Nautin ihonhoidosta sen verran paljon, että illan ihonhoitotuokioon saan helposti kulumaan monta minuuttia. Sen sijaan aamun ehostautumishetkestä toivon selviäväni nopeammalla rutiinilla. Älkää ymmärtäkö väärin; meikkaaminen ei missään nimessä ole minulle pakkopullaa, sillä rakastan kokeilla uusia tuotteita ja meikata mieleni mukaan. Mutta välillä on myös niitä päiviä, kun haluan päästä kotoani liikkeelle mahdollisimman nopeasti ja vähällä ehostautumisella. Yleensä se päivä sattuu olemaan viikon ainoa vapaapäiväni, jolloin tyhjänä ammottava jääkaappi pakottaa minut ruokakauppaan. Silloin valitsen "heleyttä hipiään ja kulmat kuosiin" -pikarutiinin.

Työaamuina alle 10 minuutin meikki ei olisi minulle mikään mahdollisuus. Tuossa ajassa saan usein vasta viimeisteltyä täydellisen meikkipohjan ja ehkä korostettua kulmat. Vapaapäivinäni tyydyn kuitenkin katkaisemaan kaavan tästä, kun jätän silmämeikin välistä. Meikkivoide korvaantuu pikarutiinissani monesti BB-voiteella, koska sillä säästän vielä lisää aikaa, kun en tarvitse alle päivävoidetta. Kotona olen aina täysin meikittä, mutta vaikka lähtisin vain ruokaostoksille, haluan kasvoille nopean ja helpon heleytyksen. Siihen BB-voiteet ovat täydellisiä. 

Joe Blascon 5in1 BB-Cream on ollut yksi viimeisimmistä vapaapäivän valinnoistani. Tämä korvaamaton liittolainen kannattaa napata käyttöön, kun haluaa selvitytyä ehostautumisrutiineista mahdollisimman nopeasti. Kuten voiteen nimikin kertoo, Blascon BB tekee puolestasi 5 asiaa: se kosteuttaa, tasoittaa ja saa ihon näyttämään kauniin mattapintaiselta. Samalla se tarjoaa iholle suojaa ikääntymistä vastaan ja valon hehkua. Väitän, että melkein mikä tahansa tuote saataisiin myytyä minulle sanoilla "valo", "hehku" ja "heleytys". Se onkin sitten toinen juttu, onnistuuko tuote toteuttamaan lupauksensa vai jääkö kuvaus pelkäksi sanahelinäksi. Onneksi Blasco tuo selkeästi valoa kasvoille, eikä vain lupaile sitä.


Kuulaus ja mattapintaisuus on haastava yhdistelmä toteuttaa. Vaikka Blascon BB:tä kuvaillaankin mattapinnan antavaksi, sanoisin, että voide toteuttaa ennemmin minunkaltaiseni heleyttä rakastavan toiveet. Voide saa nimittäin ihon näyttämään todella hehkeältä, terveeltä ja kauniin kuulaalta. Parasta on se, että BB-voiteiden alle ei tarvitse levittää kuin seerumi eikä välttämättä sitäkään. BB-voiteissa on mukana kosteutus, joten aikaa säästää aamuisin helposti. Lisäksi tämä on niin valoa heijastava, että pystyn jättämään jopa ylimääräiset valotuotteet välistä. Blascon jättämä kaunis pinta iholle ei vaadi välttämättä edes puuteria. Minä olen kuitenkin paineillut irtopuuterilla kasvot pikaisesti, sillä siihenhän mene kuin kymmenen sekuntia. BB:n vaalea sävy on hieman omaa ihonsävyäni tummempi, mutta sulautuu ihoon niin upeasti, että kalpeus katoaa ja näytän heti virkeämmältä. Rajoja ei tarvitse pelätä, sillä niitä tämä ei jätä vaaleallekaan iholle.

Joe Blascon BB-voide oli minulla aluksi vain vapaapäivien helppo vaihtoehto. Yhtenä päivänä päätin kuitenkin testata sitä myös työolosuhteissa, eli pitkänä päivänä, johon mahtui monenmoista asiakaskohtaamista ja -tilannetta. Meikkiä ei aina ehdi korjailla ja tarkastaa, mutta Blasco piti yllättäen pintansa. Sen jälkeen tästä on tullut myös työpäivien tykästystuote. Tämä taikoo kasvoille raikkaan ilmeen hetkessä ja peittää BB-voiteeksi ihan hyvin, vaikkei tietenkään täydellisesti. Onneksi peitevoidetta voi sipaista vielä tarvittaessa. Inci-listasta silmäni bongaavat muun muassa karitevoin, allantoiinin ja hyaluronihapon, joten iho saa tästä myös paljon hoivaa. Kyllä tällä siis kelpaa - vapaalla tai töissä!

