Huolitellut kulmakarvat ovat minulle meikissä yhtä tärkeä seikka kuin kuulas ja kaunis iho. Se näkyykin siinä, että meikkaushetkissäni saan kulumaan kaikista eniten aikaa juuri pohjameikkiin ja kulmien vahvistamiseen. Hyvin hoidettu iho on onnistuneen meikin pohja, ja kulmien vahvistaminen antaa kasvoille sen kaipaamat kehykset. Tänään keskitytään viimeisimpänä mainittuun, jota kutsutaan myös nopeaksi kasvojenkohotukseksi.

Vaikka testaankin jatkuvasti uutta kosmetiikkaa, kulmakarvojen suhteen olen ollut jumiutunut samoihin tuotteisiin jo vuosia ja aivan omasta halustani. Kahden luottotuotteeni yhdistelmä on ollut kullanarvoinen kombo: Shiseidon kulmakynä ja Lumenen kulmageeli ovat pitäneet minut hyvin tyytyväisenä. Väliin olen kokeillut joitain minulle blogin kautta ajautuneita kulmakyniä, mutta ne kokeilut ovat jääneet päivään tai pariin. Taitaakin olla niin, että vaikka vaatimukset kosmetiikkatuotteiden suhteen ovat minulla muutenkin aika korkealla, kulmatuotteiden kohdalla olen huomaamattani asettanut riman niin taivaisiin, ettei sinne yllä mikään tuote. Vaaditaan jo aikamoista täydellisyyttä, jotta se korvaisi tutut ja nopeat luottotuotteeni. 


Juttuni otsikko lupailee suuria, mutta ei turhaan. Jane Iredalen kevään kokoelmassa hiljattain ilmestynyt GreatShape -kulmapaletti on ollut minulle (tai oikeastaan kulmakarvoilleni) aika yllättävä unelmien täyttymys. Tiedän, että moni suosii juurikin puuterimaisia sävyjä kulmiensa korostamiseen, mutta minä olen aina vierastanut niitä ja ajatellut kynät pysyvämmäksi keinoksi vahvistaa kulmat. Muistan kuitenkin liiankin hyvin sen päivän, kun kuukausi sitten kokeilin tätä palettia ensi kertaa: Katselin peiliin iloisena ja hymyillen sille, että kulmat näyttivät oikeasti hyvältä, vaikkakaan perfektionistin toive täysin identtisistä kulmakarvoista ei tulekaan toteutumaan. Jane Iredalen kulmapaletti on kuitenkin ollut ensimmäisestä päivästä lähtien käytössäni hitti eikä huti. Eikä tämä hitti näytä hiipumisen merkkejä. Sävy Brunette on täydellisen harmaanruskea. Toisin kuin alkuun epäilin, puuterimainen värikin voi olla kulmakarvoissa pysyvä. Sävy on vettä hylkivä, mutta kulmavahalla saa tarvittaessa vielä "lisää pitoa". Minä olen käyttänyt ainoastaan väriä, vahaa kokeilin vain parina ensimmäisenä päivänä. Tykästyin siihen, miten pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen tällä paletilla saa. Yllätys oli myös se, miten vähän aikaa kulmien korostamiseen sujuu. Olen taas saanut aamuihin pari lisäminuuttia, jotka voin käyttää joko aamupalasta rauhassa nauttimiseen tai herätyskellon torkuttamiseen (pyrin kyllä ensimmäiseen vaihtoehtoon). Niin tai näin, tässä on paletti, jolla saa nimensä mukaisesti kulmiin mahtavaa muotoa. Eikä rasian ulkonäössäkään ole esteetikolla valittamista!

Jane Iredalen kevätkokoelman GreatShape -kulmapaletti SVH 44,55€ saatavilla sävyissä Blonde ja Brunette. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa täältä

Kokemuksiani Jane Iredalen muista tuotteista pääset lueskelemaan tästä

Mitä tuotteita te käytätte kulmakarvojenne korostamiseen? Kokeiletteko usein uusia kulmatuotteita?*Tuote lehdistönäyte.

