Muutama viikko sitten blogissani ihasteltiin Shiseidon syyssatoa silmämeikkiuutuuksien osalta. Halusin säästää myöhemmälle nämä huulipunaherkut, jotta ne eivät vahingossakaan jäisi silmämeikkien varjoon. Shiseidolta on siis ilmestynyt tälle syksylle neljä uutta sävyä Veiled Rouge huulipunista, joista minulle on ajautunut lehdistönäytteinä kolme kaunista sävyä. Nämä ilahduttavat taatusti etenkin raikkaan huulimeikin ja syvempien pinkkien ystäviä. Veiled Rouge kuultohuulipunat läpäisevät myös kaksi tämän hetken kysytyintä vaatimusta eli kestävyyden ja kosteutuksen.

Huulimeikkini on normaalisti arkipäivinä aika luonnollinen. En räväytä kovinkaan intensiivisillä sävyillä, sillä ne eivät ole tuntuneet minulle luontevimmalta vaihtoehdolta, toisin kuin silmämeikissä, jossa uskallukseni on aina ollut eri luokkaa. Oikeastaan olen vasta hiljattain oppinut käyttämään näkyvämpiä huulipunasävyjä. Minulle kosteutus on aina ollut (ja on edelleen) huulimeikissä kaiken a ja o, joten useimmiten on tullut tartuttua esimerkiksi sävyttäviin huulivoiteisiin, joissa olen uskonut olevan paljon enemmän hoitavia ominaisuuksia. Mutta nykypäivänä tuo olettamus menee aika pieleen. Nimittäin sen lisäksi, että huulipunissa panostetaan koko ajan enemmän pysyvyyteen, huulten kosteutuskin on tullut tärkeäksi seikaksi. Nykypäivän punat muuttuvat koko ajan yhä hoitavammiksi. Enää ei tarvitsekaan kääntyä sävyttävän huulivoiteen puoleen, jos haluaa kosteutusta huulilleen, sillä hyvä punakin voi täyttää vaatimukset. Haaste on silti löytää huulipuna, joka myös kestää.


Shisedon Veiled Rouge huulipunat ovat parasta antia pitkään aikaan, ainakin mitä tulee omiin löytöihini huulipunarintamalla. Nämä ovat yhtään liioittelematta erinomaisia punia.  Sävyt ovat säihkyviä ja hienostuneita, mutta silti täyteläisiä. Herkullinen värihuntu kestää huulilla jopa kahdeksan tuntia! Kosteuttavat öljyt saavat huulet näyttämään täyteläisemmiltä ja näyttää hieman jopa siltä kuin olisin hankkinut pientä täytettä huuliin. Kiitos Shiseido, kukapa ei huolisi täyteläisempiä huulia!


Jokainen uutuussävyistä antaa huulille kauniin kuultavan lopputuloksen: Caprice (PK314) on raikas korallipinkki, Enchantment (RD315) on pehmeä, kultaan taittava pinkki ja Zinnia (RD316) tyylikäs pinkinpunainen, joka on samalla sävyistä intensiivisin. Transfer Resistant -koostumuksen ansiosta nämä sävyt "lukkiutuvat" huulille, eivätkä muuten haalene hetkessä, vaikka tulisi syötyä pientä välipalaa. Testattu on! Koostumus on myös sellainen, joka lupaa vähentää juonteiden näkyvyyttä huulilla.


Nämä tuntuvat huulillani juuri siltä, miltä olen kuvitellut luksushuulipunan tuntuvan. Vaikka huulipunaa sipaisisi suoraan kuiville huulille, tuntuu kuin huulet olisi "pohjustettu" lukuisilla kosteuttavilla huulivoidekerroksilla. Huulivoideaddiktina en ole mikään helpoin tapaus, eli aivan mikä tahansa huulipuna ei saa minua hullaantumaan. Nämä ovat kuitenkin ylpeästi läpäisseet tiukan seulan. Shiseido on muutenkin saamassa kovaa vauhtia uuden asiakkaan minusta. En vieläkään ymmärrä, miten olen voinut jättää tämän brändin vähemmälle huomiolle muiden selektiivisten merkkien rinnalla. Suosittelen näitä kuultopunia kaikille pitkäkestoisten ja pehmeiden punien ystäville! 