Joe Blascon 5in1 BB Cream 30ml on saatavilla noin 42 eurolla. Sokoksella voide näyttää olevan tällä hetkellä kampanjahintaan 32,90 euroa. Blascon tuotteita voi shoppailla myös Norris Cosmetics Shopissa Fabianinkatu 8, Helsingissä. 

Mitäs mieltä te olette BB-voiteista: Vapaapäivän valintoja vai työpäivien turvaa?
*Tuote pr-näyte.

14 kommenttia:

 1. Täällä kyllä sekä, että. Välillä sitä mennään töissäkin BB-kanssa. Tätä en ole kyllä vielä testaillut mutta kuulostaa kyllä hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joe Blascon BB on kyllä testaamisen arvoinen :) BB:t on aina aiemmin olleet mulle enemmänkin "laiskan päivän" ja pikameikin pelastuksia, mutta tämä menee hyvin työpäivinäkin. Ja kesällähän BB:t vasta ovatkin parhaita!

   Poista
 2. Huippyhyvä ja Joe Blasco, no olen vannonut sen nimeen 27-vuotta ja se on paljon se. Ihanaa viikkoa Miuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että tykkäät tästä! <3 Ihanaa loppuviikkoa Tiiuskallekin!

   Poista
 3. Mä käytän BB voiteita aina, tosin vähän on BB:t jääneet, kun luottotuottee on Biothermin CC ja kevyinä päivinä Estee Lauderin CC, jota käytän usein myös primerinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estee Lauderin CC:stä mä varmasti jaan täällä blogissakin vielä kokemukseni myöhemmin! Se on nimittäin sitten ihastus erikseen ;) Biothermin CC:tä en omista, mutta joskus kokeilin pienen testerin. Ihan hyvältä vaikutti. Käytän kyllä muutenkin paljon enemmän CC-voiteita kuin BB-voiteita. Tämä osoittautui silti yllättävän peittäväksi. Ei peitä täydellisesti, mutta on kuitenkin enemmän CC-voidetyyppisempi, kuin jotkut muut BB-voiteet :)

   Poista
 4. Vaikuttaa hyvältä! Mulle BB-voide on hyvin aikaisen työaamun valinta, siis jos kotoa pitää lähteä 6-7 aikaan. Muuten käytän enemmän aikaa meikkipohjaan saadakseni siitä pitävämmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Yleensä käytän nimenomaan eniten aikaa meikkipohjan tekoon, jotta se kestää koko pitkän päivän. Vapaapäivinä ei tarvitse havitella samanlaista kestoa, jos vaan nopeasti piipahtaa kaupassa :) BB voide on silloin nappivalinta! Mutta tämä kyllä menee yllättävän hyvin työpäivinäkin. Ei sula kasvoilta hetkessä pois ;)

   Poista
 5. Mä käytän BB-voiteita niin töissä kuin vapaalla, fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BB-voiteet on sen verran suosittuja, ettet varmasti ole ainut! :) Monihan tykkää just siitä, että säästää aamulla "pari askelta", kun ei tarvitse levitellä kasvoille erikseen kosteusvoidetta ym. vaan yksi tuote korvaa monta muuta tuotetta :)

   Poista
 6. Mulla taas on toisinpäin, että työaamuina teen nopean meikin ja vapaapäivinä sitten keskityn oikein huolella, tosin mä en oo asiakaspalvelussa töissä, vaan näyttöpäätteellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeassa tuossa, että nämäkin rutiinit riippuu varmasti siitä, minkälaista työtä tekee :) Mä kun tosiaan olen pääasiassa kauneusalan töissä ja joka päivä erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, on pakko olla huoliteltu meikki ja freessi ilme. Vapaapäivinä sitten annan itselleni luvan "panostaa vähemmän", kun muuten käytän siihen enemmän aikaa :) Mutta ajattele, sulle vapaapäivät on luksusta, kun "saat" meikata oikein antaumuksella ja mulle taas kun "pääsen vähemmällä" :D

   Poista
 7. Mä en oo oikein päässyt sisälle BB-voiteiden maailmaan. Mulle ne on vaan vähemmän peittäviä meikkivoiteita :D Mun pikameikkipohja taas tulee aina meikkipuuterista. Sen saa levitettyä aina nopeasti ja kerrostettua just niin peittäväksi tai ei-peittäväksi kun haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu misellivesien kanssa, etten ole oikein vielä päässyt "buumiin" mukaan :D Mutta sehän riippuu niin siitä, mihin on itse tottunut ja minkälaisesta lopputuloksesta tykkää :) Meikkipuuterit on kyllä siitä käteviä, että niillä periaatteessa säästää sen loppupuuteroinnin, eli omalla tavallaan nekin on vähän kuin BB:itä - ainakin 2in1-tuotteita, haha ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!