18 kommenttia:

 1. Sun silmät on niin ihanat ja tietysti noi sun kulmat <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut tää vanhassa pakkauksessa oleva ja tykkäsin siitä tosi paljon. <3 Itse käytän kulmille kuitenkin useimmiten kynää, sen nopeuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiennyt, että tätä kulmapalettia on ollut joskus erilaisessa pakkauksessa saatavilla! Samaa mieltä olen kyllä sun kanssa siitä, että kynä on vähän nopeampi. Silti mä olen viimeisen kuukauden ajan käyttänyt pelkästään tätä :D Tuskin luovun Shiseidon kulmakynästä lopullisesti, mutta tästä olen kyllä myös tykännyt tosi paljon.

   Poista
 3. Kynää tai kulmaväriä käytän aina kun menen muualle kuin töihin. Töissä ei ole kulmillakaan niin väliä :)
  Sulla on kyllä tosi upeat kulmat!
  Kivaa tiistaita.

  VastaaPoista
 4. Kaunis paletti ja sun kulmat on kyllä aina todella huolitellut ja kauniit ihan livenäkin! Itse oon käyttänyt ruskeaa luomiväriä kulmien ehostukseen nyt viikkoja, tosin kynämallisiakin käytän jos oikein kiire aamulla tuppaa tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Sonja! :) Kulmat on kyllä mulle meikissä tosi tärkeät. Saman olen mäkin huomannut, että kynä on käytössä pikkuisen nopeampi, mutta silti tuntuu, että selviän tälläkin joka päivä kulmien huolittelusta yhä nopeammin ja nopeammin :D

   Poista
 5. On kyllä kaunis pakkaus! Mä en juuri näe kulmakarvojen eteen vaivaa. Silloin kun jaksan laitan niihin kevyesti ruskeaa luomiväriä ja olen tyytyväinen siihen. :) Liian tummat kulmakarvat alkavat helposti häiritsemään mua, kun en ole tottunut sellaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on! Jane Iredalen pakkaukset on kyllä aina tosi tyylikkäitä :)

   Joo, moni käyttää kulmien huolitteluun ruskeaa luomiväriä ja tuntuu olevan siihen tosi tyytyväinen. Uskon kuitenkin, että nämä kulmavärit on koostumukseltaan vähän pysyvämpiä. Välillä mä olen pelännyt, että sade huuhtoo pois mun kulmien korostukset, mutta eipä ole vielä niin käynyt, haha.Ja usko pois, kelejä on kyllä ollut, missä testata :D

   Poista
 6. Kiireessä joudun useimmiten turvautumaan ihan perinteiseen kulmakynään, mä joudun nimittäin vähän feikkaamaan paksuuteen lisää ja siihen tarpeeksi kova kynä on vaan paras :D Toisaalta, jos puuterimainen koostumus on tarpeeksi "kermainen", saa silläkin vähän huijattua tuuheutta..:D

  Mutta sulla on kyllä upeat kulmat! Ja nuo silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmakynä on vähän nopeampi, mutta kyllä tätäkin käyttäessä taito karttuu :D Mulla kuluu koko ajan vähemmän ja vähemmän aikaa! Toisaalta on niitä huonojakin kulmapäiviä, jolloin saa piirrellä vähän pidempään ;)

   Ja kiitos, kiitos kivasta kommentista! :) Piristävää lukea tällaisia!

   Poista
 7. Mia kulmakarvasi ovat täydelliset ja en tiedä siis ketään ihmistä jolla on noin kauniit kulmakarvat ja kauniisti laitetut. Otan tämän nyt heti testiin, kiitos sinun vinkin, niin nopeutan testitahtia jane iredale kulmapaletin suhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, Tiia! <3 Sano, että liiottelet :D Ihanasti sanottu. Kulmakarvat on kyllä mulle niin tärkeät, että iloisena ja kovin otettuna otan kehut vastaan. KIITOS!!! Ja juu, tämä nyt testiin heti! Kyllä tällä saa kauniit kulmat :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla nämä haasteet näyttää kasaantuvan :D Täytyykin alkaa nyt pikkuhiljaa toteuttamaan niitä ;) Jospa toukokuun aikana saisin jo pari ulos! Haha.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!