Useimmat meistä tietävät omat vahvuutensa. Heikkouksia puolestaan voi olla vaikea tunnustaa. Minä olen kuitenkin täällä blogin puolella jo monesti myöntänyt, että itselläni hiustenlaitto ei todella kuulu vahvuuksiin, vaan nimenomaan tuohon jälkimmäiseen ryhmään. Voisin jopa sanoa olevani ihan surkea hiustenlaittaja! Tästä syystä intoilinkin pari viikkoa sitten automaattisesta kihartimesta, jonka avulla sain kokea miltä tuntuu, jos hiustenlaitto olisikin helppoa, nopeaa ja stressitöntä. Nyt puolestaan haluan vinkata yhdestä uudesta suosikkituotteestani, johon turvaudun nykyään päivittäin. 

Minulle ideaali tilanne hiusten suhteen on se, että ne ovat mahdollisimman nopeasti laitetut. Yleensä se tarkoittaa itselläni nopeaa ponnarikampausta, mutta kun siihenkään ei aina jaksaisi tyytyä. Olisi kivaa pitää hiuksia enemmän auki, mutta ongelmaksi koituu viitseliäisyys ja taidon puute niiden laiton suhteen. Nyt olen kuitenkin viime aikoina vähän enemmän opetellut näitä "helppoja aukikampauksia", vaikka kotioloissa menenkin aina sotkunutturalla.


Tämäkään hiustyyli ei hirveästi eroa siitä tutusta ja turvallisesta aukikampauksesta, jossa nostan hiukset keskeltä ylös. Ajankäytössä on kuitenkin suuri ero, sillä tässä en ole kihartanut hiuksiani tai tehnyt niille yhtään mitään, paitsi haronut Moroccanoilin Kosteuttavaa Muotoiluvoidetta, mihin menee muutama hassu sekunti. Tuote on ollut niin loistava löytö hiusten päivittäiseen pikamuotoiluun, että öljyt ovat jääneet itselläni hiustenlaitossa kokonaan sivuun. Öljyt ovat enemmän hiusten pintaa pehmentäviä, mutta tämä muotoiluvoide nimensä mukaisesti myös muotoilee ja antaa hiuksiin mukavasti jäntevyyttä. Hiukset saa hetkessä ruotuun ja niistä tulee luonnollisesti laitetun oloiset. 

Moroccanoilin Kosteuttava Muotoiluvoide sopii kaikille hiustyypeille, mutta parhaimmillaan se toimii kuivissa ja karheissa hiuksissa. Sen lisäksi että se hoitaa ja kosteuttaa, poistaa se myös pörröt ja takut. Muotoiluvoidetta voi halutessaan hyödyntää myös föönikampausten pohjalle, sillä sen kerrotaan antavan hiuksiin pehmeää pitoa. Eroteltavuuden lisäksi se jättää hiuksiin myös pehmeän itämaisen tuoksun häivähdyksen. Aivan ehdoton hitti arjen pikakampauksiin!

Moroccanoil Hydrating Styling Creme -muotoiluvoide 300ml hinta 33 euroa. 
Tuotteen löytää esimerkiksi IdHAIRin verkkokaupasta ja Stockmannilta.


Onko teillä jotain hiustenlaittoa nopeuttavia tuotteita käytössä päivittäin? Onko Moroccanoil brändinä tuttu?


*Tuote pr-malli. Sis. Stockmann-mainoslinkin.

6 kommenttia:

 1. Kosteuttava muotoiluvoide kuulostaa kivalta. Olen just niitä, jotka haroo hiuksiin kosteutta ja "järjestystä" hiusöljyn avulla ja avot tukka on kuosissa ja menoksi;) Kosteuttavat voiteet ovat jäänet kyllä hoksaamatta kokonaan.Morroccon Oilin tehoöljyä (en muista oikeaa nimeä) oli ennen vanhaan suosikkini. Onkohan voiteessakin yhtä fantsu tuoksu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli joskus sitä samaa öljyä :) Tämä muotoiluvoide tuoksuu yhtä hyvältä ja on siinä mielessä kätevämpi, kun antaa myös ryhdikkyyttä hiuksiin, mitä öljyillä ei useinkaan saa. Ja pumppupullo on todella riittoisa!

   Poista
 2. Moroccanoil on tuttu ja hyväksi todettu merkki hiustenhoidossa. Hiuksesi näyttävät kyllä todella hyväkuntoisilta ja ihanan kiiltäviltä <3
  Mukavaa maanantai-iltaa Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana Outi! <3 Reilu kuukausi sitten napsaistiin melkein 15cm pois, mutta äkkiäkös ne kasvaa! Ja hiukset näyttää kyllä heti parempikuntoisilta, kun raaskii antaa kunnolla leikata. Ihanaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 3. Moroccanoilin tuotteet ovat kyllä huippuja :). Sulla on kyllä niin upeat hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja niissä on niin ihana tuoksu! :) Ja voi että, kiitos Laura! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!