saisi aamuisin hymyn huulille. Uudelle hiustenkuivaajalle olisi tarvetta.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa rajoitetun ajan saatavilla olevissa malleissa on kivan trooppinen kukkakuosi! :) Itse omistan tosiaan kaksi Divan laitetta; automaattisen kihartimen ja nyt tämän puikkokihartimen. Molempien laatuun olen ollut tosi tyytyväinen. Niin helppokäyttöisiä kummatkin, että hiuksia laittaessa välillä jopa hymyilyttää!

   Poista
 12. Mukana arvonnassa. :) Valitsisin muotoiluraudan. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Suoristusrauta - tytär vei muuton yhteydessä meidän raudan ja mulla tukka oireilee :D katjape@gmail.com

  VastaaPoista
 14. voiton osuessa kohdalle ottaisin muotoiluraudan
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Muotoilurauta olisi valintani, sellainen kunnollinen olisi tarpeellinen.
  Yksi arpa.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Suoristusrauta, koska nykyisen kanssa menee hermot ja se jää useimmiten käyttmättä. merikukka@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Muotoiluraudan valitsisin, sellaista minulla ei ole koskaan ollut. Hiukseni pyrkivät sojottamaan helposti joka ilmansuuntaan ja olisi ihanaa saada siistimmät hiukset töihin. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Muotoiluraudan valkkaisin, kesää kohden juhlia tiedossa, hiukset pitää olla tällingissä :) Laura
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 19. Hiustenlaitossa ja meikkaamisessa väleineillä on todellakin väliä. Olen samaa mieltä sun kanssa, että hiustuotteissa ei välttämättä kannata suosia edullisimpia tuotteita, vaan panostaa laatuun. Seuraavaksi olisikin ostoslistalla uusi hiustenkuivain, joten sen valitsisin jos voitto osuu kohdalle :) Nykyinen hiustenkuivain on vanha ja melko huono, joten laadukkaalle olisi tarvetta.

  beautyblogdivine(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, halvoilla muotoiluraudoilla ja laadukkaammilla on niin järjettömän suuri ero! Ja varsinkin silloin, jos hiustenlaitto tuntuu muutenkin haastavalta, en missään nimessä tarttuisi halvimpaan. Jos raha taas on esteenä, mielummin jättäisin vaikka ostamatta, jos ei olisi varaa siihen parempaan vaihtoehtoon ja odottaisin, kunnes on :)

   Ja kyllä! Meikkaamisessa oon kans huomannut, että hyvillä siveltimillä on yllättävän suuri merkitys! <3

   Poista
 20. Valitsisin muotoiluraudan. Sitä olisi kiva kokeilla miten se muuttaisi hiusten kiharuutta.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Muotoiluraudan :)
  nannaliini10@gmail.com tai

  VastaaPoista
 22. Hiustenkuivain! En ole ikinä vielä omistanut sellaista, mutta tarvetta olisi löytynyt moneen kertaan :).
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Hiustenkuivaaja tulisi tarpeeseen! Joka aamu saa huiskuttaa tukkaa terassilla, että kuivuisi ennen töihin lähtöä. :D Kaunis kuosi kyllä!
  sivonnii(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ihanaa, että on terassi jossa huiskuttaa niitä hiuksia! :D Hiustenkuivaaja silti varmasti nopeuttaisi hommaa :)

   Poista
 24. Laadukas hiustenkuivain olisi nyt ajankohtainen 😍👍
  marja.lempiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Suoristusrauta 😍 susanna.savolainen2@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Suoristusrautaa olisi kiva kokeilla :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Tuo Feel The Heat -muotoilurauta olis ihan huippu :)

  tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 28. hiustenkuivain, en tällä hetkellä omista :-)

  anskukio@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. hiustenkuivaajalle on enemmän tarvetta :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Hiustenkuivain koska en halua suoristaa luonnonkiharaa tukkaani