Shiseidon Veiled Rouge huulipunat ovat saatavilla 31,50 euron suositushintaan.

Ja vielä pieniä uutisia: Blogillani on vihdoin ja viimein omat facebook-sivut, joista voitte käydä tykkäilemässä! Kiitos kaikille tykkääjille jo etukäteen, ilahdutatte suuresti. Facebookin puolelle on tulossa omia yllätyksiä, joten tervetuloa seurailemaan kauneusseikkailuitani myös siellä!

Minkälaiset huulipunat vetoavat teihin?


*Tuotteet lehdistönäytteitä.

20 kommenttia:

 1. Kaikki kolme aivan täydellistä sävyä omaan makuuni. Shiseidolta kokemusta vain puuterista ja poskipunasta, mutta olivatkin täydellisen loistavia molemmat! Aivan ihanat kuvat, täydelliset. <3 FB tykkääjä ilman muuta ja heti. :)

  Ihanaa maanantaita Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Aina yhtä kiva kuulla, kun tykätään kuvista! <3

   Mulla on nämä kuultopunat olleet todella ahkerassa käytössä, joten voin ehdottomasti suositella! Tuntuvat huulirasvamaisilta, mutta sävy on silti intensiivinen ja pysyvyys huippuluokkaa :) Voiko toivoakaan enempää!

   PS. Kiitos fb-tykkäyksestä! Kesti siinä sen pari vuotta, kun sain sivut luotua, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Toivotaan, että tykkääjiä tulee nopeasti lisää!

   Poista
 2. Kaikki kolme sävyä on aivan loistavan värisiä.
  Itse en tykkää liian kuivan oloisista punista vaan levitettäessä punan pitää liukua huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Nämä on kyllä minustakin upeita sävyjä kaikki. Ei liian räikeitä, joten eivät vaadi totuttelua ;) Zinnia on ollut mulla eniten käytössä.

   Poista
 3. Vaikuttavat kyllä aika upeilta punilta. Sellainen puna saa minulta plussaa, joka ei kuivata ja pysyy, mutta lähtee kohtuudella poiskin. Oliskohan tämä nyt sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on juuri sellainen, voin omasta puolestani ainakin taata! Ei kuivata ja pysyy, mutta lähtee kyllä esim. paperilla pyyhkiessä pois. Eli ei ole huulilakkamainen väri, joka jämähtää ikuisuudeksi. Pysyy juuri sen aikaa kun pitääkin, ettei tarvitse koko aikaa lisäillä :)

   Poista
 4. Onpa kauniita sävyjä :). Varsinkin tuo Zinnia-sävy kolahtaa omalla kohdallani :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zinnia on myös oma suosikkini, vaikka kaikista sävyistä tykkäänkin :)

   Poista
 5. Ihanan luonnollisia sävyjä! <3 Shiseidollahan on oikeasti maailman paras sävyttävä päivävoide, maailman paras primer ja monia muita! ;)

  Itsellä ei ole huulipunissa muuta toivetta kuin että niiden koostumus on miellyttävästi levittyvä, eivät ole liian kuivia. Kiva tuoksu ja hyvä pysyvyys eivät ole ikinä pahitteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja huulilla nämä on vieläkin luonnollisemman sävyisiä. Esimerkiksi tuo vaalein korallipinkki (Caprice) on huulilla aika sopivan nude, mutta ei kuitenkaan sellainen väritön, joka vie kaikki sävyt kasvoilta ;)

   Tämä syksy on ollut mulle Shiseidon osalta aika silmät avaava, joten aion kyllä ehdottomasti testailla muitakin tuotteita. Varsinkin nämä punat ja voidemaiset luomivärit on koukuttaneet pahasti! :) Niiden osalta voisin jopa hankkia vähän perheenlisäystä :D

