Täydellisessä maailmassa ihon toiminnot olisivat aina täydellisessä tasapainossa. Ihoa ei koskaan hetkauttaisi valvominen, stressi tai kiireinen arki. Se näyttäisi aina yhtä säteilevältä, vaikka elämä olisi kuinka hektistä tai suuhun eksyisi epäterveellisempiä lounaita. Todellisuus on kuitenkin toisenlainen, sillä iho antaa heti palautetta, kun vesilasi on jäänyt tarpeeksi usein täyttämättä ja yöunet syystä tai toisesta minimiin. Väsymys ja stressi paistavat kasvoilta ihonsävyn sameutena, epäpuhtauksina ja tummina silmänalusina. Ihoa ei voi huijata, se tietää aina missä mennään. 

Moni maanantaista perjantaihin työssäkäyvä saattaa keskittää ihonhoidon viikonloppuun ja hoitaa arkisin vain ihonhoidon peruspuuhat, kuten päivittäisen puhdistamisen ja kosteuttamisen. Naamiot ja kuorimiset jätetään viikonloppuun, kun on aikaa itselle. Jos silloinkaan. Periaatteessa tällaisella suunnitelmalla pärjää hyvin, jos muistaa pitää huolta ihonhoidon peruspilareista arkisin. Arjen laiminlyöntejä ei nimittäin kiritä yhdessä viikonlopussa. Ei edes Chanelin viikonloppuhoidolla. Mutta hyvään alkuun voi kyllä päästä tälläkin luksustuotteella, joka lupaa tehdä ihosta välittömästi tasaisemman ja parantaa ihon rakennetta raskaammankin viikon jälkeen.


Le Weekend de Chanel Èdition Douce täydentää Chanelin tuotetrioa, johon kuuluvat jo ennestään täydellistä yhteistyötä tekevät Le Jour de ChanelLa Nuit de Chanel sekä Le Weekend de Chanel. Tuotteet on suunniteltu pitämään huolta ihon viikottaisista tarpeista, jotta ihontoiminnot pysyisivät siinä täydellisessä balanssissa, josta jokainen hektistä arkea elävä haaveilee. 

Èdition Douce on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Se on kasvoille viikonlopun palautushoito, joka lupaa tehdä ihosta täyteläisemmän, pehmeämmän ja valoisamman. Hoitotuote on koostumukseltaan silkkimäistä kuin seerumi ja samettista kuin geelivoide. Sitä käytetään iholle viikonloppuisin yksinään, eli alle ei tarvita seerumia eikä päälle erillistä voidetta. Parhaimmat tulokset saa, kun käyttää arkena Le Jour de Chanelia päivisin ja sivelee La Nuit de Chanelia iholle yöksi. Le Weekend de Chanelia suositellaan käyttämään ainoastaan viikonloppuisin ja muistamaan suojakertoimellisen meikkivoiteen käyttö, sillä koostumus sisältää ihoa kuorivaa glykolihappoa. Se tekee ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja sileämmän. Chanelin räätälöimässä koostumuksessa glykolihappo on kuitenkin yhdistetty arginiiniin eli aminohappoon, joka toimii kuin puskurina. Siksi glykolihappoa vapautuu ihoon asteittan. Èdition Doucen water-in-oil-koostumus varmistaa sen, ettei glykolihappo joudu suoraan kosketuksiin ihon kanssa. Öljy imeytyy ihoon nopeasti, mutta glykolihappo jää "jumiin" vesipohjaan. Näin iho saa hellävaraisen kuorinnan ja pitkäkestoista kosteutusta.


Hoitotuotetta voi käyttää viikonloppuisin aamuin ja/tai illoin, ja halutessaan vain yhtenä päivänä tai kahtena päivänä peräkkäin. Herkkäihoisimmat saattavat tuntea heti levityksen jälkeen pientä pistelevää tunnetta, joka lakkaa kuitenkin nopeasti. Minä en kuitenkaan ole tuntenut iholla mitään epämukavaa - päinvastoin: Sisältämänsä ruusuveden ansiosta samettinen seerumivoide tuoksuu hienostuneelta, levittyy iholle kuin unelma ja saa ihon tuntumaan ihastuttavalta. Parasta on kuitenkin se, että iho näyttää Chanelin viikonloppuhoidon jälkeen silminnähden elpyneeltä, uudistuneelta ja valmiilta uuteen viikkoon. Aivan kuin olisi nähnyt viikonlopun aikana enemmänkin vaivaa ihonhoidon eteen! Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat antaa iholle ansaitun viikonloppuvapaan ja palauttaa ihon voimiinsa.

Le Weekend de Chanel Èdition Douce noin 110 euroa. Tuote on oftamologisesti ja dermatologisesti testattu. Non-komedogeeninen koostumus ei tuki ihohuokosia. 

Eroaako teidän ihonhoitorutiinit arkisin ja viikonloppuisin? 
*Tuote lehdistönäyte.

8 kommenttia:

 1. Haaveitteni tuote, mutta tähän kyllä ei lompakko taivu. <3 Upeita kuvia ja aivan ihana postaus, jahka kodinkoneet lopettavat sarjaitsemurhaketjun, voisin vaikka harkita. <3

  Ihanaista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Aina ihanaa kuulla positiivista palautetta kuvista ja postauksista :)

   Tämä tuote on ollut mulla viikonlopun pikapelastus kasvoille, kun omat työrytmit on mitä on. Monesti tuntuu, että iho ei ehdi viikonlopun aikana palautua kaikista viikon rasituksista. Tykkään siitä, että tämä on tosi tehokas tuote, mutta silti hellävarainen iholle. Hinnaltaan ei ehkä ole edullisimmasta päästä, mutta ei myöskään mahdottoman kallis :) Kun miettii, että tätä käytetään iholle pelkästään viikonloppuisin, kestää käytössä kuukausia!

   Poista
 2. Mikä ylellisyys<3 Kuulostaa niin hyvältä, että hmm. <3 Kaikkea sitä haluaisi, mutta kun kaikkea ei voi saada. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tämä! Ei uskoisi, että jo parissa päivässä voi huomata iholla eron, mutta tämä toimii tosi nopeasti :) Olen käyttänyt aina lauantaista sunnuntaihin aamuin illoin. Jotenkin helppoa, kun viikonloppuisin voi heivata seerumit ja voiteet ja käyttää pelkästään tätä :)

   Poista
 3. Tää on tosi mielenkiintoinen idea, että viikonloppuna käytetään tällaista tehotuotetta. Itselläni on melko vähän mitään kokemuksia Chanelin ihonhoitotuotteista ja tää kieltämättä vaikutti kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ole kovin monia Chanelin ihonhoitotuotteita testannut, meikkipuoli on mulle tutumpi. Näitä Le Jour, La Nuit ja Le Weekend -tuotteita hehkutettiin mulle joskus Sokoksella suurin ylistyssanoin, ja tämän testaamisen jälkeen en kyllä enää ihmettele miksi :) Tehoaa!

   Poista
 4. Yhdyn edellisiin ja varmasti ihana, mutta kukkarolle tosi kolahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään osa kalliimmista tuotteista on hintansa väärtejä. Tämäkin kestää käytössä pitkään :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!