  Waapukkainen anoli(a) hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Suoristusraudan! Suoristan hiukset lähes päivittäin ja vanhassa raudassa on halkeama :< hetkisen olen jo katsellut, jos löytyisi jokin uusi, joka nappaisi. Tuo kuosi on kyllä aika <3
  supernatural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sulla vetelee sitten rauta jo ihan viimeisiään! Joo, tuo Tropical Burst -kuosi on kyllä kivan piristävä! :)

   Poista
 32. Mukana ihanassa arvonnassa! Valitsisin suoristusraudan, koska en omista sellaista lainkaan :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Suoristusraita tulisi enemmän käyttööni :)
  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 34. Suoristusrauta :).
  laurasblogi(a)outlook.com

  VastaaPoista
 35. Uusi hiustenkuivaaja olisi tarpeen, koska vanha on tehoton ja suoristusrautaninon melko uusi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 36. Suoristusrauta olisi tarpeellinen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Muotoilurauta olisi minun lyhyille hiuksille tarpeellinen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Suoristusrauta, koska ilman sitä näytän ihan rölliltä :D

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Uusi suoristusrauta on ostoslistalla, joten sen ottaisin ehdottomasti jos onni potkaisee!
  juulia.myllykangas(at)outlook.com

  VastaaPoista
 40. Hiustenkuivain! Nykyinen alkaa olla jo sen verran vanha, että uudelle olisi tarvetta. :D
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Uusi suoristusrauta tulisi ehdottomasti tarpeeseen, sillä edellinen alkaa pikku hiljaa sanomaat itseään irti!

  Paletilla1@outlook.com

  VastaaPoista
 42. Suoristusraudalle löytyisi käyttöä! (snttu1@gmail.com)

  VastaaPoista
 43. Valitsisin hiustenkuivaimen, laadukas suoristusrauta minulta löytyykin jo. Sen sijaan nykyinen hiustenkuivaimeni tehottomuutensa kanssa saa minut tuskastelemaan etenkin silloin, kun tulee kiireinen lähtö ja hiukset eivät vaan millään kuivu! Pitkien hiusten huono puoli on juuri kuivaamisen haasteet, mutta en näitä mielellään vain sen takia vaihtaisi lyhyempiin.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei pitkistä hiuksista kannata sen takia luopua, että kuivaaminen koettelee kärsivällisyyttä :) Ehdottomasti vaan paremmat laitteet kehiin, niin ei tarvitse tuskastella! Itsehän en hiuslaitteista kuivaajaa käytä, kun pesen aina hiukset iltaisin. AQUIS-pyyhe nopeuttaa kuivumista tosi paljon ja on ollut oikea aarre! Siitä olen blogissakin vinkannut.

   Poista
 44. Ihanat kiharat, voi kun osaisi tehdä itsekin. Suoristusraudasta olen haaveillut, en omista sellaista, mutta into olisi kova opetella. railimani1@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tuollaisella puikkokihartimella on yllättävän helppo tehdä kiharoita!

   Poista
 45. Valitsisin suoristusraudan. Itse en sitä tarvitse, mutta siskollani on mennyt oma rikki, joten hänelle lahjottaisin :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Uuden suoristusraudan tarvitsisin, äiti saisi lainata (Y)

  pinja.pylvas@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Hiustenkuivain tulisi Äidille, hänen omansa on nimittäin jo osin teipattu kasaan :D Joten olisi jo aikakin uudelle!

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 48. Suoristusrauta pitäis hommata!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Uusi ja laadukas suoristusrauta tulisi tarpeeseen! Kiharakampaukset tykkään tehdä juuri suoristusraudalla 🙂.
  kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnekas, kun sen osaat! Itse en ole sitä tekniikkaa millään oppinut, vaikka kuinka on yritetty opettaa :D

   Poista
 50. Hiustenkuivaaja, sillä luonnonkiharahiukseni vaatii joka aamu pesun ja föönauksen.
  paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 51. Valitsisin muotoiluraudan, koska vanha rautani ei toimi enää ja tämä omapäinen tukka tarvitsisi sitä. 66aurinkoinen@gmail.com.