   Poista
 6. Vaikuttaapa hyviltä huulipunilta! Itsekin suosin juuri sitä kosteutusta ja pysyvyyttä punaa valitessa, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin liian mattainen puna, joka kerääntyy heti juonteisiin ja näyttää rumalta :( Noita olisi kyllä kiva kokeilla, mutta hinta on ainakin itselleni hieman liian suolainen, vaikka tietenkin laadusta pitääkin maksaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on! Taitavat mulle olla jopa syksyn paras huulipunalöytö :) Jotenkin niin helppokäyttöisiä, kosteuttavia ja silti pysyviä. Kiiltoakin on juuri sen verran, että huulet näyttää sopivasti täyteläisemmiltä. Kyllä vaan edelleen suosittelen - ei nämä muuten olisi blogiin esille päässeetkään :D

   Mä olen paljon satsannut elämäni aikana selektiiviseen kosmetiikkaan, mutta myönnän, että jostain syystä huulipunat on sellaisia, joista en ole halunnut maksaa kovin suuria summia. Joistain selektiivistä huulipunistahan saa maksaa jopa 45 euroa! :D Tämä kolmekymppiä on musta ihan kohtuuhinta laadukkaista punista. Eron markettipuniin huomasin parhaiten ehkä juuri tuon kosteuttavuuden osalta. Pysyviä punia löytyy kyllä markettipuoleltakin (esim. Max Factorilta), mutta harva kosteuttaa näin hyvin. Nämä tuntuu todella ihanilta huulilla :)

   Poista
 7. Voisin ehdottomasti kotiuttaa kaikki kolme. <3 Iskee ja lujaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä enemmän iskee, kun kokeilet näitä huulille! :D Mäkin olen harkinnut kotiuttavani pari sävyä lisää. On nämä vaan niin hyviä :)

   Poista
 8. Noi on kyllä sävyltään ihan täydellisiä kaikki kolme<3 Multa löytyy pari kappaletta Shiseidon huulipunia ja toinen niistä on ollut jo pitkään yksi suosikkihuulipunistani :) Mieluusti maksan tässä kohtaa vähän enemmän, kun tietää laadun olevan niin hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin sun aikaisempien kommenttien perusteella, että sulla on käytössä monia Shiseidon tuotteita, joihin oot ollut tyytyväinen :) Kiva kuulla! Samoilla linjoilla olen sun kanssa siitä, että näistä maksaa kyllä mielellään tuon kolmekymppiä. Se ei ole mun mielestä luksuspunasta edes paha hinta, kun tietää mitä rahoillaan saa :)

   Poista
 9. Oih mitkä sävyt! ( Ja toi kuvausrekvisiittana toimiva kaulakoru! )

  Mä olen huulipunien suhteen vähän joko tai; se on kirkasta tai sitten jotain nudea. Harvemmin mitään siltä väliltä. Mutta oli sävy mikä vaan, niin laadukas pitää olla. Mikään ei ole huulimeikissä niin karseeta kuin rullaantuva, kökkööntyvä huulipuna tai liian kuiva koostumus. Juuei kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kaulakorun ostin muistaakseni Nizzasta kaksi vuotta sitten :) Ei ole paljoa mun kaulassa näkynyt, mutta blogiin se on kuvausrekvisiittana päässyt jo pariin kertaan. Käyttöä sekin, haha ;)

   Joo, kuivat huulipunat - ugh! Kosteuttava sen olla pitää ja miellyttävä huulilla :) Mä olin ennen huulipunissa juuri tuota "siltä väliltä" -tyyppiä tai sitten melkein nuden kannalla, mutta nyt olen oppinut käyttämään myös kirkkaampia sävyjä :) Kesällä toki olen kyllä aina käyttänyt pirteämpiä punia (pinkkejä, persikkaa ja kaikkea muuta värikästä), mutta talvella pysyttelin ennen aika maltillisissa sävyissä. No, nyt on toisin :) Hiljalleen opettelen, mutta enää en samalla lailla välttele näkyvämpiä sävyjä.

   Poista
 10. Ihanat sävyt. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kannattaa kyllä tutustua! Varo vaan, koukutut vielä sinäkin ;D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!