Kuulun niihin, jotka haluavat satsata laadukkaaseen kosmetiikkaan. Toki toisinaan halvallakin voi saada hyvää, mutta jokin osa minussa kuitenkin aina epäilee erityisen halvan tuotteen tehoa, enkä mahda sille mitään. Selektiivinen kosmetiikka sai minut pauloihinsa jo lukioikäisenä ja jo silloin tulin usein ostaneeksi yhden selektiivisen tuotteen neljän markettituotteen sijasta. Tänä päivänä käytän pääasiassa ihonhoidossani luonnollisempaa kosmetiikkaa ja suosin paljon luomua, mutta värikosmetiikan suhteen olen edelleen sekakäyttäjä. Selektiivisistä sarjoista yksi suosikeistani on ollut jo lähemmäs 10 vuoden ajan ranskalainen Sisley. Brändi, joka on edelleen perheyritys ja hyödyntää tuotteissaan paljon arvokkaita kasviuutteita, vaikka sarjan tuotteet eivät luonnonkosmetiikkaa olekaan.

Suurin osa meistä haluaa varmasti maksaa tuotteista, jotka oikeasti tuovat tuloksia, eivätkä jätä pettyneeksi tyhjine lupauksineen. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että jos saan tuloksia, olen valmis niistä maksamaankin. Sisley on hinnakas sarja, mutta samalla myös erittäin laadukas ja tehokas. Olen jo aiemminkin maininnut blogin puolella, etten ole koskaan joutunut pettymään sarjan tuotteisiin, vaikka niihin on rahaa uponnutkin aika huomattavia summia. Se raha on kuitenkin sijoitettu ihoni hyvinvointiin. Kun on tarpeeksi montaa saman brändin tuotetta testannut, oppii odottamaan laatua ja luottamaan siihen, että saa rahoilleen vastinetta. Niin kävi aikoinaan minulla, kun aloin satsaamaan Sisleyn tuotteisiin. 


Sisley lanseerasi kesäkuun alussa kasvovoiteen, joka luottaa harvinaisen Black Rose -uutteen anti-age-vaikutuksiin. Täyteläistävää voidetta kuvaillaan sensoriseksi innovaatioksi, joka on koostumukseltaan yllätyksellinen ja muuntautuva. Vesipisara-teknologian ansiosta emulsiomainen vesi-öljy-yhdistelmä särkyy levitettäessä iholle ja muuntautuu pienen pieniksi vesipisaroiksi. Koostumus mahdollistaa sen, että aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan syvemmälle ja iho hyötyy niistä paremmin. Voide tuo iholle raikkauden tunnun ja tuoksu antaa oman osansa miellyttävään käyttökokemukseen, sillä ruusun, magnolian ja geranium -kukkien tuoksuyhdistelmä on ylellinen ja valloittava. Voide soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.

Suosittelisin voidetta 30+ ylöspäin niille, jotka kaihtavat paksulta tuntuvia voiteita ja hakevat silottavaa, täyteläistävää ja heleyttävää vaikutusta - kosteustehoista tinkimättä. Black Rose -voide lupaa antaa iholle kimmoisuutta, torjua ihonvärin harmautta sekä rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä nuorekkaamman näköisen. Voide toimii erinomaisesti myös meikin alla! Koostumuksen vuoksi se on myös erittäin riittoisa, sillä vain pieni nokare kattaa koko kasvot. Ja jos tähän ihastuu, kannattaa tsekata myös aiempina vuosina ilmestyneet Black Rose -linjan tuotteet, joihin kuuluu kulttiaseman saavuttanut Black Rose Mask. Tuota kyseistä naamiota on myyty viimeisen viiden vuoden aikana yksi joka kolmas minuutti ympäri maailmaa ja se on Ranskassa naamiokategorian ykkönen. 2014 ilmestyneestä Black Rose Precious -öljystä kirjoittelinkin jo pari vuotta sitten, postaukseni voit lukea täältä

Sisley Black Rose Rose Skin Infusion Cream 50ml suositushinta on 175 euroa. Tuotteisiin voi tutustua Stockmannilla ja Sokoksella. Sisleyn löytää myös Stockmannin verkkokaupasta:Panostatteko te ihonhoitotuotteisiin vai ostatteko edullisia tuotteita? Oletteko valmiita maksamaan tuotteesta enemmän, jos tiedätte saavanne näkyviä tuloksia? 
*Tuote pr-sample. Sis. mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

 1. Ostan kyllä halvempiakin tuotteita mutta epäilen kyllä ettei niissä ole yhtä paljoa vaikuttavia ainesosia kuin kalliimmissa. Suosin myös enemmän luonnonkosmetiikkaa mutta koska ihoni on ok nykyään, en kavahda muitakaan :) Sisleytä en ole ikinä kokeillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelen myös noin, että kalliimmissa tuotteissa vaikuttavien aineiden määrä ja laatu on eri luokkaa kuin halvemmissa. Toki halvempikin kosmetiikka voi joskus yllättää, mutta kyllä aktiiviaineiden määrässä ja koostumuksissa on oltava jotain eroa, vaikka tuotteen hinta muodostuukin monista asioista :)

   Poista
 2. Mä tykkään panostaa, suosin luonnonkosmetiikka- ja hoitolasarjoja ehkä kaikista eniten. Selektiiviset sarjat eivät ole tähän mennessä omalle iholleni soveltuneet, joten olen suosiolla jättänyt ne välistä ( tosin Clinique ja Clarins ovat olleet niitä sarjoja, joilta olen löytänyt omalle iholleni sopivia tuotteita ). Markettisarjojen ihonhoitoa en oikein osaa käyttää, tosin putsarit on sellaisia mitä ostan. Mutta seerumit ja hoitovoiteet on sellaisia, jotka mielummin ostan vähän kalliimmilta merkeiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ole osannut käyttää markettikosmetiikkaa kasvojen ihon hoitoon enää vuosiin. Poikkeuksena muutamat satunnaiset kokeilut blogiin liittyen. Mä ajattelen niin, että meillä jokaisella on vain yksi iho ja haluan kohdella omaani hyvin :D

   Poista
 3. Seerumit on sellaisia joissa panostan, mutta muuten aika edullisilla tuotteilla hoidan ihoani.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit on sellaisia supertuotteita, että niihin kannattaakin ehdottomasti panostaa <3
   Energiaa uudelle viikolle, Outi!

   Poista
 4. Mä kyllä panostan enemmän ihonhoitoon kuin esim. meikkeihin, ja sen varmaan tiesitkin. Ihan huippuhintaista selektiivistä en aina osta, mutta luonnonkosmetiikkaa lähinnä. Luottotuoteen löytyminen taas vähentää tulevaisuuden hutiostoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla, vaikka kyllä niitä kalliimpia meikkejäkin tulee ostettua. Silti jos pitäisi valita, satsaisin enemmän ihonhoitoon. Mutta niin, jokaisella on varmasti "kalliin" raja eri kuin toisella :) Joku mieltää esim. 40-50 euron voiteen kalliiksi, vaikka toiselle se menee edullisemman puolelle. Toki hinta ei kerro kosmetiikassa kaikkea ja kannattaa sitä inci-listaakin tutkailla, mutta Sisleyn tuotteet pursuaa ainakin tosi paljon vaikuttavia aineita ja laadukkaita kasviuutteita.

   Poista
 5. Oi kun kuulostaa hyvälle. Jos tiedän, että tulee hyviä tuloksia niin silloin olen valmis siitä maksamaankin.

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!