Puuterista puhtautta ripauksella herkkää ruusua. Siltä tuoksuu L'Occitanen joulu. Moni teistä blogiani pidempään lukeneista taitaakin jo tietää tuoksumakuni ja sen, ettei siihen mahdu yleensä perinteiset puhtaat tuoksut, saati sitten pelkkä ruusu. Mutta jos ne osaa yhdistää oikein, voi niistä tulla oikein suloinen ja herkkä yhdistelmä. Sellainen, jota näitä kahta vähemmän käyttäväkin innostuu kokeilemaan. 

Avainsana taitaa olla puuterisuus. Sillä minut saa helposti pauloihinsa. Pidän siitä, että tuoksuissa on pehmeyttä. Tuntuu, että pitkän päivän päätteeksi se saa mielialankin levollisemmaksi suihkun jälkeen. L'Occitanen Arlésienne-linjan suloiset uutuudet tuoksuvat raikkaalta kukkakimpulta, johon on kerätty orvokkeja ja ruusuja. Joukosta löytyy myös arvostettua sahramia, jota ei turhaan kutsuta maailman kalleimmaksi mausteeksi. Jos halajat gramman valmista maustetta, siihen tarvitaan 150 violettia sahramin kukkaa. Kiloon siis kuluu "vaivaiset" 150 000 kukkaa. Violetin kukan sisällä kasvaa punaisia luotteja, jotka talteen kerättyä kuivataan ja siitä syntyy sahramia. Tämän tiedon selvitettyäni en enää yhtään ihmettele, miksi L'Occitanen Arlésienne tuoksuukaan niin ylelliseltä. 


Tuotteiden ulkonäkö on hyvin elegantti. Vartalovoidepurkki on silmiini erityisen kaunis, ja pidänkin sitä mielelläni esillä. Edelleen jaksan hokea sitä, miten paljon tuotteiden ulkonäkökin voi tuoda käyttökokemukseen sitä luksusfiilistä, jota tavallisina arkipäivinä kaipaa, kun on ollut tempaistuna oravanpyörään koko päivän. Minä rauhoitun iltaisin ja tällaiset tuotteet tuoksuineen ovat siihen täydellinen tapa. Sheavoita sisältävä vartalovoide on koostumukseltaan ilmavan kevyttä ja nopeasti imeytyvää, joten pelkästään tuoksun ja purkin ulkoisen kauneuden varaan en jää näiden kanssa roikkumaan. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Tuoksu jää sopivan himmeästi leijailemaan nukkumaan mennessä.


Arlésienne-linjan suloisuuksiin kuuluu vartalovoiteen ja käsivoiteen lisäksi tuoksu, joka oli viimeksi ylläni eilen. Tuoksu on eau de toilette, joten suihkauttelen sitä työpäivinäkin ylleni vähän huolettomammin toisin kuin mystisempiä tuoksuja. Pullo on yksinkertaisen kaunis, tuoksu puuterisen kukkainen, valoisa ja tyylikäs. Tuoksu ei jää tylsäksi, sillä sitruksinen bergamotti antaa pikkuripauksen kirpeyttä ja sahrami viimeistelee kukkaisen kokonaisuuden hipauksella mausteisuutta. Keveytensä vuoksi tuoksu on ollut uusimpia työpäivien tuoksuvalintojani ja voin kuvitella sen olevan aivan täydellinen myös kesäpäiviin.

Arlésienne-tuotteiden hinnat: Velvet Hand Cream 30ml 8,50€, Beauty Milk Vartalovoide 250ml 25€, Arlésienne Eau de Toilette tuoksu 75ml 65€. Saatavilla myös sarjaan kuuluva suihkugeeli ja saippua. L'Occitanen tuotteisiin voi tutustua Mannerheimintien liikkeessä Helsingissä ja myös Vantaan Jumbossa. Tuotteita voi tilata L'Occitanen nettisivuilta ja sarjan löytää myös elevenin valikoimasta

Oletteko te käyttäneet L'Occitanen tuotteita? Miltä nämä uutuudet teistä näyttävät ja kuulostavat?
*Tuotteet pr-näytteitä. Sis. mainoslinkin.

8 kommenttia:

 1. Nää vaikuttaa aika houkuttelevilta. Vielä en oo tän merkin tuotteia testannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastuin sarjaan aikoinaan Nizzassa pari vuotta sitten, kun ostin sieltä ensimmäisen L'Occitane-tuoksuni ja käsivoiteet. Tuotteiden tuoksumaailma on oikeasti niin ihana! Ja pakkaukset myös :)

   Poista
 2. En ole käyttänyt ensimmäistäkään L'Occitanen tuotetta. Esittelemäsi tuotteet vaikuttavat erittäin tyylikkäiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Occitanen purkit ovat yleensä ihastuttavia muutenkin :) Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan sarjan maailmaan! L'Occitanelta löytyy vaikka mitä ihanaa.

   Poista
 3. L'Occitanesta tuli kertaheitolla yksi suosikeistani, kun ensimmäisen kerran niihin tutustuin.
  Olen kanssasi samaa mieltä , että tuotteen.ulkoasu vaikuttaa paljon siihen fiilikseen minkä tuotteesta saa.
  Minulla se vaikuttaa jopa ostokäyttäytymiseen.

  Ihania tuotteita💗
  Kivaa joulun odotusta Mia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin vaikuttaa! Ne tuotteet on juuri parhaita, joita voi ihastella niin ulkoisesti, tuoksultaan ja sitten vielä koostumukseltaankin. Jos kaikki noista nappaa, ilo on moninkertainen ;) Ja tottakai kauniimpi purkki vetää enemmän puoleensa tavaratalon hyllylläkin.

   Iloista joulunaikaa sinnekin! <3

   Poista
 4. L'Occitanen Verbenaa olen käyttänyt monta vuotta ja se on toinen lempituoksuistani, migreeni rajoittaa tehokkaasti tuoksuvalikoimaa ja tuoksuyliherkkyys myös. Mutta mitä enemmän luen tästä L'Occitanen uutuudesta,sitä enemmän haluaisin sitä kokeilla. Jos, ehkä, jne se sittenkin sopisi minulle. Niin ihanalta se vaikuttaapi.😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arlésienne ei ole todellakaan vahvan tuoksuinen, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :) Tosi kiva, että olet löytänyt L'Occitanelta jo Verbenan! Se on yksi harvoista sitrustuoksuista, josta minäkin tykkään.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!