  VastaaPoista
 52. Oma hiustenkuivaaja on jo niin vanha, että uudelle olisi käyttöä!

  Tuulaylinen.2@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Suoristusrauta. Tykkään, kun kampaaja suoristaa tukkani, mutta en ole osannut hommata sopivaa laitetta omaan käyttöön.
  backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 54. Suoristusrauta koska nykyinen on jo aika vanha

  justhiski@windowslive.com

  VastaaPoista
 55. Hiustenkuivaaja, sillä se olisi ihan oikeasti tarpeen! :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Hiustenkuivaajan, koska vanha hajosi pari kuukautta sitten enkä ole saanut hankittua uutta. satu.orasniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Hiustenkuivaajalle olisi käyttöä, entinen kun on jo todella vanha. Hiukset tulee föönattua n. joka toinen päivä, joten tehokäyttöön pääsisi :) tyttoharmaasilmainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Uusi hiustenkuivaaja olisi tarpeen.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 59. Välineillä todellakin on hiusten kanssa väliä! Ja tietenkin myös oikeilla mömmöillä. Oma rimpula suoristusrautani kelpaa lähinnä luomivärien depottaukseen, joten ehdottomasti mukana ihanan kukkakuvioisen arvonnassa. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Suoristusrauta, koska vanha alkaa vetelemään jo viimeisiään :-D
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Suoristusrauta, koska omani on jo 15 vuotta vanha ja kerran olen päässyt kokeilemaan laadukasta suoristinta niin todella huomasi eron vanhaan ja edulliseen rautaan verrattuna.
  nina.alakoskela@netikka.fi

  VastaaPoista
 62. Hiustenkuivainta en käytä oikeastaan ollenkaan, mutta suorisrusrauta olisi mahtava saada. :) saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Suoristusraudalle olisi käyttöä, minulla ei ole sellaista vielä.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Hiustenkuivain olisi mun valinta, koska sellainen multa uupuu. Joskus on kiireessä pitänyt lähteä ulos suihkunkosteilla hiuksilla, mikä on varsinkin kylmällä säällä ikävää.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Muotoilurauta löytyy, mutta hiustenkuivaajalle olisi tarvetta. Saa sitten ukko pitää mun vanhan kuivaajan. Huomaan aina hiustenkuivaajasta, jos meidän takka ei ole vetänyt.. Mies puhaltaa kuivaajalla johonkin rööriin, että ilma kiertäis paremmin takan sisällä. Sitten kuivaajan puhaltama ilma haisee kevyesti savulle, kun pitäis kuivata tukkaa.. :D

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Suoristusrauta olisi tarpeen, vanha repii hiuksia jo todella pahasti!
  ( jokunoora @ hotmail . com )

  VastaaPoista
 67. Mulla on just hyvä ghd, mutta kuivaajalle olisi tarvetta, etenkin noin nätille :)

  riina_87_@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Oi juuri olen katsellut ja pähkäillyt näitä minkä suoristusraudan hankkisin ja olin edullista ajatellut, mutta tuntuvat niin hinnakkailta kaikki joissa vähänkin paremmat ominaisuudet ja nyt ei osaa päättää sijoittaako vai pihistää... edellisen lainasin kerran ja hävisi sille tielle!
  Ääk kun oppisi vielä tekemään kiharaa ��
  Anniina
  maijuuk@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kuivaajalle olisi kova tarve! :)

  caminblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Muotoilurauta ois jees!
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 71. Kyllä mun valinta olisi hiustenkuivaaja! Vanha on uskollisesti jo yli kymmenen vuotta palvellut joten olisi ehkä aika päästää raukka viettämään eläkepäiviä ;)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Suoristusrauta ehdottomasti! En ole koskaan sellaista omistanut ja olis kyllä kiva kokeilla.

  annikakilpelainen2@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Suoristusrauta olis kyllä mahtava, sellaista en ole koskaan omistanutkaan.

  annikakilpelainen2@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Hiustenkuivaaja koska sitä tarvitsisin :)
  Milla
  millal@luukku.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!